2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eyeszay geçmiş olsn dikkat et kendine, gelişimci çok büyük tehlike atlatmşsın geçmiş olsun canım

çok saol canım

canım şimdi dokundum karnıma. ben o kese gibi şeyi hissediyorum top olan. o sanki biraz yukarı çıkmış gibi geldi. önceden çok aşağıdaydı rahmin hemen üstünde şimdi az daha karnıma yaklaşmış.

valla doktorda bana öle sölemişti ondan bende çok korkmuodum açıkçası. dans olayımı sölemiştim. dedi onlar çok dayanıklı yaratıklar. korkma kolay kolay bişey olmaz demişti. dediğin gibi senin birde bi bebişin daha varmış. onuda ihmal etmemek gerek.

ok tamam zararı yoksa bide onu alıyım bari. ağızdan nefes alıcaz dimi. babamı yollıcam şimdi eczaneye bunu aldırıcam bide keten tohumu aldırıcam. geçende bi arkadaş sölemişti araştırdım internetten hamilelikte tüketilir diyor. bide şöle bi yazıda var. aldırıyım bari. omega varmış içinde

Hamilelikte keten tohumu kullanımı; keten tohumu sindirim sisteminde mide ve bağırsak iç duvarlarının temizlenmesinde ve kabızlığın giderilmesinde faydalı olduğundan hamilelikte özellikle kabızlık gibi sindirim sorunlarına karşı kullanılabilmektedir.

Gebelikte keten tohumu nasıl kullanılır? Keten tohumu öğütülmüş olarak günde üç defa bir tatlı kaşığı kullanılması tavsiye edilir.
Keten tohumunun faydaları nelerdir?
• kollestrolü düşürür
• felç ve kanser için iyi bir destek gıdasıdır
• mide ve bağısak iç duvarlarının temizlenmesine yardımcı olur
• kabızlığa iyi gelir.
• Unutkanlık gibi rahatsızlıklara birebirdir.

Yukarıdaki faydalarının yanında keten tohumun;

• kan şekerini ayarlamada kullanılabilir
• bazı deri hastalıklarına iyi gelmektedir.
• Bazı solunum yolu rahatsızlıklarına iyi gelir.deri ve organların dış yüzeylerini örten dokuların yenilenmesinde fatdalıdır
• Bağışıklı sisteminde antioksidan olarak kullanılır.

eyeszay cnm dr.un çok doğru söylemiş
bende her sabah yürüyüşe çıkıyorum mesela çok hızlı olmamak şartıyla yürüyorum
oğlumda da çok yürüdüm çok şükür bişeyde olmadı

dediğim gibi kese bebek büyüdükçe yukarı çıkar
hatta son ayda bebiş ağzından çıkıcakmış gibi gelir

aldıklarını güle güle giy canım daha bende hiç bişe almadım çıksam iyi olur atık alışverişe....

güzel bilgile canım paylaşımın için sağol

grip olan arkadaşlara bende viksi öneririm
çok işe yarıyo bütün delikleri açıyo :)))))

:94:

eyeszay, gelişimci, diğer rahatszlık geçiren arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun , Allah hepimize acil şifalar versin, bebeklerimizi korusun...

Bende hamileliğimin başından beri her gün mutlaka en az 3 tane portakal yiyorum ya da sıkarak suyunu içiorum ... soğuk algınlıklarına karşı çok iyi...

evet yürümek bana çok iyi geliyor. geçende minibuse yetişiyim diye koştum biraz sora korktum gerçi. ama mesela hergün dans ediyorum ben. ona doktor bişey demedi. dedim çok hopluyorsun diyorlar napıyım. oda dediğimi söyledi işte onlar çok dayanıklı yaratıklar bişey olmaz diye.

yaa çok heyecanlı sen dedikten sonra baktım o topa yukarı çıkmış gerçekten. çok güzel. peki bebek büyüyünce hani nasıl tepkiler veriyor paylaşsana bizimle. hani anne karnında biri ellerini görüyorsunuz demişti. siz dokununca tepki veriyor falan. gerçekten oluyormu öyle şeyler?

