2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne demek canım...sen de başla okumaya....hemen bilgi alışverişine başlayalım
kızım ve ben acıktık bu arada...mama yemeye gidiyoruz şimdi...görüşürüz sonra

hehe evet valla. ben bişey kaçırmıyım diye ilk baştan başladım okumaya. bizim haftalarımıza gelelim. ben bugün bitirmezsem iyidir:)) küçük çocuk gibi sevindirik oldum şu kitaba:)

merhaba arkadaşlar , kısmetse bende ağustos annesi olucam.
buarada ne okuyosunuz merak ettimde

bebeğinizi beklerken sizi neler bekler?
diye bir kitap edindik...onu okuyoruz canım bi hevesle...
bu arada hoş geldin aramıza :)
kaçtıım ben kitabıma gidiyorum

bebeğinizi beklerken sizi neler bekler?
diye bir kitap edindik...onu okuyoruz canım bi hevesle...
bu arada hoş geldin aramıza :)
kaçtıım ben kitabıma gidiyorum

hoşbulduk, benimde merakım var şuan haliyle.. teşekkürler..bulursam affetmemm

hoşgeldin aramıza.

valla bu kitap fena sardı hippy. bi solukta okuyup biticek hehe. yanlız şu fransız olan adamın doğum tekniğini okurken nedense gene gözlerim doldu benim. kordonu hemen kesmeyip annesi ile bebeği buluşturma. bide şimdi doğum yapılacak hastaneye daha bşr önem verir oldum. bide bu not alma olayını bana athinadaki doktorumda sölemişti uzun zamandır yapmıyordum. gene hemen not aldım sorucaklarımı. çünkü her gittiğimde unutuyorum.

hadi bende kızımı doyuriyim sora kitabıma koşiyim hehe. bu arada senle günlerimiz aynıydı bebişlerin cinsiyetide aynı:))

merhaba hoşbulduk, valla bende heveslendim en kısa zamnada temin etmeye çalışıcam. ne öğrenirsek kardır.
evt benimde kızım olucak beklenen dğm tarihim 12 ağustos:))

oh canım ne güzel, artık gezmek seninde hakkın..hele havalar bir güzelleşsinde kendimizi çok yormadan gezelim, aış veriş yapalım.sıkıldım artık kiloda aldı başını gidiyo

canım benım bebişinde boyunu 11 cm demişti 13 haftalıkken ama internette 8 cm falan yazıyodu..internettekiler ortalama değer 3 aşağı 5 yukarı yani

sğl cnm...inş hepimiz bundan sonra sorunsuz hamilelik geçiririz...

ayy bende 16.haftamdayım bebişim 134 dedi dr.geçen hafta 110du acaba azmı yani,yavaş kilo alıo benim bebiş demekki...

yok canım iyidir sen takma kafana, beslenmene bak

hamileyim kitabın gelmemişti dimi?banada 2-3 hafta sonra geldi güzel bir kiap.hele normal doğum sahnesi varki evlere şenlik şu başladığnz kitabı bende merak eder oldum.ben kitaplarımı kitapyurdundan alıyorum uygun oluyor.kargo ödeyen kitaplarda var onlardan da bir tane alınca bedavaya geliyr kargo parasından kurtulmş oluyorm.o sitede varsa bende sipariş edicem

hehe evet valla. ben bişey kaçırmıyım diye ilk baştan başladım okumaya. bizim haftalarımıza gelelim. ben bugün bitirmezsem iyidir:)) küçük çocuk gibi sevindirik oldum şu kitaba:)
ayy çok merak ettim ya

merhaba arkadaşlar , kısmetse bende ağustos annesi olucam.
buarada ne okuyosunuz merak ettimde

hoş geldin canım

merhaba hoşbulduk, valla bende heveslendim en kısa zamnada temin etmeye çalışıcam. ne öğrenirsek kardır.
evt benimde kızım olucak beklenen dğm tarihim 12 ağustos:))

ohh ohh bu ağustosta kızlara yaradı. ilk bebeğin mi? kızmı istiyordun? tahlillerin vs nasıl? hangi şehirdensin? hehe bisürü soru sordum. bizimde hippy ile beklenen tarih 10 ağustos.

bu arada mutlaka edin kitabı. ben bugün aldırdım aldırdığımdan beri bırakmadım elimden. ben inkılap kitapevinden aldım carrefourdan 38 e ama kızlar hepsi burada.com dan sipariş vermiş daha ucuzmuş. bu arada bide sabiha paktunanın kitabı var ücretsiz onuda sipariş ettik biz bitek kargo ödüyorsun onuda kaçırma:))

