hehe kesinlikle. bu arada 79. sayfaya geldim durdum artık gözüm bozulucak:)) biraz tv izleyip yatıyım. yarın kontrolum var 4 lü testim sonucu çıkıcak. öperim bende.
aynen hiç sorma 79. sayfaya geldim. artık dinlenicem. biraz tv izleyip uyuyim yarın doktora kontrolum var. sen ne zaman öğrenicen cinsiyetini? ne hissediyorsun? kız erkek?
hehe ee tabi senin kocan var ilgilenmen gereken:)) benim bişi olmadığı için okudum kalem kağıt alıp notlarımı aldım. iyicene çalıştım dersime. kesin biter kitap bikaç güne:)) şu doğum kursu açılsada başlasam bari:))
yarın işte öğlen gibi giderim saat 1 2 gibi. gelince hemen yazıcam zaten detayları. hadi uyu sen çalışıcam yarın. öpüorum. bebişe dikkat
canım çok sevindim gözün aydınbende balık ceviz falan yiyemiyorum yaa tiksiniyorum resmen
yarın dersim yok ,,boş günüm benimpineklemeye devam anlayacağın
ama esniyorum ...kitap getirdi uykumu...ufaktan gidiyim...öptüm canım...güzel haberlerini bekliyorum
hehe al al al:)
sen de oku...beyin fırtınasına katıl ihihhihi
çok komik yaa canım aspirin çekti şimdi ahahahhaa
bende varııııııııııııııııııııııııım
18 haftamıza girmiş bulunuyoruz oğlumla. ağustosta evimize yakışıklı bir prens gelicek
topiğe bu akşam uğrayan yoktu pek fazla
gelen 3 4 kişi vardı ikisi kitap kurdu oldu geldi gitti diğerleri çıktı uğramadı
ben siteye baktım site bana baktı en sonunda bende kaçtım demin bi geldim meğerse millet benim çıkmamı bekliyomuş gelmek için aşkolsun
şimdi yine kimse yok sağlık olsun...
Günaydıınnnnnnn
KIZLAR MERHABA;
CUMA GÜNÜ 3 LÜ TEST İÇİN KAN VERDİM VE DOKTOR CİNSİYET İÇ,İN%80 KIZ DEDİ,HERKES OĞLUN OLACAK DİYORDU BENİM İÇİME KIZ DOĞUYOR DİYORDUM,GALİBA YANILMADIM:)
ÖĞRENEMİYENLER İÇİN DE HAYIRLISI ARTIK AMA ÇOĞUNLUKLA KIZ GALİBA....
canım senin yediklerin bebeğine yarıyo valla çok güzel maşallah diyeyim
bakalım bizde salı günü öğrenicez inşallah
eyeszay canım merak etme bısey olmaz ne guzel bebegının kılosu benım bebek zaten 1 hafta erken gıdıyor boyu 17 cm kılosu 213 gr yaa bız daha fazlayız dr bısey olmaz dedı sadece bıraz iri bır bebek olur dedı endıselenme yanı oluyo boyle
benide meraklandırdınız ya çatlarım şimdi o kitabı almazsam hehehe
yarın dersim yok ,,boş günüm benimpineklemeye devam anlayacağın
ama esniyorum ...kitap getirdi uykumu...ufaktan gidiyim...öptüm canım...güzel haberlerini bekliyorum
hehe al al al:)
sen de oku...beyin fırtınasına katıl ihihhihi
çok komik yaa canım aspirin çekti şimdi ahahahhaa
topiğe bu akşam uğrayan yoktu pek fazla
gelen 3 4 kişi vardı ikisi kitap kurdu oldu geldi gitti diğerleri çıktı uğramadı
ben siteye baktım site bana baktı en sonunda bende kaçtım demin bi geldim meğerse millet benim çıkmamı bekliyomuş gelmek için aşkolsun
şimdi yine kimse yok sağlık olsun...
