2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

toprakceylin
nerelerdesin canım nasılsın umarım problem yoktur iyisinizdir :)

Eyeszay, viksi yaparken agzindan nefes alma canim, bir iki kez yap burnun acilsin yeter, sonucta bebekte viksi kokluyor. Esas okyanus suyu en zararsiz olaniymis, ama evde de istersen biraz su biraz tuz karistirip burnuna zaman zaman cekebilirsin, iyi geliyor.

tekrar geçmiş olsun evt heryerin yanar ama rahatlatır.gözlerini açma ..ben bazen açıyodum yaşlar akıyodu üşütmeden dolayı ağrıların varsa sürebilirsinde

boğazda ağrı varsa tuzlu su ile gargarada yapılabilir..hatta adaçayı ilede gargara yapılabilir..

Esteda, olsun saglikla gelsin bebeklerimiz. Artik ogullarim dersin, ben de erkek bebek bekliyordum ama doktorumuz %99 kiz bebek dedi. Kiz bebege ne isimler dusunuyordunuz, belki bize yardimci olursun isim secmede?

Gelisimci, seninle de aramizda iki gun varmis, Eyeszay'lada bir gun, ayni zamanlarda saglikla bebeklerimzie kavusacagiz insallah.

Esteda, olsun saglikla gelsin bebeklerimiz. Artik ogullarim dersin, ben de erkek bebek bekliyordum ama doktorumuz %99 kiz bebek dedi. Kiz bebege ne isimler dusunuyordunuz, belki bize yardimci olursun isim secmede?

öyle canım hayırlısı olsun. kızım olursa adını hep nil koymak istemiştim eşimde buğlem ismini beğeniyodu cenneti müjdeleyen meleğin adıymış. sende erkek isimlerinden fikir ver bari hehehehe

sevindim canım senin adına. gerçekten bazen güçlüyüz diye bencil olabiliyoruz. heleki ne doğru bilememek. şimdi onun bana yaptığı doğrumu meselesi bizi dahada düşünmeye itiyor. ama bu dönem doğru değil. güzel olan yanlarını gör sadece yaşadıklarının kötü olanları hiç düşünme. ben bile öle yapıyorum:)) ki benim için gerçekten çok zor. ama oluyor..

((unuttum ağızdanda kokladım bişey olurmu(

tekrar geçmiş olsun evt heryerin yanar ama rahatlatır.gözlerini açma ..ben bazen açıyodum yaşlar akıyodu üşütmeden dolayı ağrıların varsa sürebilirsinde

göğsüme sürdüm öksürmemi durdurdu iyi oldu valla. ciğerlerim çıkıcaktı.

boğazda ağrı varsa tuzlu su ile gargarada yapılabilir..hatta adaçayı ilede gargara yapılabilir..
adaçayı var onunla yapıyım gargara bide birazdan bakiim. saol canım

Ayyy evet, detayli ultrasonu gormek icin iki hafta daha bekleyecegiz. Ben bugun sabah doktora gittim, sag kasigimda 3 gundur agri vardi, normalmis! 13, 18 ve 30'lu haftalarda her iki kasikta da agri artabilirmis, uterus buyudugu icin yanlardaki kaslar cekiliyormus ve bu da agriya neden oluyormus, sizin de bilginiz olsun, sen de varmi boyle seyler?[/QUOTE]

canım benim var sol kasığımda 3-4 gündür ağrı. ama kramp gibi giriyor sonra geçiyor. gün içinde çok kez yokluyor beni. dünde az bişey kahverengi akıntım oldu çok endişeliyim ya akşam doktora gidicem inşallah bir sorun yoktur..

Eyeszay, bir kerelik bir sey olmaz ama canim bir dahakine burnundan nefes almaya gayret et. Tuzlu suyu da yap ama tam olculerini bilmiyorum canim, ben artik alistigim icin kafama gore yapiyorum.

canım benim var sol kasığımda 3-4 gündür ağrı. ama kramp gibi giriyor sonra geçiyor. gün içinde çok kez yokluyor beni. dünde az bişey kahverengi akıntım oldu çok endişeliyim ya akşam doktora gidicem inşallah bir sorun yoktur..[/QUOTE]

Gelmucizegel, Gecmis olsun cokkk. Evet kahve akintin varsa doktorunun gormesinde fayda var ama kasik agrilari normalmis onun icin cok endiselenme. Akinti kanamalar icin de kesin dinlenmeyi oneriyorlar, ayaklarinin altina birkac yastik koyup biraz uzansan iyi olur sanirim, gecmis olsun tekrar.

Son düzenleme:
esteda ben delfin ismini çok beğenmiştim ama kökeni yunanca olduğu için iki ismide yunanca olsun istemedim. oğlumda olmuyor. gerçi kızlarada konulan bir isim barışı simgeleyen yunus demek.

herkese merhaba

okudugum kadariyla herkeste bi bogaz agrisi ve öksürük sorunu var galiba ben bunu 1 haftadir cekiyorum öksürmekten icim disima cikmisti simdi biraz daha iyiyim ben bol bol ihlamur ictim balli ve limonlu bide limon-bal-tarcin karisimindan yedim bol bol haaa bi de adacayli sekerler vardi ama bogaz pastili falan degil markette satiliyo bilemem türkiyede var mi o bogazdaki giciga cok iyi geliyo öksürük problemimi öyle gecirdim sayilir bi kac gündür de burnum tikaniyo sanki ici yara gibi aciyo kaniyo birazda ona nasil bi cözüm bulucagimi bilemiyorum bende herkese cooook gecmis olsun....

ben şimdilik sadece GÜLSE düşünüyorum.eşimin adı selçuk benim gülden......ayrıca gülsenin anlamı '' gülmeye yatkın bebek ve gülmesi istenen bebk'' anlamıda hoşuma gitti.......nişanlıykende bu ismi düşünüyorduk.......

Kayra ismini cok dusunuyordum, Doga, Can...
yakın akrabalarımızda var o isimlerden. ne güzel kız ismi hazırdı:)) erkek düşünmeye başlamak lazım
esteda ben delfin ismini çok beğenmiştim ama kökeni yunanca olduğu için iki ismide yunanca olsun istemedim. oğlumda olmuyor. gerçi kızlarada konulan bir isim barışı simgeleyen yunus demek.

benim için hayal oldu kız isimleri düşünmek eşime kalırsa 3leriz diyo:))) kesin 3. kız olur diyo ama daha istemem Allah olmayanlara versin..

çok güzel isim canım hem eşinle senin isimlerinin birleşimi:))

erkek ismi zaten canım o. hehe oda ayrı bişey zaten erkekler için hava hoş. gerçi bende diyorum ki şu çocukla barış. 2. çocuğuda yap ondan sora küser yada ayrılırsın:))

ayy çok mutlu oldum. şu doktorumun bağdat caddesinde önerdiği yer vardıya. hani herkes yapamaz prof vs olması gerek demiştik. aradım şimdi son sorum olan perinatoloji uzmanı mı yapıyor sorusunuda sordum. elbette dediler. taa karşılara gitmeme gerek kalmadı ben orda yaptırıcam bu ayrıntılı usg 3d/4d yi. acaba cihazları 3d mi yoksa 4d mi. poff bak gene bi soru geldi aklıma ama 25 000 kez aradım artık deliricekler:)) hem burda fiyatta uygundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…