2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet işte yani kendimi uzaylı gibi hissediyorum. saatlerdir telefonda insanlarla konuşuyorum sakinleşemedim hala. bütün sinir sistemim bozuldu. şu anı size anlatamam gerçekten. ben hiç böle olmamıştım. şu an çıkıp gitmek istiyorum evden. saatlerdir ağla ağla napıcağımı şaşırdım. çok kötü oldum ya.

canım yapılarımız çok benziyor senle ..dışardan konuşması kolay tabi ama...sonuçta hissedebiliyor olman bile çok güzel..tadını çıkar...bak ben kaç gündür hareket mi ,gaz mı,ne anlayamıyorum:)
biraz sakin ol lütfen...bebişin için...kafanı dağıtacak bişiler yapsana yaw...

ay varya günlük ped denen şeyii hiç sevmezdim hala sevmem ama bu akıntılar çıldırttı beni...cts bi olsun doktora annatıcam bi baksın artık yaa....
ay evet yaa hamilelerin duası kabul oloodu dimi...çocukların da:)
iii de ben çocukları da organize ettim...kaç gündür ediyorus...ama nerdeeeeeeeeeee
yarın daha yoğun olcekmiş güyaa...bize seminer de var ii mi başka bi okulda...şansa bak

sakinleşemiyorum... bişey sendromuymuş ve sürekli yaşadığım aşırı stress ve yanlızlık tetikledi işte. bazen hamileler tamamen down oluyorlarya herşeyden vazgeçicek gibi onları şimdi anlıyorum.

hamilelerin duası kabul olsaydı sanırım benimki olurdu. her allahın günü içten gözyaşlarıyla gecenin bi yarısı uyanıp o kadar zaman dua ediyorum ben. hergün. hiç kesintisiz. o kadar içten, o kadar istekli.... bunca ay hiçbişey kabul olmadı. benimki ne zaman olucak. iş işten geçince mi çok merak ediyorum ben.

bir ılık duş alsana bitanem...ben şimdi izninizle gidip yapıyım...
lütfen sakin olmaya çalış...olumsuzluklar bebişine yansır unutma

cnm okudum yazdiklarini simdiye kadar böyle bisey yasamadigim icin sana ne olabilecilegi konusunda bi fikir veremicem ama kötü bisey degildir sen icini ferah tutmaya calis demek kolay tabi ki ama gercekten kötü bisey degildir okuduklarimdan anladigim kadariyla esinle aranizda problemler var herhalde böyle bi zamanda bunlari yasamak kolay olmasa gerek insan hamileyken o kadar ilgiye sevgiye muhtac oluyo ki esim benimle biraz ilgilenmese benim icime sikintilar basiyo burda ondan baska kimsem yok bütün ailem türkiyede yanliz kalma korkusu cok oluyo sanirim hamilelerde allah sana sabirlar versin

aramıza hoşgeldın canım evet cok zor benım oturunca oluyo canım dr sordum bazı hamılelerde oluyo dedi bısey olmaz dedı cok zor gecmıs olsun canım"

tabi ki biz bilemeyiz ama sonuçta bir sorun mu var acaba diye doktoru yönlendirebiliriz sonuçta bazı doktorlar kendiliğinden bir şey yapmıyor ancak bizlerin dürtmesiyle yapıyor. biz kırıkkalede yaşıyoruz canım o doktoru bildiğinizi sanmam kadın doğum hastanesinde kendisi.

benım yorulunca falan olmuyo herzaman okulda sandalyede oturuyorum ya o yuzden artık yorulunca sınıfta koltuk var oraya oturuyorum ama işler oluyor masada olunca acıyor gercekten zor bır durum bazen doktorlar ne söyledıklerının nereye gıdecegını bılmeden konusuyorlar

ewt son zamanlarda bende de var oturuken falan popom acıyo :S

doktor bazı hamılelerde olur dedı bende sorayım dedım bırtek bendemı oluyo dıye zor gercekten ya ben bazen cok rahatsız oluyorum cok canım acıyo hamileliğimde hiç sorun olmadı bu zamana kadar ne mıde bulantısı ne bas donmesi birtek bu sorun var napalım bebegımız için bunlara katlanıcaz bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda biz sorun değiliz canım

ben 2. Ayimda 15 gun surundum resmen daha once aldigim bir darbeden hormonlarin da etkisi ile oldu sanirim beni mahvetti mahalle arasi kirikci cikikci ariyordum artik neyse bir fizik tedavi uzmani dr buldum 2 seansta rahatlatti hala ara ara sizi gibi oluyor ama cok oturmamak gerekdr um bana bu aylarda 4. Ay gibi kalca kemigim genisleycegi icin bicok hamilede bazi kemik agrisi sikayetleri olurmus doguma hazirlaniyor vucudumuz o yuzde cok gecmis opsun fena bir acidir bilirim[/QUOTE]

sorma canım ya cok zor valla benı en ıyı sen anlarsın allah kımseye vermesın bende cok fazla oturmuyorum artık oturmayınca sorun yok cok oturunca oluyor inşl doğuma kadar boyle gıtmez ilerleyen zamanlarda gecer sanda gecmıs olsun canım

ayni sorun bende de var cok oturdugum zaman ortaya cikiyo bi de evi falan süpürdügümde eglirsem eger o zaman cok agri cekiyorum hareketsizlikten herhalde aslinda her gün en az yarim saat yürüyüs yapmak cok iyiymis ben bugün hamilelik yogasina yazildim gerci mayista baslicak ama olsun cok faydasi varmis doguma hazirlik icin öyle duydum bi de nisanda doguma hazirlik kurslarina gitmeyi düsünüyorum tabi benim vaktim bol bütün gün evde oldugum icin calisan hamilelere allah kolaylik versin

uzun süredir sizi takip ediyorum fakat üyeliğimi bir türlü aktifleştirememiştim.ben de aranıza dahil olmak istiyorum.aynı şeyleri yaşadığım hisleri sizlerle paylaşmak çok güzel.ben 16 haftalık hamileyim,cinsiyeti büyük bir ihtimal erkek dedi doktorum,önümüzdeki hafta kesin belli olur umarım.sizinle paylaşırım.

hoş geldin canım...Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebişini

bende cok fazla oturmuyorum hareketnedıyorum gercekten calısınca zor ama benım hamılelıgın basından berı hıcbir sorunum olmadı allaha sukur sadece bu sıkıntı var napalımm artık cok agrıyınca ayakta gezınıyorum bıraz

hoşgeldın canım aramıza allah sağ salim kucağına almayı nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…