erkek ismi zaten canım o. hehe oda ayrı bişey zaten erkekler için hava hoş. gerçi bende diyorum ki şu çocukla barış. 2. çocuğuda yap ondan sora küser yada ayrılırsın:))
günaydın kızlaarrr:)) dışarıda kar var ve ben hastayım...boğazım çok fena kızlar ya bişey takılmış gibi gıcık yapıyor öksürmekten gözlerimden yaş geliyor. sadece ıhlamur içtim başka yapabileceğim bişeyler varmı ??
aynen bende seninle aynı durumdayım. ıhlamur içiyorum. vicks iyi geliyormuş ama nasıl kullanacağımı hala bulamadım. geçen defa olduğunda bal çok işe yarıyordu belli bi süre için. şimdi bal bitmiş bende onu aldırıcam.
Eyeszay, konuya cevap ver basliginin altinda, su an bu topigi okuyanlarin isimleri var, onu demek istedim canim. Cok gecmis olsun, burna okyanus suyu cekmek cok iyi geliyor tikanikligin varsa aciyor tavsiye ederim, viksin kullanimini da yukari yazdim okudun mu canim?
Ayyy evet, detayli ultrasonu gormek icin iki hafta daha bekleyecegiz. Ben bugun sabah doktora gittim, sag kasigimda 3 gundur agri vardi, normalmis! 13, 18 ve 30'lu haftalarda her iki kasikta da agri artabilirmis, uterus buyudugu icin yanlardaki kaslar cekiliyormus ve bu da agriya neden oluyormus, sizin de bilginiz olsun, sen de varmi boyle seyler?
delfin erkek ismimiymiş bende kız sanmıştım:))
canım ama msjın devamında ne demek istedin anlaymadım
günaydın kızlaarrr:)) dışarıda kar var ve ben hastayım...boğazım çok fena kızlar ya bişey takılmış gibi gıcık yapıyor öksürmekten gözlerimden yaş geliyor. sadece ıhlamur içtim başka yapabileceğim bişeyler varmı ??
teşekkür ederim canım :))Efsung, Nil-Cicek, iyi dinlenmeler.
Dinlenmek yok canim devletin memuru bugunde calisiyor maalesefEfsung, Nil-Cicek, iyi dinlenmeler.
Bence de delfin cok guzel bir isim bende esimde begendik hatta bende ki kitapta isimler kitabi kiz ismi diye yazmislardiesteda ben delfin ismini çok beğenmiştim ama kökeni yunanca olduğu için iki ismide yunanca olsun istemedim. oğlumda olmuyor. gerçi kızlarada konulan bir isim barışı simgeleyen yunus demek.
tünaydın kızlar bu gibi soğuk algınlığı, üst solunum yolları enfeksiyonları için eşimin hazırladığı bir kür var size de onun tarifini veriyim dilerseniz yaparsınız. ama inanın birebir gelio hatta kuzenimde 6 haftalık hamile o da grip oluodu ona da yaptı ve sabaha hiç bişeye kalmadı. kür tarifi şöle:
*bir limonun kabuklarını soyup soyduğunuz kabukları fincanın içine atın
*üzerine yarım parmak kadar bal ekleyin
*onun da üzerine bolca karabiber dökün (çekme olursa daha iyi oluo)
*sonrada üzerine sıcak suyu ekleyip biraz demlenmesini bekleyin sonra süzmeden bardağı o şekilde için.
içmesi biraz zor oluo ama inanınki çok iyi geliyo, şiddetle tavsiye derim.
ağrılar ve kas çekilmeleri oluo, böyle hafif sancı gibi hissedebiliosun... çok ani hareketler yapıp kendini fazla yormamaya çalış, bi de endişelenme çünkü tek değilsin :))
annemin sihirli formülünü veriyim, beni 2 günde iyileştiriyo, ıhlamur, elma(kabuğuyla), bi avuç kuşburnu, limon (kabuğuyla) kaynat ve günde 3-4 kez iç. geçmiş olsun :)
canım geçmiş olsun...bir bardak sıcak suya bir kaşık bal , bir tatlı kaşığıda elma sirkesi koy karıştırıp ılık ılık iç hemn...hiç bişeyin kalmaz...
