2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben varım cnm,banada gerek görmedi doktor.endişelenme yani..

bayan panik olarak hayatıma devam ediyorum da eheue...süresi geçecek sonra yaptıramayacağım die acabalardayım kaç gündür...dedim bi soriyim bakiyim benle aynı durumda olan kimler var die....teşekkür ederim canım:)

yok jnm onuda bi deniyim en iyisi. cidden portakal suyunun ne kadar faydalı olduğunu bir kez daha anladım.

canım çok saol bbalık bilgilerin oldukça faydalı oldu. bu ke6ten tohumunu hamilelikte tüketmek sakıncalı değilse onuda alıcam bende. çünkü bazen ilginç ilginç şeyler zararlı çıkıyor. mesela yaban mersini. ben çok yiyordum kan yapar diye bi okudum zararlıymış hamilelikte. ondan hiçbirşeyi araştırmadan yemez oldum.

Aranizda 4'lu testi yaptiran var mi arkadaslar? Biz gecen hafta kan verdik, haftaya sonucu bekliyoruz.:26:

ben yaptırdım pazartesi alıcam sonucunu.

canım buırda aldıklarımın hiçbirinin sıkma portakalla alakası yok. ben athinada günde 1 litre tüketiyorum sıkma portakallardan. kışın ne hasta olurum ne bişey. şimdi bi ayda 4 kez grip oldum. direk portakal suyuna bağladım çünkü ilk ateşlenmemde yine portakalla kendime gelmiştim. bu benim aldıklarım zaten açılınca hemen 2 günde tüketmen gerekiyordu. ama tortuları dahi içinde aynısı sıktığın portakalın yani. burdakiler de ne tortu var ne bişey nasıl sıkma portakal anlamadım. tadı bile benzemiyor.

geçmiş olsun canım.

canım portakal hiç sevmemki(( zorla tüketiyorum burda sıkma portakal bulamadığım için. ama ben bu organik doğal sıkma portakal sularının çok faydasını gördüm. ama işte gerçekten sıkma portakalsa. ki o çok rahat ayırt ediliyor. tortularından ve tadından. ben yıllardır grip nedir unutmuştum. buraya geldim bulamadım o meyve sularından bi ayda 4 kez grip oldum. evde sıkıcak yok bulamadım alıcam artık napiyim.

2li testi iyi çıkıp da 3lü testi yaptırmayacak olanlar var mı???
benim doktor gerek yok dedi de...benden başka bu durumda olan var mı die merak ettim?

2li testimin kan sonucu kayboldu( yada yapmayı unutmuşlar bi ton testin içinden. ondan şimdi 4lü testi yaptırdım ben.

nasıl oldun canım??? daha iyisindir umarım?

çok saol canım benim. bugün sabah biraz boğazlarım ağrıyordu. dayanamadım bi çıktım saatlerdir dışarıdayım gene. pazar gördüm girdim bide meyve alıyım diye. taşıyabileceğimden fazla almışım. pazarda maşallah kaç km. takside bulamadım o kadar ağırlıkla gene biton yol yürüdüm. acaba zararlımıdır yaa. ben her allahın günü böle evden çıkıp taaa atakentten santrala kadar mağaza geze geze yürüyorum hergün. ama normaldede çok yürürdüm. bişey olmaz heralde:)))hehe insan pimpiriklimi oluyo ne hamile olunca:)

ben de bugün eşimle çıktım dışarı hava güzel diye...dolanıyoruz,yürüyoruz ama ben ağır çekim...yaa şu kanama olayından sonra hızlı hareket etmeye korkar oldum...eşim de yanımda bayıldı tabe eheuehe:)
o seri çekimde yürümeyi sevenlerden...neyse bana bikaç bişi aldık..çamaşıra ihtiyacım vardı...malum göğüsler büyümece bi de bebişime bi tulum ,patik ve çoyaaaaaaaaap aldık :)

pazarlara gidip gaza gelip çok ağır şeyler alıp kendini yorma bakemmmmmmmmmmm...

