bu arada gönderdiğim videoları izledinizmi kızlar??
HAYATIN İÇİNDEN - KAHVE MOLASI'nın Videoları: ana rahminde bir bebek | Facebook
Sen Ona Anne Diyeceksin.. videosunu izle - Müzik - Mynet - Video
merhaba arkadaşlar, hep okuyorum ama sürekli yazamıyorum. bende bugün kendime
kar tatili verdim. zaten işe gidecek gibi değilim çok moralim bozuk. akşamdan beri ağlayıp duruyorum.
aslında anlatıp sizi üzmek istemem ama biraz da tecrübe olsun diye anlatmak istiyorum.
dün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı. çok zor bir doğum oldu. bebeği şu an yoğun bakımda maalesef. arkadaşımın bebeği hamileliği boyunca hep sağda duruyordu. hatta son zamanlarda iyice sağa gelmişti ama doktorlar bişey demediler bu konuda hep sağlıklı falan diyorlardı. meğer sol rahmi çalışmıyormuş. oyüzden bebek hep sağdaymış. ve maalesef bebek sıkışıp kaldığı için bir takım komplikasyonlar oldu. ve arkadaşımın da sol rahmini aldılar. o kadar üzgünüm ki anlatamam. yani kızlar aklınızda bulunsun bebek aslında anne karnında bazı şeyleri belli ediyor. doktorunuz üstüne düşmese bile siz dikkatinizi çeken şeyleri sorgulayın. yani hepimiz yapalım bunu. bi de dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş bebeğimiz hemen iyileşsin.(
isim konusunda biz karar verdik bile daha cinsiyeti belli değil ama erkek olursa mehmet emre kız olursa azra ece.
kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsiniz bol bol dinlenmek lazım başıma geldiği için biliyorum zorunlu şeyler dışında kalkmayın bi de ayaklarınızın altına yastık koymakda tavsiye edilen şeyler arasında Allah acil şifalar versin
haklısın canım dinlenmek lazım aslında. bende 1.5 aydır geceleri uyuyamıyorum uykum kaçıyo uykuya dalamıyorum doktoruma sordum hamilelikte aslında son aylarda daha çok karşılaşıyoruz ama uyku ilaçlarıda veremeyiz dedi. uykusuzum resmen zaten gündüzleride oğlum var uyuyamıyorum doğal olarak
cok üzüldüm canım çok zor bır durum allah korusun gerçektende dıkkat etmek önemlı canım en önemlı sey sağlık gercekten sağlık olmayınca hiçbirseyın anlamı yok gercekten allah acil şifalar versin dualarım arkadaşınla
ahh sorma ya istanbula kar yağıyo ama tuttuğu yok. fırtına var resmen geceden beri kar durmadı ama bir türlüde tutumadı neyleyim ben böyle karıgözün aydın canım...fiyat ne dediler...benim hastanede yapılan aynı aletle hem 3D hem 4D idi...bu arada gidiceğim doktoru bir arkideşim önerdi...bi gidiyim bakalım anlatırım sana sonrasını:)
amma çok arkideşimiz hasta yaa...herkese geçmiş olsun...kendinize ve bebişlerinize dikkat edin...
ben mi?hmmm gece 3 kere uyandım ..kar duası ve okul tatili için ...olmadı malesef İstanbulda ühühü
gittik paşa paşa okula...allahtan ev-iş arası yürüme 5dk bile değil(yeni taşındık bu evde hamile kaldım eheeehe) donmadan ...yollarda mahvolmadan işe varıyorum...öğrenciler azınlıktaydı...yarı yarıya mevcutlu sınıflarda da ne kadar ders yapılır...tahmin edebilirsiniz:)
toplantımız vardı bugün...az önce geldim eve...biraz yorulmuşum sanırsam...bi de yarın seminer çıktı okul sonrası offffff...neyse bebişim ve ben iyiyiz çok şükür:) akıntım coştu bu hafta benim...rahatsız ediyor artık...danışayım bi doktoruma bakalım ne önericek?
herkese sevgilerrrrrrrrr...
evet canım uykusuzlukta zor oğlun olmasa gunduzlerıde uyursun ama malesef uyuyamıyosun çok zor benım ne mıde bulantısı ne bas donmesi falan olmadı bırtek bu rahatsızlıgım var yapıcak bısey yok canım artık sabredeceğiz
canım çok çok geçmiş olsun inşallah bebeğiniz çabucak iyileşir. aslında dediğin gibi bazı şeylerin habercisi olabiliyor böyle şeyler. Allah acil şifalar versin meleğe
kızlar merhaba,yardımınıza ihtiyacım var,
benim son günlerde burun kanamam arttı birde gece ağzım çok kuruyor nefes alamıyorum,soğuk buhar makinesi almak istiyorum ama hangisini alacağım pek bilemedim,kullanan varmı aranızda???
