2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bir ılık duş alsana bitanem...ben şimdi izninizle gidip yapıyım...
lütfen sakin olmaya çalış...olumsuzluklar bebişine yansır unutma

sakinleştim canım uyuduktan sonra. saol

saol canım. eşimle problemlerim yok. kendisi yanımızda yok maalesef.

günaydın herkese ben biraz erken kalkmış olsamda 5 30 gibi:)))

neyseki bebeğin hareketlerine alıştım:)) ama benim yaşadığımı yaşayan olursa söliyim korkmasın benim kadar. böyle bi sendrom olabiliyormuş. hani önce bebeğe bişey oluyor korkusu. sonrada kendini uzaylı gibi hissetme içimde canlı var diye. ondan sakına korkmayın. şimdi alıştım:)) zaten alışmasam nolucak kızım kıpır kıpır:)) şimdiden böleyse ileride nasıl olucak bilmiyorum. bu arada aşırı zayıf ve derim ince olduğu için hareketi dışarıdanda görebiliyormuşum. gece gece inanılmaz bir sinir harbinden sora normale döndüm şükür.

günaydın güzel anneler..dün ben yokken ne çok kaynatmışsınz, destan yazmışsınz adeta yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler..bide gece yarılarına kadar nasıl yazışabiliyorsunz hiç mi uykunz gelmiyo..ben en geç 10da yatıyorum..hamileliğim uyuyarak geçiyor, hele çalışmasam yataktan hiç kalkmayacağım..

canım ya dün neler gelmiş başına öyle...kaç ay bekledik bebeklerimizi hissedelim diye hissedincede sende farklı gelişti tepkisi.gerçi gözlerinle görüncede insan ürperir sanırım ilk başta..bakalım bende 1 ay içinde hissederim inşallah beeğimi..

günaydııııııın

yarın randevumuz var; bebişimin cinsiyetini görücez inşallah;

ama heyecanlı değilim aslında heyecanlı numarası yapıyorum galiba:)))))))))))))))

cunku erkek olduguna emın gıbıyım öyle hissediyorum

ya sizler...hisleriniz doğru çıktı mı bu konuda?

ama bi sürpriz olsa ; doktor kız dese havalara uçarım :)

hayırlı saglıklı uzun ömurlu olsun ama kızdır inşaallah.

Günaydın fıstıklar

eyeszay canım anlayabiliyorum seni birden ne olduğunu anlayamamışsın.. Stresin de etkisi vardır bi yandan da.. Ama bebişin içinde hareket ediyo çok güzel bi duygu olmalı bunu hissetmek.. Ben o kadar tetikte bekliyorum duymak için .. şu cmt gelseydi.. Bi de ben görsem bebişimi..

Buarada dünden sonra işe gelmek çok zor oldu.. Bugün öğleden sonrada izin alayım diyorum.. Keyfe alıştım...

canım bende erkek hissediyorum ayın sonunda belli olacak inşallah..sen ne güzel yarın göreceksin bebişini

ah bende çok istiyorum şöyle keyif yapayım.cumartesi pazarım var ama yetmiyor..temmzu gelsede izne ayrılsam

GözdeCim gece çok kötü olmuşsun, ama cnm ilerleyen evrede nolacağını şimdiden düşün hazırla kendini, bende 6.aydı sanırım karnımın sağ tarafına kafa mı popomu ne yasladı sol tarafım bomboş kaldı hani tümsek gibi bir taraf felaket şişmiş vaziyette öteki taraf dümdüz gibi bende o zaman korkmuştum ama ben daha soğukkanlıyımdır....
Dün annemlerde kaldık bizde kar sebebiyle, Alp le beraber yattık sağ tarafım tutmuyor şimdi hareket etmeyeyim diye

kızlar daha önce yazdım mı bilemedim hamilelik unutkanlığı )
bu hftlardan sonra göbeğiniz kaşınırsa parmaklarınızla hart hurt kaşımayın avucunuzun içi ile ovalayın çünkü o izler çatlak olarak kalıyor ben ilkin de öyle dikkat ettim kaşınınca çatlak önleyicinizi sürün kaşıntısını alsın...

kızlar günaydın 2 gündür aşırı akıntım var ne yanma ne koku yok beyaz krem arası ama çok fazla hem yumurta akı hem krem kıvamında bir akıntı sizlerde durum nasıl?

Herkese günaydın,

Günlerdir hıınıza yetişemiyorum :)) ya bu bilgi için çok teşekkür ederim. Valla ben hatur hutur kaşıyordum Allahtan şimdilik görülen bir iz yok ama bundan sonra kaşımayacağım.

kızlar günaydın 2 gündür aşırı akıntım var ne yanma ne koku yok beyaz krem arası ama çok fazla hem yumurta akı hem krem kıvamında bir akıntı sizlerde durum nasıl?

Canım benim de aynen öyle. Doktorum normal olduğunu söyledi ama tabi mutlaka günlük ped kullanımı ve 2 saatte 1 değişim yapmamı da söyledi.

akıntı endişlendirmesin. eger akıntıyla beraber yanma, kaşıntı yoksa gayet normal; her gebenin yaşadığı bir durum. artan östrojenle ilgili tamamen .

haha dimi hiç sorma. oturup hadi hareket et diyip diyip bekliyorduk:))yaa valla şimdi dün aklıma gelince gülüyorum. ama nasıl acayip oldum anlatamam yani. ama sanırım bi anda bu kadar çok hissedince oldu. ondan sora gene tapi tepişti içerde sabaha doğru. ama alıştım neyseki:)) yaa bide yaşadığımın normal olduğunu öğrenince rahatladım. bide aynı his benim gibi kendini uzaylı gibide hisseden oluomuş:)) ama neyseki bikerelik bişey.

canım benim sorma valla. hayatta aklıma gelmezdi böle bişey:)) sizin için kameraya almak istedim akşam ama kamera elimde uyuyakaldım hareket etmeyince ondan sonra. bugün olursa mutlaka kameraya alacağım. yaa bu derimin inceliğide başka bi olay zaten artık ileriki aylarda film çekerim heralde.

bugünde karın en çok olduğu gün keşke gene evde kalsaydın

canım sonradan olmuyormuş zaten bu korku durumu. ilk olduğunda olan anneler varmış benim gibi. 2. hareketinde zaten alıştım. yaa ben hani daha çok küçük bu kadar abartı bi hareket beklemediğim için belkide böle oldum. yada stress diyorlar. bilmiyorum. ama şimdi çok güzel:)) başka ne görmüştün canım? elleri ayakları falan??

Valla cnm benim deri kalın hehehe
ondan pek öyle şeyler hissedemedim benim oğlan doğduğunda da sürekli ayaklarını çekiyordu kendine doğru anne karnındaki pozisyonu alıyorlar ilk 20 günde )
ama benimki popoyu havaya dikmeye bayılırdı.....

olsun ben en azından ayrıntılıya kadar kızım olacak diyorum
ha erkek derse daha mı az sevicem yok öyle birşey zaten ben doğana kadar pek inanmam ki
bizim burada pekçok kişiye dr erkek erkek demiş tak doğurunca kucağına kız vermişler hele bir tanesi şok oldum bu benim değil filan demiş gerçi 9 sene önceki olay bu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…