2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

muayenehanesi nerdeymiş canım? bide sence 4d cihazı varmıdır? doğru sölüyorsun prof görmesi daha iyi ama ben cd'de almak çok istiyorum ileridede çok güzel bir anı. bakıcam şimdi netten sonrada ararım. bu benim doktorumun söylediği yerde baya iyiye benziyor aslında ama 40 kere aradım her detayı sordum. yapanlar perinatoloji uzmanımı onu sormayı unuttum:)) şimdi bugün tekrar arayamam yarın artık.

Ben 22. haftada gideceğim, kendi doktorumda da öyle söyledi. Randevu aldığım doktorda 22. haftada yapmayı tercih ediyoruz dedi.

doğrudur canım doktordan doktora değişiyor. yada hastaya. bana 20 dedi.

al işte burayıda aradım sordum bana 250+kdv dediler. ben tam olarak testin adı ile sordum. 16. 23. hafta rutin fetalanomali taraması 4d diye.

bana da 20.haftada yaptır dedi doktorum...gerçi benim randevum 21.haftayı buluyor:)

herkese merhaba

ben siteye bugün üye oldum allah izin verirse agustosta bebegimi kucagima alicam suan 16+1 günlük hamileyim hala cinsiyetini bilmiyorum bebegimin hareketlerini hissedemiyorum burda yazilanlarin neredeyse hepsini okudum ayni zamanlarda dogum yapicak insanlarin bi arada toplanmis olmasi cok güzel beni de araniza alirsaniz sevinirim

bana da 20.haftada yaptır dedi doktorum...gerçi benim randevum 21.haftayı buluyor:)

daha iyi azcık daha büyük olsun:))

hoşgeldin canım aramıza.

bende hareketlerini hissetmiyorum daha 18 olucam nerdeyse. yada muhtemelen hissediyoruz ama anlayamıyoruz. o yüzden üzülme.

Merak ettim muayenehaneyi aradım, 4d cihaz ile yapıyorlarmış, CD veriyorlarmış. Muayenehane Osmanbey'de ama tam olarak nerde ben de bilmiyorum, gitmeden arayıp tarif alırım diye düşünüyorum.

canım hoşgeldin ademele özelden msj at senide eklesin listemize

hoşgeldin canım aramıza.

bende hareketlerini hissetmiyorum daha 18 olucam nerdeyse. yada muhtemelen hissediyoruz ama anlayamıyoruz. o yüzden üzülme.[/QUOTE]

hosbulduk :)

senin bebegin benimkinden biraz daha büyük desene :) hareketlerini hissetmeyi cok istiyorum cünkü iyi olup olmadigini bilememek insani cildirtiyo hamilelegim simdiye kadar mükemmel gitti diyebilirim ne mide bulantisi ne de baska sikayetlerim olmadi ama son bi kac gündür öyle kötü grip oldum ki öksürmekten kasiklarima agrilar giriyodu o yüzden de son bi kac gündür biraz endiseliyim bebegim iyi mi diye offff doktora gitmeme de daha 3 hafta var. bu arada ben almanyada yasiyorum burda doktorlar bi acayip bi ay ebe kontrol ediyo bi ay doktor bu da beni deli ediyo bebegimi ne zamndir göremiyorum. ayrica sizlerin yazmis oldugu seyleri okurken dikkatimi cekti 4d ultrasonda bi testten bahsetmissiniz bana doktor hic böyle seyler önermedi bi 11-14 test yaptirdik o kadar ona da bi sürü para istediler zaten kimbilir bu bahsettiginiz test ne kadardir burda

gerci nisan sonu türkiyeye gelmeye düsünüyorum eger o zaman bahsettiginiz testi yaptirmak icin gec kalmazsam orda yaptiririm.

hoşgeldin canım aramıza.

bende hareketlerini hissetmiyorum daha 18 olucam nerdeyse. yada muhtemelen hissediyoruz ama anlayamıyoruz. o yüzden üzülme.

