bende soranlara söylüyorum canım nazar değmez inşallah oku sen bol bol bebeğine ...
bi de kızlar bebeğiniz akıllı sakin bir bebek olsun diye bir dua var ablam okumuştu hergün oğlu çok akıllı maşallah bende okuyoru inşallah dualaım kabul olur:)
bende soranlara söylüyorum canım nazar değmez inşallah oku sen bol bol bebeğine ...
bi de kızlar bebeğiniz akıllı sakin bir bebek olsun diye bir dua var ablam okumuştu hergün oğlu çok akıllı maşallah bende okuyoru inşallah dualaım kabul olur:)
ben de aklima geldikce elimi karnima koyup dua okuyorum canim.
nasil bir duaymis canim o, bize de yazar misin?
hangi dua canım yazarmısın bizde okuyalım aslan bebeklerinin yaramaz oldukları yazıyor okuyalımda akıllı uslu sağlıklı bebekler olsunlar inşallah :)
ya kızlar ben dişlerimi fırçalamak istemiyorum.çünkü son bir iki haftadır her fırçaladığımda acayip diş eti kanaması oluyor.çok kötü oluyorum.doktora sormayıda unuttum bilgisi olan bu durumu yaşayan varmı?
sanırım bana dişçi yolları gözüktü
benimde inanılmaz dişeti kanaması ve dişeti çekilmem var. sanırım benimde doktora gitmem gerek. ama şöyle birşey araştırıp buldum netten kanamasına faydası oldu biraz benim. bir kaşık kır papatyasını bir bardak suda kaynat. sora bu suyla dişlerini fırçala ve çalkala. ama sakın yutma suyu. benim dişeti kanamama faydası oldu. ama dişeti çekilmem için benimde doktora gitmem gerek.
hımmm sağol cnm bende deneyeyim sen birkezmi yaptın?
ozelden yazidm ;-)
aa ne guzelll
hangi doktorlara gidiyorsunuz kizlarr
hadi gözün aydın kızlar açık ara önde gidiyor :))selam arkadaşlar
Sağlık ocağına kan tahlili için gittiğimde benimde kaydımı yapmışlardı.beni takip eden hemşire aşı yapıcaz 3 doz dedi.ben ilk hamileliğimde 2 doz yaptırmıştım ama şimdi drum yaptırmana gerek yok dedi.
bende hemşireye söyledim ozaman kendi el yazınızla bize yazı yazacaksınız aşı yaptırmak istemiyorum diye bizde sağlık bakanlığından teftişe geldikleride problem olduğunda imzalı yazınızı göstericez dedi ben aradıklarında yazıp vericem.aşı ateş yapmamıştı bende ama 2-3 gün kol ağrısı yapmıştı kolumu kaldıramamıştım.
bu arada kızlar dr um dün cinsiyeti konusunda büyük ihtimal kız dedi. 2 kız annesi olucam inşallah:)
tetanos değilde hepatitii düşünüyorum ben ...aynen bende çorbayım. bitonda siteden araştırdım karar veremedim. bide doktora sorjam.
bende çıkıorum valla hava açtı. bişeyler daha alıyım. alışveriş yapınca çok mutlu oluyorum sinirlerim bozulmuyor:))
hoşgeldin canımm:)herkese merhaba. bende ağustos annesi olacağım inş. Bugün 15+6 günümüz cumartesi cinsiyet öğreneceğiz inş.:92:
ben lcw den iki bluz aldım penye hamile reyonu değil ama :)))soğuktan dondum geldim. bişey bulamadım alıcak. sanırım ben bu tetanozu yaptırmayacağım ya. zaten bütün gün evdeyim ne iş yaptığım var ne bişey. hani iş hayatım falan olsa yada evde iş yapıyor olsam bişeyden tetanoz geçer diyim. bebek doğunca yapılacak nede olsa. ben korkuorum bebişin gelişimine bi zararı olur falan diye ne biliyim. annemde yaptırmamış hiç aşı. offf sorada yaptırsammı diyorum ama içimden yaptırasım gelmiyor. neyse ben gene doktora soruyim en iyisi.
hadi gözün aydın kızlar açık ara önde gidiyor :))
tetanos değilde hepatitii düşünüyorum ben ...
hoşgeldin canımm:)
ben lcw den iki bluz aldım penye hamile reyonu değil ama :)))
merhaba kızlar 2 gundur gıremıyorum nasılsınız hepiniz iyiysinizdir umarım bız bugün dr gittik bebeğim çok sağlıklıymış oğlum olacak pipisini gorduk kesın dedı dr haber vereyım dedım yeni gelenler hoşgeldıler kıb opt
mrb kızlar tetenoz aşısı hangi ayda yapılıyor.yaptırmasakta olur mu.benim sağlık ocağında kaydım yok doktorumda aşı filan demedi
20. haftada yapılıyor. ne biliyim valla bana illa yapıcaz dediler durdular. yaptırmassam kaçıcam gitmicem:)) sağlık ocağında mutlaka vardır kayıdın. ya telefonun eskidir ulaşamıyorlardır ya bişi. 19.mu 20 mi haftadamı ne ulaşamadıkları gebelerin evlerine ziyarete gidiyorlarmış. zorunlularmış bulmaya. herkesin kaydı varmış. yada gebe olduğun çıkmıyodur sistemlerinde.
ben karar veremedim hala
oh oh maşallah. hep böyle sağlıklı olsun. bide oğlu olacaklara çok imreniyorum. hala alışamadım kızmasın bebişim ama.
ayyyy hayırlı olsun canım,allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsinmerhaba kızlar 2 gundur gıremıyorum nasılsınız hepiniz iyiysinizdir umarım bız bugün dr gittik bebeğim çok sağlıklıymış oğlum olacak pipisini gorduk kesın dedı dr haber vereyım dedım yeni gelenler hoşgeldıler kıb opt
kızlarr bana dr kalsiyum ve balık yağı hapı verdi.kalsiyumda gebelik kategorisi C diyor.ne yapsam acaba kullansam mı?balık hapı içinde fazla A vitamini olur muki diye düşünüyorum.balık yemiyorum ama elevit kullanıyorum..ilaçlar duruyo kaç gündür, ne yapimm?kullananlar var mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?