çok geçmiş olsun arkadaşına ve bebişine inşallah toparlanırlarkötü bir sonuç olmaz umarım
ama anlattığına göre bunu biz fark edemeyiz sanırım dr söylerse ancak biliriz
çok üzücü bir durum ya neler neler oluyor allahım sen bizim bebişlerimizi koru
inşallah arkadaşında bebişi de en az zararla atlatırlar bu arada arkadaşının dr u kim bilelimde ona göre
günlük ped kullan dr nada sor şu akıntı mevzusunu
ya bende anlamadım kaç gündür bi kar tatili için dua edip duruyorum ama olmadı hani hamilelerin duası kabul oluyodu(
bunun sebebi hep yeni vali eskisi muammer olsaydı şimdiye 3 kezre tatil olmuştuk :)ehuehuehu
ay canım yaaa niye çıkmak istesin aklına öyle seyler getirmedaha 5 ay içerde kalacak arkadaş :))) insan bilmeyince panikliyor hep cehaletten :))
benimde dünden beri karnımda sanki hamlama gibi agrı var nedenini anlamadım acaba kasılıyorum ondanmı yoksa bebişim hareket ediyor ondan mıbizim okulda ki yemekleri yapan fatma abla şimdiye kadar hissederdin de bilmediğindendir dedi ama dr değil kendisi :)
sen kafana takma bişeyi :))
canım sen şimdi kafanı dağıt yemek ye kitap oku film izle yada duş al ılık duş rahatlatır kafayı boşalt sanırım senle yazışırken benimki hareket etti karnımda bi kayma gibi bişey hissediyorum bide hafiften bi zonklama gibi sanki kalp atışını hissediyor gibiyim :)))
yemek yemiştim acaba ondanmı yoksa gazmı yoksa bebişimmi sakın korkma bende ilk hamile kaldığımda içimde e.t. var gibi hissediyordum ama bu duygunun çok üstünde durmadım sen de atla bunu boşver :))
kızlarrrrrrrrrrrr. ayyy tecrubeli annelerden varmı burda hiç acillllll. ya ben şimdi korktum çok doktora gidicem. şimdi ben 3 gün önce bebeğimin hareketlerini hisstmeye başladım ya. biraz önce o kadar çok oynadı ki içeride bende karnımı açmış izliyorken hareketleri karnımın dışından da gördüm. karnım bildiğiniz böle içerden bişey vurmuş gibi yukarı doğru attı. sorada içeride oynadı durdu. yaa ama ben çok korktum nedense. sanki bişeyden rahatsızmış dışarı çıkmak istiyormuş gibi. bi ağlama ve korku geldi elim ayağım titriyor napıcam ben. bu kadar güçlü bunu hissetmem normalmi? rahatsız değildir dimi? tamam derim ince çokta zayıfım ama bu kadar hissediliyormu. doktoru arıyımmı?
çok geçmiş olsun arkadaşına ve bebişine inşallah toparlanırlarkötü bir sonuç olmaz umarım
inşallah arkadaşında bebişi de en az zararla atlatırlar bu arada arkadaşının dr u kim bilelimde ona göre
ya bende anlamadım kaç gündür bi kar tatili için dua edip duruyorum ama olmadı hani hamilelerin duası kabul oluyodu(
bunun sebebi hep yeni vali eskisi muammer olsaydı şimdiye 3 kezre tatil olmuştuk :)ehuehuehu
ay canım yaaa niye çıkmak istesin aklına öyle seyler getirmedaha 5 ay içerde kalacak arkadaş :))) insan bilmeyince panikliyor hep cehaletten :))
benimde dünden beri karnımda sanki hamlama gibi agrı var nedenini anlamadım acaba kasılıyorum ondanmı yoksa bebişim hareket ediyor ondan mıbizim okulda ki yemekleri yapan fatma abla şimdiye kadar hissederdin de bilmediğindendir dedi ama dr değil kendisi :)
canım yapılarımız çok benziyor senle ..dışardan konuşması kolay tabi ama...sonuçta hissedebiliyor olman bile çok güzel..tadını çıkar...bak ben kaç gündür hareket mi ,gaz mı,ne anlayamıyorum:)
biraz sakin ol lütfen...bebişin için...kafanı dağıtacak bişiler yapsana yaw...
ay varya günlük ped denen şeyii hiç sevmezdim hala sevmem ama bu akıntılar çıldırttı beni...cts bi olsun doktora annatıcam bi baksın artık yaa....
ay evet yaa hamilelerin duası kabul oloodu dimi...çocukların da:)
iii de ben çocukları da organize ettim...kaç gündür ediyorus...ama nerdeeeeeeeeeee
yarın daha yoğun olcekmiş güyaa...bize seminer de var ii mi başka bi okulda...şansa bak
favorin olmasına sevindim canım..cinsiyeti belli değilmi senin?
