tam da geçmişi okurken esen oğlun oluyormuş çok sevindim cnm allah gönlünze göre vermiş ne güzel
rica etsem ablana sorma imkanın var mı benim test sonucunu
hayırlısıyla git gel canım, ben erkek hissediyorum ve istiyorum(yarana tuz basmış gibi olmayayım ) ama o kadar çok kız varki bu ay belkide kızdır benimkide..cinsiyetini doğum günümden bir gün önce öğreneceğim yani 28 martta
maşallah bitirmişsin nerdeyse...ben eşim akşamları okumama pek izin vermiyor, bırak kitabı benimle ilgilen diyor.gündüzleride işten dolayı okuyamıyorum..evlenmeden önce çok kitap okurdum özledim okumayı:26:
günde 2 ceviz içi yersek ihtiyaçlarımızı karşılıyormuş canım..ben severek yiyorum umarım sende yiyebilrsin..kzılar bende hala sabahları mide bulantısı var ve istifra ediyorum:84:
evet canım güzel haberlerini bekliyoruz..
bu hamilelik ne ilginç birşey ya.. en olmazı bile çeiyor canımız..bak öle dedin benim canımıda çektirdin
hoş geldin canım aramıza, cinsiyette belli nemutlu sana..
dün banada öyle oldu canım, baktım kimse yazmıyor gittim yattım..şimdi bir okuyorum gecenin köründe yazmışsınız.nasıl dayanıyosunz o saate kadar.benim 9 da uykum geliyorkızlar iyi dayanıyosunz vallahi benim 9da uykum geliyor
benimde bulantılarım tam geçti yemek yiyebiliyorum diyodum yeniden başladı ya sıkıldım resmen ya hergün bulantı hergün bulantı. ne zaman geçicek
evet yürümek bana çok iyi geliyor. geçende minibuse yetişiyim diye koştum biraz sora korktum gerçi. ama mesela hergün dans ediyorum ben. ona doktor bişey demedi. dedim çok hopluyorsun diyorlar napıyım. oda dediğimi söyledi işte onlar çok dayanıklı yaratıklar bişey olmaz diye.
yaa çok heyecanlı sen dedikten sonra baktım o topa yukarı çıkmış gerçekten. çok güzel. peki bebek büyüyünce hani nasıl tepkiler veriyor paylaşsana bizimle. hani anne karnında biri ellerini görüyorsunuz demişti. siz dokununca tepki veriyor falan. gerçekten oluyormu öyle şeyler?
bişey değil canım. banada geçende birisi söylemişti balık yemiyorsanız salatalara falan keten tohumu koyun diye. bende araştırdım netten. uzman tv de de tüketilir diyor. nettede hamilelikte tüketilir diyor. bende sitede yazanları paylaştım sizinle.
yolluyorum şimdi babamı alıcak vicks. o kitapla, keten tohumunuda alıcak:)) hihi. gerçekten torun baldan tatlı oluyormuş. adamcağız ne desem yapıyor, herşeyi alıyor bana:))) gerçi ben tek kızım babam hep böleydide sanki normalde istesem biraz üşenirdi sora alkırım derdi gibime geliyor:)
slm kızlarr...bende cuma günü akşam kontrole gittim öyle bir heyecanla gittimki anlatamam cinsiyeti belli olacak diye. ama o ultrason aleti denen cihazın görüntüsü o kadar kötüydü ki anlatamam bırakın bebeğin cinsiyetini, bebeği zor seçebiliyosun ekrana bakınca.Allahtan sağlığı yerinde diyebildi çok şükür.doktor birde bebeğin ayakları aşağıda o yüzden göremiyorum demez mi...zaten son aylarda dönmüyor mu bebek.normal değil mi yani şimdi bebeğin ayaklarının aşağıda olması..ay çok sinir etti beni bir daha gitmicem o hastaneye.yine öğrenemedim
benimde bulantılarım tam geçti yemek yiyebiliyorum diyodum yeniden başladı ya sıkıldım resmen ya hergün bulantı hergün bulantı. ne zaman geçicek
geçer kızlarr birraazz daha sabredinn ben 18.haftama girdimm hafif var ama bu seferde kramplar gidiyo geceleri yatamıyorum artık...dün sol kalçamdı bugnde belim çok kötüü napalım çekicez artık 3'lü test nasıl bilen var mı yarın gidicem doktora:94:bende ayni durumdayim azaldi ama bitmedi bulantilar,istahimda yok offf
facebooktaki 2011 ağustos anneleri 1 tanemi bende birine katıldım ama sizde ordamısınız
adım müge:))
facebooktaki 2011 ağustos anneleri 1 tanemi bende birine katıldım ama sizde ordamısınız
adım müge:))
ben de de öyle cnm bir hissediyorum sonra diyorum gaz mıydı ??
çok hafif ama hareketler
Kızlar aranız da AFP MOM yaptıran var mı ?? 39,2 çıkmış benim çok mu yüksek bu değer yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?