kızlar günaydın dün sizlere üç gündür ağzımdan sabahları kan geldiğini tükürünce söylemiştim dün dahiliyeye ve kbb doktorlarına gittim ne ciğerde ne midede ne burunda ne boğazda hiç bişey yok kusmaktan yemek borum tahriş olmuş o ince kanamış o kadar çok şükür ama bir sürü test yapıldı. hepsi temiz maaşallahhh... aman dikkatli olun sizlerde ılık su içmek lazımmış bir de annem bal ye yat demişti gece yatarken bir kaşık bal yedim sabah acımıyordu kan man da gelmedi. umarım sizler yaşamazsınız ama en azından korkmayın çok doğalmış...
kızlar günaydın dün sizlere üç gündür ağzımdan sabahları kan geldiğini tükürünce söylemiştim dün dahiliyeye ve kbb doktorlarına gittim ne ciğerde ne midede ne burunda ne boğazda hiç bişey yok kusmaktan yemek borum tahriş olmuş o ince kanamış o kadar çok şükür ama bir sürü test yapıldı. hepsi temiz maaşallahhh... aman dikkatli olun sizlerde ılık su içmek lazımmış bir de annem bal ye yat demişti gece yatarken bir kaşık bal yedim sabah acımıyordu kan man da gelmedi. umarım sizler yaşamazsınız ama en azından korkmayın çok doğalmış...
kızlar çok teşekkürler bu arada idrarında lökosit olanlar kızılcık suyu çok çok iyi geliyormuş haberiniz olsun
bende şu sıra favorime dondurmayı yerleştirdim...süt içemeyen biri olarak işime geliyor.Her akşam yemek sonrası dondurma zamanım var...Çok eğlenceli oluyor:):)canım geçmiş olsun...dikkat et kendine...
ben de dün akşam koca bir kase dondurmayı götürdüm..canım istedi vallaha...heuehe
allaha şükür ağrıyan sızlayan bi yerim yok henüzmigroslarda exoti... die bi marka görüodum...taze sıkılmış meyva suyu die...onlardan denedin mi canım?
geçmiş olsun zeynepela bişey çıkmaması sevindirici
bal herşeye deva inş. hemen iyileşirsin
kızlar bebekleriniz yukarı çıktımı
ilkinde hiç böyle korkular yaşamamıştım
cahillikten şimdi daha bilinçliyiz tabii
sanki hiçbişey yokmuş gibi geliyo korkuyorum bişey oldu diye
daha dr.uma gitmeye 2-3 hafta var
yukarı çıktığını nasıl anlıyorsunuzki canım. ben perşembe randevum vardı iyiydi ama öyle yukarı aşağı diye yorum olmadıgeçmiş olsun zeynepela bişey çıkmaması sevindirici
merhaba güzel anneler
hızınıza yetişemiyorum, okuyamıyorum bazen bütün sayfaları
bende uzun bir aradan sonra bu gün doktora gittim.
benim bebeşimde % 90 kızmış :)
herşey yolunda gözüküyor dedi, vitamin ve demir hapı verdi. 15 gün sora 3 lü test i,çin tekrar gideceğiz.
bende şu sıra favorime dondurmayı yerleştirdim...süt içemeyen biri olarak işime geliyor.Her akşam yemek sonrası dondurma zamanım var...Çok eğlenceli oluyor:):)
geçmiş olsun zeynepela bişey çıkmaması sevindirici
yukarı nasıl çıkıyor canım?? hiç doktor öle bişey sölemedi o ne hiç bilgim yok.
2li testi iyi çıkıp da 3lü testi yaptırmayacak olanlar var mı???
benim doktor gerek yok dedi de...benden başka bu durumda olan var mı die merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?