cok üzüldüm canım çok zor bır durum allah korusun gerçektende dıkkat etmek önemlı canım en önemlı sey sağlık gercekten sağlık olmayınca hiçbirseyın anlamı yok gercekten allah acil şifalar versin dualarım arkadaşınla
kızlar hiç kalcanızda batma oluyomu kuyruk kemıgı batması benım çok oturunca batıyor acaba sızlerde olan varmı
Cok gecmis olsun canim aman da aman ikizlerin olacakmis benimde cok yakin arkadasimin ikizleri var simdi 2 yasindalar biraz zor oldu ailelerden cOk destekaldilar allah sana da kolaylik versin zor zanaat ikizler ama simdi oyle guzel anlasiyorlar ki ayni anda buyuyup gittiler valla daha mi iyi demeden edemiyorumMerhaba, durumumu soran arkadaşlar olmuş sağolsunlar. Dün hastaneye gittim, 8 gündür açık kahve renkte akıntı geldiğini miktarının bir çay kaşığı kadar olduğunu söyledim. Radyolojide ultrasona bakıldı. ALLAHIMA çok şükür çocuklarda sorun yok. Ama akıntının sebebini söylemediler. Progestron hap 100 mg. günde 3 kere ve hergüne 1 iğne pronex yazıldı, aldık. uyguladım ama bugün yine akıntı geldi, İNŞALLAH yakında geçer, çocuklar iyiymiş ya önemli oln o. 16. haftanın içindeyim ama 15 hafta artı 2 gün deniliyormuş. Benle aynı haftada olup bu akıntıyı yaşayan var mı ? yada atlatan ? bide bana doktor kilo almayacaksın altıcı aya kadar, çünkü obezsin dedi. Hamile kalmadan önce 80 kiloydum , 4 aylık hamileyim yine 80 kiloyum. 5. ve 6. ayda 80 kiloda kalırsam ya çocuklar gelişmezse diye korkuyorum. Doktor diyetisyene gönderdi oda 3 ay kilo almıcan dedi. ikili test sonucum iyi ama TSH hormonu 0,346 biraz düşük. Doktor normal dedi. işte böyle. Durumumu soran yazdıklarıma cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. ALLAH hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Amin.
Bizde kizi ilk ogrenince esim gulse ismini onerdi ama hic biseye uymuyor sizin cok guzel cuk diye oturmus insallah ismi gibi olur :)))inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırızve inşallah hep güler..............eşimle ikimizin ortak ürünü olunca isimde ortak oldu
Valla ben kayinvalidemin oda eltimin yalancisi :)) normalde de sirke sevmedigimden bende sorun olmadi yani :)))canım çok tüketilirs e yapabilir belki bilmiyorum ama..ben hamileliğimin başıdan beri sirkeli,bal karışımını kullanıyorum..ara ara..onun sayesinde gribi yendim..sonrada hep yaptım ben..hatta dr um grip olunca ilaç önerdi ben kullanmadım bunu yaptın sonra nasıl geçti hemen diye şaşırdı..çünkü ense kalınlığı zamanlarımdı muayenehanede baktı hastaneye çağırdı 3 gün sonra gittik.hemen iyileişnce şaşırdı..bende söyledim adam kağıda yazdı karısıda hastaymışş :)) bidahaki gidişimizde eşinin teşkkür ettiğini söyledi... eşide dr ayrıca o da biz gibi hamile :))
ben 2. Ayimda 15 gun surundum resmen daha once aldigim bir darbeden hormonlarin da etkisi ile oldu sanirim beni mahvetti mahalle arasi kirikci cikikci ariyordum artik neyse bir fizik tedavi uzmani dr buldum 2 seansta rahatlatti hala ara ara sizi gibi oluyor ama cok oturmamak gerekdr um bana bu aylarda 4. Ay gibi kalca kemigim genisleycegi icin bicok hamilede bazi kemik agrisi sikayetleri olurmus doguma hazirlaniyor vucudumuz o yuzde cok gecmis opsun fena bir acidir bilirimkızlar hiç kalcanızda batma oluyomu kuyruk kemıgı batması benım çok oturunca batıyor acaba sızlerde olan varmı
Canım benimde 2 gece üst üste burnum kanadı. Doktoru aradık, problem yok, olabilir dedi.. Benimde ağzım çok kuruyor ama hiç düşünmedim buhar makinesini.... Gece kalkıp su içip yatıyorum:26:
bu arada gönderdiğim videoları izledinizmi kızlar??
HAYATIN İÇİNDEN - KAHVE MOLASI'nın Videoları: ana rahminde bir bebek | Facebook
Sen Ona Anne Diyeceksin.. videosunu izle - Müzik - Mynet - Video
yok canım benim öyle bişey olmadı ilk hamilelğimde de yoktu. doktoruna sordunmu hiç??