senin bebegin benimkinden biraz daha büyük desene :) hareketlerini hissetmeyi cok istiyorum cünkü iyi olup olmadigini bilememek insani cildirtiyo hamilelegim simdiye kadar mükemmel gitti diyebilirim ne mide bulantisi ne de baska sikayetlerim olmadi ama son bi kac gündür öyle kötü grip oldum ki öksürmekten kasiklarima agrilar giriyodu o yüzden de son bi kac gündür biraz endiseliyim bebegim iyi mi diye offff doktora gitmeme de daha 3 hafta var. bu arada ben almanyada yasiyorum burda doktorlar bi acayip bi ay ebe kontrol ediyo bi ay doktor bu da beni deli ediyo bebegimi ne zamndir göremiyorum. ayrica sizlerin yazmis oldugu seyleri okurken dikkatimi cekti 4d ultrasonda bi testten bahsetmissiniz bana doktor hic böyle seyler önermedi bi 11-14 test yaptirdik o kadar ona da bi sürü para istediler zaten kimbilir bu bahsettiginiz test ne kadardir burda

gerci nisan sonu türkiyeye gelmeye düsünüyorum eger o zaman bahsettiginiz testi yaptirmak icin gec kalmazsam orda yaptiririm.[/QUOTE]

canım bol limonlu ıhlamur iç....vicks buhar yap birde..daha iyi olursun...

canım bol limonlu ıhlamur iç....vicks buhar yap birde..daha iyi olursun...[/QUOTE]

ihlamur icmekten baska yaptigim birsey yok ki zaten ama bugün biraz daha iyiyim su öksürük gitsin baska bisey istemiyorum zaten yazik bebegime kim bilir ne kadar rahatsiz oluyodur ben öksürdükce

hoşgeldin canım aramıza.

gerci nisan sonu türkiyeye gelmeye düsünüyorum eger o zaman bahsettiginiz testi yaptirmak icin gec kalmazsam orda yaptiririm.[/QUOTE]

canım merak etme. ben 3 kez grip oldum. birinde ateşim nerdeyse 39 a çıkıyordu. 2 gribimdede senin gibi öksürmekten ciğerlerime ağrı girdi. bide öğürüyordum sürekli öksürmekten. gece uyuyamadım. ama bebişime bişey olmadı şükür. anlıyorum seni çünkü bende çok korkmuştum öksürmem çok şiddetliydi. şu anda gribim öksürüyorum eskileri kadar şiddetli olmasada ama doktorum bugün daha bişey olmaz dedi. o yüzden korkma onlar çok dayanıklı yaratıklar.

bende athinadan geldim biliyorum avrupada genelde çok fazla test yapmıyorlar. ben türkiyeye geldim şok oldum durmadan test, değişik değişik testler. ve tabi hepside ayrı stress:) bana geçende sorduğum bir doktor şu yanıtı verdi. avrupada nufus sorunu olmadığı için bebekteki olası bi kusuru önceden bilmek gibi bir dertleri yok. hem ekonomik olarakda sosyal kurumları var ve yardım ediyorlar diye bu çocuklara nufusun olasılıklar yüzünden azalmasını istemiyorlar. türkiyede ise nufus fazla olduğundan dolayı bebekteki herhangi bir kusur ihtimalinde birçok aile ekonomik olarak bakamayacağından önceden anlaşılmaya çalışılıyor dedi. bu konudaki başka bir fikir gene avrupada hamileye bir çok test yapılmasının uygun görülmemesi. tabi hangisi doğrudur bilemiyorum.

ancak uzman tv de bir doktor her gebelik %90 sağlıklı bir bebekle gerçekleşecektir diyor. bunun dışında biz burdaki kızlarla bir kitabın kurdu olduk ordada buldum bu ifadeyi. bebekler ya hep ya hiç kuramına göre oluşurmuş. bir kusuru varsa düşükle sonuçlanırmış gebelik. bu testlerle o %10 luk kısıma girip girmediğimizi öğreniyormuşuz.

doppler içinde endişelenme. ben inan gelecekte kızıma büyük bir anı olacağı için yaptırmak istiyorum. hani şu seninde yaptırdığın test iyi çıktıya o oldukça rahatlattı zaten beni.

