2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar slm ben sabah kalktım eşimle çıktık evden kahvaltı ettik daha sonra hastanede idrar tahlili yaptık ve sonuç çıkıncada dr uma muayene oldum....bebişim 134 gr olmuş...bebeğimin eşi rahim ağzına 4 cm uzaklaşmış çok şükürler olsun...bebeğim kafasını önüne dikmiş ters duruyodu dr da dedi 15gündür belli oda sıkılmış ev istirahatinden ama artık ev istirahatine son verebiliriz morelde çok önemli dedi sonuçta dedi ama sabahtan akşama kadarda gezme sakın haa dedi...vajinal akıntımın olduğunu söyledim hemen fitil verelim dedi erken doğuma sebep olabilir dedi...bide kızlar sordum balık yiyemiyorum cevizi sevemedim diye omega 3 kapsülü varmış önerirmisiniz dedim oda kanıtlanmış bi etkisi yok ama yutabilirsen yazalım dedi yarın alıcak eşimde ilaçlarımı...idrar testimde iyi çıkmış dr öyle söyledi...şimdilik bu kadar,haftaya yine gelin dedi.eşimde 3lü testi ne zaman yapacaz diyince oda haftaya yaparız 3lü değil hatta 4lü yaparız dedi.şimdilik benden hbrler bu kadar kızlar...

Güzel haberlerine sevindim canım, bebeğin eşinin rahim ağzından uzaklaşması çok güselll, hadi gözün ayın.

ohh güzel haberler bunlar. sen genede çok yorma kendini. bu arada bende balık yiyemiyorum diye geçende bi arkadaş keten tohumu koyduğunu sölemişti salatalara bende bugün baktım sitelerde kullanılıyormuş gebelikte. sende bi bak istersen netten ben şimdi babama aldırıyorum. bide semizotundada varmış. uzman tvde dinledim.

Güzel haberlerine sevindim canım, bebeğin eşinin rahim ağzından uzaklaşması çok güselll, hadi gözün ayın.
sğl cnm teşekkür ederim...

yok cnm benim yorarmıyım kendimi hiç...ben zaten bebeişime çoookk zor yollarla sahip oldum yoksa dayanamazdım 15 gün evde durmaya ama yinede Allah sabrını veriyo yaa...keten tohumunu denerim ama bielmiyorum..
semizotuna ise bayılırım hele yoğurtlu salatasına ama geçen bi gün arkadaşa baktırdım pazarda bulamamış yok sanırım daha ayyhhh cnm çekti bee offf.

merhaba kızlar

gelişimci ayy canım çook geçmiş olsun.. insanın aklı almıyo dikat etmeden ne diye söylüyolar ki.. neyse verilmiş sadakan varmış. Allah bütün hamileri anneleri hastalıktan kazadan beledan korusun ..

esen81 doğru söylüyosun mümkün mertebe stresten uzak durmak gerekiyo.. maşallah bi paşamız daha geliyo demek ki..

esteda Allah gönlüne göre versin canımm .. sağlıkla mutlulukla gelsin bebişin allahın izniyle ..

herzaman_seninle; canım iyi gelişmelere çook sevindimm.. umarım bundan sonra sorunsuz bi hamilelik süreci geçirsin

Son düzenleme:
kızlar beni kilo almadım diye topa tuttunuz şimdi ben gene internet başında gebelik haftamı okurken çok şaşırdım. benim bebişim 16 haftada gittik doktora 171 gramdı. şimdiki gebelik haftamda bile o kadar yazmıyor nette. valla aklım karıştı:)) ben daha kilo almamışken bebişim haftasına göre önde gidiyor. :)

maşallah bebişini beslemişsin kendin kilo almamışsın işte.. ben de 1-2 kilo arsında gidip geliyorum bi kaç arkadaş zayıfladın mı sen diye sordu.. göbişim hep olduğu için şu an pek dikkat çekmiyorum. bakalım ben de haftaya öğrencem ne durumdayım inşallah herşey yolundadir..

