doktor 20. haftadan sonra eleviti kullanma artık dedi kilo yapar sadece sana bebeğine faydası yok diyoooo gyno ferro sanal demir hapını doğuma kadar kullanacakmışım kan değerim 11 e düşmüş
merhaba arkadaslar,
ilaclardan konusmussunuz,
ben de vitamin icmiyorum, istemem de, vitaminler kilo yapar diye biliyorum ve o kadar da masum seyler degil, onlar da ilac sonucta
ben 10 hafta folic pls.. ictim.
sonra gyno therdyf...'a basladim.
simdi ona ilaveten saf demir ilaci olan ferro s.. iciyorum.
2 cesit demir ilaci iciyorum yani (kanim dusuk cikti cunku)
bir de midemde reflu basladigi icin rennie duo surubum var, ihtiyac oldukca aliyorum onu da.
ama 2 hafta sonra ki kontrolum de balik yagi tableti isticem eben de. balik yiyemiyorum cunku
ay bende akşam arasa rahatsız olurum doğrusu..
balık hamsi seviyordum onun sezonuda kapandı..balık yiyemeyecğim artık bende isteyeceğim doktorumdan..acaba balık yemeyle hapını kullanmak arasında bir sakınca var mıdır çocuk için
oleyyy ki ne oleyyy, 11e kadar yatacağım artık..
canım umarım tez zamanda iyi olursun ve iyi haberlerle gelirsin geçmiş olsun :)kızlar günaydın dün bebeğimi gördüm gayet iyydi ama c,ns,yet belli değil. öyle yatıyordu sadece baş ve elini oynattı göremedik. ama benim için cinsiyet önemli değil. ben 2 gün önce bahsetmiştim sabah ağzımdan kan geldi diye ama 2 gündür sabah uyandığımda kan tadı ve yemek borumda yanma ve bugün baya kan geldi öksürükle değil tükürünce geldi ama yemek borumda yanma var acaba mideden mi reflü mü yoksa faranjit mi ve neden sabah geliyor. bakalım 3.30da randevu aldım doktora gideceğim dahiliyeye umarım kötü bişey çıkmaz
çok geçmiş olsun canım çabukkendine gel evrenden enerji iste ...günaydın kızlar.
bugün biraz rahatsızım. gecenin köründe kalktım. nasıl bir halsizlik, baş dönmesi, mide bulantısı. aynı hamileliğimin ilk başları gibi. başımda ağrıyor( dün ne güzel enerjiğim diye diye kendi kendime nazar değdirdim sanırım (
ben hamilelik öncesi folik molik kullanmadım hazırlıksız yakalandık kısacasıArkadaşlar doktorum hiç vitamin vermedi bana. Demir hapı kullanıyorum bir tek, onu da herkes kullanıyor sanırım. Gittiğim hastane dışında tahlil yaptırdım, B12 düşük çıktı, kontrole gittiğimde götürücem sonuçları.
Siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz???
canım hap içmek istemiyorsan nane yağı da baş ağrısını keser aktarlarda var iyi geliyor ben denedim hafifletti mentollü bir kokuyaa şu baş ağrısı yok mu öldürüyo beni.. midem de tam geçti derken bugün yine bulanıyoo ..
neyse dediğiniz gibi tatil geliyoooo dinleniriz.. sen de dikkat et kendine hastalıkla uğraşma bi de ..
bende ya tuvalet ihtiyacı kaldırıyordu ama 4-5 gundur 9 da uyanıyorumben h.sonu da olsa sabah uyuyamyorum kizlar,
8 de ayaktayim :-(
hoşgeldin :))gözün aydınslmlar ben de ağustos annesi olacağım inşallah..4 ağustos dedi doktorum ben de gyno ferro kuıllanıyorumm..oğluşum olacakmış ilk bebeğimmmm
kızlar yazdıklarınızın hepsini okuyamadım bi ses ediyim dedim. ben hala fenalardayım. tansiyonummu çıktı ne oldu anlamadım. bi basınç var sanki bi baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı. işallah yarına düzelir( uzun zamandır böle oolmamıştım (
canım umarım tez zamanda iyi olursun ve iyi haberlerle gelirsin geçmiş olsun :)
çok geçmiş olsun canım çabukkendine gel evrenden enerji iste ...
ben hamilelik öncesi folik molik kullanmadım hazırlıksız yakalandık kısacası
öğrenince hemen elev.... verdiler kahvaltı sonrası
sonra ferro sano... diye demir hapı sabah aç karna
sonra coras.. kan sulandırıcı kahvaltı sonrası
balık yagı hapı seven... sabah akşam tok
arada mide şikayetlerim için ren..duo şurup
hamilelikten önce ayda 2 ağrı kesici belki içerdim su hale bak ya(
canım hap içmek istemiyorsan nane yağı da baş ağrısını keser aktarlarda var iyi geliyor ben denedim hafifletti mentollü bir koku
bende ya tuvalet ihtiyacı kaldırıyordu ama 4-5 gundur 9 da uyanıyorum
hoşgeldin :))gözün aydın
canım yaa bi tansiyon aleti ve bir ateş ölçer edinmek gerek ben aldım valla düşükmü yüksekmi tereddüt etmiyorum ana göre tuzlu ayran v.s deniyorum kendine dikkat et
Hippy34, Hosbulduk! Senin de avatarina bayildim! Evet gunlerimiz cok yakin, Allah saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize...
saol canım. var evde ateş ölçer. tansiyon aleti de var ama pili bitmiş ölçemedik. dün çok fenalardaydım. bugünde boğazlarım şiş uyandım. burnum akıyor. sanırım ben aşı olmam derken gidip grip aşısı olucam. durmadan grip oluyorum ki hamilelikten önce hiç olmazdım. 1 ayda 3 kez grip olunurmu. doktora bi soriyim.
bu arada size bişey sorucam sıkma portakal bulamıyorum ben marketlerde ama iyisinden hani içinde tortuları bile olanlardan. varmı acaba? ondan içsek nasıl korur bizi. ben normalde her gün 1 litre sıkma portakal içiyorum. ondan heralde grip olmamam. burda bikaç marka buldum ama eve geldim açtım şok oldum hiç tortu yok su gibiler. varmı bildiğiniz güzel bi marka sıkma portakal suyu?
saol canım. var evde ateş ölçer. tansiyon aleti de var ama pili bitmiş ölçemedik. dün çok fenalardaydım. bugünde boğazlarım şiş uyandım. burnum akıyor. sanırım ben aşı olmam derken gidip grip aşısı olucam. durmadan grip oluyorum ki hamilelikten önce hiç olmazdım. 1 ayda 3 kez grip olunurmu. doktora bi soriyim.
bu arada size bişey sorucam sıkma portakal bulamıyorum ben marketlerde ama iyisinden hani içinde tortuları bile olanlardan. varmı acaba? ondan içsek nasıl korur bizi. ben normalde her gün 1 litre sıkma portakal içiyorum. ondan heralde grip olmamam. burda bikaç marka buldum ama eve geldim açtım şok oldum hiç tortu yok su gibiler. varmı bildiğiniz güzel bi marka sıkma portakal suyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?