2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[sıze="2"][/sıze]
sitede bende yeniyim aranıza yeni katıldım...bende 20 agustosta bır erkek annesı adayıyım..cok ama cok guzel bır mutluluk bu!!allah herkese böyle mutlulugu nasip etsin...

sende hoşgeldin canım.

sağlıkla al sende bebişini kucağına işallah. ademel'e mesaj atında sizleride eklesin listeye.

yaa ben gene kitabıma döndüm de. size kaç oldu sorucam unutuyorum. bir bu vaginadan ultrason varmış. onla baktımı hiç doktor size?? bana çünkü şu anda gereksiz geldi ama geçende bir arkadaşıma bakmışlar böle daha gerekli diye. bide rahim kontrolu gibi bişey demiş şimdide kitapta. ilk sayfalarındada vaginal ultrason vardı. buna baktıran varmı hiç?

en sinir oldugum sey :) hamileligimin ilk haftalarinda hep vaginal ultrasonla bakmisti doktor cok sükür ki artik karnimdan bakiyo cünkü vaginal ultrasonda belli olmicak kadar büyüdü ama yine de her gittigimde vaginal muayene yapiyo elle rahimi kontrol ediyo bi de akintinin normal olup olmadigina bakiyolar cok sevimsiz bisey ama yapiyolar iste alistim ben artik :)

ağrı ne kelime yaa kopuyor belim...bende ayakta acık kalıyımmm hemen başlıyor ağrılar...az önce yemek yedik...sofrayı toplamayamadım düşün...eşim olaya müdahale etti ..ben de acık uzanacağım şimdi....
hosbuldukkk :) keske daha önce gelseymisim :) ne kadar güzel bisey hemen hemen ayni zamanlarda dogum yapicak insanlarin bi arada olup tecrübelerini paylasmasi
evet yaa hem mutluluk,hem de dertlerimizi anında dile getiriyoruz..ben de çok mutluyum burda olmaktan:)
[sıze="2"][/sıze]
sitede bende yeniyim aranıza yeni katıldım...bende 20 agustosta bır erkek annesı adayıyım..cok ama cok guzel bır mutluluk bu!!allah herkese böyle mutlulugu nasip etsin...
hoş geldin canım aramıza...Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)

ben hani kanama geçirmiştim yaa...o zaman rahim uzunluğumu merak etti doktor...servikal yetmezlikten şüphelendi herhal...tabi o zaman rahmin uzunluğunu ölçmek için vajinal muayene yaptı...biliyorsun servikal yetmezlik bir numaralı tehditlerden
ama gebeliğimin başlangıcında hep vajinal oldu muayenelerim benim...12.haftaya kadar felan baktı vallaha alttan...hatta bi akideşim 2li testinde ayrıntılı ultrasona girdiğinde bile ense kalınlığı ölçümü için vajinal ultrasonda muayene etmişti...

slm kızlarr...
yoktum dışarı çıktık biraz kumaş hamile pantolonu aldım kot beğenemedim bi türlü esprili tişört aldım bide lcw den..market alışverişi derken çok yoruldum poşetleri bile eşim yerleştirdi sağolsun..
ne ayrıntılısından ne testinden bahsetmişiniz hiçbişi anlamadım kaçıncı hafta yapılması gerekiyo hiçbişi anlamadım...
eyesway baban kitabı nereden almıştı?carrefour die hatırlıyorum baktım bulamdım.

cok tesekkur ederım..bu arada sıteyı henuz cözemedıım...su profıle fotoyu nasıl eklıyoruz

kontrol panelinden solda avatarı değiştir var canım ordan.

haydaa. yahu bana kimse bakmadı. bütün doktorlarım erkekti ondanmı acaba. gereklimi ki? han, doğuma yaklaşınca bakıyorlar onu biliyorumda. alalla

allala çok enteresan valla. heralde gerekli bişey değil. geçende arkadaşım söledi oda şaşırmış. bende şaşırdım.

herkese merhabalar,,,,

hadi hayırlısı. herkesin gönlünce olur inşallah..

hoşbulduk arkadaşım.. faydalı bi kitap demekki herkes önerdi.
arkadaşlar folikasitten sonra bir ilaç kullanmaya başladınız mı? doktor bana vitamin yada benzeri herhangi bişey vermedi.siz kullanıyo musunuz?
mrblar. biz 3 aydan sonra foliği bıraktık, demire başladık doğuma kadar..
mrb hoşgeldin öncelikle.
hareketleri hissetmemen normal şimdi. çok büyük bişey hissedemesende şu haftalarda hafif seyirmeleri farkedersin kendini dinlersen..

