2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar folikasitten sonra bir ilaç kullanmaya başladınız mı? doktor bana vitamin yada benzeri herhangi bişey vermedi.siz kullanıyo musunuz?
ben hala folik asit kullanıyorum bu hafta 16+1 olduk...multivitamin vermişti doktorum fakat bulantı yaptıgı için kullanamıyorum...sadece folikle yola devam ediyorum....Sanırım bu hafta bitirebilir onuda....

arkadaşlar folikasitten sonra bir ilaç kullanmaya başladınız mı? doktor bana vitamin yada benzeri herhangi bişey vermedi.siz kullanıyo musunuz?

canım banada doktorumn vermedi. yarın kontrolmüz var demir ilaçlarına başlarız artık herhalde

çok saol cnm içime su serptin
beni telaşlandıran o değer yoktu işte net de de hep öyle ama sonra bir iki kişi de daha gördüm de sakinledim cnm.... ben de sadece o değere bakıldı sanırım ondan yok çünkü 2 li testim temiz çıkmıştı sadece ona bakalım demişti drum

canım bende 15+3 üm. benimde hiç göbeğim yok. herkes senin göbeğin nerde diye soruyo. bende birden bir çıkacak göreceksiniz o zaman diyorum. bebeğimin hareketlerini sanki bazen hissediyorum ama emin olamıyorum birileri karnımın içinde bişeyler yapıyomuş gibi. ilk hamileliğim olduğu için anlamıyorum tabiki. İnşallah öğrenirsiniz canım cinsiyetini.bizede haber ver. hayırlısı herşeyin

valla bende bir göbek oldu sormayın hemde enine işyerinde herkes ilkinde doğumda bu kadardın demeye başladılar öyle çok da yemiyorum ama bilmiyorum noluyor )
bu arada ben elevit kullanıyorum yorgunum deyince de demir verdi yanına

ben hala folik asit kullanıyorum bu hafta 16+1 olduk...multivitamin vermişti doktorum fakat bulantı yaptıgı için kullanamıyorum...sadece folikle yola devam ediyorum....Sanırım bu hafta bitirebilir onuda....

benim 15+0 iken bitirdi.erken mi bitirdi acaba?

canım banada doktorumn vermedi. yarın kontrolmüz var demir ilaçlarına başlarız artık herhalde

bende sormayı unutmuşum başka ilaç verecekmisiniz diye. demir ilacının falanda hiç lafını etmedi valla. bir dahaki muayeneyeye kaldı artık..

benimde oğlumda çok azdı göbeğim 9 aylıkken bile çok büyük değildi 12 kilo almıştım toplamda ama bunda biraz daha büyük karnım

maşallah canım sağlıklı olsunda büyüsün..kocamda diyo sen beni kandırıyosun galiba hamileyim diye ama bu aydan sonra çıkmaya başlar artık heralde.4 aylık olduk artık.
ilaç için bende mutlaka danışıcam cnm çok saol

şu an kullandığım hapın içeriğinde demir+folikasit var...
bi de süt içme özürlü olduğum için kalsiyum hapı verdi doktorum...

ama önden gitmesi ayrı. benimki öndende gitmiyor tam gününde:)) gerçi dün gene yengemi aradım sordum iyi bişey dedi doğduğunda kilosunun olmasıda. normal doğumda nasıl çıkıcak o kadar kiloyla:)):em

anladım canım aman kılolu olsun zayıf olunca zor olur canım ya bende boyle gıdersem yandım yanı baya kılolu olucak sağlığı yerınde olsunda kılo da ıyıy ama fazlası ıyı değil dr ıyı dedi canım hayırlısı

ben geldim kızlar!

4 lü testim çok iyi çıktı. çok sevindim. ama beklerken stressden düşüp bayılıcam zannettim bi ara. bu testler çok stresse sokuyor insanı yaa. bu arada kanı kaybolan 2 li testimin ultrasonuda işe yaradı. onada doktor iyi dedi. şimdi ayrıntılı ultrason istedi. bende dedim hani doppler olanmı. değil dedi ayrıntılı ultrason var bizde dedi. 3d 4d olandan istiyorsan başka yerde yaptıracaksın dedi bağdat caddesinde biryer önerdi. zararı yok dedi doppler'in. yani bide cd ye çekiyorlar ya. inanılma bişey ben ondan istedim bu 3d 4 d olayını. elevitle magnezyumu bitince bırak dedi. demir ilacına doğuma kadar devam. balık yağı ilacını sordum. yazdı ama 6. ayda kullanmaya başla dedi. tekrar ultrasonda bebeğimin cinsiyetime bakmadı( her 15 günde bir kontrole gidicem. bu renkli doppler i de çektirince kontrole gidicem. böle:))

sevindim cnm herşeyin olumlu olmasına zaten her sefer bakmıyor drlar ayda bir kez
ayrıntılı da bebişinin kalp damarlarına böbrek boyutlarına filan bakıyorlar herşeyine yani....

sevindim cnm herşeyin olumlu olmasına zaten her sefer bakmıyor drlar ayda bir kez
ayrıntılı da bebişinin kalp damarlarına böbrek boyutlarına filan bakıyorlar herşeyine yani....

saol canım. ya bu ayrıntılı doppler 4d olana ben zararlı değilse girmek istiyordum zaten. çünkü cd veriyorlar. yengem acıbadem hastanesinde yapmışlardı hala izler izleyince ağlar çünkü tamamen görüyorsun bebeğini. her özlediğindede izle:)) ondan yaptırıcam sanırım. hastanede yokmuş sadece ayrıntılı ultrasonda bakıyorlarmış 20. haftada.

bu arada tetanoz aşısını olucam. doktor ol dedi. grip aşısını olmana gerek yok 3 kere grip olmuşsun zaten daha ne olucan dedi:) grip mevsimi geçiyor

fiyatınıda sordum kızlar 260 dediler. ben netten araştırdığımda bunu mutlaka uzman, prof vs yapması gerek demişlerdi. doktorda aynı şeyi söledi. bu yer iyiye benzziyor cd de veriyorlarmış. büyüyünce izler kızım kendini:)) sizde araştırırsanız paylaşalım burdan arkadaşlar siz nerelerde yaptıracaksınız.

Hadi gözün aydın:) ben de bu haftasonu teste giricem. Benim ikili teste girdiğimde de CD vermişlerdi.Hakikaten çok keyifli oluyor. Bebek içerde yüzüyor:) elini kolunu sallıyor. Şimdi CD alıcam diye heyecan yapıyorum.

Ben şişli merkezde Oscar da yaptırıyorum.İyi bir yere benziyor, benim doktor oraya gönderiyor. Doktorum da Ebru Şallı'nın doktoru Nevra Toplaismailoğlu o da Şişli de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…