valla çok şaşırdım:))) ama şişkoda olmasın bebişim yahu oda sorun. doktora sorucam bunu çok merak ettim. belki hamilelik haftammı önden gidiyorki acaba ama demediler öle bişey bana tam günü demişlerdi.

sende almamışın pek kilo. koysana fotonu göbiş şova. ben bile koydum olmayan göbeğimi:)

sğl cnm...inş hepimiz bundan sonra sorunsuz hamilelik geçiririz...

ayy bende 16.haftamdayım bebişim 134 dedi dr.geçen hafta 110du acaba azmı yani,yavaş kilo alıo benim bebiş demekki...

olur canım ama haftaya koyayım kontrolden sonra.. bence herşey yolundadır. bi sorun olunca söölüyolar bi de 2 haftaya kadar önde gitmesi sorun yaratmıyomuş.

sğl cnm...inş hepimiz bundan sonra sorunsuz hamilelik geçiririz...

ayy bende 16.haftamdayım bebişim 134 dedi dr.geçen hafta 110du acaba azmı yani,yavaş kilo alıo benim bebiş demekki...

yok seninki normal. benimki fazla. 100 130 mu ne diyor. 171 yahu. annesi afrikalı gibi babası öle:)) anlamadım ki acaba soradan değişir mi. ayy böle her dakika arayacağım bir doktor olsada her şeyi sorsam.

olur canım ama haftaya koyayım kontrolden sonra.. bence herşey yolundadır. bi sorun olunca söölüyolar bi de 2 haftaya kadar önde gitmesi sorun yaratmıyomuş.

koy canım bekliyoruz sabırsızlıkla. bende koyucam:)) yaa evet söylerler heralde sorun olunca. benimki bide tam zamanında gidiyordu üstelikte şaşırdım kilosuna. gerçi o değişir muhtemelen soradan:))

kitabım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))) hemen akşam başlayacağım okumaya. bu arada fiyatı 38 lira imiş arkadaşlar. keten tohumumda geldi. akşama salataya koyiim hemen. ama vicks yok( nöbetçi eczane bulamamış babam.

yok seninki normal. benimki fazla. 100 130 mu ne diyor. 171 yahu. annesi afrikalı gibi babası öle:)) anlamadım ki acaba soradan değişir mi. ayy böle her dakika arayacağım bir doktor olsada her şeyi sorsam.

cnm kiloyu bildiğin gibi kafa bel çevresi ve bacak uzunluğuna bağlı olarak ölçüyolar biri önde gidiyosa gr ondanda çoğalmış olabilir diye düşünüyorum hem sen kafana takma dr bi farklı bişi görse sölerdi diye tahmin ediyorum...kitabını oku bakalım faydalı bulursan bende alayım hemen..

çok güsel haberler bunlar canım.çooooooooook sevindim senin adına :)

hadi gözün aydın ben internette 26 Lya gördüm kıs 38 mi eheeheu..
ben de onu okurken dalmışım 2 saate yakın uyumuşum...şimdi uyandımmm:)

bana hediye geldi canım:)
ama nette bakıyım dedim bi çok yerde satılıyor...daha ucuza da bulabilirsiniz bence yaw

ben şimdi heps.burad.com a bakıyorum 26 yazıyo..
kitabın kapağında sandalyede oturan hamiş bi bayan var sağ kenarda
doğrumudur...?

korkutma yahu :S doktor öle bişey demedi baktı baya ultrasonda.

kitaba bayıldım bu arada. kesinlikle çok faydalı mutlaka al.

bende başladım şimdi kaç sayfa okudum. şimdi bişeyler atıştırıp gene oturucam başına. gayette sürükleyici valla bayıldım.

ben şimdi heps.burad.com a bakıyorum 26 yazıyo..
kitabın kapağında sandalyede oturan hamiş bi bayan var sağ kenarda
doğrumudur...?

doğrudur. ben bekleyemedim hepsi burada.com dan gelmesini. hem kargo ücreti ile gene aynı fiyata geliyodur. babam sormuş bikaç kitapevine hepsinde fiyat aynı. zaten değişmez sanıyorum kitabın fiyatı. ama belki hepsi burada.com da daha ucuz olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…