kızlar hiç kalcanızda batma oluyomu kuyruk kemıgı batması benım çok oturunca batıyor acaba sızlerde olan varmı
gözün aydın canım..Allah acil şifa versin arkadaşına da bebişine de ne zormuş yaa hamile olunca insan daha bir anlıyor zorluğunu
aman sakın sakın. ben beni rahatsız edicek üzücek hiçbişeyi izlemiyorum. en iyiside öle yapmak.
offf inanılmaz üzüldüm şimdi yaaa. allahım nolur yarabbim hemen iyileşsin bebiş. bizede iyi haberlerini ver olurmu?
canım hakan apaydın mı?? doktorun hani şu ayrıntılınıda çekicek olan?
ücreti 260 lira canım. herbişeyini sordum cihazınız 3d mi 4 d mi hariç:)) ama sadece bu ölçümler yapıldığı iöin orda muhtemelen 4d dir. bide bağdat caddesinde. ve uzman perinatologlar yapıyormuş onuda sordum. herşeyi okey yani çok içime sindi. doktorda orayı önermişti zaten.
İzledim hemde ağlaya ağlaya, zaten hormonlar altüst vaziyette bunları da izleyince dayanamıyor insan
Kızlar merhaba,
uzun zamandır yazamıyordum size. Nasılsınız? Umarım problem yoktur kimsede...
Ben ve bebişim çok iyiyiz.Büyüyor yaramaz..Bugün 4. ayımızı da doldurduk...
Canım bunlar nasıl videolardı öyle. İşyerinde ağlayarak izledim, arkadaşlar soruyor noldu diye.
Çok duygulandım..Teşekkürler
< Doğum Hikayeniz Hazırlanıyor :)
İlk çekimlerimiz hamilelik döneminde evinizde başlıyor.Hamilelik resimleriniz , bebeğin odası kıyafetleri,eşyaları, anne ve babanın fotoğrafları ,< seçtiğiniz herhangi bir dış mekanda yapılabiliniyor..>
Doğum çekimi hastaneye girerken başlıyor, doğuma hazırlık , ameliyathaneye giriş, doğum anı fotoğrafları, bebeğinizi ilk kucağınıza alışınız, ilk emzirme ,aileyle karşılaşma ,o günü anlatan fotoğraflar...
ve artık evdeyiz ama bu kez bebekle :) >
Yasemin Tangören Photography
yTANGOREN@gmail.com
hı hı o medipolde...perinatoloji uzmanı ...20.hafta ona gideceğim ben..aldım randevu hakan beyden:)
takibini o yapmayacak yani. anladım canım.
amin inşallah canımyaaa çokk güzell, çok sevindim senin adına... bende hissetmeyi bekleyenlerdenim ya da hissedipte farkında deilmiim bilmiorum ama sabırsızlıkla bekliorum... darısı başıma :)
olabilir, ben bekledim acaba miğdemden mi geliyor diye ama yok sol alt taraftaydı kelebek kanatlarıayy canim superr
benim de karnimda damarim geriliyormus gibi biseyler hissediyorum 2-3 gundur,
acaba bu bebegim olabilir mi?? :44:
amin canım hepimize inşallahtebrik ederım canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tebrikler
Seminer Takvimi
Bu günleri takviminize not etmeyi unutmayın!
Gerçekleştirilecek olan bu ücretsiz seminer programında amaç anne adaylarını bebek bakımına hazırlamak, bu özel dönemi keyifli hale getirmek, hamilelik ve bebek bakımı konusunda önemli bilgileri aktarmak.
Sorularınız ve detaylı bilgi için: bilgi@dharmailac.com
Özel Hisar Intercontinental Hospital Medical Park Göztepe
3 Mart Perşembe 17 Şubat Perşembe
5 Mart Cumartesi 19 Şubat Cumartesi
Ankara Optimum Alışveriş Merkezi Kozzy Alışveriş Merkezi
8 Mart Salı 17 Mart Perşembe
19 Mart Cumartesi
Yalova
14 Mayıs Cumartesi
Antalya Belediye Konferans Salonu
13 Mart Pazar
gene ben normal doğum seminerleri aramaktayım. bunada katılıcam. marttaki geçmiş. mart sonu yada nisan gibi olucakmış. mustelanın düzenlediği bir normal doğum semineri. burda hisar intercontinental de oluyor.
ayyy yeni duydum nasıl bişimiş bu yaa kullanda anlat bize güzel bişimi diye..
