- 13 Ekim 2009
- 1.833
- 700
- 163
Merhaba, durumumu soran arkadaşlar olmuş sağolsunlar. Dün hastaneye gittim, 8 gündür açık kahve renkte akıntı geldiğini miktarının bir çay kaşığı kadar olduğunu söyledim. Radyolojide ultrasona bakıldı. ALLAHIMA çok şükür çocuklarda sorun yok. Ama akıntının sebebini söylemediler. Progestron hap 100 mg. günde 3 kere ve hergüne 1 iğne pronex yazıldı, aldık. uyguladım ama bugün yine akıntı geldi, İNŞALLAH yakında geçer, çocuklar iyiymiş ya önemli oln o. 16. haftanın içindeyim ama 15 hafta artı 2 gün deniliyormuş. Benle aynı haftada olup bu akıntıyı yaşayan var mı ? yada atlatan ? bide bana doktor kilo almayacaksın altıcı aya kadar, çünkü obezsin dedi. Hamile kalmadan önce 80 kiloydum , 4 aylık hamileyim yine 80 kiloyum. 5. ve 6. ayda 80 kiloda kalırsam ya çocuklar gelişmezse diye korkuyorum. Doktor diyetisyene gönderdi oda 3 ay kilo almıcan dedi. ikili test sonucum iyi ama TSH hormonu 0,346 biraz düşük. Doktor normal dedi. işte böyle. Durumumu soran yazdıklarıma cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. ALLAH hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Amin.
Kizlar sirke tuketimne dikkat edin nekadar dogru bilmiyorumda benim eltim su an 42-43 yaslqrinda 2. Bebegini bekliyor esiyle kan uyusmazligi var ilk co ugu 2000 de dogmus bu da 2011 de dogacak bu son gebelifindwn onnce 2 dusuk gecirsi sebep nedir geecektwn bilmiyorum ama kayinvalidemw demiski dr sirkeden olmustur demis sirke bebegi yabanci algilayip dusuge yol acmis ama bi yudum yqda salatadaki miktar buna yol acmaz sanirim . Eltim pek durust degildir oyuzden guvenemiyorum ama siz genede dikkat edin
bu arada gönderdiğim videoları izledinizmi kızlar??
HAYATIN İÇİNDEN - KAHVE MOLASI'nın Videoları: ana rahminde bir bebek | Facebook
Sen Ona Anne Diyeceksin.. videosunu izle - Müzik - Mynet - Video
canım o videoları önceden izlemiştim müthiş gerçekten bir muciye tanıklık etmek..
anne videosunda ağlamıştım
aynen bende ağladım hemde nasıl. aman allahım yaa inanılmaz. varmı böle başka izlediğin güzel videolar?
canım bunun gibi bikaç tane vardı ama isimlerini unuttum onların:78:
bu aralar zaten hormanların etkisiyle baya bi duygusalım hiç duysusal film video falan izlemiyorum hemen ağlamaya başlıyorum yaaa
sorma aynen. dün güneşi gördüm vardı tvde mahvetti beni gece bile uyuyamadım.
ama bu videolar güzel duygusallık biraz:)) ağlıyorsun ama güzel hissettiriyor.
evet canım bende dün gördüm tv de birkaç dk baktım ama baktım olucak gibi değil ağlamaya başlıyorum hemen kapattım :))
yok canım benim öyle bişey olmadı ilk hamilelğimde de yoktu. doktoruna sordunmu hiç??kızlar hiç kalcanızda batma oluyomu kuyruk kemıgı batması benım çok oturunca batıyor acaba sızlerde olan varmı
aman çok iyi yapmışsın. yaptığım en yanlış şeydi onu izlemek. mahvoldum valla. sabah bile zor toparladım. iyiki izlememişsin.
yok canım benim öyle bişey olmadı ilk hamilelğimde de yoktu. doktoruna sordunmu hiç??
öyle canım valla zaten önceleri sabahları müge anlıyı izliyodum şimdi hiç bakmıyorum psikolojim bozuluyodu resmen
ayy çok mutlu oldum. şu doktorumun bağdat caddesinde önerdiği yer vardıya. hani herkes yapamaz prof vs olması gerek demiştik. aradım şimdi son sorum olan perinatoloji uzmanı mı yapıyor sorusunuda sordum. elbette dediler. taa karşılara gitmeme gerek kalmadı ben orda yaptırıcam bu ayrıntılı usg 3d/4d yi. acaba cihazları 3d mi yoksa 4d mi. poff bak gene bi soru geldi aklıma ama 25 000 kez aradım artık deliricekler:)) hem burda fiyatta uygundu.
kızlar hiç kalcanızda batma oluyomu kuyruk kemıgı batması benım çok oturunca batıyor acaba sızlerde olan varmı
evet canım sordum hamılelerde bazen olabılır dedı ilaçda veremem dedı oturunca batıyor oturmayınca bisey yok yatmak ıstıyor okulda olunca zor bıraz yanı
merhaba arkadaşlar, hep okuyorum ama sürekli yazamıyorum. bende bugün kendime
kar tatili verdim. zaten işe gidecek gibi değilim çok moralim bozuk. akşamdan beri ağlayıp duruyorum.
aslında anlatıp sizi üzmek istemem ama biraz da tecrübe olsun diye anlatmak istiyorum.
dün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı. çok zor bir doğum oldu. bebeği şu an yoğun bakımda maalesef. arkadaşımın bebeği hamileliği boyunca hep sağda duruyordu. hatta son zamanlarda iyice sağa gelmişti ama doktorlar bişey demediler bu konuda hep sağlıklı falan diyorlardı. meğer sol rahmi çalışmıyormuş. oyüzden bebek hep sağdaymış. ve maalesef bebek sıkışıp kaldığı için bir takım komplikasyonlar oldu. ve arkadaşımın da sol rahmini aldılar. o kadar üzgünüm ki anlatamam. yani kızlar aklınızda bulunsun bebek aslında anne karnında bazı şeyleri belli ediyor. doktorunuz üstüne düşmese bile siz dikkatinizi çeken şeyleri sorgulayın. yani hepimiz yapalım bunu. bi de dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş bebeğimiz hemen iyileşsin.(
isim konusunda biz karar verdik bile daha cinsiyeti belli değil ama erkek olursa mehmet emre kız olursa azra ece.
kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsiniz bol bol dinlenmek lazım başıma geldiği için biliyorum zorunlu şeyler dışında kalkmayın bi de ayaklarınızın altına yastık koymakda tavsiye edilen şeyler arasında Allah acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?