2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eheue evet evettttttt...kilolarımız hariç herşey aynı
sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi ...öperimmmm

inşallah canım, bizim cinsiyetimz bu ayın sonunda belli olacak inşallah..bu gidişle benimkide kızdır herkesin kız bu sene

bende de öle bir huy vardır.çok sıkılsam bile başladığm kitabı bitiririm üstelik her sayfasını okuyarak:84:

eheue evet evettttttt...kilolarımız hariç herşey aynı
sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi ...öperimmmm

hehe kesinlikle. bu arada 79. sayfaya geldim durdum artık gözüm bozulucak:)) biraz tv izleyip yatıyım. yarın kontrolum var 4 lü testim sonucu çıkıcak. öperim bende.

aynen hiç sorma 79. sayfaya geldim. artık dinlenicem. biraz tv izleyip uyuyim yarın doktora kontrolum var. sen ne zaman öğrenicen cinsiyetini? ne hissediyorsun? kız erkek?

bu arada kitaptaki bişey kafamı kurcaladı. diyorki bazı vitaminler çok alınırsa zehir etkisi yaratır. biz bu kadar ilaç içiyoruz. vitamin. bunlardada fazlalık yokmu. mg fazla yani.

biz o konuyu henüz işlemedik :):):)
ben daha beslenme bölümüne yeni geldim...
ayrıntılara takılıp kalıyorum..bi de arada TV,yok atıştırma,yok sohbet derken eheuee:)
uykum da geldi yaa...kaçarım az sonra herhal...
eyeszay yarın ne zaman gitcen doktora?merak ederim....gidip gelince hemen bilgilendir bizi de emi canım....

hehe ee tabi senin kocan var ilgilenmen gereken:)) benim bişi olmadığı için okudum kalem kağıt alıp notlarımı aldım. iyicene çalıştım dersime. kesin biter kitap bikaç güne:)) şu doğum kursu açılsada başlasam bari:))

yarın işte öğlen gibi giderim saat 1 2 gibi. gelince hemen yazıcam zaten detayları. hadi uyu sen çalışıcam yarın. öpüorum. bebişe dikkat

canım çok sevindim gözün aydın bende balık ceviz falan yiyemiyorum yaa tiksiniyorum resmen

canım senin yediklerin bebeğine yarıyo valla çok güzel maşallah diyeyim
bakalım bizde salı günü öğrenicez inşallah

eyeszay canım merak etme bısey olmaz ne guzel bebegının kılosu benım bebek zaten 1 hafta erken gıdıyor boyu 17 cm kılosu 213 gr yaa bız daha fazlayız dr bısey olmaz dedı sadece bıraz iri bır bebek olur dedı endıselenme yanı oluyo boyle

bizimkide geçen ay 5 gün önden gidiyodu bakalım bu ay nasıl

yarın dersim yok ,,boş günüm benim pineklemeye devam anlayacağın
ama esniyorum ...kitap getirdi uykumu...ufaktan gidiyim...öptüm canım...güzel haberlerini bekliyorum

benide meraklandırdınız ya çatlarım şimdi o kitabı almazsam hehehe

hehe al al al:)
sen de oku...beyin fırtınasına katıl ihihhihi

katılmam lazım yaa fransız kalmıyım hehehehe

canım çok büyük geçmiş olsun. Allahtan bir sorun çıkmamış ama doktorun bunu nasıl karıştırdı onu anlamadım. boşuna insanı paniğe sokuyolar

canım dr. değilde laboratuvar karıştırdı...dr.ma faksladı...çocukken geçirdimmi kısmına yanlışlıkla - şimdi taşıyormuyum + yapmışlar..aslında gerçek olan çocukken geçirdiğim + şuan - miş....hatta dr.um benle konuştuktan sonra tekrar arıyor..eminmisiniz hasta olma durumum çok düşükmüş...yani çiçek hastalığı olan anne adayları nerdeyse yok denecek kadar azmış...tekrar bakın deyince farkediliyor..dr.um tekrar beni aradı.....laboratuvar karıştırmış

bende varııııııııııııııııııııııııım
18 haftamıza girmiş bulunuyoruz oğlumla. ağustosta evimize yakışıklı bir prens gelicek

canım hadi hayırlısı inşallah tebrik ederim

çok teşekkür ederim. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah... muradıma erdim sonunda hamileyim ama allahım sağlıkla kucağımada almayı nasip etsin inşallah çok heyecanlıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…