hayırlısıyla git gel canım, ben erkek hissediyorum ve istiyorum(yarana tuz basmış gibi olmayayım ) ama o kadar çok kız varki bu ay belkide kızdır benimkide..cinsiyetini doğum günümden bir gün önce öğreneceğim yani 28 martta
maşallah bitirmişsin nerdeyse...ben eşim akşamları okumama pek izin vermiyor, bırak kitabı benimle ilgilen diyor.gündüzleride işten dolayı okuyamıyorum..evlenmeden önce çok kitap okurdum özledim okumayı:26:
günde 2 ceviz içi yersek ihtiyaçlarımızı karşılıyormuş canım..ben severek yiyorum umarım sende yiyebilrsin..kzılar bende hala sabahları mide bulantısı var ve istifra ediyorum:84:
evet canım güzel haberlerini bekliyoruz..
bu hamilelik ne ilginç birşey ya.. en olmazı bile çeiyor canımız..bak öle dedin benim canımıda çektirdin
hoş geldin canım aramıza, cinsiyette belli nemutlu sana..
dün banada öyle oldu canım, baktım kimse yazmıyor gittim yattım..şimdi bir okuyorum gecenin köründe yazmışsınız.nasıl dayanıyosunz o saate kadar.benim 9 da uykum geliyorkızlar iyi dayanıyosunz vallahi benim 9da uykum geliyor
Günaydıınnnnnnn
ankara güne karla başladı kızlar.. çok güzel görünüyo.. Gerçöi işyerindeki penceren değil evimden izlemek isterdim ama olsunnnnn...
Kitap kurtları özendirdiniz valla.. Okuyun da faydalıları paylaşın bizle.. Ya ben sabiha paktunadan hamileyim mi istemiştim. Normal doğum fotoları gözümün önünden gitmiyooo.. Korkağım işte.. Bakalım zamanı yaklaşsın da inşallah bol bol tartışırız doğumu...
Kızlar aranız da AFP MOM yaptıran var mı ?? 39,2 çıkmış benim çok mu yüksek bu değer yaaaa
cnm drum 2 li test iyi çıkınca 3 lü yaptırmayalım tek değere bakalım dedi
bende bugün netden sonucuma baktım 39,2 görünüyor ama netde araştırdım
hep % sel sonuçlar var bu da yüksek mi bilemedim dr da ulaşamadım hstsı varmış
sanırım geri de aramaz kesin :-(( ben en iyisi hstyi de değiştireyim..
üzülme cnm başka bir hstye git 10 gün sonra en iyisi
mühim olan sağlığı sonuçta
çok benzerini ben de yaşadım...insan sinir oluyorrrr...o aletleri neden değiştirmezler dimi...paraları götürüyorlar ama aletler işe yaramaz...slm kızlarr...bende cuma günü akşam kontrole gittim öyle bir heyecanla gittimki anlatamam cinsiyeti belli olacak diye. ama o ultrason aleti denen cihazın görüntüsü o kadar kötüydü ki anlatamam bırakın bebeğin cinsiyetini, bebeği zor seçebiliyosun ekrana bakınca.Allahtan sağlığı yerinde diyebildi çok şükür.doktor birde bebeğin ayakları aşağıda o yüzden göremiyorum demez mi...zaten son aylarda dönmüyor mu bebek.normal değil mi yani şimdi bebeğin ayaklarının aşağıda olması..ay çok sinir etti beni bir daha gitmicem o hastaneye.yine öğrenemedim
çok benzerini ben de yaşadım...insan sinir oluyorrrr...o aletleri neden değiştirmezler dimi...paraları götürüyorlar ama aletler işe yaramaz...
neyse sağlıkları iyi olsun da bebişlerimizin...
vallaha benim doktor da %80kız dedi ama ben o ultrasonla nasıl gördü bravo diyorum...emin olamadığım için bu haftasonu başka bir doktora daha gideceğim...18.hafta gelmiş hala kesin bilmiyorsun cinsiyeti...ne gıcık dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?