2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kevok 1985 arammıza hoşgeldin...
kızlar kitaplar okunmaya başlanmış ben Ahsene hamileyken çok okudum sizler okuduklarınızı paylaşında ben de eski bilgilerimi hatılamış olayım...
he bi de çocuk doğduktan sonra yazılanları uygulayamıyorsun malesef o seni yönlendiriyor:)))bizde öyle oldu ne zaman isterse yattı istediğinde kalktı ağladı zıladı güldü herşeyi istediğinde yaptı kitapta rafta kaldı :)))ama hamileyim kitabını hamileyken 2 kere okumuştum :)))

topiğe bu akşam uğrayan yoktu pek fazla
gelen 3 4 kişi vardı ikisi kitap kurdu oldu geldi gitti diğerleri çıktı uğramadı
ben siteye baktım site bana baktı en sonunda bende kaçtım demin bi geldim meğerse millet benim çıkmamı bekliyomuş gelmek için aşkolsun
şimdi yine kimse yok sağlık olsun...

hayırlısıyla git gel canım, ben erkek hissediyorum ve istiyorum (yarana tuz basmış gibi olmayayım) ama o kadar çok kız varki bu ay belkide kızdır benimkide..cinsiyetini doğum günümden bir gün önce öğreneceğim yani 28 martta

maşallah bitirmişsin nerdeyse...ben eşim akşamları okumama pek izin vermiyor, bırak kitabı benimle ilgilen diyor.gündüzleride işten dolayı okuyamıyorum..evlenmeden önce çok kitap okurdum özledim okumayı:26:

canım çok sevindim gözün aydın bende balık ceviz falan yiyemiyorum yaa tiksiniyorum resmen

günde 2 ceviz içi yersek ihtiyaçlarımızı karşılıyormuş canım..ben severek yiyorum umarım sende yiyebilrsin..kzılar bende hala sabahları mide bulantısı var ve istifra ediyorum:84:

evet canım güzel haberlerini bekliyoruz..

çok komik yaa canım aspirin çekti şimdi ahahahhaa
bu hamilelik ne ilginç birşey ya.. en olmazı bile çeiyor canımız..bak öle dedin benim canımıda çektirdin

bende varııııııııııııııııııııııııım
18 haftamıza girmiş bulunuyoruz oğlumla. ağustosta evimize yakışıklı bir prens gelicek

hoş geldin canım aramıza, cinsiyette belli nemutlu sana..

dün banada öyle oldu canım, baktım kimse yazmıyor gittim yattım..şimdi bir okuyorum gecenin köründe yazmışsınız.nasıl dayanıyosunz o saate kadar.benim 9 da uykum geliyorkızlar iyi dayanıyosunz vallahi benim 9da uykum geliyor

Günaydıınnnnnnn

ankara güne karla başladı kızlar.. çok güzel görünüyo.. Gerçöi işyerindeki penceren değil evimden izlemek isterdim ama olsunnnnn...

Kitap kurtları özendirdiniz valla.. Okuyun da faydalıları paylaşın bizle.. Ya ben sabiha paktunadan hamileyim mi istemiştim. Normal doğum fotoları gözümün önünden gitmiyooo.. Korkağım işte.. Bakalım zamanı yaklaşsın da inşallah bol bol tartışırız doğumu...

Kızlar aranız da AFP MOM yaptıran var mı ?? 39,2 çıkmış benim çok mu yüksek bu değer yaaaa

canım senin yediklerin bebeğine yarıyo valla çok güzel maşallah diyeyim
bakalım bizde salı günü öğrenicez inşallah

evet valla ilginç. şimdi babama sorcam ben kaç kilo doğmuşum. çünkü yemeyen çok zayıf bi bebek olduğum için annem çok çekmiş benden. ama doğduğumda belki kilolu doğmuşumdur çünkü diş çıkarınca hasta olunca falan kilo veriyorlarmış bebekler. hatta hastaneden çıkarken bile veriyorlarmış. iyi bişey o zaman bu:)) ama sorucam doktora.

ama önden gitmesi ayrı. benimki öndende gitmiyor tam gününde:)) gerçi dün gene yengemi aradım sordum iyi bişey dedi doğduğunda kilosunun olmasıda. normal doğumda nasıl çıkıcak o kadar kiloyla:))

benide meraklandırdınız ya çatlarım şimdi o kitabı almazsam hehehe

al valla. elimden bıraklamadım:)

şimdi kahvaltı edip çıkıcam canım. işallah iyidir herşeyyy.

