Valla cnm benim deri kalın hehehe
ondan pek öyle şeyler hissedemedim benim oğlan doğduğunda da sürekli ayaklarını çekiyordu kendine doğru anne karnındaki pozisyonu alıyorlar ilk 20 günde)
ama benimki popoyu havaya dikmeye bayılırdı.....
Ben nerdeyse 19. haftama girecem, ben bile öğrenmedim:)) Yanılmasından iyidir diyip, öğrenmek için çaba sarf etmiyorum açıkçası. Ayrıntılı ultrasonda daha kesin söylüyorlar nasıl olsa, onu bekliyorum ben de...
Ya bir de o konu var her doktor ayrıntılı ultrason istiyor mu?
günaydın kıslaaarrr akıntı bendede oluyo krem gibi zaman zamanda kaşınıyo((
Kızlar günaydınnnnnnsize bir haberim var.. dün akşam muayeneye gittim ve sonunda öğrendim bebeğim kız prensesim geliyoooo
ayyy yerim onu ben. yaa sorma hani böyle youtubeda olurya bebeğin eli falan anne karnında. herkese sorardım bende o kadar olmadı derdi. heralde deri ile ilgili bişey. çok heyecanlı herşey ya:))
Kızlar günaydınnnnnnsize bir haberim var.. dün akşam muayeneye gittim ve sonunda öğrendim bebeğim kız prensesim geliyoooo
hehe gözün aydın canım. yahu bu erkekler ağustos için hep kız çalışmış:))
Gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)
Offf bir dünya şey yazmıştım silindi. Neyse Kısacası bence çok şanslısın diyordum :) Umarım bende ilerleyen haftalarda günışığımın hareketlerini hissedebilirim. :))
hissedersin canım merak etme. eminim benim gibi korkmassın da:)) bu arada o sağlam hareket ben bal yedikten sonra oldu. bi deneyin bal yiyip, tatlı bişey yada enerji veren bişey yiyip.
Muhtemelen ilk etapta korkarım :)) ama olsun ! Bu arada bir yerde okumuştum/ yabancı bir kaynakta, dediğin doru olabilir, bebeğinizin hareketlerini hissetmek için sakin bir köşeye çekilin ve birkaç parça çikolata tüketin diyordu
kızlar gunaydınnnnnnn :))) bende doktordan gelıyorum. bu ay gercekten kız bereketı yaşıyoruz. benımde bebişim kız
kızlar gunaydınnnnnnn :))) bende doktordan gelıyorum. bu ay gercekten kız bereketı yaşıyoruz. benımde bebişim kız
yok yahu korkmassın. benim biraz stress birikimi ve yanlız olduğumdan oldu. evet canım sen yürürken bebek sallanıyorya uyuyormuş mesela. hatta bebekler daha çok gece oynar gündüz uyurlarmış. çikolatayı yiyip, yada portakal suyu, bal herneyse yatağa uzanırsan bisüre sora mutlaka oynamaya başlar. zaten en güçlü hareketlerini hissediyormuşuz yer değiştirme gibi. hadi git yap bende merak ettim olucakmı:))
Şimdi iş yerindeyim canım yapamam ama akşam yapıp haber vereceğim. Gerçi ben bebek hareket etse anlar mıyım ondan yana da şüpheliyim
uzun süredir sizi takip ediyorum fakat üyeliğimi bir türlü aktifleştirememiştim.ben de aranıza dahil olmak istiyorum.aynı şeyleri yaşadığım hisleri sizlerle paylaşmak çok güzel.ben 16 haftalıkhamileyim,cinsiyeti büyük bir ihtimal erkek dedi doktorum,önümüzdeki hafta kesin belli olur umarım.sizinle paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?