aldıklarını güle güle giy canım daha bende hiç bişe almadım çıksam iyi olur atık alışverişe....

güzel bilgile canım paylaşımın için sağol

bişey değil canım. banada geçende birisi söylemişti balık yemiyorsanız salatalara falan keten tohumu koyun diye. bende araştırdım netten. uzman tv de de tüketilir diyor. nettede hamilelikte tüketilir diyor. bende sitede yazanları paylaştım sizinle.

grip olan arkadaşlara bende viksi öneririm
çok işe yarıyo bütün delikleri açıyo :)))))

:94:

yolluyorum şimdi babamı alıcak vicks. o kitapla, keten tohumunuda alıcak:)) hihi. gerçekten torun baldan tatlı oluyormuş. adamcağız ne desem yapıyor, herşeyi alıyor bana:))) gerçi ben tek kızım babam hep böleydide sanki normalde istesem biraz üşenirdi sora alkırım derdi gibime geliyor:)

evet canım ömrümden ömür gitti..daha önce geçirdiğim - şimdi taşıdığım + dediler..ama aslında daha önce geçirdiğim + şimdiki - miş

caım dr.uma sordum zararı yok dedi..

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler....kimseye bu olayı tekrar yaşatmasın...

bu arada şu kitabın adı neydi gönderiyim babamı aldırıyım.

Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler?
evet bunun serisi var..bende de 2 serisi var...çok güzel bilgiler var içinde...ısrarla tavsiye ederim:)

cicilerini güle güle giy canım...

efsung
keyifler iyidir umarım...kitapları iyice özümseyelim de bilgi alışverişinde bulunalım dimi canım...

herkese iyi pazarlar...
bu arada cinsiyetlerini öğrenen arkideşleri tekrar tebrik ediyorumm....sağlıkla alın kucaklarınıza bebişlerinizi

Son düzenleme:
caım dr.uma sordum zararı yok dedi..

çok saol jnm. keten tohumu deilmi?

çok saol canım. valla bende yıllardır portakal suyu sayesinde korunuyormuşum bunu anladım. bende ben grip olmam diodum. portakal suyu içmesem gayette oluyormuşum yani:)

bu ilk kitabı değilmi canım. yolladım babamı almaya:)) artık okur okur paylaşırız burdan. birde hani şu ücretsiz kitap vardıya bana hala gelmedi. ama aradılar telefonla bir yoğunluk vardı mutlaka yollayacağız diye.

çok saol jnm. keten tohumu deilmi?

çok saol canım. valla bende yıllardır portakal suyu sayesinde korunuyormuşum bunu anladım. bende ben grip olmam diodum. portakal suyu içmesem gayette oluyormuşum yani:)

canım keten tohumu ile ilgiliş bilgim yok..vicksin zararı yok..buhar yapıp solusanda ağrıyan yerine sürsende zararı yok dedi dr.

Cnm merhaba
hastalıkları gecirip gecirmediğini ancak kan tahlili ile anlarsın.benm dr um ilk kan testi yaptıgında kızamıkcık gecirmişsin sen dedi ama ben sadece kabakulak oldugumu biliodum hatta annemde öyle hatırlıo ama bu test herseyi gösterir demişti dr um.aklında kalmasın git bi kan testi yaptır.

Çok çok geçmiş olsun canım, tam bir şok olmuştur. Neyseki çok şükür bişey yokmyuş ama sana yaşattıkları çok üzücü...

hı hı ilk kitap bu:)
sırası şöyle...
1-Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler?
2-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?
3-Çocuğunuz Büyürken Sizi Neler Bekler?

kızlar bende salı gününe randevumu ladım cinsiyetini öğrenicez inşallah :))) ayy çok merak ediyorum bir oğlum var bide kızım olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…