tebrik ederim canım ,Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin:)merhaba kızlar 2 gundur gıremıyorum nasılsınız hepiniz iyiysinizdir umarım bız bugün dr gittik bebeğim çok sağlıklıymış oğlum olacak pipisini gorduk kesın dedı dr haber vereyım dedım yeni gelenler hoşgeldıler kıb opt
kızlarr bana dr kalsiyum ve balık yağı hapı verdi.kalsiyumda gebelik kategorisi C diyor.ne yapsam acaba kullansam mı?balık hapı içinde fazla A vitamini olur muki diye düşünüyorum.balık yemiyorum ama elevit kullanıyorum..ilaçlar duruyo kaç gündür, ne yapimm?kullananlar var mı ki?
tesekkur ederım canım inş hepimizinkı bende senin için gerçekten şoktayım hala inananmıyorum ama olsun sağlıklı olsunda canım farketmez ama alışman zor olur canım kızın olacağına dimi dr öyle değince alışıyosun sende oğlana alışmıstın üzülme bebişinde üzülür ama annem beni istemiyo der canım
bende balık yağı hapı kullanıyorum endişe etme iç haplarını aksatma dr verdiyse bir bildiği var ki veriyor o haplardaki vitaminlere ihtiyacın var unutma bebek nasılsa senin rezervlerinden besleniyor ama sen vucudunu korumalısın unutma canım:)hadi sağlıkla iç kendine iyi bak :)kızlarr bana dr kalsiyum ve balık yağı hapı verdi.kalsiyumda gebelik kategorisi C diyor.ne yapsam acaba kullansam mı?balık hapı içinde fazla A vitamini olur muki diye düşünüyorum.balık yemiyorum ama elevit kullanıyorum..ilaçlar duruyo kaç gündür, ne yapimm?kullananlar var mı ki?
merhaba kızlar 2 gundur gıremıyorum nasılsınız hepiniz iyiysinizdir umarım bız bugün dr gittik bebeğim çok sağlıklıymış oğlum olacak pipisini gorduk kesın dedı dr haber vereyım dedım yeni gelenler hoşgeldıler kıb opt
merhaba kızlar 2 gundur gıremıyorum nasılsınız hepiniz iyiysinizdir umarım bız bugün dr gittik bebeğim çok sağlıklıymış oğlum olacak pipisini gorduk kesın dedı dr haber vereyım dedım yeni gelenler hoşgeldıler kıb opt
MAŞALLAHHHHHmerhaba kızlar 2 gundur gıremıyorum nasılsınız hepiniz iyiysinizdir umarım bız bugün dr gittik bebeğim çok sağlıklıymış oğlum olacak pipisini gorduk kesın dedı dr haber vereyım dedım yeni gelenler hoşgeldıler kıb opt
canım çok geçmiş olsun.. bebişinin iyi olmasına da çok sevindim sağlıklı olsunlar da cinsiyet nası olsa öğrenilir..kızlar günaydın dün bebeğimi gördüm gayet iyydi ama c,ns,yet belli değil. öyle yatıyordu sadece baş ve elini oynattı göremedik. ama benim için cinsiyet önemli değil. ben 2 gün önce bahsetmiştim sabah ağzımdan kan geldi diye ama 2 gündür sabah uyandığımda kan tadı ve yemek borumda yanma ve bugün baya kan geldi öksürükle değil tükürünce geldi ama yemek borumda yanma var acaba mideden mi reflü mü yoksa faranjit mi ve neden sabah geliyor. bakalım 3.30da randevu aldım doktora gideceğim dahiliyeye umarım kötü bişey çıkmaz
herkese günaydın. Cinsiyetleri öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun
OOO senin çoktan bırakmış olman lazım ilk 3 ay folicasit şimdilerde vitamin kullanman gerekirdi dr.sor cnm
cinsiyetini öğrenen arkd.tebrikler hayırlısı sağlıklı bebekler olur inşallah...
cnm hamilelik testini hstde yaptırsan bile özel hstde.orada senin tc kimlik no ile sgkya düşüyor
tüm hamişler oradan da sağlık ocağına beni de daha aramadılar ilkinde zavallılar kaç kere kapıdan dönmüştü şimdi telim var lazım olunca ararlar herhalde.... tam 37.hft iznine ayrıldım o gün eve gelmişlerdi)
günaydınnn kızlarrr nasılsınızzz???? yaa hala bebişimin hareketlerini hissetmedim hisseden var mı??*
kızlar günaydın dün bebeğimi gördüm gayet iyydi ama c,ns,yet belli değil. öyle yatıyordu sadece baş ve elini oynattı göremedik. ama benim için cinsiyet önemli değil. ben 2 gün önce bahsetmiştim sabah ağzımdan kan geldi diye ama 2 gündür sabah uyandığımda kan tadı ve yemek borumda yanma ve bugün baya kan geldi öksürükle değil tükürünce geldi ama yemek borumda yanma var acaba mideden mi reflü mü yoksa faranjit mi ve neden sabah geliyor. bakalım 3.30da randevu aldım doktora gideceğim dahiliyeye umarım kötü bişey çıkmaz
Günaydın canım..bende öğrenmek istiyorum artık yaa
OOO senin çoktan bırakmış olman lazım ilk 3 ay folicasit şimdilerde vitamin kullanman gerekirdi dr.sor cnm
cinsiyetini öğrenen arkd.tebrikler hayırlısı sağlıklı bebekler olur inşallah...
cnm hamilelik testini hstde yaptırsan bile özel hstde.orada senin tc kimlik no ile sgkya düşüyor
tüm hamişler oradan da sağlık ocağına beni de daha aramadılar ilkinde zavallılar kaç kere kapıdan dönmüştü şimdi telim var lazım olunca ararlar herhalde.... tam 37.hft iznine ayrıldım o gün eve gelmişlerdi)
Günaydın canım...
Doktor bana 19. haftada hissedersin demişti. İlk hamileliklerde hissetmek zaman alıyormuş. Birde kilolu isen daha geç hissediyormuşsun...
70 kiloyum ama hiç hissetmedim ilk hamileliğim canımm
Bir kaç hafta sonra hissedersin canım
Ne güzel kızın oluyor, darısı başıma..Bende kız istiyorum
eyeszayaynen bende kendime çok nazar değdiriyorum mide bulantım geçti diyorum
ertesi günü yine başlıyo
cinsiyeti belli olanlar hayırlı olsun
darısı başıma siz ne güzel erkenden öğreniyosunu bnm dr.um 16. haftadan önce bişey diyemem dedi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?