haa kızlar bu arada bi akideşim bana 'Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler?' diye bir kitap getirdi okiyimmm diye...çok beğendim ben...baya içerikli,kalın,eğitici...tavsiye ederim...eps...yayın evinden..fiyat 25 civarı sanırsam..

yaaa en güzelini yapıyorsun valla. ağır ağır sakin yürümek lazım:)) ben bugün koştum bile. bi minibus gördüm gider sandım bari ona biniyim dedim. uzakta durmuştu bi koştum ettim yetişemedimde. zaten gitmiyormuşta. doktora bidahaki gidişimde bunuda soriyim. bide laf aramızda hergün dans etme huyum vardır benim evde. ben onada devam:)) sora kendi kendime diorum bebişim suyun içinde bi oraya bi buraya zıplıyormudur benle birlikte diye. gerçi burdaki ilk doktoruma sormuştum ben dans ediyorum hergün zararı varmı diye. oda onlar çok dayanıklı yaratıklar hiçbişey olmaz. demişti ama bu bebişi erkek diyen doktordu:) şimdi diğerinede soriyim bi bu yürüme ve dans olaylarını.

yaaa sen nasıl bi iç çamaşırı aldın??? ben bisürü yere sordum hamile içöin destekli sutyen varmı diye. özellikle hamileler için sutyen yok dediler. birsürü yere sordum. bende bilemedim çünkü ben sutyen takamıyorum artık. gene burda arkadaşlar mutlaka tak dedi diye atlet sutyenleri vardırya koşucular. ondan takmaya başladım. baya toparladı ama destekli değil buda. bide göğüs uçları eziliyor sanki. hem bu destekli dedikleri bildiğimiz destekli sutyenmi?

yerim ben onun pakini çoyabını. işallah en güzel günlerinde giyer canım. annesi giydirirken çorabını bide minicik ayagını ısırır onun. aman allahım yaa düşünmesi bile güsel.

valla bida gitmem zaten. ne biliyim bi kilo portakal bi kilo ayva derken o kadar ağır olacağını. tahmin edemedim. bilseydim babama sölerdim sen al gel diye.

bakiyim bende bi o kitaba. bu arada ben masal kitabı aldım kızlar. benim yeğenime anne karnındayken okumuştu yengem. sora doğdu büyüdü ve inanılmaz şok bir durumda okunan masalı hatırladı. daha anne karnındayken düşünün. ben ondan masal kitabı aldım okuycam bebiş duymaya başlayınca. tabi bu annelik kitaplarınıda şimdiden alıp okumak gerek çünkü bebiş doğunca muhtemelen pek zamanımız olmayacak.

ayy kızlar çok heyecanlandığım bişeyi paylaşmak istedim. çok sevdiğim yönetmen ve yağımcı bir arkadaşıma kızım olacağını söyledim bebeğin cinsiyetini diğer doktorumun yanlış bildiğini benimde alışamadığımı. bana çok güzel bişeyler söledi paylaşmak istedim. kız deyince sevindi olley çok güzel kız bebek dedi. bende neden dedim. erkek çocuklar 10 yaşından sonra sarılma olayından filan sıkılmaya başlar kız çocuklar herzaman sarılır, dokunur..
40 yaşında bile küçük kızın olurlar. bunu söyledi bana. onunda bi kızı var. çok böyle beni mutlu etti bu sözler. hihi alışıorum galiba kızım olacağına:))

hamilelere de pamuklu emzirme sütyeni tarzında sütyen veriyorlarmış ama ben onu dışarda falan kullanamam...göğüs uçlarıı felan belli oluyor...emzirirken pedle falan kullanmak için onlar...evde giymek için aldım bi tane...
benim göğüsler büyümüş baya...işte baya normal hayatta giydiğim sütyenlerden aldım destekli felan ..sadece büyük beden aldım...iyice şişene kadar giyiyim die eheueheu:)
şu an 95 oluyor ilerki günleri düşünemiyorum

yaa normal sutyen beni çok rahatsız eder gibi geliyor. acaba bu şimdi taktığım sporcu sutyenleri ile takılsam ne olur:))

sağlıkla gelsin kucağımıza da annecik:)

ayyyy eşim geldi...malıkk almış geliykennnnnn...ben çıkıyorum şimdi...salatayla başliyim işe eheueh...hadi görüşürüs öperimmmm...

