eheue evet evettttttt...kilolarımız hariç herşey aynıhoşgeldin aramıza.
valla bu kitap fena sardı hippy. bi solukta okuyup biticek hehe. yanlız şu fransız olan adamın doğum tekniğini okurken nedense gene gözlerim doldu benim. kordonu hemen kesmeyip annesi ile bebeği buluşturma. bide şimdi doğum yapılacak hastaneye daha bşr önem verir oldum. bide bu not alma olayını bana athinadaki doktorumda sölemişti uzun zamandır yapmıyordum. gene hemen not aldım sorucaklarımı. çünkü her gittiğimde unutuyorum.
ben de yaaaa,TV karşısında bile okuyorum ...molaya kalktım...gidicem şimdi:)
o not işi süperrrr...ben resmen upuzun bir listeyle gidiyorum her defasında...en son gittiğimde bana okutmadan direk aldı elimden listeyi hoopppppp birer birer verdi cevapları...onu sakın ihmal etme...
hadi bende kızımı doyuriyim sora kitabıma koşiyim hehe. bu arada senle günlerimiz aynıydı bebişlerin cinsiyetide aynı:))
yok yaa bana o kadar uzak geliyoki doğum vakti falan.. hayırlısı artık.. kızımız olucak Allah ın izniyle.
evt zor olan ilk bikaç ay, sonrası daha kolay geçer inşallah hepimiz için. senin bebişin cinsiyeti bellimi?
oh ne güzel kızda istiyormuşsun. hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al işallah.
hehe 65. sayfadayım:)) ama tabi ilk sayfalarda çok fazla bilgi var her hastalık, her ince detay çok fazla geldi onlar. bi ara amanın dedim busayfaları okumadan geçiyim. yani mesela sürekli elektrikli battaniye ile uyuyorum ben acaba zararı oluyormudur diye düşünürken onu bile buldum kitapta düşünün. oluyomuş( moralimi bozdu biraz ama ben bu kadar çok pimpirikli olunması taraftarı değilim çünkü. ama şimdi dengeli beslenme konusuna geldim dahada güzel. ilk baştaki sayfalarda çok güzeldi. ama hastalık ve test kısmını geç hehe kitabın başındada diyordu gerçi olmayan hastalık kısmını okumayın diye. bende alışkanlık olduğu için aldığım kitabın her sayfasını okumak okudum:))) sen okuma. özet geçtim şimdi gidiorum gene dengeli beslenme kısmını okumaya:))
eheue evet evettttttt...kilolarımız hariç herşey aynı
sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi ...öperimmmm
inşallah canım, bizim cinsiyetimz bu ayın sonunda belli olacak inşallah..bu gidişle benimkide kızdır herkesin kız bu sene
bende de öle bir huy vardır.çok sıkılsam bile başladığm kitabı bitiririm üstelik her sayfasını okuyarak:84:
biz o konuyu henüz işlemedik :):):)
ben daha beslenme bölümüne yeni geldim...
ayrıntılara takılıp kalıyorum..bi de arada TV,yok atıştırma,yok sohbet derken eheuee:)
uykum da geldi yaa...kaçarım az sonra herhal...
eyeszay yarın ne zaman gitcen doktora?merak ederim....gidip gelince hemen bilgilendir bizi de emi canım....
kızlar slm ben sabah kalktım eşimle çıktık evden kahvaltı ettik daha sonra hastanede idrar tahlili yaptık ve sonuç çıkıncada dr uma muayene oldum....bebişim 134 gr olmuş...bebeğimin eşi rahim ağzına 4 cm uzaklaşmış çok şükürler olsun...bebeğim kafasını önüne dikmiş ters duruyodu dr da dedi 15gündür belli oda sıkılmış ev istirahatinden ama artık ev istirahatine son verebiliriz morelde çok önemli dedi sonuçta dedi ama sabahtan akşama kadarda gezme sakın haa dedi...vajinal akıntımın olduğunu söyledim hemen fitil verelim dedi erken doğuma sebep olabilir dedi...bide kızlar sordum balık yiyemiyorum cevizi sevemedim diye omega 3 kapsülü varmış önerirmisiniz dedim oda kanıtlanmış bi etkisi yok ama yutabilirsen yazalım dedi yarın alıcak eşimde ilaçlarımı...idrar testimde iyi çıkmış dr öyle söyledi...şimdilik bu kadar,haftaya yine gelin dedi.eşimde 3lü testi ne zaman yapacaz diyince oda haftaya yaparız 3lü değil hatta 4lü yaparız dedi.şimdilik benden hbrler bu kadar kızlar...
