2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok sevındım canım en onemlısı saglıklı olmaları bende 3 lü test sonucunu aldım banada ıyı dedı dr cok mutluyum allaha şükür sağlıklı olsunlarda gerisi onemlı deıl canım gozun aydın

canım hadi gözünaydın..yazdıklarını okuyunca bende heyecanlandım. bu cd olayı gerçekten süper! doppleri nerde çektireceksin bize de haber ver canım.

3lü testde ayrıntılı ultrasyona mı giriliyo canım naısl oluyo anlatsana

eyeszay, tavas testlerinizin iyi olmasına çok sevindim.. darısı bizim başımıza...

Ben şişli merkezde Oscar da yaptırıyorum.İyi bir yere benziyor, benim doktor oraya gönderiyor. Doktorum da Ebru Şallı'nın doktoru Nevra Toplaismailoğlu o da Şişli de.

Merhabalar,

Detaylı ultrasonu kesinlikle uzman bir perinatalog yapmalı. Bazı sağlık merkezlerinde kadın doğum uzmanları detaylı ultrasonu yapıyor, ama gerçekte perinatoloji dalında uzmanlaşmış bir hekime gözükmeniz şart.

Bu incelemede bebeğin tüm organları teker teker inceleniyor, ölçümleri yapılıyor. Bir hastalık ya da risk oluşturacak faktörler varsa önceden belirlenip, doğduktan sonra önlemler alınıyor, ya da direk tedaviye başlanıyor.

Bu konuda Türkiye'de gerçekten ün yapmış doktorlar var.

Ben Prof.Dr. Recep Has'tan aldım randevuyu, 1 ay sonra gideceğim; muayenehanesi Osmanbey'de...

değilmi yaa cidden çok heyecanlı. mesela giriyoruz ultrasona sora ben özlüyorum bebeğimi. şimdi cd olunca sabah akşam onu izlerim.

Ben şişli merkezde Oscar da yaptırıyorum.İyi bir yere benziyor, benim doktor oraya gönderiyor. Doktorum da Ebru Şallı'nın doktoru Nevra Toplaismailoğlu o da Şişli de.

canım bende şişlide doğdum. çok isterim oraya gitmek ama evimiz atakentte. doğuma gitmeye kalksam yolda doğururum artık:)) oscar dediğin yerde kim yapıyormuş testi? bu testi yapan çok önemliymiş perinatolog olması lazımmış yapanın. ama bak taşınma ihtimalimiz var karşıya öle bişey olursa gene sorarım doktorunu memnunsan.

ohh canım benim maşallah. gözün aydın. insan bi rahatlıyor çok strese giriyor. her ne olursa olsun test. herkesinki iyi çıkar umarım herkes iyi haberler verir.

canım hadi gözünaydın..yazdıklarını okuyunca bende heyecanlandım. bu cd olayı gerçekten süper! doppleri nerde çektireceksin bize de haber ver canım.

dimi çok heyecanlı bişey düşünsene. bebişin büyüyor ve kendini anne karnında izliyor. her hareketi gözüküyormuş. ağlaması gülmesi. ahh ahh annemlerin zamanındada olsaymış keşke. bana doktorum fetus prenatal tanı merkezinin kağıdını verdi. heryerde yaptırma dedi özellikle birilerinin bakması gerekiyormuş testte. bağdat caddesinde bu yer. sordum 260 lira dediler. cd de veriyorlar. daha araştırıyorum. şu an için burası var elimde.

eyeszay, tavas testlerinizin iyi olmasına çok sevindim.. darısı bizim başımıza...

saol canım. darısı bütün herkesin başına. herkes güzel test sonuçlarıyla bizi sevindirsin işallah. inan üzülüyorum zaten duygusalım biri hastalanınca testi karışık çıkınca falan. hepimizin işallah bütün testleri iyi çıksın bebişlerimiz sağlıklı olsun.

canım ben karşıdayım ama o test için giderim bikerelik nolucak. kaç numarası nerden soruyoruz? adı ne tanı merkezinin. cd veriyorlarmı? yada fiyatı sordunmu? çok soru sordum ama:)) paylaşırsan sevinirim. dediğin gibi perinatalog yapması lazımmış bu testi.

ayyyyyyyyy çoooooook sefindim kıs...mutlu oldum hadi hayırlısı...ayrıntılı ultrasona ben 2li testte girmiştim o zaman 4D bakmıştım kıjımaaa...minnacıktı ve CD almıştım...

