2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hiç kalcanızda batma oluyomu kuyruk kemıgı batması benım çok oturunca batıyor acaba sızlerde olan varmı

arkadaşım merhaba ben ilk kez yazıyorum.evet bende de aynı sıkıntılar var çalışıyorum bütün gün ayaktayım ondandır diye düşünüyorum.mahrumiyet yerlerinde çalıştığım için kadın doğum uzmanı burda yok en yakını 2 saat inş cumartesi gidicem o zaman sormayı düşünüyorum.bazen ağrım çok şiddetli oluyor özellikle ayakta fazla kalınca.

gözün aydın canım..Allah acil şifa versin arkadaşına da bebişine de ne zormuş yaa hamile olunca insan daha bir anlıyor zorluğunu

İyileşmeyi bekleyen tüm bebeklere allah şifa versin...
Hepimize sorunsuz, sağlıklı bir doğum nasip etsin Allah...

hı hı o medipolde...perinatoloji uzmanı ...20.hafta ona gideceğim ben..aldım randevu hakan beyden:)

İzledim hemde ağlaya ağlaya, zaten hormonlar altüst vaziyette bunları da izleyince dayanamıyor insan

canım benim bende ağladım bunu izlediğimde hani öle kötü bir duygu vermiyorya. aksine mutluluk veriyor ondan paylaşmak istedim. özellikle dikkat ediyorum sizinle üzücü bişey paylaşmamaya. sonuçta hepimiz olmadık şeylere bile üzülebilirken başka şeyler dahada etkiliyor bizi.

bende çok duygulandım canım izlerken ama güzel anlamda. ondan sizinlede paylaşmak istedim.

offf off benim o kadar çok gönüllü fotoğrafçım varki kırmadan hangisini seçeceğimi şaşırdım.

bu doğum fotoğrafçılarından çok var ama daha önce birlikte iş yaptığınız ve memnun kaldığınız,önereceğiniz biri varsa ben de arıyorum...
nette çok var da ,,kimdir nedir...tecrübeli annelerden yardım please:)

takibini o yapmayacak yani. anladım canım.

onu ben baştan beri istiyorum ama malesef kendisi sadece gebelik süresince 2li test,amniyosentez,doppler,ayrıntılı ultrasonla felan ilgileniyor...bi de riskli gebelikleri takip ediyor...randevu alamadım ondan malesef sadece bu özel kontrollerde görüşüyoruz kendisiyle...2li testimi de o yaptı mesela...

yaaa çokk güzell, çok sevindim senin adına... bende hissetmeyi bekleyenlerdenim ya da hissedipte farkında deilmiim bilmiorum ama sabırsızlıkla bekliorum... darısı başıma :)
amin inşallah canım
ayy canim superr
benim de karnimda damarim geriliyormus gibi biseyler hissediyorum 2-3 gundur,
acaba bu bebegim olabilir mi?? :44:
olabilir, ben bekledim acaba miğdemden mi geliyor diye ama yok sol alt taraftaydı kelebek kanatları
tebrik ederım canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tebrikler
amin canım hepimize inşallah
peppermint bu arada sana da çok geçmiş olsun arkadaşım..üzüldüm..bundan sonra arabaya binerken uyar şoförü ben uyarıyorum

ben bu eğitime katıldım..çok başarılı buldum ve kesinlikle katkısı olduğunu düşünüyorum.

cnm plasentanin bir ucu rahim agzina dogruymus, sanirim o baski yapmis.
zamanla yukari cikacakmis ama plasenta
tam olarak plasenta previa diyemeyiz ama dedi doktor

gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar hepiniz..

favorin olmasına sevindim canım..cinsiyeti belli değilmi senin?

cnm plasentanin bir ucu rahim agzina dogruymus, sanirim o baski yapmis.
zamanla yukari cikacakmis ama plasenta
tam olarak plasenta previa diyemeyiz ama dedi doktor

gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar hepiniz..

aynı benim durumum cnm ya çok geçmiş olsun ben 15gün istiratteydim biraz yukarı çıkmıştı pazar günü tekrardan gittim 4 cm uzaklaşmış dedi dr um,yani 3 haftada 4 cm dinlenerek ama.sende kendini hiç yorma.

kızlarrr seminer tarihleri geldi. 17 mart ve 19 marttada devamı olmak üzere kozyatağı kültür merkezi konferans salonu yapılacak yer. ben muhakkak gidiyorum.

