2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkur ederım canım sağol evet biliyorum canım amın inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

tesekkur ederım canım sağol evet biliyorum canım amın inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

çok tesekkur ederım canım amin inş hepimiz sağlıklı bır se

cnm bu tetanosun asıl yapılma amacı hastanede mikrop kapmamak özeliikle sezeryan olursa makas,iğne vs.gibi şeylerden olabiliomuş zaten drlada bi zararının olmadığını söylüolar

canım geçmiş olsun, umrım bir sorun yoktur güzel haberlerini bekliyoruz

bende bende

canım o kadar niye koşturdun peşinde sen gitseydın ya bir gün beni aramşsınz diye

ben koşturmadım haberim yoktu ki hiç not filan bırakmamışlar beni görünce dediler sizi arıyorduk diye.... hoş haberim olsa da gitmezdim işyerinden izin aluıp oraya mı gidecem bir de başka işim yok sanki

ben koşturmadım haberim yoktu ki hiç not filan bırakmamışlar beni görünce dediler sizi arıyorduk diye.... hoş haberim olsa da gitmezdim işyerinden izin aluıp oraya mı gidecem bir de başka işim yok sanki

aynen yaa.. bana da mutlaka gelin kayıt olun demişlerdi.. çalışıyorum izin alamam dedim. telde kayıt yaptılar.. gelip kattaki bütün komşulara sormuşlar .daha önce . daha 5 haftalık hamileydim..düşünün ben daha aileme bile söylemedim.. işgüzarlara bak!
aşı konusunda da emin değilim. haftaya doktoruma sorucam artık .ne derse onu yapayım .. ben zaten günde 2 kez iğne oluyorum.. alıştım iğneye

Arkadaşlar doktorum hiç vitamin vermedi bana. Demir hapı kullanıyorum bir tek, onu da herkes kullanıyor sanırım. Gittiğim hastane dışında tahlil yaptırdım, B12 düşük çıktı, kontrole gittiğimde götürücem sonuçları.

Siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz???

aa ben çok seviyorum sağlık ocağına gitmeyi,ordaki hemşirem çok bilgili her ay kontrole gidiyorum..tansyion kilo ölçümünde yapıyolar, merak ettiğim konular olursa hemşiremden de faydalanıyorum.artısı var eksisi yok..ülkemizdeki anne-bebek istatistkler vs. bu bilgilere göre yapılıyor diye duymuştum.. her annenin kartı oluyor, çocuk doğduktan sonrada çocukla ilgili dosya açıyorlar..iştende bir sıkıntı çıkmıyor allaha şükür çok vakitte almıyor zaten..belki taşrada yaşadığm için vaktimi almıyor olabilir, büyük şehirlerde durum nasıl bilmiyorum,yani sen nerdesındır sağlık ocağı taa nerdedir..:44:

selam tatlım ben ılk 3 ay folıc plas kullandım 1 aydırsa magvıtyal dıe suya erıttıgım bı wıtamın war decavıt we gynoferon kullanıyorum saglık ocagına gıt orda yazdır folıc plas felanda kullanmadın mı

wlla tatlım ben bı kere saglık ocagına gıttım bıldıgım herseyı anlattı we sıkıldım kılo kontrolumu kendım yapıyorum 2 kg felan aldım 4.5 ayda arada dusuyorum arada yukselıyorum degısıyo yanı

ben 7 haftalık hamileyken gidip kaydoldum..ben memnunum açıkçası,onlar beni hiç aramadı ben gittim kaydoldum zırt pırt arayıpta boğmuyolar beni, cep telefonu var hemşirenin ayda bir müsaytseng el diyor gidiyorum merak ettiklerimi soruyorum.bakalım bu ayın ortasında da var.. belki ikincisinde bu kadar hevesli olmam gitmeye,ilk heyecandan sanırım

tatlım asıyı doktor soyluyor ben 3 hafta once gıttım aası waktın yaklasıyo aksatma dedı 20ncı haftadan sonra wurulması gerekıyomus saglık ocagından aramazlarsa sız gıbın 20 haftadan sonra

anladım canım, benim doktorum çok yoğn cep telefonunu vermiyor..dahiliyeden arayıncada hayati birşey olmazsa hemşiresi soruları cevaplıyor.o yüzden sağlık ocağında gideriyorum bazı meraklarımı.bayağı donanımlı bir hemşire,ilk kaydolduğumda bildiklerimizi sayıyorlar doğru ama benim bilmediklerimide cevaplıyor sağolsun..hem aile hekimimin hemşiresi aynı zamanda

Folik asit kullandım ilk 3 ay bende. 2 aydan beri de gynoferon kullanıyorum, demir eksikliği hamilelikte sık görüldüğü için herkes kullanıyor diye biliyorum. Bunlara ilave hiç ilaç kullanmadım, hatta ilk 3 ay bulantı hapını bile 1 kez kullandım sadece.

bulantı hapını bende bı kez ıctım mıdede acayıp sıskınlık yapıyo ama saglık ocagından magvıtalle decavıt yazdır ıstersen

tatlım asıyı doktor soyluyor ben 3 hafta once gıttım aası waktın yaklasıyo aksatma dedı 20ncı haftadan sonra wurulması gerekıyomus saglık ocagından aramazlarsa sız gıbın 20 haftadan sonra

doktoruma bi danışayım o zaman ben.. önyargılıyım galiba .. ama hep o hemşire yüzünden oldu soğuttu kadın beni sağlık ocağından. akşam 10 buçukta evden aradı. çalışıyosunuz diye akşam aradım diyo akşam ,10 buçuk oluyo düşünün.. birisine bişey oldu sanmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…