sağlıkla gelsin kucağımıza da annecik:)

ayyyy eşim geldi...malıkk almış geliykennnnnn...ben çıkıyorum şimdi...salatayla başliyim işe eheueh...hadi görüşürüs öperimmmm...

evet evet sağlıklı olsun bütün burdaki bebişler. hatta bütün dünyadaki( allah küçük bebeklerin hasta olan çocukların dünyada nerde varsa hep şifalarını versin. melek onlarrr.

hadi sen al omeganı hemen besle bebişinde öperim bende.

destekli kullanın diolar yanılmıyorsam:)
şimdilik kaçtımmmmmmmm
see ya...

see yaa. bon appetit:)

meraba kızlarr :))
cumartesi dememişsin yazmışsınız bayaaaa...
eyeszay geçmiş olsun yorma kendini.. canımı portakal çektirdin valla gidip yiyeyim bi tane..
zeynepela bişey çıkmamasına çok sevindim. tekrar geçmiş olsun...

cinsiyeti kesinleşen arkadaşlar tebrik ederim.. hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahhh...

buarada bugün sinemaya gittim arkadaşlar aşk tes. severe.. bi ankaralı olarak daha etkileyici geldi tabi.. zaten duygusaldım şimdi direk ağlamaya başlıyorumm..

Son düzenleme:
mrb kızlar...dün neler çektim bir bilseniz sizle paylaşayım dedim..perşembe günü öğrencimde su çiçeği farkettim anneye söyledim..annenin haberi bile yok..yarın dr.a götüreyim bakalım dedi...ama ben sabahı zor ettim..cuma sabah kadın aradı : hocam korkulcak bişey yokmuş 3 gün önce su çiçeği olmuş dedi...başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki..3gün öncede ben bu çocuğu aldım...ve 3gün öncede hamileydim kadın düşünemiyor..dr. büyük ihtimal onun çocuğu için tehlike yok demişitr.daha önce su çiçeği çıkartıp çıkartmadığım belli değil.hemen gittim test yaptırdım..akşam sonucu dr.a faksladılar..dr. beni aradı.çocukken bu hastalığı geçirmediğim ve şuan bana bulaştığını söyledi..o an dünyam başıma yıkıldı..dr. hemen çapaya git dedi...perinitoloji ne bi bölüm var oraya hemen git durumuna baksınlar.belki karnından suda alabilirler bebeğin durumuna bakmak için dedi...ben hüngür hüngür ağlıyorum...tası tarağı topladım çapaya gidicemki dr. tekrar aradı ve laboratuvar sonuçları karıştırmış türk filmi gibi....dr. dediğine inanmıyorum doğru mu diyorum neden yalan söylim diyor....çok şükürki herşey yolunda..allah bu durumu kimseye yaşatmasın....

Ayy büyük geçmiş olsun..Benim de ödüm patlıyor valla..Öğrencilerim küçük..Her yıl en on tanesi bi hastalığa yakalanıyor..Zaten daha hastalığı dökmeden ,kuluçka döneminde bulaşıyormuş..Nisan ayı tam zamanı..Kara kara düşünüyorun ne olucak die..Allah orusun....

canım tek tedbir bulaşıcı hastalıkları geçirip geçirmediğini öğren..geçirdiğsen bi daha geçmiyor...yada test yaptır...

ayyyyyy okurken gittim bennnnnn...çoook geçmiş olsun canım yaa...Allah kimseye yaşatmasın böyle bir korkuyuuuuu

benimde iyidi sonuç bende yaptırmıyorum....dr. gerek görmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…