arkadaşlar bu formül ayrıca hasta olmadan da yapılıyor..mikroplardan korunmak için...
canım her ikisi içinde kullanılıyor ama daha çok erkek olarak geçiyor isimö.
demişsinya eşim 3. yü istiyor bende dedim erkekler için hava hoş
ayrıca bide demek istedimki gerçi erkekler için hava hoş ama bazen kadınlar içinde hava hoş. biz eşimle konuşmuyoruz. ama bazen o kadar yaşadığım şeye ve hamileliğin yanlız zorluklarına rağmen 2. yide yapıp öle ayrılsaydın diyorum demek istedim:))
annemin sihirli formülünü veriyim, beni 2 günde iyileştiriyo, ıhlamur, elma(kabuğuyla), bi avuç kuşburnu, limon (kabuğuyla) kaynat ve günde 3-4 kez iç. geçmiş olsun :)
canım benim var sol kasığımda 3-4 gündür ağrı. ama kramp gibi giriyor sonra geçiyor. gün içinde çok kez yokluyor beni. dünde az bişey kahverengi akıntım oldu çok endişeliyim ya akşam doktora gidicem inşallah bir sorun yoktur..
Dinlenmek yok canim devletin memuru bugunde calisiyor maalesef((
Bence de delfin cok guzel bir isim bende esimde begendik hatta bende ki kitapta isimler kitabi kiz ismi diye yazmislardi
Bizde de su an gundemde mira ismi var ama soyadi ile pek uyumlu degil bide sesli ile bitiyor anlami karanlik gecelerde yunuslara yol gosteren yildiz
Merhaba, durumumu soran arkadaşlar olmuş sağolsunlar. Dün hastaneye gittim, 8 gündür açık kahve renkte akıntı geldiğini miktarının bir çay kaşığı kadar olduğunu söyledim. Radyolojide ultrasona bakıldı. ALLAHIMA çok şükür çocuklarda sorun yok. Ama akıntının sebebini söylemediler. Progestron hap 100 mg. günde 3 kere ve hergüne 1 iğne pronex yazıldı, aldık. uyguladım ama bugün yine akıntı geldi, İNŞALLAH yakında geçer, çocuklar iyiymiş ya önemli oln o. 16. haftanın içindeyim ama 15 hafta artı 2 gün deniliyormuş. Benle aynı haftada olup bu akıntıyı yaşayan var mı ? yada atlatan ? bide bana doktor kilo almayacaksın altıcı aya kadar, çünkü obezsin dedi. Hamile kalmadan önce 80 kiloydum , 4 aylık hamileyim yine 80 kiloyum. 5. ve 6. ayda 80 kiloda kalırsam ya çocuklar gelişmezse diye korkuyorum. Doktor diyetisyene gönderdi oda 3 ay kilo almıcan dedi. ikili test sonucum iyi ama TSH hormonu 0,346 biraz düşük. Doktor normal dedi. işte böyle. Durumumu soran yazdıklarıma cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. ALLAH hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Amin.
çok güzel isim canım hem eşinle senin isimlerinin birleşimi:))
günaydın kızlar..bugün idari izinliyim evde dinleniyorum ben de..
peppermint;çok geçmiş olsun canım.. şükür bebişin iyiymiş.. güzelce dinlen..
hippy34;sağol canımm. evet Allah beterinden korusun hepimizi.. bugün dışarı çıkmamak büyük nimet.. eşim de arabayı bıraktı. metro+tabanway en güzeli...
gelmucizegel canım geçmiş olsunn.. doktorun görsün tabi.. bol bol dinlen,
gelişimci gülse çok güzel bi isim. hem de güzel bi birleşim olmuş. adı gibi hep güler inşallahhhhh
Günaydın kızlar...
geçmiş olsun cnm bal ye sabah kalkar kalkmaz bir kaşık boğazına iyi gelir aralarda da ye
ben akrep eşim terazi oğlişim boğa ve kızım da aslan olacak bir aksilik olmazsa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?