Arkadaşlar doktorum hiç vitamin vermedi bana. Demir hapı kullanıyorum bir tek, onu da herkes kullanıyor sanırım. Gittiğim hastane dışında tahlil yaptırdım, B12 düşük çıktı, kontrole gittiğimde götürücem sonuçları.
Siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz???
yeni gelen arkd.hoşgeldin hayırlısı olsun inş.dr yanılmıştır da kızın olur
tabi sağlıklı olsunda....
valla ben akşam yatarken alıyorum ilaçları santof... ve elev... alıyorum
ilaç isimlerini tamamen yazmayın kızlar ceza alırsınız sonra
slm kızlarr..uzun zamandır sizlerin yazdıklarını takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.Bende Ağustos annesi olcam kısmetse7 yaşında bi oğlum var ve 14+4 haftalık hamileyim. Geçen hafta cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendim..bi oğluşum daha olacak sanırım(dr yanılmadıysa tabi...).Allah biliyo ya kız olmasını çok istemiştim . Allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
hosgeldin cnm
hayirlisi olsun senin icin.
2 kardesin hemcins olmasi da iyi bir bakima, buyuyunce birbirlerine destek olurlar
güzel haberler getir canım bize inşallahkızlar günaydın dün bebeğimi gördüm gayet iyydi ama c,ns,yet belli değil. öyle yatıyordu sadece baş ve elini oynattı göremedik. ama benim için cinsiyet önemli değil. ben 2 gün önce bahsetmiştim sabah ağzımdan kan geldi diye ama 2 gündür sabah uyandığımda kan tadı ve yemek borumda yanma ve bugün baya kan geldi öksürükle değil tükürünce geldi ama yemek borumda yanma var acaba mideden mi reflü mü yoksa faranjit mi ve neden sabah geliyor. bakalım 3.30da randevu aldım doktora gideceğim dahiliyeye umarım kötü bişey çıkmaz
hehe o zaman benim durum vahim:)Günaydın canım...
Doktor bana 19. haftada hissedersin demişti. İlk hamileliklerde hissetmek zaman alıyormuş. Birde kilolu isen daha geç hissediyormuşsun...
günaydın kızlar.
bugün biraz rahatsızım. gecenin köründe kalktım. nasıl bir halsizlik, baş dönmesi, mide bulantısı. aynı hamileliğimin ilk başları gibi. başımda ağrıyor( dün ne güzel enerjiğim diye diye kendi kendime nazar değdirdim sanırım (
güzel haberler getir canım bize inşallah
hehe o zaman benim durum vahim:)
geçmiş olsun canım...umarım daha iyisindir şimdi???
bu arada yeni gelen arkideşler hoş gelmişler....
ayyyyy mutlumuyum neyim haftasonu geldi oleyyyyyyy...yan gel yat,sabah erkenden kalkma yok..iş yok,eheueh:)
aynen yaaa
dakikalari sayiyorum su an.
bugunum cok zor gecti,
cok cok halsizim, basim agriyor, uykum var.
hasta olacak gibiyim :-((
aynen yaaa
dakikalari sayiyorum su an.
bugunum cok zor gecti,
cok cok halsizim, basim agriyor, uykum var.
hasta olacak gibiyim :-((
yaa şu baş ağrısı yok mu öldürüyo beni.. midem de tam geçti derken bugün yine bulanıyoo ..
neyse dediğiniz gibi tatil geliyoooo dinleniriz.. sen de dikkat et kendine hastalıkla uğraşma bi de ..
aman canım dikkat...haftasonu bol bol dinlen...
ay bende akşam arasa rahatsız olurum doğrusu..doktoruma bi danışayım o zaman ben.. önyargılıyım galiba .. ama hep o hemşire yüzünden oldu soğuttu kadın beni sağlık ocağından. akşam 10 buçukta evden aradı. çalışıyosunuz diye akşam aradım diyo akşam ,10 buçuk oluyo düşünün.. birisine bişey oldu sanmıştım...
slm kızlar..
kullandığınız ilaçları yazmışsınız...
ben eksik kalmıım dedim...
bende sabahları aç karna gyno sannol (doğru yazdıysam eğer) kullanıyorum kansızlık için demir ilacıymış..
akşamlarıda yemekten sonra elevit alıyorum vitamin olarak..
bu hafta kontrole gidincde sorucam hiç balık yiyemiyorum omega 3 balık kapsülü isticem bakalım ne diyecek bende durumlar böyle fıtsıklar...
güzel haberler getir canım bize inşallah
hehe o zaman benim durum vahim:)
geçmiş olsun canım...umarım daha iyisindir şimdi???
bu arada yeni gelen arkideşler hoş gelmişler....
ayyyyy mutlumuyum neyim haftasonu geldi oleyyyyyyy...yan gel yat,sabah erkenden kalkma yok..iş yok,eheueh:)
ay bende akşam arasa rahatsız olurum doğrusu..
balık hamsi seviyordum onun sezonuda kapandı..balık yiyemeyecğim artık bende isteyeceğim doktorumdan..acaba balık yemeyle hapını kullanmak arasında bir sakınca var mıdır çocuk için
oleyyy ki ne oleyyy, 11e kadar yatacağım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?