Merak ettim muayenehaneyi aradım, 4d cihaz ile yapıyorlarmış, CD veriyorlarmış. Muayenehane Osmanbey'de ama tam olarak nerde ben de bilmiyorum, gitmeden arayıp tarif alırım diye düşünüyorum.

saol cnm benim. bende yazdım burayıda biyere. orayıda araştırıcam arıycam. sen kaçıncı haftanda yaptıracaksın?

hoş geldin canım:)

daha iyi azcık daha büyük olsun:))

sağlıkla büyüsün dimi teyzesi:)
yaa ben de hala hissedemiyorum bişi...arada bişiler oluo gibi ama bebiş mi gaz mı anlamıyorum ehehee

canım merak etme. ben 3 kez grip oldum. birinde ateşim nerdeyse 39 a çıkıyordu. 2 gribimdede senin gibi öksürmekten ciğerlerime ağrı girdi. bide öğürüyordum sürekli öksürmekten. gece uyuyamadım. ama bebişime bişey olmadı şükür. anlıyorum seni çünkü bende çok korkmuştum öksürmem çok şiddetliydi. şu anda gribim öksürüyorum eskileri kadar şiddetli olmasada ama doktorum bugün daha bişey olmaz dedi. o yüzden korkma onlar çok dayanıklı yaratıklar.

bende athinadan geldim biliyorum avrupada genelde çok fazla test yapmıyorlar. ben türkiyeye geldim şok oldum durmadan test, değişik değişik testler. ve tabi hepside ayrı stress:) bana geçende sorduğum bir doktor şu yanıtı verdi. avrupada nufus sorunu olmadığı için bebekteki olası bi kusuru önceden bilmek gibi bir dertleri yok. hem ekonomik olarakda sosyal kurumları var ve yardım ediyorlar diye bu çocuklara nufusun olasılıklar yüzünden azalmasını istemiyorlar. türkiyede ise nufus fazla olduğundan dolayı bebekteki herhangi bir kusur ihtimalinde birçok aile ekonomik olarak bakamayacağından önceden anlaşılmaya çalışılıyor dedi. bu konudaki başka bir fikir gene avrupada hamileye bir çok test yapılmasının uygun görülmemesi. tabi hangisi doğrudur bilemiyorum.

ancak uzman tv de bir doktor her gebelik %90 sağlıklı bir bebekle gerçekleşecektir diyor. bunun dışında biz burdaki kızlarla bir kitabın kurdu olduk ordada buldum bu ifadeyi. bebekler ya hep ya hiç kuramına göre oluşurmuş. bir kusuru varsa düşükle sonuçlanırmış gebelik. bu testlerle o %10 luk kısıma girip girmediğimizi öğreniyormuşuz.

doppler içinde endişelenme. ben inan gelecekte kızıma büyük bir anı olacağı için yaptırmak istiyorum. hani şu seninde yaptırdığın test iyi çıktıya o oldukça rahatlattı zaten beni.

saol cnm benim. bende yazdım burayıda biyere. orayıda araştırıcam arıycam. sen kaçıncı haftanda yaptıracaksın?[/QUOTE]

evet burda hersey cok daha farkli gelisiyo o yüzden doktorun dediklerini yapmaktan baska care yok gibi :) benim de 11-14 testim cok iyi cikti onun icin de 3lü tarama geregi olmadigini söyledi doktor doppler dedigin de gercekten cok güzel bisey cok güzel bi ani olsa gerek doktora gittigimde bi sorucam bakalim ne dicek onun icin kesin gerek yok der :) yaptirmak istersem de kim bilir ne kadar fiyat verir :)

