2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende aynı dertteyim ya banada sadece kan hapı verdi vitamin omega3 falan vemedi diğer kontrolümde 26sında çok var dahaa(

slm kızlar..
kullandığınız ilaçları yazmışsınız...
ben eksik kalmıım dedim...
bende sabahları aç karna gyno sannol (doğru yazdıysam eğer) kullanıyorum kansızlık için demir ilacıymış..
akşamlarıda yemekten sonra elevit alıyorum vitamin olarak..
bu hafta kontrole gidincde sorucam hiç balık yiyemiyorum omega 3 balık kapsülü isticem bakalım ne diyecek bende durumlar böyle fıtsıklar...

slm kızlarr..uzun zamandır sizlerin yazdıklarını takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.Bende Ağustos annesi olcam kısmetse 7 yaşında bi oğlum var ve 14+4 haftalık hamileyim. Geçen hafta cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendim..bi oğluşum daha olacak sanırım(dr yanılmadıysa tabi...).Allah biliyo ya kız olmasını çok istemiştim . Allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin

merhaba arkadaslar,

ilaclardan konusmussunuz,
ben de vitamin icmiyorum, istemem de, vitaminler kilo yapar diye biliyorum ve o kadar da masum seyler degil, onlar da ilac sonucta

ben 10 hafta folic pls.. ictim.
sonra gyno therdyf...'a basladim.
simdi ona ilaveten saf demir ilaci olan ferro s.. iciyorum.
2 cesit demir ilaci iciyorum yani (kanim dusuk cikti cunku)

bir de midemde reflu basladigi icin rennie duo surubum var, ihtiyac oldukca aliyorum onu da.

ama 2 hafta sonra ki kontrolum de balik yagi tableti isticem eben de. balik yiyemiyorum cunku

Son düzenleme:
yeni gelen arkd.hoşgeldin hayırlısı olsun inş.dr yanılmıştır da kızın olur
tabi sağlıklı olsunda....
valla ben akşam yatarken alıyorum ilaçları santof... ve elev... alıyorum
ilaç isimlerini tamamen yazmayın kızlar ceza alırsınız sonra

teşekkür ederim canım

hosgeldin cnm
hayirlisi olsun senin icin.

2 kardesin hemcins olmasi da iyi bir bakima, buyuyunce birbirlerine destek olurlar

ben 12 hafta folic asid kullandım. ondan sonrada elevit kullanıyorum her gün bir tane

güzel haberler getir canım bize inşallah
Günaydın canım...

Doktor bana 19. haftada hissedersin demişti. İlk hamileliklerde hissetmek zaman alıyormuş. Birde kilolu isen daha geç hissediyormuşsun...
hehe o zaman benim durum vahim:)

geçmiş olsun canım...umarım daha iyisindir şimdi???

bu arada yeni gelen arkideşler hoş gelmişler....
ayyyyy mutlumuyum neyim haftasonu geldi oleyyyyyyy...yan gel yat,sabah erkenden kalkma yok..iş yok,eheueh:)

aynen yaaa

dakikalari sayiyorum su an.
bugunum cok zor gecti,
cok cok halsizim, basim agriyor, uykum var.
hasta olacak gibiyim :-((

slm arkadaşlar.. 17+2 yim bugün. dün üçlü taramamı yaptırdım ama sonuç daha çıkmadı. ultrason sonucumsa çok iyi şükürler olsun ki.. cinsiyetimizse erkek

aynen yaaa

dakikalari sayiyorum su an.
bugunum cok zor gecti,
cok cok halsizim, basim agriyor, uykum var.
hasta olacak gibiyim :-((

yaa şu baş ağrısı yok mu öldürüyo beni.. midem de tam geçti derken bugün yine bulanıyoo ..
neyse dediğiniz gibi tatil geliyoooo dinleniriz.. sen de dikkat et kendine hastalıkla uğraşma bi de ..

yaa şu baş ağrısı yok mu öldürüyo beni.. midem de tam geçti derken bugün yine bulanıyoo ..
neyse dediğiniz gibi tatil geliyoooo dinleniriz.. sen de dikkat et kendine hastalıkla uğraşma bi de ..

sagol cnm.
evet bas agrisi cok kotu
doktor ilac onerdi ama ben icmek isteiyorum, oyle cekiyorum agriyi :-((

sana da gecmis olsun cnm

bende gebelikten önce migren vardı gebelikle beraber dahada arttı doktor minoset isimli ağrı kesiciyi önerdi hiç zararı yok güvenle kullunabilirsin dedi dayanamadığım anda bi tane alıyorum

ay bende akşam arasa rahatsız olurum doğrusu..

balık hamsi seviyordum onun sezonuda kapandı..balık yiyemeyecğim artık bende isteyeceğim doktorumdan..acaba balık yemeyle hapını kullanmak arasında bir sakınca var mıdır çocuk için

oleyyy ki ne oleyyy, 11e kadar yatacağım artık..

ben h.sonu da olsa sabah uyuyamyorum kizlar,
8 de ayaktayim :-(

doktor 20. haftadan sonra eleviti kullanma artık dedi kilo yapar sadece sana bebeğine faydası yok diyoooo gyno ferro sanal demir hapını doğuma kadar kullanacakmışım kan değerim 11 e düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…