yaa ben o gün nöbetçi eczane bulamadık ya. 2 gün sonra aldım vicksi. ee unutmuşum bulamadımda senin anlattığın yeri. şimdi arkadaşta anlatınca hatırladım. yaptım. ayy ama heryerim yanıyor bunla yaa:)))
Eyeszay, viksi yaparken agzindan nefes alma canim, bir iki kez yap burnun acilsin yeter, sonucta bebekte viksi kokluyor.Esas okyanus suyu en zararsiz olaniymis, ama evde de istersen biraz su biraz tuz karistirip burnuna zaman zaman cekebilirsin, iyi geliyor.
Esteda, olsun saglikla gelsin bebeklerimiz. Artik ogullarim dersin, ben de erkek bebek bekliyordum ama doktorumuz %99 kiz bebek dedi.Kiz bebege ne isimler dusunuyordunuz, belki bize yardimci olursun isim secmede?
günaydın kızlarr:))))
bugun nesem yerinde okullar hala tatilolmadı ama olsun şimdi nasıl gidip gelicemi düşünüyorum eve yakın değil okulum
sanırım akşamdan beri biraz karnımda kasılmalar oluyor yanılmıyorsam bi akşama kadar takip edeyim bakalım ne olacak
umarım herkesler iyidir
kitapta 2. aydayım bende kitap kaç aydır elimde eyeszay sayesinde son iki gündür hız kazandım :))sağol canım
gunaydın canım çok güzel yazmışsın bende dün akşam biraz sakinleşmiştim (2 gundur triplerimle burnunu sürtünce biraz rahatladım sanırım )senin yazdıklarına benzer seyleri dusundum öncesi nasıldı hep böyleydi aslında rahattır kendisi
sonra evet haksızlık yaptıgımı fark ettim ama şuda var onunda eksikleri çok ki bu eksikleri hep benim soyleyip onu yola getirmem gerek bende hayatta hiç bir zaman güçsüz göstermedim kendimi birine ihtiyacım old. falan hiç hissettirmem hep ben yaparım modundayımdır o yuzden eşimden istemek eşime sana ihtiyacım var diyememek .. gibi duygular bende ki sorunları çogaltıyor ama dediğin gibi konuşucam baska turlu çözüm bulamam cünkü öyle laftan anlamayan bi adam değildir anlarda 3 hafta etkisi sürüyor :))hamilelikten önce benzer seyler yaşamıştık zira neyse ben biraz daha kafamda toparlyıp konuşucam
çoooook teşekkür ederim canım annenle sana da allah kolaylık versin zor iş anne olunca hiç bişey denemiyor çünkü sanırım sen yolunu bulmuşsun en iyisi takmadan takla atarak ilerlemk :))
bizde de ben terazi eşim akrep kızım aslan olacak :))
Eyeszay, viksi yaparken agzindan nefes alma canim, bir iki kez yap burnun acilsin yeter, sonucta bebekte viksi kokluyor.Esas okyanus suyu en zararsiz olaniymis, ama evde de istersen biraz su biraz tuz karistirip burnuna zaman zaman cekebilirsin, iyi geliyor.
tekrar geçmiş olsun evt heryerin yanar ama rahatlatır.gözlerini açma ..ben bazen açıyodum yaşlar akıyoduüşütmeden dolayı ağrıların varsa sürebilirsinde
adaçayı var onunla yapıyım gargara bide birazdan bakiim. saol canımboğazda ağrı varsa tuzlu su ile gargarada yapılabilir..hatta adaçayı ilede gargara yapılabilir..
öyle canım hayırlısı olsun. kızım olursa adını hep nil koymak istemiştim eşimde buğlem ismini beğeniyodu cenneti müjdeleyen meleğin adıymış. sende erkek isimlerinden fikir ver bari hehehehe
Esteda, olsun saglikla gelsin bebeklerimiz. Artik ogullarim dersin, ben de erkek bebek bekliyordum ama doktorumuz %99 kiz bebek dedi.Kiz bebege ne isimler dusunuyordunuz, belki bize yardimci olursun isim secmede?
Gelisimci, seninle de aramizda iki gun varmis, Eyeszay'lada bir gun, ayni zamanlarda saglikla bebeklerimzie kavusacagiz insallah.
yakın akrabalarımızda var o isimlerden. ne güzel kız ismi hazırdı:)) erkek düşünmeye başlamak lazımKayra ismini cok dusunuyordum, Doga, Can...
esteda ben delfin ismini çok beğenmiştim ama kökeni yunanca olduğu için iki ismide yunanca olsun istemedim. oğlumda olmuyor. gerçi kızlarada konulan bir isim barışı simgeleyen yunus demek.
ben şimdilik sadece GÜLSE düşünüyorum.eşimin adı selçuk benim gülden......ayrıca gülsenin anlamı '' gülmeye yatkın bebek ve gülmesi istenen bebk'' anlamıda hoşuma gitti.......nişanlıykende bu ismi düşünüyorduk.......
yakın akrabalarımızda var o isimlerden. ne güzel kız ismi hazırdı:)) erkek düşünmeye başlamak lazım
benim için hayal oldu kız isimleri düşünmekeşime kalırsa 3leriz diyo:))) kesin 3. kız olur diyo ama daha istemem Allah olmayanlara versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?