2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım, kötü bişey çıkmamasına sevindim.

çok şükür...çoook geçmiş olsun canım...çoook sevindim

kızlar çok teşekkürler bu arada idrarında lökosit olanlar kızılcık suyu çok çok iyi geliyormuş haberiniz olsun

geçmiş olsun zeynepela bişey çıkmaması sevindirici
bal herşeye deva inş. hemen iyileşirsin

kızlar bebekleriniz yukarı çıktımı
ilkinde hiç böyle korkular yaşamamıştım
cahillikten şimdi daha bilinçliyiz tabii
sanki hiçbişey yokmuş gibi geliyo korkuyorum bişey oldu diye
daha dr.uma gitmeye 2-3 hafta var

geçmiş olsun...korkulacak birşey olmaması sevindirici........

bende şu sıra favorime dondurmayı yerleştirdim...süt içemeyen biri olarak işime geliyor.Her akşam yemek sonrası dondurma zamanım var...Çok eğlenceli oluyor:):)

canım benım, bende bu korkuları 1.5 ay yaşadım çünkü randevüm 1.5 ay sonraydı..hatta muayene sırasını beklerken ellerim titriyordu ya birşey olduysa diye..tansiyonumu ölçtüklerinde 13 çıkmştı, hep 11 çıkardı yükselmişti...ultrasyona bakamadım ilk başta ama sonra onu gördüm kıpır kıpırdı ne güzel bir duyguydu yaşıyordu..burda paylaşıyordum sen bana korkma korkulacak birşey yok diyordun gerçektende birşey çıkmadı.şimdi bende sana diyorum sakın korkma 2-3 hafta gelir geçer..güzel şeyler düşün..

yukarı çıktığını nasıl anlıyorsunuzki canım. ben perşembe randevum vardı iyiydi ama öyle yukarı aşağı diye yorum olmadı

merhaba güzel anneler
hızınıza yetişemiyorum, okuyamıyorum bazen bütün sayfaları

bende uzun bir aradan sonra bu gün doktora gittim.
benim bebeşimde % 90 kızmış :)
herşey yolunda gözüküyor dedi, vitamin ve demir hapı verdi. 15 gün sora 3 lü test i,çin tekrar gideceğiz.

hayırlı olsun canım aynı sayılırız ama benim henüz cinsiyet belli değil.

bende şu sıra favorime dondurmayı yerleştirdim...süt içemeyen biri olarak işime geliyor.Her akşam yemek sonrası dondurma zamanım var...Çok eğlenceli oluyor:):)

aynen yaa...sütü zaten hiç içemezdim....şu dönemde daha bi iğrendim başka şeylerle telafi yolundayım ama dondurma gerçekten en eğlenceli kısmı dediğin gibi :)

yukarı nasıl çıkıyor canım?? hiç doktor öle bişey sölemedi o ne hiç bilgim yok.

2li testi iyi çıkıp da 3lü testi yaptırmayacak olanlar var mı???
benim doktor gerek yok dedi de...benden başka bu durumda olan var mı die merak ettim?

slm kızlar,çok uzun zamandır yazamıyodum,siteye giriyorum ama biraz okuyup çıkıyodum.
gebeliğim biraz sorunlu geçiyor,lekelenme oluyo sürekli.
bu sabah yine oldu ve apar topar hastaneye gittim.çok şükür bebeğim iyi.
dün dört saat gezip alışveriş yaptım bebek için,ve sonuç bu oldu.
doktor kesin istirahat verdi.1.5 yaşındaki oğlumla biraz zor ama neyse
daha öncede lekelenmem olduğu için ve bir düşük bir erken doğumum olduğu için prof.dr recep has a gittim 10 gün önce.o da herşeyi normal buldu tedirgin olma şimdiden dedi.ayrıntılı usg için öneririm çok iyi bi doktor,zaten çokta bilinen biri.
bu arada bebeğimin cinsiyeti kız..çok şükür,çok istiyodum kız olmasını.inşallah sağlıkla ve zamanında doğurmak nasib olur hepimize..
kızıma ciciler aldım bi sürü,foto yüklemeyi öğrenince yükleyecepğim hepsini..
geçmişi çok okuyamadım hepiniz iyisinizdir umarım...

herkeslere geçmiş olsun kızlar. bişey çıkmayanlarada çok sevindim. allah hepimizi korusun. bebişlerimizi koruyup sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin. üzülüyorum rahatsız olanlar olunca(

bu arada ben bu tetanoz aşısını yaptırıcam sanırım. hatta bide grip yaptırıcam 1 ayda 3 defa grip oldum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…