şüphelenecek herhangibir durum yoktur...ondan yapmamıştır doktorlar...
ama bu servikal yetmezlik fena bişi...allah kimseye yaşatmasın.... 20küsür haftalarında bundan dolayı bebiş kaybedenler var...benim bir arkideşim 2 bebiş kaybetti allaha şükür şimdi 2 tane çocuğu var..gayette sağlıklılar maşallah...
Allahım sen kimseyi üzme

[/QUOTE]
mrb hoşgeldin öncelikle.
hareketleri hissetmemen normal şimdi. çok büyük bişey hissedemesende şu haftalarda hafif seyirmeleri farkedersin kendini dinlersen..[/QUOTE]

hosbuldukkk :)

bazen iyic dinleyince sanki biseyler hissediyo gibi oluyorum ama emin olamiyorum acaba mi diye nasildir onu da bilemiyo ki insan herkes baska bi sekilde anlatiyo

mrb hoşgeldin öncelikle.
hareketleri hissetmemen normal şimdi. çok büyük bişey hissedemesende şu haftalarda hafif seyirmeleri farkedersin kendini dinlersen..[/QUOTE]

bazen iyic dinleyince sanki biseyler hissediyo gibi oluyorum ama emin olamiyorum acaba mi diye nasildir onu da bilemiyo ki insan herkes baska bi sekilde anlatiyo[/QUOTE]

valla bende seyirme şeklinde oluyo .yani sanki kalbim bi köşede atıyomuş gibi. inşallah odur yani:44:

Son düzenleme:

erkek diye degildir canim gerekli olsa bakardi herhalde burda muayene biraz degisik söylemistim her ay ultrasona sokmuyolar ebeler var onlar da kontrol ediyo oyüzden bakiyolardir belki bende bilemiyorum neden baktiklarini ama bana her seferinde cok güzel diyolar baktiktan sonra ne cok güzel kim bilebilir ki :))))

yaaa evet kesinlikle kimseyi üzmesin( zannedersem bahsettiğin şey açıklıkla alakalı bişey tahminimce. ne dedi doktor sana. endişelenecek bişey yokmuş değilmi? aman dikkat et kendine yaa. valla ben çok duygusal oldum zaten üzülüyorum burda biri kanamam oldu dese falan. bu aralar hepimiz iyiyiz ondan çok mutluyum.

bu arada benimde bir korkum doğuma yakın bakıcaklar ya. o zaman vagina dar normal doğum yapamazsın diyecekler diye çok korkuyorum. off her anımız korku yaa

mrb hoşgeldin öncelikle.
hareketleri hissetmemen normal şimdi. çok büyük bişey hissedemesende şu haftalarda hafif seyirmeleri farkedersin kendini dinlersen..

bazen iyic dinleyince sanki biseyler hissediyo gibi oluyorum ama emin olamiyorum acaba mi diye nasildir onu da bilemiyo ki insan herkes baska bi sekilde anlatiyo[/QUOTE]

valla bende seyirme şeklinde oluyo .yani sanki kalbim bi köşede atıyomuş gibi. inşallah odur yani:44:[/QUOTE]

insallah hissettigin bebeginin hareketleridir cnm allah herkese nasip etsin bu duygulari yasamayi cok güzel seyler bunlar :)

cevap için teşekkürler kardeşim

her ay ultrasona sokmuyorlar dimi:)) bize kalsa her dakika giricez. ben bikere 3 gün üstüste girmiştim. kendi doktorumda, devlet hastanesinde, sorada 2li test için. şimdide 15 günü bulmuyor arası zaten. valla geçende muhteşem yüzyıl diye bir dizi varya orda izl3emiştim ebe kadın alttan bakıyordu anlıyordu gebe olduğunu. hiç anlamamıştım nasıl anlar. ne yapıyor diye. şimdiki kitapta yazıyor hamile olunca mukoza değişip yumuşuyormuş rahimde. ordan anlıyormuş. ama beni korkuttu vallahi yaa.

teşekkürler kardeşim

nerde her ay ultrasona girmek gibi bi lüks yok sormaya da cekiniyo insan parasini versem bakarmisiniz diye sanki doktora güvenmiyomus gibi :) evet bana hem ebe bakiyo alttan gittiigimde hemde doktor alttan bakarken üstten de rahime bastiriyolar ama neyini nasil anliyolar bilemiyorum ben de hic sevmiyorum zaten darlik problemim var benimde vaginal ultrason ya da alttan muayene beni deli ediyooo :) nasil dogum yapicam kara kara onu düsünmeye basladim simdi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…