ühühü ok anladım ben kazık yedim bu kitabı alırken ama napiyim çok heveslendim bekleyemedimde netten gelmesini. çok bi kitap hevesim vardı bugünlerde şu sabihanınki gelmedi. bu arada ben hamileyim i değil bebeğim i sipariş ettim canım. nede olsa hamilelikle ilgili bilgileri netten bakıyorum ama bebek doğunca vakit olmayacak diye. ne biliyim o an onu almak geldi. diğerinidemi istesem acaba:))

bu kitabı mutlaka al. çok sevdim ben. çok faydalı bilgiler var. herşeyden yazmışlar.

hoşbuldum sementaa bende 17+ 3 üm. bende 4 aydır çıkamadım pek. ilk etapta korktum, sonrada dr gerekli gördü. bu ara iimişim ama arada hava almaya çıkabilirmişim:)) vallahi oturmaktan zaten kilo aldım,kalçamın ortası resmen batıyo artık bana. çok sıkıldım. inşallah özgürlüğüm kısıtlanmaz tekrar.. e yiyiyorum da..

aa evet kız yılı gibi ama.. ben 5 yıl pco ile boğuştum, aralıklı tedavi oluyodum ama bi sonuç alamadaık. en son açşılama yaptırdık kasımda. çok şükürki tuttu.
evet kız istiyordum hemde çok:) 2 li testimiz temizdi çok şükür. geçenlerde 3 lü yapıldı çıkar bikaç güne . inşallah ordanda güzel haberlerele daha rahat kafayla devam ederiz yolumuza.. bu arada diyarbakırlıyım canım, ev hanımıyım..:)

valla süper bi öneri. kitapla pek ilgim yok ne yazıkki am abu edinecem. teşekkürler..

yo canım ne kazığı, ben bile belki bekleyemeyip alabilrim öyle heves ettirdinzki bebeğimi alarak iyi etmişsin.zaten hamileliğide yarıladık iöbürünüde isteyebiliyorsak bende isterm

kızlar ben kargo ödenen kitabı aldım...
arkasındanda farklı msn adresi ile tekrar kaydolup diğerinide aldım ikiside geldi
diğerini almayı sonradan akıl ettiğim için 2 defa kargo parası vermiş oldum
ikiside geldi elimde

oo senin bebiş büyükmüş ya, kız mı erkek mi? dört gözle bekliyorum sıcakları.tabi çoks ıcakta olmasın.en güzel ay sanırım nisan ve mayıs hatta haziranda..şu 3 ayda bol bol gezeriz inşallah

oo senin bebiş büyükmüş ya, kız mı erkek mi? dört gözle bekliyorum sıcakları.tabi çoks ıcakta olmasın.en güzel ay sanırım nisan ve mayıs hatta haziranda..şu 3 ayda bol bol gezeriz inşallah

yok yaa bana o kadar uzak geliyoki doğum vakti falan.. hayırlısı artık.. kızımız olucak Allah ın izniyle.
evt zor olan ilk bikaç ay, sonrası daha kolay geçer inşallah hepimiz için. senin bebişin cinsiyeti bellimi?

oh ne güzel kızda istiyormuşsun. hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al işallah.

yo canım ne kazığı, ben bile belki bekleyemeyip alabilrim öyle heves ettirdinzki bebeğimi alarak iyi etmişsin.zaten hamileliğide yarıladık iöbürünüde isteyebiliyorsak bende isterm

hehe 65. sayfadayım:)) ama tabi ilk sayfalarda çok fazla bilgi var her hastalık, her ince detay çok fazla geldi onlar. bi ara amanın dedim busayfaları okumadan geçiyim. yani mesela sürekli elektrikli battaniye ile uyuyorum ben acaba zararı oluyormudur diye düşünürken onu bile buldum kitapta düşünün. oluyomuş( moralimi bozdu biraz ama ben bu kadar çok pimpirikli olunması taraftarı değilim çünkü. ama şimdi dengeli beslenme konusuna geldim dahada güzel. ilk baştaki sayfalarda çok güzeldi. ama hastalık ve test kısmını geç hehe kitabın başındada diyordu gerçi olmayan hastalık kısmını okumayın diye. bende alışkanlık olduğu için aldığım kitabın her sayfasını okumak okudum:))) sen okuma. özet geçtim şimdi gidiorum gene dengeli beslenme kısmını okumaya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…