ben geldim kızlar!
4 lü testim çok iyi çıktı. çok sevindim. ama beklerken stressden düşüp bayılıcam zannettim bi ara. bu testler çok stresse sokuyor insanı yaa. bu arada kanı kaybolan 2 li testimin ultrasonuda işe yaradı. onada doktor iyi dedi. şimdi ayrıntılı ultrason istedi. bende dedim hani doppler olanmı. değil dedi ayrıntılı ultrason var bizde dedi. 3d 4d olandan istiyorsan başka yerde yaptıracaksın dedi bağdat caddesinde biryer önerdi. zararı yok dedi doppler'in. yani bide cd ye çekiyorlar ya. inanılma bişey ben ondan istedim bu 3d 4 d olayını. elevitle magnezyumu bitince bırak dedi. demir ilacına doğuma kadar devam. balık yağı ilacını sordum. yazdı ama 6. ayda kullanmaya başla dedi. tekrar ultrasonda bebeğimin cinsiyetime bakmadı( her 15 günde bir kontrole gidicem. bu renkli doppler i de çektirince kontrole gidicem. böle:))
ben geldim kızlar!
4 lü testim çok iyi çıktı. çok sevindim. ama beklerken stressden düşüp bayılıcam zannettim bi ara. bu testler çok stresse sokuyor insanı yaa. bu arada kanı kaybolan 2 li testimin ultrasonuda işe yaradı. onada doktor iyi dedi. şimdi ayrıntılı ultrason istedi. bende dedim hani doppler olanmı. değil dedi ayrıntılı ultrason var bizde dedi. 3d 4d olandan istiyorsan başka yerde yaptıracaksın dedi bağdat caddesinde biryer önerdi. zararı yok dedi doppler'in. yani bide cd ye çekiyorlar ya. inanılma bişey ben ondan istedim bu 3d 4 d olayını. elevitle magnezyumu bitince bırak dedi. demir ilacına doğuma kadar devam. balık yağı ilacını sordum. yazdı ama 6. ayda kullanmaya başla dedi. tekrar ultrasonda bebeğimin cinsiyetime bakmadı( her 15 günde bir kontrole gidicem. bu renkli doppler i de çektirince kontrole gidicem. böle:))
cok sevındım canım en onemlısı saglıklı olmaları bende 3 lü test sonucunu aldım banada ıyı dedı dr cok mutluyum allaha şükür sağlıklı olsunlarda gerisi onemlı deıl canım gozun aydın
Ben şişli merkezde Oscar da yaptırıyorum.İyi bir yere benziyor, benim doktor oraya gönderiyor. Doktorum da Ebru Şallı'nın doktoru Nevra Toplaismailoğlu o da Şişli de.
Hadi gözün aydın:) ben de bu haftasonu teste giricem. Benim ikili teste girdiğimde de CD vermişlerdi.Hakikaten çok keyifli oluyor. Bebek içerde yüzüyor:) elini kolunu sallıyor. Şimdi CD alıcam diye heyecan yapıyorum.
Ben şişli merkezde Oscar da yaptırıyorum.İyi bir yere benziyor, benim doktor oraya gönderiyor. Doktorum da Ebru Şallı'nın doktoru Nevra Toplaismailoğlu o da Şişli de.
cok sevındım canım en onemlısı saglıklı olmaları bende 3 lü test sonucunu aldım banada ıyı dedı dr cok mutluyum allaha şükür sağlıklı olsunlarda gerisi onemlı deıl canım gozun aydın
canım hadi gözünaydın..yazdıklarını okuyunca bende heyecanlandım. bu cd olayı gerçekten süper! doppleri nerde çektireceksin bize de haber ver canım.
eyeszay, tavas testlerinizin iyi olmasına çok sevindim.. darısı bizim başımıza...
Merhabalar,
Detaylı ultrasonu kesinlikle uzman bir perinatalog yapmalı. Bazı sağlık merkezlerinde kadın doğum uzmanları detaylı ultrasonu yapıyor, ama gerçekte perinatoloji dalında uzmanlaşmış bir hekime gözükmeniz şart.