kızlarrrrrrrrrrrr. ayyy tecrubeli annelerden varmı burda hiç acillllll. ya ben şimdi korktum çok doktora gidicem. şimdi ben 3 gün önce bebeğimin hareketlerini hisstmeye başladım ya. biraz önce o kadar çok oynadı ki içeride bende karnımı açmış izliyorken hareketleri karnımın dışından da gördüm. karnım bildiğiniz böle içerden bişey vurmuş gibi yukarı doğru attı. sorada içeride oynadı durdu. yaa ama ben çok korktum nedense. sanki bişeyden rahatsızmış dışarı çıkmak istiyormuş gibi. bi ağlama ve korku geldi elim ayağım titriyor napıcam ben. bu kadar güçlü bunu hissetmem normalmi? rahatsız değildir dimi? tamam derim ince çokta zayıfım ama bu kadar hissediliyormu. doktoru arıyımmı?

canım bence korkmana gerek yok bende bugünlerde çok hisdeiyorum.....dışardan görmesemde göbeğime bi iple bağlı sanki onu çevirip duruyor...için rahat edecekse dr.una sor ama bence normal...çok zayıfım diyorsun belki ondan belli olmuştur...ayrıca tatlı bişeyler yedinmi? oda çok hareketlendiriyor diye duydum...

ben bu panikle fazla yaşamam söliyim. başım dönmeye başladı korkudan. çoık acayip bişey yahuu bu doğaüstü. ayy annemde yok evde korkuyorum ben. gerçekten ilk defa hamileyim yani içimde bişey var bi bebek var gözümle hissimle var yani. yaa neden bende böle bi korku sendromu oldu anlamıyorum. çok korktum.

telaş yapma canım....rahatlamak istiyorsan dr.unu ara...

size anlatıyorum şimdi. kesinlikle değiştiricem bende doktorumu. doktoru aradım. ok tamam benimle konuştu uzunca bi süre. ama ben başka bişey anlatıyorum o başka bişey sölüyor. ben diyorum ki panik atağım tuttu değişik bir sendrom oldu. böle bişey beklemiyordum diyorum. o diyor yarın gel bakalım bebeğe için rahat edicekse. sorun o değil doktor bey. bu kadar küçükken böle bir karnımdan gözüken hareket beni çok değişik hissettirdi. önce bebeğin bir rahatsızlığı var çıkmak istiyor zannettim daha sonra kendimi hani uzaylı gibi hissettim içimde bişey var. hani bidaha hareket etmesin çok korkuyorum oldum dedim. hani bana olan bu durum doğrumu. o gene anlamadı.

sora yengem acıbadem hastanesinde prof gidiyordu doktora. o sordu. dedi bazı annelerde ilkten korku yapıyormuş. benim gibi daha ileri safha korkusu ve paniği olanlarda oluyormuş. o zaman güzel şeyler düşünmeye yönlendiriyorlarmış konsantre olmamaya bisüre. şimdi gene oturucam kıpırdıycak diye korkar oldum( annem olsaydı keşke. çok acayip(

çok geçmiş olsun arkadaşına ve bebişine inşallah toparlanırlarkötü bir sonuç olmaz umarım
ama anlattığına göre bunu biz fark edemeyiz sanırım dr söylerse ancak biliriz
çok üzücü bir durum ya neler neler oluyor allahım sen bizim bebişlerimizi koru
inşallah arkadaşında bebişi de en az zararla atlatırlar bu arada arkadaşının dr u kim bilelimde ona göre
günlük ped kullan dr nada sor şu akıntı mevzusunu
ya bende anlamadım kaç gündür bi kar tatili için dua edip duruyorum ama olmadı hani hamilelerin duası kabul oluyodu (
bunun sebebi hep yeni vali eskisi muammer olsaydı şimdiye 3 kezre tatil olmuştuk :)ehuehuehu

ay canım yaaa niye çıkmak istesin aklına öyle seyler getirmedaha 5 ay içerde kalacak arkadaş :))) insan bilmeyince panikliyor hep cehaletten :))
benimde dünden beri karnımda sanki hamlama gibi agrı var nedenini anlamadım acaba kasılıyorum ondanmı yoksa bebişim hareket ediyor ondan mıbizim okulda ki yemekleri yapan fatma abla şimdiye kadar hissederdin de bilmediğindendir dedi ama dr değil kendisi :)
sen kafana takma bişeyi :))

canım sen şimdi kafanı dağıt yemek ye kitap oku film izle yada duş al ılık duş rahatlatır kafayı boşalt sanırım senle yazışırken benimki hareket etti karnımda bi kayma gibi bişey hissediyorum bide hafiften bi zonklama gibi sanki kalp atışını hissediyor gibiyim :)))
yemek yemiştim acaba ondanmı yoksa gazmı yoksa bebişimmi sakın korkma bende ilk hamile kaldığımda içimde e.t. var gibi hissediyordum ama bu duygunun çok üstünde durmadım sen de atla bunu boşver :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…