2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba,
uzun zamandır yazamıyordum size. Nasılsınız? Umarım problem yoktur kimsede...

Ben ve bebişim çok iyiyiz.Büyüyor yaramaz..Bugün 4. ayımızı da doldurduk...

Canım bunlar nasıl videolardı öyle. İşyerinde ağlayarak izledim, arkadaşlar soruyor noldu diye.

Çok duygulandım..Teşekkürler

canım çok çok geçmiş olsun inşallah bebeğiniz çabucak iyileşir. aslında dediğin gibi bazı şeylerin habercisi olabiliyor böyle şeyler. Allah acil şifalar versin meleğe

evet canım uykusuzlukta zor oğlun olmasa gunduzlerıde uyursun ama malesef uyuyamıyosun çok zor benım ne mıde bulantısı ne bas donmesi falan olmadı bırtek bu rahatsızlıgım var yapıcak bısey yok canım artık sabredeceğiz

kızlar merhaba,yardımınıza ihtiyacım var,
benim son günlerde burun kanamam arttı birde gece ağzım çok kuruyor nefes alamıyorum,soğuk buhar makinesi almak istiyorum ama hangisini alacağım pek bilemedim,kullanan varmı aranızda???

ahh sorma ya istanbula kar yağıyo ama tuttuğu yok. fırtına var resmen geceden beri kar durmadı ama bir türlüde tutumadı neyleyim ben böyle karı

kızlar merhaba,yardımınıza ihtiyacım var,
benim son günlerde burun kanamam arttı birde gece ağzım çok kuruyor nefes alamıyorum,soğuk buhar makinesi almak istiyorum ama hangisini alacağım pek bilemedim,kullanan varmı aranızda???

haklısın canım sabretmekten başka bişey yok...

Canım benimde 2 gece üst üste burnum kanadı. Doktoru aradık, problem yok, olabilir dedi.. Benimde ağzım çok kuruyor ama hiç düşünmedim buhar makinesini.... Gece kalkıp su içip yatıyorum:26:

evet canım insan öyle bir anlıyor ki sağlığın nasıl önemli olduğunu. Allah kimselere vermesin inşallahh bebeklerimiz sağlıkla gelsin

kızlar hiç kalcanızda batma oluyomu kuyruk kemıgı batması benım çok oturunca batıyor acaba sızlerde olan varmı

birkere üşüyünce oldu
birde herhalde yorulunca oluyor diye düşünüyorum.

Sağlık ocağından çağırmışlardı orda doktora dedim
ilk hamileleliğimdede olmuştu son ayda aynı şekilde ve bacağım resmen tutulmuştu.
şu an 3.ayda olması beni şaşırttı ama doktor ilk hamileliğin kaç sene önceydi diye sordu. 8 deyince normaldir dedi. Bana yaşlandığımı ima etti açıkcası :))
neyse ama ben kendimi daha genç hissediyorum 18 gibi.
Gerçek yaşım 33 olsada

Cok gecmis olsun canim aman da aman ikizlerin olacakmis benimde cok yakin arkadasimin ikizleri var simdi 2 yasindalar biraz zor oldu ailelerden cOk destekaldilar allah sana da kolaylik versin zor zanaat ikizler ama simdi oyle guzel anlasiyorlar ki ayni anda buyuyup gittiler valla daha mi iyi demeden edemiyorum
Bende fazla kilo ile basledim 4. Ayi bitirdim 3,5. -4 kilo aldim dr limit koydu bana alabilecegim 5 kilom kaldi (
inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırız ve inşallah hep güler..............eşimle ikimizin ortak ürünü olunca isimde ortak oldu
Bizde kizi ilk ogrenince esim gulse ismini onerdi ama hic biseye uymuyor sizin cok guzel cuk diye oturmus insallah ismi gibi olur :)))
Valla ben kayinvalidemin oda eltimin yalancisi :)) normalde de sirke sevmedigimden bende sorun olmadi yani :)))
kızlar hiç kalcanızda batma oluyomu kuyruk kemıgı batması benım çok oturunca batıyor acaba sızlerde olan varmı
ben 2. Ayimda 15 gun surundum resmen daha once aldigim bir darbeden hormonlarin da etkisi ile oldu sanirim beni mahvetti mahalle arasi kirikci cikikci ariyordum artik neyse bir fizik tedavi uzmani dr buldum 2 seansta rahatlatti hala ara ara sizi gibi oluyor ama cok oturmamak gerekdr um bana bu aylarda 4. Ay gibi kalca kemigim genisleycegi icin bicok hamilede bazi kemik agrisi sikayetleri olurmus doguma hazirlaniyor vucudumuz o yuzde cok gecmis opsun fena bir acidir bilirim

Canım benimde 2 gece üst üste burnum kanadı. Doktoru aradık, problem yok, olabilir dedi.. Benimde ağzım çok kuruyor ama hiç düşünmedim buhar makinesini.... Gece kalkıp su içip yatıyorum:26:

bende sürekli kalkıp su içiyorum,doğal olarak tuvaletede kalkıyorum uykum mahvoluyor yani buhar mak. ortamı nemlendirir daha rahat nefes alırım diye düşündüm hem bebekler içinde iyi oluyormuş,ama hangisini almalıyım ona karar veremedim bazı modeller gereksiz pahalı gibi geldi bana kullanan varsa belki fikir verebilir diye düşündüm

Doktorum aradı şimdi, 4 lü test sonucum gayet iyi çıkmış :)

Benim de bir arkadaşım dün doğum yaptı, 8 aylıkken doktoru çocuk beslenemiyor, almamız gerekiyor diye sezeryan ile çocuğu aldı. Kontrole gitmiş, hemen yatırmışlar akşama da sezeryan. Şimdi bebek solunum cihazına bağlı akciğerleri tam gelişmediğinden

aman sakın sakın. ben beni rahatsız edicek üzücek hiçbişeyi izlemiyorum. en iyiside öle yapmak.

offf inanılmaz üzüldüm şimdi yaaa. allahım nolur yarabbim hemen iyileşsin bebiş. bizede iyi haberlerini ver olurmu?

canım hakan apaydın mı?? doktorun hani şu ayrıntılınıda çekicek olan?

ücreti 260 lira canım. herbişeyini sordum cihazınız 3d mi 4 d mi hariç:)) ama sadece bu ölçümler yapıldığı iöin orda muhtemelen 4d dir. bide bağdat caddesinde. ve uzman perinatologlar yapıyormuş onuda sordum. herşeyi okey yani çok içime sindi. doktorda orayı önermişti zaten.

gözün aydın canım..Allah acil şifa versin arkadaşına da bebişine de ne zormuş yaa hamile olunca insan daha bir anlıyor zorluğunu

gözün aydın canım..Allah acil şifa versin arkadaşına da bebişine de ne zormuş yaa hamile olunca insan daha bir anlıyor zorluğunu

tamam canım haber veririm merak etmeyin zaten kar dolayısıyla çıkıp gidemiyorum yanlarına eşimde götürmek istemiyor çok üzüldüğüm için böyle evde haber bekleyip duruyorum iyi bir haber alır almaz yazarım burdan

Gözün aydın canım... Darısı başımıza...

Benimde arkadaşımın bebeğinin ense kalınlığı 10 mm çıktı.Doktorlar amniyosentez yapmalıyız dediler. Ama arkadaşım red ediyor. Ne çıkarsa çıksın doğurucam diyor.

Arkadaşının bebeğide inş. en kısa zamanda sağlığına kavuşur canım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…