yaa ben de hala hissedemiyorum bişi...arada bişiler oluo gibi ama bebiş mi gaz mı anlamıyorum ehehee

tabikide. hep sağlıkla büyüsünler içerde tekmelerinide hissedelim. ya bendede o oluyor o yüzden hiç anlamaya çalışmıyorum. değişik bişiler oluyo karnımda ama gazmı hareketmi bi fikrim yok. 20. haftada artık iyice dinlemeye başlıcam:)) bu arada benim çok sırtım ağrıyor yaa seninde ağrıyormu?? sanki bi ağırlık var vucudumda. yoruluyorum hemen iş yapınca. sırtım kopuyor sanki. dik duramaz oldum bide(

evet burda hersey cok daha farkli gelisiyo o yüzden doktorun dediklerini yapmaktan baska care yok gibi :) benim de 11-14 testim cok iyi cikti onun icin de 3lü tarama geregi olmadigini söyledi doktor doppler dedigin de gercekten cok güzel bisey cok güzel bi ani olsa gerek doktora gittigimde bi sorucam bakalim ne dicek onun icin kesin gerek yok der :) yaptirmak istersem de kim bilir ne kadar fiyat verir :)[/QUOTE]

yahu almanyada daha uygun değilmi sağlık hizmetleri. ben yanlış mı biliyorum. bi burda trde uçmuş sanıyordum. özellikle benim gibi sağlık güvencen yoksa:)

hosbuldukkk :) keske daha önce gelseymisim :) ne kadar güzel bisey hemen hemen ayni zamanlarda dogum yapicak insanlarin bi arada olup tecrübelerini paylasmasi

merhaba,
3 lü test konusunda bilgilisiniz sanırım, benimde bi sorunum var, 3 lü testimi yaptırdım doktorum sorun yok dedi ama eve gelince baktım raporumda kilomu yanlış yazmışlar acaba sonucu direkt etkilermi 1 ay sonra doktor randevum o zamana kadar çatlarım. kilom 68 ama 54 yazmışlar

yahu almanyada daha uygun değilmi sağlık hizmetleri. ben yanlış mı biliyorum. bi burda trde uçmuş sanıyordum. özellikle benim gibi sağlık güvencen yoksa:)[/QUOTE]

yok canim nerdeee :) 11-14 testine sadece ultrason icin 160 euro para aldilar kan tahliline de 55 euro sigorta cogu seyi karsilamiyo 3 boyutlu ultrasona hic girmedim simdiye kadar sigortanin karsiladigi seyler cok az o yüzden istedigin ekstra seyleri kendin ödemek zorundasin o da bi hayli pahali

yahu almanyada daha uygun değilmi sağlık hizmetleri. ben yanlış mı biliyorum. bi burda trde uçmuş sanıyordum. özellikle benim gibi sağlık güvencen yoksa:)

yok canim nerdeee :) 11-14 testine sadece ultrason icin 160 euro para aldilar kan tahliline de 55 euro sigorta cogu seyi karsilamiyo 3 boyutlu ultrasona hic girmedim simdiye kadar sigortanin karsiladigi seyler cok az o yüzden istedigin ekstra seyleri kendin ödemek zorundasin o da bi hayli pahali[/QUOTE]

bu ikili test ve kan tahlilleri sigortan yoksa aynı fiyata denk geliyor burdada maalesef. doğum olayı cidden biraz pahalı bir olay( 2li teste 400 küsür fiyat vermişlerdi banada. sonra öğrendimki devlet hastanelerinde daha ucuza yapılıyormuş. devlet hastanesinde yaptırdım bu seferde kan sonucum kayboldu.

[sıze="2"][/sıze] sitede bende yeniyim aranıza yeni katıldım...bende 20 agustosta bır erkek annesı adayıyım..cok ama cok guzel bır mutluluk bu!!allah herkese böyle mutlulugu nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…