çok komik yaa canım aspirin çekti şimdi ahahahhaa

hehehe benimde çekti valla:)) bende çok severdim aspirin

hehe hehehehe yahu sen söleseydin benim canım sıkılıyor diye ben kalırdım. kitap kaçmıyor ya

ay hadi bakalım bende merak ettim şimdi. aynen sorma. geçende şu komik hurafe varya bıçak ve makas koyuyosun. gittim gene bıçağa oturdum erkek yani. bi güldüm:)) ama artık alıştım ben kız olayına sanırım. sadece bi korku oldu bu seferde iyice alışıcam dicekki doktor aa pipi varmış ben görmedim:)) neyse daha artık sakinim. sağlıklı olsun yeterki. şu 4 lü test sonucumu alıcam bugün onun stressi yeter

ya benide merak etti4rdiniz o kitabı. ben diğerini istemiştim halbuki:))

Kızlar aranız da AFP MOM yaptıran var mı ?? 39,2 çıkmış benim çok mu yüksek bu değer yaaaa

yok jnm o ne onu bile bilmiyorum. ne içinmiş o test?

cnm drum 2 li test iyi çıkınca 3 lü yaptırmayalım tek değere bakalım dedi
bende bugün netden sonucuma baktım 39,2 görünüyor ama netde araştırdım
hep % sel sonuçlar var bu da yüksek mi bilemedim dr da ulaşamadım hstsı varmış
sanırım geri de aramaz kesin :-(( ben en iyisi hstyi de değiştireyim..

tam da geçmişi okurken esen oğlun oluyormuş çok sevindim cnm allah gönlünze göre vermiş ne güzel
rica etsem ablana sorma imkanın var mı benim test sonucunu

valla ağustos ayı kız ayı resmen eni cinsiyetini öğrenenlere hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin....
hem yaz daha iyi kız çocuğu sıcak sever rahat ederiz.....

allalala. panik yapma hemen canım doktora sormadan. bikaç kez daha ara bakalım bende merak ettim.

Günaydın kızlar, güzel sağlıklı haftalar...Ankarada kar var, biz toprağa cemre düşmesini beklerken kar taneleri düşüyor....

slm kızlarr...bende cuma günü akşam kontrole gittim öyle bir heyecanla gittimki anlatamam cinsiyeti belli olacak diye. ama o ultrason aleti denen cihazın görüntüsü o kadar kötüydü ki anlatamam bırakın bebeğin cinsiyetini, bebeği zor seçebiliyosun ekrana bakınca.Allahtan sağlığı yerinde diyebildi çok şükür.doktor birde bebeğin ayakları aşağıda o yüzden göremiyorum demez mi...zaten son aylarda dönmüyor mu bebek.normal değil mi yani şimdi bebeğin ayaklarının aşağıda olması..ay çok sinir etti beni bir daha gitmicem o hastaneye.yine öğrenemedim

üzülme cnm başka bir hstye git 10 gün sonra en iyisi
mühim olan sağlığı sonuçta

tabi canım önemli olan sağlığı ..o sağlıklı olsun yeter..ama merak işte insan merak ediyor,hevesleniyor ,alışveriş yapmak istiyor vs..benim doktorun söyledikleri çok sinirime gitti .neyse yapacak bişey yok zaten beklicez yine.

çok benzerini ben de yaşadım...insan sinir oluyorrrr...o aletleri neden değiştirmezler dimi...paraları götürüyorlar ama aletler işe yaramaz...
neyse sağlıkları iyi olsun da bebişlerimizin...
vallaha benim doktor da %80kız dedi ama ben o ultrasonla nasıl gördü bravo diyorum...emin olamadığım için bu haftasonu başka bir doktora daha gideceğim...18.hafta gelmiş hala kesin bilmiyorsun cinsiyeti...ne gıcık dimi

tabi ki ilk çocuk daha da farklı
ben öğrendim ama hala alışveriş yapamıyorum malum havalar soğuk
oğlişim de hasta olmasın diye gezemiyorum gerçi ben sadece beşik ve kıyafet alıcam
onun dışındakiler abiden kalanlar )

ayy evet cnm ya sorma insan sinir oluyor. o kadar muayene parası veriyosun ama kullandıkları aletler beş para etmez. para veriyosun ama hizmet alamıyosun.seninkinide eğer bişey göremediyse sallamıştır zaten o kadar görüntü bulanıklığının içinde bebişin cinsiyetini nasıl görecek dimi ama.en iyisi başka bir doktora gitmek.
Allah bebişlerimizin sağlığını korusun...

QUOTE=sev_rey;18029430]tam da geçmişi okurken esen oğlun oluyormuş çok sevindim cnm allah gönlünze göre vermiş ne güzel
rica etsem ablana sorma imkanın var mı benim test sonucunu [/QUOTE]

tabiki sorarım canım efsung un değerini de soracaktım heyecandan unutmuşum seninkini de sorarım bende bişe sorucam akıntım çok ilac istiycem bi ulaşabilsem neler sorucam da ulaşamıyorum bu ara çok semineri var

tünaydınlar burayada 1 saat önce dolu yağdı....manzara güzeldi ama hemen geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…