ahh cnm ya çok üzüldüm kanama psikolojisini çok iyi biliyorum 3 defa atlattım,kendine dikkat et fazla iş yapma sakın dr un kanamaya sebep ne gösterdi...
ohhhh herkesi bi isim telasidir sarmis ne güzel isimler bulmussunuz öyle okuduklarim icinde benim favorim GÜLSE :) cok begeniyorum ama ben bebegim kiz olsa da koyamam bu ismi cünkü kuzenimin cocugunun adi. benim bebegimin cinsiyeti de bi an önce belli olsun da bende isim arayislarina giriyim istiyorummmm....
cnm plasentanin bir ucu rahim agzina dogruymus, sanirim o baski yapmis.
zamanla yukari cikacakmis ama plasenta
tam olarak plasenta previa diyemeyiz ama dedi doktor
gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar hepiniz..
kızlarrr seminer tarihleri geldi. 17 mart ve 19 marttada devamı olmak üzere kozyatağı kültür merkezi konferans salonu yapılacak yer. ben muhakkak gidiyorum.
kızlarrrrrrrrrrrr. ayyy tecrubeli annelerden varmı burda hiç acillllll. ya ben şimdi korktum çok doktora gidicem. şimdi ben 3 gün önce bebeğimin hareketlerini hisstmeye başladım ya. biraz önce o kadar çok oynadı ki içeride bende karnımı açmış izliyorken hareketleri karnımın dışından da gördüm. karnım bildiğiniz böle içerden bişey vurmuş gibi yukarı doğru attı. sorada içeride oynadı durdu. yaa ama ben çok korktum nedense. sanki bişeyden rahatsızmış dışarı çıkmak istiyormuş gibi. bi ağlama ve korku geldi elim ayağım titriyor napıcam ben. bu kadar güçlü bunu hissetmem normalmi? rahatsız değildir dimi? tamam derim ince çokta zayıfım ama bu kadar hissediliyormu. doktoru arıyımmı?
ben bu panikle fazla yaşamam söliyim. başım dönmeye başladı korkudan. çoık acayip bişey yahuu bu doğaüstü. ayy annemde yok evde korkuyorum ben. gerçekten ilk defa hamileyim yani içimde bişey var bi bebek var gözümle hissimle var yani. yaa neden bende böle bi korku sendromu oldu anlamıyorum. çok korktum.
çok geçmiş olsun arkadaşına ve bebişine inşallah toparlanırlarkötü bir sonuç olmaz umarımDoktorum aradı şimdi, 4 lü test sonucum gayet iyi çıkmış :)
Benim de bir arkadaşım dün doğum yaptı, 8 aylıkken doktoru çocuk beslenemiyor, almamız gerekiyor diye sezeryan ile çocuğu aldı. Kontrole gitmiş, hemen yatırmışlar akşama da sezeryan. Şimdi bebek solunum cihazına bağlı akciğerleri tam gelişmediğinden
ama anlattığına göre bunu biz fark edemeyiz sanırım dr söylerse ancak bilirizmerhaba arkadaşlar, hep okuyorum ama sürekli yazamıyorum. bende bugün kendime
kar tatili verdim. zaten işe gidecek gibi değilim çok moralim bozuk. akşamdan beri ağlayıp duruyorum.
aslında anlatıp sizi üzmek istemem ama biraz da tecrübe olsun diye anlatmak istiyorum.
dün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı. çok zor bir doğum oldu. bebeği şu an yoğun bakımda maalesef. arkadaşımın bebeği hamileliği boyunca hep sağda duruyordu. hatta son zamanlarda iyice sağa gelmişti ama doktorlar bişey demediler bu konuda hep sağlıklı falan diyorlardı. meğer sol rahmi çalışmıyormuş. oyüzden bebek hep sağdaymış. ve maalesef bebek sıkışıp kaldığı için bir takım komplikasyonlar oldu. ve arkadaşımın da sol rahmini aldılar. o kadar üzgünüm ki anlatamam. yani kızlar aklınızda bulunsun bebek aslında anne karnında bazı şeyleri belli ediyor. doktorunuz üstüne düşmese bile siz dikkatinizi çeken şeyleri sorgulayın. yani hepimiz yapalım bunu. bi de dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş bebeğimiz hemen iyileşsin.(
isim konusunda biz karar verdik bile daha cinsiyeti belli değil ama erkek olursa mehmet emre kız olursa azra ece.
kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsiniz bol bol dinlenmek lazım başıma geldiği için biliyorum zorunlu şeyler dışında kalkmayın bi de ayaklarınızın altına yastık koymakda tavsiye edilen şeyler arasında Allah acil şifalar versin
günlük ped kullan dr nada sor şu akıntı mevzusunugözün aydın canım...fiyat ne dediler...benim hastanede yapılan aynı aletle hem 3D hem 4D idi...bu arada gidiceğim doktoru bir arkideşim önerdi...bi gidiyim bakalım anlatırım sana sonrasını:)
amma çok arkideşimiz hasta yaa...herkese geçmiş olsun...kendinize ve bebişlerinize dikkat edin...
ben mi?hmmm gece 3 kere uyandım ..kar duası ve okul tatili için ...olmadı malesef İstanbulda ühühü
gittik paşa paşa okula...allahtan ev-iş arası yürüme 5dk bile değil(yeni taşındık bu evde hamile kaldım eheeehe) donmadan ...yollarda mahvolmadan işe varıyorum...öğrenciler azınlıktaydı...yarı yarıya mevcutlu sınıflarda da ne kadar ders yapılır...tahmin edebilirsiniz:)
toplantımız vardı bugün...az önce geldim eve...biraz yorulmuşum sanırsam...bi de yarın seminer çıktı okul sonrası offffff...neyse bebişim ve ben iyiyiz çok şükür:) akıntım coştu bu hafta benim...rahatsız ediyor artık...danışayım bi doktoruma bakalım ne önericek?
herkese sevgilerrrrrrrrr...
kızlar merhaba,yardımınıza ihtiyacım var,
benim son günlerde burun kanamam arttı birde gece ağzım çok kuruyor nefes alamıyorum,soğuk buhar makinesi almak istiyorum ama hangisini alacağım pek bilemedim,kullanan varmı aranızda???
kızlarrrrrrrrrrrr. ayyy tecrubeli annelerden varmı burda hiç acillllll. ya ben şimdi korktum çok doktora gidicem. şimdi ben 3 gün önce bebeğimin hareketlerini hisstmeye başladım ya. biraz önce o kadar çok oynadı ki içeride bende karnımı açmış izliyorken hareketleri karnımın dışından da gördüm. karnım bildiğiniz böle içerden bişey vurmuş gibi yukarı doğru attı. sorada içeride oynadı durdu. yaa ama ben çok korktum nedense. sanki bişeyden rahatsızmış dışarı çıkmak istiyormuş gibi. bi ağlama ve korku geldi elim ayağım titriyor napıcam ben. bu kadar güçlü bunu hissetmem normalmi? rahatsız değildir dimi? tamam derim ince çokta zayıfım ama bu kadar hissediliyormu. doktoru arıyımmı?
canım sen şimdi kafanı dağıt yemek ye kitap oku film izle yada duş al ılık duş rahatlatır kafayı boşalt sanırım senle yazışırken benimki hareket etti karnımda bi kayma gibi bişey hissediyorum bide hafiften bi zonklama gibi sanki kalp atışını hissediyor gibiyim :)))size anlatıyorum şimdi. kesinlikle değiştiricem bende doktorumu. doktoru aradım. ok tamam benimle konuştu uzunca bi süre. ama ben başka bişey anlatıyorum o başka bişey sölüyor. ben diyorum ki panik atağım tuttu değişik bir sendrom oldu. böle bişey beklemiyordum diyorum. o diyor yarın gel bakalım bebeğe için rahat edicekse. sorun o değil doktor bey. bu kadar küçükken böle bir karnımdan gözüken hareket beni çok değişik hissettirdi. önce bebeğin bir rahatsızlığı var çıkmak istiyor zannettim daha sonra kendimi hani uzaylı gibi hissettim içimde bişey var. hani bidaha hareket etmesin çok korkuyorum oldum dedim. hani bana olan bu durum doğrumu. o gene anlamadı.
sora yengem acıbadem hastanesinde prof gidiyordu doktora. o sordu. dedi bazı annelerde ilkten korku yapıyormuş. benim gibi daha ileri safha korkusu ve paniği olanlarda oluyormuş. o zaman güzel şeyler düşünmeye yönlendiriyorlarmış konsantre olmamaya bisüre. şimdi gene oturucam kıpırdıycak diye korkar oldum( annem olsaydı keşke. çok acayip (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?