kızlar beni kilo almadım diye topa tuttunuz şimdi ben gene internet başında gebelik haftamı okurken çok şaşırdım. benim bebişim 16 haftada gittik doktora 171 gramdı. şimdiki gebelik haftamda bile o kadar yazmıyor nette. valla aklım karıştı:)) ben daha kilo almamışken bebişim haftasına göre önde gidiyor. :)
eyeszay canım merak etme bısey olmaz ne guzel bebegının kılosu benım bebek zaten 1 hafta erken gıdıyor boyu 17 cm kılosu 213 gr yaa bız daha fazlayız dr bısey olmaz dedı sadece bıraz iri bır bebek olur dedı endıselenme yanı oluyo boyle
hehe ee tabi senin kocan var ilgilenmen gereken:)) benim bişi olmadığı için okudum kalem kağıt alıp notlarımı aldım. iyicene çalıştım dersime. kesin biter kitap bikaç güne:)) şu doğum kursu açılsada başlasam bari:))
yarın işte öğlen gibi giderim saat 1 2 gibi. gelince hemen yazıcam zaten detayları. hadi uyu sen çalışıcam yarın. öpüorum. bebişe dikkat
benide meraklandırdınız ya çatlarım şimdi o kitabı almazsam hehehe
yarın dersim yok ,,boş günüm benimpineklemeye devam anlayacağın
ama esniyorum ...kitap getirdi uykumu...ufaktan gidiyim...öptüm canım...güzel haberlerini bekliyorum
hehe al al al:)
sen de oku...beyin fırtınasına katıl ihihhihi
canım çok büyük geçmiş olsun. Allahtan bir sorun çıkmamış ama doktorun bunu nasıl karıştırdı onu anlamadım. boşuna insanı paniğe sokuyolar[/QUO
canım dr. değilde laboratuvar karıştırdı...dr.ma faksladı...çocukken geçirdimmi kısmına yanlışlıkla - şimdi taşıyormuyum + yapmışlar..aslında gerçek olan çocukken geçirdiğim + şuan - miş....hatta dr.um benle konuştuktan sonra tekrar arıyor..eminmisiniz hasta olma durumum çok düşükmüş...yani çiçek hastalığı olan anne adayları nerdeyse yok denecek kadar azmış...tekrar bakın deyince farkediliyor..dr.um tekrar beni aradı.....laboratuvar karıştırmış.
canım çok büyük geçmiş olsun. Allahtan bir sorun çıkmamış ama doktorun bunu nasıl karıştırdı onu anlamadım. boşuna insanı paniğe sokuyolar
canım çok büyük geçmiş olsun. Allahtan bir sorun çıkmamış ama doktorun bunu nasıl karıştırdı onu anlamadım. boşuna insanı paniğe sokuyolar[/QUO
canım dr. değilde laboratuvar karıştırdı...dr.ma faksladı...çocukken geçirdimmi kısmına yanlışlıkla - şimdi taşıyormuyum + yapmışlar..aslında gerçek olan çocukken geçirdiğim + şuan - miş....hatta dr.um benle konuştuktan sonra tekrar arıyor..eminmisiniz hasta olma durumum çok düşükmüş...yani çiçek hastalığı olan anne adayları nerdeyse yok denecek kadar azmış...tekrar bakın deyince farkediliyor..dr.um tekrar beni aradı.....laboratuvar karıştırmış.
türk filmi gibi resmen
çok şükür sorun çok büyümeden halledilmiş yinede
bende varııııııııııııııııııııııııım
18 haftamıza girmiş bulunuyoruz oğlumla. ağustosta evimize yakışıklı bir prens gelicek
canım hadi hayırlısı inşallah tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?