Bu incelemede bebeğin tüm organları teker teker inceleniyor, ölçümleri yapılıyor. Bir hastalık ya da risk oluşturacak faktörler varsa önceden belirlenip, doğduktan sonra önlemler alınıyor, ya da direk tedaviye başlanıyor.
Bu konuda Türkiye'de gerçekten ün yapmış doktorlar var.
Ben Prof.Dr. Recep Has'tan aldım randevuyu, 1 ay sonra gideceğim; muayenehanesi Osmanbey'de...
ayyyyyyyyy çoooooook sefindim kıs...mutlu oldum hadi hayırlısı...ayrıntılı ultrasona ben 2li testte girmiştim o zaman 4D bakmıştım kıjımaaa...minnacıktı ve CD almıştım...ben geldim kızlar!
Merhabalar,
Detaylı ultrasonu kesinlikle uzman bir perinatalog yapmalı. Bazı sağlık merkezlerinde kadın doğum uzmanları detaylı ultrasonu yapıyor, ama gerçekte perinatoloji dalında uzmanlaşmış bir hekime gözükmeniz şart.
Bu incelemede bebeğin tüm organları teker teker inceleniyor, ölçümleri yapılıyor. Bir hastalık ya da risk oluşturacak faktörler varsa önceden belirlenip, doğduktan sonra önlemler alınıyor, ya da direk tedaviye başlanıyor.
Bu konuda Türkiye'de gerçekten ün yapmış doktorlar var.
Ben Prof.Dr. Recep Has'tan aldım randevuyu, 1 ay sonra gideceğim; muayenehanesi Osmanbey'de...
ayyyyyyyyy çoooooook sefindim kıs...mutlu oldum hadi hayırlısı...ayrıntılı ultrasona ben 2li testte girmiştim o zaman 4D bakmıştım kıjımaaa...minnacıktı ve CD almıştım...
gözün aydın canım :)
evet kesinlikle perinatoloji uzmanına gidin derim ben de ...
benim 2li testimi de perinatoloji uzmanı değerlendirdi ayrıntılı ultrasonuma baktı...
20.haftada da gidicem...bebişimin herbişinee bakıcak...onu atlatırsam oh beeeeeeeee dicem...
eyeszay,canım,medipolde var perinatoloji uzmanı Hakan Bey aklında olsun...
yaw 450 çok bee...
sosyal güvencen yok mu?
ben sordum bana 235 dediler...herhalde güvencem olduu için...
inanmıyorum farka bak:S evet hiçbi sigortam yok benim(
...ha diyorum izninizle...
ne kadar fark bu yaaaaaaaaa
Arkadaşlar,
Ben sordum. 3 lü ve 4 lü testteki ultrason detaylı ultrason değilmiş. Perinatoloji(yanlış yazmış olabilirm:)) uzmanı tarafından yapılan detaylıymış ama o da 20. haftada yapılıyormuş. Benim aşağıda adını vereceğim yerde uzman varmış.
3 lü fiyatı 100, 4 lü 130 muş ama detaylı ultrasonun fiyatını sormayı unuttum.
Firma adı: Oscar Fetüs Sağlığı Merkezi
Adres: Büyükdere Cad. Tankaya Palas Apt. No:18 K:1 D:3
Şişli Merkez, Şişli, İstanbul - Avrupa
Telefon Numarası: +90 212 225 62 61, +90 212 296 63 63
al işte burayıda aradım sordum bana 250+kdv dediler. ben tam olarak testin adı ile sordum. 16. 23. hafta rutin fetalanomali taraması 4d diye.
Oscara mı sordun? E bana 20. haftada yapılıyor dediler. Senden doktorun tam olarak hangi testi istemişti.
canım ben karşıdayım ama o test için giderim bikerelik nolucak. kaç numarası nerden soruyoruz? adı ne tanı merkezinin. cd veriyorlarmı? yada fiyatı sordunmu? çok soru sordum ama:)) paylaşırsan sevinirim. dediğin gibi perinatalog yapması lazımmış bu testi.
aynı test işte. 20. haftada yapılıyor genelde. ama bazı durumlarda 16 dan 23. haftaya kadar yapabiliolarmış. bende 20.de yaptırıcam. testin tam adı bu ama.
evet oscar a sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?