2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tam da geçmişi okurken esen oğlun oluyormuş çok sevindim cnm allah gönlünze göre vermiş ne güzel
rica etsem ablana sorma imkanın var mı benim test sonucunu

annem geliyormuş kızlar ben çıkayım hazırlanayım okul yolu düz gider hehehe:)))

selam hanımlar
göbek sov topiğimize yeni halimizi yükledim bakalım siz ne topuna benzeticeksiniz hehhehehe

belli oldu tabi. erkekmiş bebişimiz

benimde bulantılarım tam geçti yemek yiyebiliyorum diyodum yeniden başladı ya sıkıldım resmen ya hergün bulantı hergün bulantı. ne zaman geçicek

benimde bulantılarım tam geçti yemek yiyebiliyorum diyodum yeniden başladı ya sıkıldım resmen ya hergün bulantı hergün bulantı. ne zaman geçicek

canım yaa çok zor mide bulantısı. benimde daha yenii geçmeye başladı inşallah tekrar başlamaz.sadece yemek yedikten sonra ağzımda antibiyotik içmişim gibi bir tat kalıyor o rahatsız ediyor tam olarak geçer inşallah çok zor gerçkekten.

yok cnm ne eli o kdrda değil yani ben hiç görmedim
ama son ayda artık dirseğimiydi ayağımıydı öyle bi dayanıyoduki resmen tutuyodum
tepki veriyodu bnm oğluşum
hafif pışpışlıyodum o da bana aynısını yapıyodu genelde gündüzleri uyur geceleri uyanır bebkler
yatakta sen uyumaya çalıştıkça o oynar bnm çok hoşuma giderdi
bide yıkanırken hep oynardı şimdide çok oynar suyla bide tarkanı çok dinletmiştim
tam bir tarkan delisi bütün şarkılarını biliyo hemen taaakkaann diyo başlıyo oynamaya :))

cinsiyetlerini öğrenenler hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

sevgicim sende telaşlanma eminimki normal değerdedir

Benimde aynısı oldu. Cumartesi gittim elini çenesine koymuş, ayaklarını da çapraz yapmış görülmüyor dedi. Bu hafta sonu 3 lü test için detaylı ultrasona giricem artık orda görürüz belki..

bende ayni durumdayim azaldi ama bitmedi bulantilar,istahimda yok offf
geçer kızlarr birraazz daha sabredinn ben 18.haftama girdimm hafif var ama bu seferde kramplar gidiyo geceleri yatamıyorum artık...dün sol kalçamdı bugnde belim çok kötüü napalım çekicez artık 3'lü test nasıl bilen var mı yarın gidicem doktora:94:

facebooktaki 2011 ağustos anneleri 1 tanemi bende birine katıldım ama sizde ordamısınız
adım müge:))

canım bende baktım facede dediğin gibi 1 tane var senin adın müge serttaş mı??

kızlar sizin bebişler kığırdamaya başladılarmı??
ben arada hissediyo gibiyim ama tam da emin değilim birgün bir kere hissediyossam 2 gün hissetmiyorum. oğlum 17 haftalıkken oynamaya başlamıştım.
bakalım ben doğrumu hisseidyorum birkaç haftaya anlarız artık

Kızlar aranız da AFP MOM yaptıran var mı ?? 39,2 çıkmış benim çok mu yüksek bu değer yaaaa

Merhaba arkadaşlar...
sev_rey merak etme canım, benim de AFP 39,45 çıktı. bu değerler yanındaki MoM değerleri ile birlikte takip ediliyor anladığım kadarıyla. yani Multiples of Median... (ortalamanın katları) kısacası aynı değerlere sahip kişiler arasındaki yüzdelik yerini veriyor. seninkinin kaç olduğunu yazmamışsın.. benimki de AFP değerime bağlı olarak 1.05 olarak hesaplanmış. yani ortalamanın ortasında demek gibi birşey. eğer bu MoM 2 ve daha fazlasını aşarsa ortalamanın 2kat ya da daha fazla üstündesin demek anlamına geliyormuş.

öyle olsa bile tek başına değerlendirilmiyor zaten. uE3 ve HCG değerleri ve bi de annenin yaşı-kilosu da dahil edilerek tek bir risk sonucu elde ediliyor.

senin gibi düşünecek olursam benim şimdiden karaları bağlamam lazım..:))) çünkü hepsi dahil üçlü test Trizomi21 riskim 1/790 çıktı. yaşa bağlı riskim de 1/221. .... Ama dr.um korkacak birşey yok dedi. Önce Allah'a sonra da Dr.uma havale etmiş durumdayım kendimi... senin yaşın da muhtelemen bana göre daha gençtir..o yüzden hiç canını sıkma...

37 yaşındayım ikinci kez anne olmak istiyorum Allah nasip ederse tabi... bu testlerden fırsat bulursam hamileliğimin tadını çıkarıcam....

arkadaşlar folikasitten sonra bir ilaç kullanmaya başladınız mı? doktor bana vitamin yada benzeri herhangi bişey vermedi.siz kullanıyo musunuz?

16+1 olduk....Benim daha göbeğim yok
Bebeğimin hareketlerini de henüz hissetmeyen bir anneyim...
Allah nasip ederde kendini gizlemez ise bebeğimizin çarşamba günü cinsiyetini öğreneceğiz...
Çevremdeki herkes heyecanla bekliyor...Bu konuda İlgi odagı olmak çok güzel bu arada..:76::76::76:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…