gözün aydın canım :)

evet kesinlikle perinatoloji uzmanına gidin derim ben de ...
benim 2li testimi de perinatoloji uzmanı değerlendirdi ayrıntılı ultrasonuma baktı...
20.haftada da gidicem...bebişimin herbişinee bakıcak...onu atlatırsam oh beeeeeeeee dicem...

eyeszay,canım,medipolde var perinatoloji uzmanı Hakan Bey aklında olsun...

saol canım benim:) tam bende onu sorucaktım. sen nerde gittin perinatoloji uzmanına diye. sende tel numarası varmı orayıda bir arayıp soriyim. ya bu bağdat caddesindeki yerdede öle dedi doktorum ama arayıp siz perinatoloji uzmanımısınız diyede soramıyorum:))

aradım canım medipolu. hakan apaydın yapıyormuş perinatoloji uzmanı. cd de veriyorlarmış. fiyatı 450 lira.

yaw 450 çok bee...
sosyal güvencen yok mu?
ben sordum bana 235 dediler...herhalde güvencem olduu için...

bende oğlumda sonomede gitmiştim 360 liraydı ozaman fiyatı bizde cd vermişlerdi hala izlerim
herşeyine bakıyolar parmaklarını bile saymıştık tek tek.

Arkadaşlar,

Ben sordum. 3 lü ve 4 lü testteki ultrason detaylı ultrason değilmiş. Perinatoloji(yanlış yazmış olabilirm:)) uzmanı tarafından yapılan detaylıymış ama o da 20. haftada yapılıyormuş. Benim aşağıda adını vereceğim yerde uzman varmış.

3 lü fiyatı 100, 4 lü 130 muş ama detaylı ultrasonun fiyatını sormayı unuttum.

Firma adı: Oscar Fetüs Sağlığı Merkezi
Adres: Büyükdere Cad. Tankaya Palas Apt. No:18 K:1 D:3

Şişli Merkez, Şişli, İstanbul - Avrupa
Telefon Numarası: +90 212 225 62 61, +90 212 296 63 63

al işte burayıda aradım sordum bana 250+kdv dediler. ben tam olarak testin adı ile sordum. 16. 23. hafta rutin fetalanomali taraması 4d diye.

Son düzenleme:
Oscara mı sordun? E bana 20. haftada yapılıyor dediler. Senden doktorun tam olarak hangi testi istemişti.

aynı test işte. 20. haftada yapılıyor genelde. ama bazı durumlarda 16 dan 23. haftaya kadar yapabiliolarmış. bende 20.de yaptırıcam. testin tam adı bu ama.

evet oscar a sordum.

Son düzenleme:

Ben de karşıdayım. Aynen bir kerelik karşıya geçerim ne olacak dedim, sonrasında Nişantaşı'nda turlarız :)

Recep Has Çapa'da halen prof, sorunlu gebeliklerin takibinde adı çok duyulan Atıl Yüksel'in kadrosundan bir doktor. Zaten bizim doktorlarımız gibi gebelik takibi yapmıyor bu doktorlar, sadece sorunlu gebelikler üzerine çalışıyorlar. İşte ikili test, detaylı ultrason, amniyosentez gibi işlemler yapıyorlar.

Tıp merkezi değil, kendi muayenehanesi, ücret 300TL. SSK,özel sigorta farketmiyor. Özel hastanelerde aşağı yukarı aynı fiyatı istiyor. En azından herkes tarafından bilinen, profesör olan birine yaptırmak daha mantıklı geliyor bana. O kadar para vereceksek değsin bari,bu benim düşüncem tabi.

CD'yi özellikle sormadım, ama daha önce yaptıran başka hastalara verdiğini biliyorum. Zaten artık CD vermeyen yer kalmadı gibi İnternette prof. recep has diye arat, forumlarda bir çok yorum/tavsiye bulursun hakkında...

Muayenehaneye buradan ulaşıp, randevu almıştım...
Doktor Prof.Dr.Recep HAS - Kadın Hastalıkları ve Doğum - Jinekoloji TavsiyeEdiyorum.com

aynı test işte. 20. haftada yapılıyor genelde. ama bazı durumlarda 16 dan 23. haftaya kadar yapabiliolarmış. bende 20.de yaptırıcam. testin tam adı bu ama.

evet oscar a sordum.

Ben 22. haftada gideceğim, kendi doktorumda da öyle söyledi. Randevu aldığım doktorda 22. haftada yapmayı tercih ediyoruz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…