bende balık yağı hapı kullanıyorum endişe etme iç haplarını aksatma dr verdiyse bir bildiği var ki veriyor o haplardaki vitaminlere ihtiyacın var unutma bebek nasılsa senin rezervlerinden besleniyor ama sen vucudunu korumalısın unutma canım:)hadi sağlıkla iç kendine iyi bak :)
gözün aydın canım pipililer azınlıkta mam bilgin olsun :)))sağlıkla kucagına alırsın umarım :)
bende balık yağı hapı kullanıyorum endişe etme iç haplarını aksatma dr verdiyse bir bildiği var ki veriyor o haplardaki vitaminlere ihtiyacın var unutma bebek nasılsa senin rezervlerinden besleniyor ama sen vucudunu korumalısın unutma canım:)hadi sağlıkla iç kendine iyi bak :)
gözün aydın canım pipililer azınlıkta mam bilgin olsun :)))sağlıkla kucagına alırsın umarım :)
çok tesekkur ederım canım amin inş hepimiz sağlıklı bır setebrik ederim canım ,Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin:)
canım ben de doktorumdan kalsiyum hapı istedim...süt falan içemiyorum ben...sevmiyorum
osteocare diye bi ilaç verdi....kalsiyum,magnezyum,çinko ve vitamin D var içeriğinde ...günde bir tane alıyorum...içinde gebelikte ve emzirmede kullanılır yazıyor ama kategorisi belirtiilmemiş...nobel firması ve 12,5 TL...eleviti bıraktırdı bana doktorum...demir ve folikasit içeren bi hap verdi onu kullanıyorum...
canım gözün aydın,sağlklı kucağına aldığın günleride görürsün inşallah:26:
gÜNAYDIN KIZLAR
MAŞALLAHHHHHkucağına aldığını da görücez inşallahhh
teşekkur ederim canım amin inşallah canım hepimiz salıklı bır sekılde kucağımıza alalım
evet canım haklısın. istemez olurmuyum ben onu. çok istiyorum. sadece biraz sıralama şaştı o kadar:))
soğuktan dondum geldim. bişey bulamadım alıcak. sanırım ben bu tetanozu yaptırmayacağım ya. zaten bütün gün evdeyim ne iş yaptığım var ne bişey. hani iş hayatım falan olsa yada evde iş yapıyor olsam bişeyden tetanoz geçer diyim. bebek doğunca yapılacak nede olsa. ben korkuorum bebişin gelişimine bi zararı olur falan diye ne biliyim. annemde yaptırmamış hiç aşı. offf sorada yaptırsammı diyorum ama içimden yaptırasım gelmiyor. neyse ben gene doktora soruyim en iyisi.
canım geçmiş olsun, umrım bir sorun yoktur güzel haberlerini bekliyoruz
bende bende
canım o kadar niye koşturdun peşinde sen gitseydın ya bir gün beni aramşsınz diye
ben koşturmadım haberim yoktu ki hiç not filan bırakmamışlar beni görünce dediler sizi arıyorduk diye.... hoş haberim olsa da gitmezdim işyerinden izin aluıp oraya mı gidecem bir de başka işim yok sanki
ben koşturmadım haberim yoktu ki hiç not filan bırakmamışlar beni görünce dediler sizi arıyorduk diye.... hoş haberim olsa da gitmezdim işyerinden izin aluıp oraya mı gidecem bir de başka işim yok sanki
Arkadaşlar doktorum hiç vitamin vermedi bana. Demir hapı kullanıyorum bir tek, onu da herkes kullanıyor sanırım. Gittiğim hastane dışında tahlil yaptırdım, B12 düşük çıktı, kontrole gittiğimde götürücem sonuçları.
Siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz???
aa ben çok seviyorum sağlık ocağına gitmeyi,ordaki hemşirem çok bilgili her ay kontrole gidiyorum..tansyion kilo ölçümünde yapıyolar, merak ettiğim konular olursa hemşiremden de faydalanıyorum.artısı var eksisi yok..ülkemizdeki anne-bebek istatistkler vs. bu bilgilere göre yapılıyor diye duymuştum.. her annenin kartı oluyor, çocuk doğduktan sonrada çocukla ilgili dosya açıyorlar..iştende bir sıkıntı çıkmıyor allaha şükür çok vakitte almıyor zaten..belki taşrada yaşadığm için vaktimi almıyor olabilir, büyük şehirlerde durum nasıl bilmiyorum,yani sen nerdesındır sağlık ocağı taa nerdedir..:44:
aynen yaa.. bana da mutlaka gelin kayıt olun demişlerdi.. çalışıyorum izin alamam dedim. telde kayıt yaptılar.. gelip kattaki bütün komşulara sormuşlar .daha önce . daha 5 haftalık hamileydim..düşünün ben daha aileme bile söylemedim.. işgüzarlara bak!
aşı konusunda da emin değilim. haftaya doktoruma sorucam artık .ne derse onu yapayım .. ben zaten günde 2 kez iğne oluyorum.. alıştım iğneye
aynen yaa.. bana da mutlaka gelin kayıt olun demişlerdi.. çalışıyorum izin alamam dedim. telde kayıt yaptılar.. gelip kattaki bütün komşulara sormuşlar .daha önce . daha 5 haftalık hamileydim..düşünün ben daha aileme bile söylemedim.. işgüzarlara bak!
aşı konusunda da emin değilim. haftaya doktoruma sorucam artık .ne derse onu yapayım .. ben zaten günde 2 kez iğne oluyorum.. alıştım iğneye
wlla tatlım ben bı kere saglık ocagına gıttım bıldıgım herseyı anlattı we sıkıldım kılo kontrolumu kendım yapıyorum 2 kg felan aldım 4.5 ayda arada dusuyorum arada yukselıyorum degısıyo yanı
selam tatlım ben ılk 3 ay folıc plas kullandım 1 aydırsa magvıtyal dıe suya erıttıgım bı wıtamın war decavıt we gynoferon kullanıyorum saglık ocagına gıt orda yazdır folıc plas felanda kullanmadın mı
Folik asit kullandım ilk 3 ay bende. 2 aydan beri de gynoferon kullanıyorum, demir eksikliği hamilelikte sık görüldüğü için herkes kullanıyor diye biliyorum. Bunlara ilave hiç ilaç kullanmadım, hatta ilk 3 ay bulantı hapını bile 1 kez kullandım sadece.
tatlım asıyı doktor soyluyor ben 3 hafta once gıttım aası waktın yaklasıyo aksatma dedı 20ncı haftadan sonra wurulması gerekıyomus saglık ocagından aramazlarsa sız gıbın 20 haftadan sonra
ben 7 haftalık hamileyken gidip kaydoldum..ben memnunum açıkçası,onlar beni hiç aramadı ben gittim kaydoldumzırt pırt arayıpta boğmuyolar beni, cep telefonu var hemşirenin ayda bir müsaytseng el diyor gidiyorum merak ettiklerimi soruyorum.bakalım bu ayın ortasında da var.. belki ikincisinde bu kadar hevesli olmam gitmeye,ilk heyecandan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?