şşş isyan etme kısssssss
Allahım bebişlerimizi ve bizi koruBize güç ver...
sakinleşemiyorum... bişey sendromuymuş ve sürekli yaşadığım aşırı stress ve yanlızlık tetikledi işte. bazen hamileler tamamen down oluyorlarya herşeyden vazgeçicek gibi onları şimdi anlıyorum.
hamilelerin duası kabul olsaydı sanırım benimki olurdu. her allahın günü içten gözyaşlarıyla gecenin bi yarısı uyanıp o kadar zaman dua ediyorum ben. hergün. hiç kesintisiz. o kadar içten, o kadar istekli.... bunca ay hiçbişey kabul olmadı. benimki ne zaman olucak. iş işten geçince mi çok merak ediyorum ben.
arkadaşım merhaba ben ilk kez yazıyorum.evet bende de aynı sıkıntılar var çalışıyorum bütün gün ayaktayım ondandır diye düşünüyorum.mahrumiyet yerlerinde çalıştığım için kadın doğum uzmanı burda yok en yakını 2 saat inş cumartesi gidicem o zaman sormayı düşünüyorum.bazen ağrım çok şiddetli oluyor özellikle ayakta fazla kalınca.
yok cnm benim daha belli degil 25inde randevum var bakalim gidince belli olur insallah cok sabirsizlaniyorum
birkere üşüyünce oldu
birde herhalde yorulunca oluyor diye düşünüyorum.
Sağlık ocağından çağırmışlardı orda doktora dedim
ilk hamileleliğimdede olmuştu son ayda aynı şekilde ve bacağım resmen tutulmuştu.
şu an 3.ayda olması beni şaşırttı ama doktor ilk hamileliğin kaç sene önceydi diye sordu. 8 deyince normaldir dedi. Bana yaşlandığımı ima etti açıkcası :))
neyse ama ben kendimi daha genç hissediyorum 18 gibi.
Gerçek yaşım 33 olsada
ewt son zamanlarda bende de var oturuken falan popom acıyo :S
benim 13 haftalıkken belli olmuştu.bu sefer dr.a gittiğinde belli olur artık...
doktor bazı hamılelerde olur dedı bende sorayım dedım bırtek bendemı oluyo dıye zor gercekten ya ben bazen cok rahatsız oluyorum cok canım acıyo hamileliğimde hiç sorun olmadı bu zamana kadar ne mıde bulantısı ne bas donmesi birtek bu sorun var napalım bebegımız için bunlara katlanıcaz bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda biz sorun değiliz canım
uzun süredir sizi takip ediyorum fakat üyeliğimi bir türlü aktifleştirememiştim.ben de aranıza dahil olmak istiyorum.aynı şeyleri yaşadığım hisleri sizlerle paylaşmak çok güzel.ben 16 haftalıkhamileyim,cinsiyeti büyük bir ihtimal erkek dedi doktorum,önümüzdeki hafta kesin belli olur umarım.sizinle paylaşırım.
ayni sorun bende de var cok oturdugum zaman ortaya cikiyo bi de evi falan süpürdügümde eglirsem eger o zaman cok agri cekiyorum hareketsizlikten herhalde aslinda her gün en az yarim saat yürüyüs yapmak cok iyiymis ben bugün hamilelik yogasina yazildim gerci mayista baslicak ama olsun cok faydasi varmis doguma hazirlik icin öyle duydum bi de nisanda doguma hazirlik kurslarina gitmeyi düsünüyorum tabi benim vaktim bol bütün gün evde oldugum icin calisan hamilelere allah kolaylik versin
uzun süredir sizi takip ediyorum fakat üyeliğimi bir türlü aktifleştirememiştim.ben de aranıza dahil olmak istiyorum.aynı şeyleri yaşadığım hisleri sizlerle paylaşmak çok güzel.ben 16 haftalıkhamileyim,cinsiyeti büyük bir ihtimal erkek dedi doktorum,önümüzdeki hafta kesin belli olur umarım.sizinle paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?