2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tebrik ederim canım ,Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin:)

canım ben de doktorumdan kalsiyum hapı istedim...süt falan içemiyorum ben...sevmiyorum
osteocare diye bi ilaç verdi....kalsiyum,magnezyum,çinko ve vitamin D var içeriğinde ...günde bir tane alıyorum...içinde gebelikte ve emzirmede kullanılır yazıyor ama kategorisi belirtiilmemiş...nobel firması ve 12,5 TL...eleviti bıraktırdı bana doktorum...demir ve folikasit içeren bi hap verdi onu kullanıyorum...

evet canım haklısın. istemez olurmuyum ben onu. çok istiyorum. sadece biraz sıralama şaştı o kadar:))

bende balık yağı hapı kullanıyorum endişe etme iç haplarını aksatma dr verdiyse bir bildiği var ki veriyor o haplardaki vitaminlere ihtiyacın var unutma bebek nasılsa senin rezervlerinden besleniyor ama sen vucudunu korumalısın unutma canım:)hadi sağlıkla iç kendine iyi bak :)

gözün aydın canım pipililer azınlıkta mam bilgin olsun :)))sağlıkla kucagına alırsın umarım :)

canım gözün aydın,sağlklı kucağına aldığın günleride görürsün inşallah:26:

herkese günaydın. Cinsiyetleri öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun

kızlar günaydın dün bebeğimi gördüm gayet iyydi ama c,ns,yet belli değil. öyle yatıyordu sadece baş ve elini oynattı göremedik. ama benim için cinsiyet önemli değil. ben 2 gün önce bahsetmiştim sabah ağzımdan kan geldi diye ama 2 gündür sabah uyandığımda kan tadı ve yemek borumda yanma ve bugün baya kan geldi öksürükle değil tükürünce geldi ama yemek borumda yanma var acaba mideden mi reflü mü yoksa faranjit mi ve neden sabah geliyor. bakalım 3.30da randevu aldım doktora gideceğim dahiliyeye umarım kötü bişey çıkmaz

Son düzenleme:
gÜNAYDIN KIZLAR

MAŞALLAHHHHH kucağına aldığını da görücez inşallahhh

canım çok geçmiş olsun.. bebişinin iyi olmasına da çok sevindim sağlıklı olsunlar da cinsiyet nası olsa öğrenilir..

kızlar bu folikasiti ne kadar kullanıcaz ya.kaçıncı ayda bırakmamız gerekiyor.ben bugün 15+0 oldum.ne kadar daha kullanıcam?

OOO senin çoktan bırakmış olman lazım ilk 3 ay folicasit şimdilerde vitamin kullanman gerekirdi dr.sor cnm
cinsiyetini öğrenen arkd.tebrikler hayırlısı sağlıklı bebekler olur inşallah...
cnm hamilelik testini hstde yaptırsan bile özel hstde.orada senin tc kimlik no ile sgkya düşüyor
tüm hamişler oradan da sağlık ocağına beni de daha aramadılar ilkinde zavallılar kaç kere kapıdan dönmüştü şimdi telim var lazım olunca ararlar herhalde.... tam 37.hft iznine ayrıldım o gün eve gelmişlerdi )

bu akşam kontrolüm var bugün sorarım artık.teşekkürler canım.

günaydınnn kızlarrr nasılsınızzz???? yaa hala bebişimin hareketlerini hissetmedim hisseden var mı??*

günaydınnn kızlarrr nasılsınızzz???? yaa hala bebişimin hareketlerini hissetmedim hisseden var mı??*

Günaydın canım...

Doktor bana 19. haftada hissedersin demişti. İlk hamileliklerde hissetmek zaman alıyormuş. Birde kilolu isen daha geç hissediyormuşsun...

canım geçmiş olsun, umrım bir sorun yoktur güzel haberlerini bekliyoruz

Günaydın canım..bende öğrenmek istiyorum artık yaa

bende bende

canım o kadar niye koşturdun peşinde sen gitseydın ya bir gün beni aramşsınz diye

günaydın kızlar.

bugün biraz rahatsızım. gecenin köründe kalktım. nasıl bir halsizlik, baş dönmesi, mide bulantısı. aynı hamileliğimin ilk başları gibi. başımda ağrıyor( dün ne güzel enerjiğim diye diye kendi kendime nazar değdirdim sanırım(

eyeszayaynen bende kendime çok nazar değdiriyorum mide bulantım geçti diyorum
ertesi günü yine başlıyo

cinsiyeti belli olanlar hayırlı olsun
darısı başıma siz ne güzel erkenden öğreniyosunu bnm dr.um 16. haftadan önce bişey diyemem dedi bekliyoruz

sorma yaa hiç böyle olmamıştım. adını da koyamıyorum inanılmaz rahatsızım yani. gene ne yesem derdine düştüm.

bu arada erken öğrenme zaten cinsiyeti. bana 11 ve 13 haftada erkek dediler. 16 da kız çıktı. en iyisi ilk kesin olanını öğrenmek. insan ona göre alıştırıyor kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…