2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de aklima geldikce elimi karnima koyup dua okuyorum canim.

nasil bir duaymis canim o, bize de yazar misin?

hangi dua canım yazarmısın bizde okuyalım aslan bebeklerinin yaramaz oldukları yazıyor okuyalımda akıllı uslu sağlıklı bebekler olsunlar inşallah :)

ben de aklima geldikce elimi karnima koyup dua okuyorum canim.

nasil bir duaymis canim o, bize de yazar misin?

hangi dua canım yazarmısın bizde okuyalım aslan bebeklerinin yaramaz oldukları yazıyor okuyalımda akıllı uslu sağlıklı bebekler olsunlar inşallah :)

inşallah akıllı olurlar bol bol uyurlar:)) dua cevşen de geçiyor SEKİNE duası diye nete yazarsanız çıkar aklınıza geldikçe okuyun ben öyle yapıyorum

ya kızlar ben dişlerimi fırçalamak istemiyorum.çünkü son bir iki haftadır her fırçaladığımda acayip diş eti kanaması oluyor.çok kötü oluyorum.doktora sormayıda unuttum bilgisi olan bu durumu yaşayan varmı?
sanırım bana dişçi yolları gözüktü

diş ipi kullanabilirsin bendede aynı durum var 18+3 günlük hamileyim bende acayip ağrıyo dişlerim

Selam kızlar,bugun de kan testimin onucunu almaya gittik.
Doktor üçlü teste gerek yok sadece Afp Mom bakalım yeterli dedi ve sonuç 0,85 çıktı. Doktorum bana göre normal iyi bir değer tamam falan dedi ama internetten bakıyorum normalden düşük ve riskli diyor. Kafam iyice çorba...
Cehalet mutluluktur en iyisi hiç araştırmamak bilmemek

arkadaşlar bazı arkadaşlar ne güzel cinsiyetini öğrenmiş..ben daha geçen hafta gittim..belli değil dedi...23 martta gidicem bir daha ..bir kızm var bakalım bu ne olacak ..çok merak ediyorum kzımın erkek mi kız mı olacak kardeşi..önce sağlıklı olsun tabi...

benimde inanılmaz dişeti kanaması ve dişeti çekilmem var. sanırım benimde doktora gitmem gerek. ama şöyle birşey araştırıp buldum netten kanamasına faydası oldu biraz benim. bir kaşık kır papatyasını bir bardak suda kaynat. sora bu suyla dişlerini fırçala ve çalkala. ama sakın yutma suyu. benim dişeti kanamama faydası oldu. ama dişeti çekilmem için benimde doktora gitmem gerek.

hımmm sağol cnm bende deneyeyim sen birkezmi yaptın?

hadi gözün aydın kızlar açık ara önde gidiyor :))
tetanos değilde hepatitii düşünüyorum ben ...
herkese merhaba. bende ağustos annesi olacağım inş. Bugün 15+6 günümüz cumartesi cinsiyet öğreneceğiz inş.:92:
hoşgeldin canımm:)
ben lcw den iki bluz aldım penye hamile reyonu değil ama :)))

merhaba kızlar 2 gundur gıremıyorum nasılsınız hepiniz iyiysinizdir umarım bız bugün dr gittik bebeğim çok sağlıklıymış oğlum olacak pipisini gorduk kesın dedı dr haber vereyım dedım yeni gelenler hoşgeldıler kıb opt

hadi gözün aydın kızlar açık ara önde gidiyor :))

tetanos değilde hepatitii düşünüyorum ben ...

hoşgeldin canımm:)

ben lcw den iki bluz aldım penye hamile reyonu değil ama :)))

ben karar veremedim hala

oh oh maşallah. hep böyle sağlıklı olsun. bide oğlu olacaklara çok imreniyorum. hala alışamadım kızmasın bebişim ama.

mrb kızlar tetenoz aşısı hangi ayda yapılıyor.yaptırmasakta olur mu.benim sağlık ocağında kaydım yok doktorumda aşı filan demedi

mrb kızlar tetenoz aşısı hangi ayda yapılıyor.yaptırmasakta olur mu.benim sağlık ocağında kaydım yok doktorumda aşı filan demedi

20. haftada yapılıyor. ne biliyim valla bana illa yapıcaz dediler durdular. yaptırmassam kaçıcam gitmicem:)) sağlık ocağında mutlaka vardır kayıdın. ya telefonun eskidir ulaşamıyorlardır ya bişi. 19.mu 20 mi haftadamı ne ulaşamadıkları gebelerin evlerine ziyarete gidiyorlarmış. zorunlularmış bulmaya. herkesin kaydı varmış. yada gebe olduğun çıkmıyodur sistemlerinde.

ben hamilelik testini hastanede yaptırmıştım o yuzden yoktur benim

kızlarr bana dr kalsiyum ve balık yağı hapı verdi.kalsiyumda gebelik kategorisi C diyor.ne yapsam acaba kullansam mı?balık hapı içinde fazla A vitamini olur muki diye düşünüyorum.balık yemiyorum ama elevit kullanıyorum..ilaçlar duruyo kaç gündür, ne yapimm?kullananlar var mı ki?

ben karar veremedim hala

oh oh maşallah. hep böyle sağlıklı olsun. bide oğlu olacaklara çok imreniyorum. hala alışamadım kızmasın bebişim ama.

tesekkur ederım canım inş hepimizinkı bende senin için gerçekten şoktayım hala inananmıyorum ama olsun sağlıklı olsunda canım farketmez ama alışman zor olur canım kızın olacağına dimi dr öyle değince alışıyosun sende oğlana alışmıstın üzülme bebişinde üzülür ama annem beni istemiyo der canım

ayyyy hayırlı olsun canım,allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

doktoruma yeterli kalsiyum almadığımı söyledim bana 'Osteocare' die bi ikaç verdi...
hamilelerde kullanılıyor...
kalsiyum,magnezyum,çinko,vitamin D var içeriğinde ilacın...günde bir tane içiyorum vallaha...12,5 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…