ben hala folik asit kullanıyorum bu hafta 16+1 olduk...multivitamin vermişti doktorum fakat bulantı yaptıgı için kullanamıyorum...sadece folikle yola devam ediyorum....Sanırım bu hafta bitirebilir onuda....arkadaşlar folikasitten sonra bir ilaç kullanmaya başladınız mı? doktor bana vitamin yada benzeri herhangi bişey vermedi.siz kullanıyo musunuz?
arkadaşlar folikasitten sonra bir ilaç kullanmaya başladınız mı? doktor bana vitamin yada benzeri herhangi bişey vermedi.siz kullanıyo musunuz?
16+1 olduk....Benim daha göbeğim yok
Bebeğimin hareketlerini de henüz hissetmeyen bir anneyim...
Allah nasip ederde kendini gizlemez ise bebeğimizin çarşamba günü cinsiyetini öğreneceğiz...
Çevremdeki herkes heyecanla bekliyor...Bu konuda İlgi odagı olmak çok güzel bu arada..:76::76::76:
ben hala folik asit kullanıyorum bu hafta 16+1 olduk...multivitamin vermişti doktorum fakat bulantı yaptıgı için kullanamıyorum...sadece folikle yola devam ediyorum....Sanırım bu hafta bitirebilir onuda....
canım banada doktorumn vermedi. yarın kontrolmüz var demir ilaçlarına başlarız artık herhalde
ben hala folik asit kullanıyorum bu hafta 16+1 olduk...multivitamin vermişti doktorum fakat bulantı yaptıgı için kullanamıyorum...sadece folikle yola devam ediyorum....Sanırım bu hafta bitirebilir onuda....
valla bende bir göbek oldu sormayın hemde enine işyerinde herkes ilkinde doğumda bu kadardın demeye başladılar öyle çok da yemiyorum ama bilmiyorum noluyor)
bu arada ben elevit kullanıyorum yorgunum deyince de demir verdi yanına
yok cnm folic asit normalde ilk 3 ay kullanılıyor ondan bitirmiştir
dogru yerdesin cnm mine bende :))))
bizimkide geçen ay 5 gün önden gidiyodu bakalım bu ay nasıl
sevindim cnm herşeyin olumlu olmasına zaten her sefer bakmıyor drlar ayda bir kez
ayrıntılı da bebişinin kalp damarlarına böbrek boyutlarına filan bakıyorlar herşeyine yani....
ben geldim kızlar!
4 lü testim çok iyi çıktı. çok sevindim. ama beklerken stressden düşüp bayılıcam zannettim bi ara. bu testler çok stresse sokuyor insanı yaa. bu arada kanı kaybolan 2 li testimin ultrasonuda işe yaradı. onada doktor iyi dedi. şimdi ayrıntılı ultrason istedi. bende dedim hani doppler olanmı. değil dedi ayrıntılı ultrason var bizde dedi. 3d 4d olandan istiyorsan başka yerde yaptıracaksın dedi bağdat caddesinde biryer önerdi. zararı yok dedi doppler'in. yani bide cd ye çekiyorlar ya. inanılma bişey ben ondan istedim bu 3d 4 d olayını. elevitle magnezyumu bitince bırak dedi. demir ilacına doğuma kadar devam. balık yağı ilacını sordum. yazdı ama 6. ayda kullanmaya başla dedi. tekrar ultrasonda bebeğimin cinsiyetime bakmadı( her 15 günde bir kontrole gidicem. bu renkli doppler i de çektirince kontrole gidicem. böle:))
fiyatınıda sordum kızlar 260 dediler. ben netten araştırdığımda bunu mutlaka uzman, prof vs yapması gerek demişlerdi. doktorda aynı şeyi söledi. bu yer iyiye benzziyor cd de veriyorlarmış. büyüyünce izler kızım kendini:)) sizde araştırırsanız paylaşalım burdan arkadaşlar siz nerelerde yaptıracaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?