öyle canım valla zaten önceleri sabahları müge anlıyı izliyodum şimdi hiç bakmıyorum psikolojim bozuluyodu resmen
merhaba arkadaşlar, hep okuyorum ama sürekli yazamıyorum. bende bugün kendime
kar tatili verdim. zaten işe gidecek gibi değilim çok moralim bozuk. akşamdan beri ağlayıp duruyorum.
aslında anlatıp sizi üzmek istemem ama biraz da tecrübe olsun diye anlatmak istiyorum.
dün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı. çok zor bir doğum oldu. bebeği şu an yoğun bakımda maalesef. arkadaşımın bebeği hamileliği boyunca hep sağda duruyordu. hatta son zamanlarda iyice sağa gelmişti ama doktorlar bişey demediler bu konuda hep sağlıklı falan diyorlardı. meğer sol rahmi çalışmıyormuş. oyüzden bebek hep sağdaymış. ve maalesef bebek sıkışıp kaldığı için bir takım komplikasyonlar oldu. ve arkadaşımın da sol rahmini aldılar. o kadar üzgünüm ki anlatamam. yani kızlar aklınızda bulunsun bebek aslında anne karnında bazı şeyleri belli ediyor. doktorunuz üstüne düşmese bile siz dikkatinizi çeken şeyleri sorgulayın. yani hepimiz yapalım bunu. bi de dua edin lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş bebeğimiz hemen iyileşsin.(
isim konusunda biz karar verdik bile daha cinsiyeti belli değil ama erkek olursa mehmet emre kız olursa azra ece.
kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsiniz bol bol dinlenmek lazım başıma geldiği için biliyorum zorunlu şeyler dışında kalkmayın bi de ayaklarınızın altına yastık koymakda tavsiye edilen şeyler arasında Allah acil şifalar versin
gözün aydın canım...fiyat ne dediler...benim hastanede yapılan aynı aletle hem 3D hem 4D idi...bu arada gidiceğim doktoru bir arkideşim önerdi...bi gidiyim bakalım anlatırım sana sonrasını:)
amma çok arkideşimiz hasta yaa...herkese geçmiş olsun...kendinize ve bebişlerinize dikkat edin...
ben mi?hmmm gece 3 kere uyandım ..kar duası ve okul tatili için ...olmadı malesef İstanbulda ühühü
gittik paşa paşa okula...allahtan ev-iş arası yürüme 5dk bile değil(yeni taşındık bu evde hamile kaldım eheeehe) donmadan ...yollarda mahvolmadan işe varıyorum...öğrenciler azınlıktaydı...yarı yarıya mevcutlu sınıflarda da ne kadar ders yapılır...tahmin edebilirsiniz:)
toplantımız vardı bugün...az önce geldim eve...biraz yorulmuşum sanırsam...bi de yarın seminer çıktı okul sonrası offffff...neyse bebişim ve ben iyiyiz çok şükür:) akıntım coştu bu hafta benim...rahatsız ediyor artık...danışayım bi doktoruma bakalım ne önericek?
herkese sevgilerrrrrrrrr...
Doktorum aradı şimdi, 4 lü test sonucum gayet iyi çıkmış :)
Benim de bir arkadaşım dün doğum yaptı, 8 aylıkken doktoru çocuk beslenemiyor, almamız gerekiyor diye sezeryan ile çocuğu aldı. Kontrole gitmiş, hemen yatırmışlar akşama da sezeryan. Şimdi bebek solunum cihazına bağlı akciğerleri tam gelişmediğinden
Benim de bir arkadaşım dün doğum yaptı, 8 aylıkken doktoru çocuk beslenemiyor, almamız gerekiyor diye sezeryan ile çocuğu aldı. Kontrole gitmiş, hemen yatırmışlar akşama da sezeryan. Şimdi bebek solunum cihazına bağlı akciğerleri tam gelişmediğinden
aman sakın sakın. ben beni rahatsız edicek üzücek hiçbişeyi izlemiyorum. en iyiside öle yapmak.
offf inanılmaz üzüldüm şimdi yaaa. allahım nolur yarabbim hemen iyileşsin bebiş. bizede iyi haberlerini ver olurmu?
canım hakan apaydın mı?? doktorun hani şu ayrıntılınıda çekicek olan?
ücreti 260 lira canım. herbişeyini sordum cihazınız 3d mi 4 d mi hariç:)) ama sadece bu ölçümler yapıldığı iöin orda muhtemelen 4d dir. bide bağdat caddesinde. ve uzman perinatologlar yapıyormuş onuda sordum. herşeyi okey yani çok içime sindi. doktorda orayı önermişti zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?