bir ılık duş alsana bitanem...ben şimdi izninizle gidip yapıyım...
lütfen sakin olmaya çalış...olumsuzluklar bebişine yansır unutma
cnm okudum yazdiklarini simdiye kadar böyle bisey yasamadigim icin sana ne olabilecilegi konusunda bi fikir veremicem ama kötü bisey degildir sen icini ferah tutmaya calis demek kolay tabi ki ama gercekten kötü bisey degildir okuduklarimdan anladigim kadariyla esinle aranizda problemler var herhalde böyle bi zamanda bunlari yasamak kolay olmasa gerek insan hamileyken o kadar ilgiye sevgiye muhtac oluyo ki esim benimle biraz ilgilenmese benim icime sikintilar basiyo burda ondan baska kimsem yok bütün ailem türkiyede yanliz kalma korkusu cok oluyo sanirim hamilelerde allah sana sabirlar versin
günaydın herkese ben biraz erken kalkmış olsamda 5 30 gibi:)))
neyseki bebeğin hareketlerine alıştım:)) ama benim yaşadığımı yaşayan olursa söliyim korkmasın benim kadar. böyle bi sendrom olabiliyormuş. hani önce bebeğe bişey oluyor korkusu. sonrada kendini uzaylı gibi hissetme içimde canlı var diye. ondan sakına korkmayın. şimdi alıştım:)) zaten alışmasam nolucak kızım kıpır kıpır:)) şimdiden böleyse ileride nasıl olucak bilmiyorum. bu arada aşırı zayıf ve derim ince olduğu için hareketi dışarıdanda görebiliyormuşum. gece gece inanılmaz bir sinir harbinden sora normale döndüm şükür.
günaydııııııın
yarın randevumuz var; bebişimin cinsiyetini görücez inşallah;
ama heyecanlı değilim aslında heyecanlı numarası yapıyorum galiba:)))))))))))))))
cunku erkek olduguna emın gıbıyım öyle hissediyorum
ya sizler...hisleriniz doğru çıktı mı bu konuda?
ama bi sürpriz olsa ; doktor kız dese havalara uçarım :)
hayırlı saglıklı uzun ömurlu olsun ama kızdır inşaallah.
Günaydın fıstıklar
eyeszay canım anlayabiliyorum seni birden ne olduğunu anlayamamışsın.. Stresin de etkisi vardır bi yandan da.. Ama bebişin içinde hareket ediyo çok güzel bi duygu olmalı bunu hissetmek.. Ben o kadar tetikte bekliyorum duymak için .. şu cmt gelseydi.. Bi de ben görsem bebişimi..
Buarada dünden sonra işe gelmek çok zor oldu.. Bugün öğleden sonrada izin alayım diyorum.. Keyfe alıştım...
kızlar daha önce yazdım mı bilemedim hamilelik unutkanlığı)
bu hftlardan sonra göbeğiniz kaşınırsa parmaklarınızla hart hurt kaşımayın avucunuzun içi ile ovalayın çünkü o izler çatlak olarak kalıyor ben ilkin de öyle dikkat ettim kaşınınca çatlak önleyicinizi sürün kaşıntısını alsın...
kızlar günaydın 2 gündür aşırı akıntım var ne yanma ne koku yok beyaz krem arası ama çok fazla hem yumurta akı hem krem kıvamında bir akıntı sizlerde durum nasıl?
Canım benim de aynen öyle. Doktorum normal olduğunu söyledi ama tabi mutlaka günlük ped kullanımı ve 2 saatte 1 değişim yapmamı da söyledi.
insan korkuyor aman bişey olmasın da canım. senle baya yakınız canım cinsiyet öğrendin mi sen ben henüz öğrenemedim[/QUOTE
Daha henüz öğrenemedim 12. haftada doktorum bakmak istemedi. Haftaya çarşamba gittiğimiz de bekli söyler ma açıkçası ben bu yanlış cinsiyet söyleme olaylarını duydukça korkuyorum. Sürekli içimden '' umarım göremez'' diyorum :))))
canım ya dün neler gelmiş başına öyle...kaç ay bekledik bebeklerimizi hissedelim diye hissedincede sende farklı gelişti tepkisi.gerçi gözlerinle görüncede insan ürperir sanırım ilk başta..bakalım bende 1 ay içinde hissederim inşallah beeğimi..
Günaydın fıstıklar
eyeszay canım anlayabiliyorum seni birden ne olduğunu anlayamamışsın.. Stresin de etkisi vardır bi yandan da.. Ama bebişin içinde hareket ediyo çok güzel bi duygu olmalı bunu hissetmek.. Ben o kadar tetikte bekliyorum duymak için .. şu cmt gelseydi.. Bi de ben görsem bebişimi..
Buarada dünden sonra işe gelmek çok zor oldu.. Bugün öğleden sonrada izin alayım diyorum.. Keyfe alıştım...
GözdeCim gece çok kötü olmuşsun, ama cnm ilerleyen evrede nolacağını şimdiden düşün hazırla kendini, bende 6.aydı sanırım karnımın sağ tarafına kafa mı popomu ne yasladı sol tarafım bomboş kaldı hani tümsek gibi bir taraf felaket şişmiş vaziyette öteki taraf dümdüz gibi bende o zaman korkmuştum ama ben daha soğukkanlıyımdır....
Dün annemlerde kaldık bizde kar sebebiyle, Alp le beraber yattık sağ tarafım tutmuyor şimdi hareket etmeyeyim diye
insan korkuyor aman bişey olmasın da canım. senle baya yakınız canım cinsiyet öğrendin mi sen ben henüz öğrenemedim[/QUOTE
Daha henüz öğrenemedim 12. haftada doktorum bakmak istemedi. Haftaya çarşamba gittiğimiz de bekli söyler ma açıkçası ben bu yanlış cinsiyet söyleme olaylarını duydukça korkuyorum. Sürekli içimden '' umarım göremez'' diyorum :))))
Ben nerdeyse 19. haftama girecem, ben bile öğrenmedim:)) Yanılmasından iyidir diyip, öğrenmek için çaba sarf etmiyorum açıkçası. Ayrıntılı ultrasonda daha kesin söylüyorlar nasıl olsa, onu bekliyorum ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?