2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy yerim onu ben. yaa sorma hani böyle youtubeda olurya bebeğin eli falan anne karnında. herkese sorardım bende o kadar olmadı derdi. heralde deri ile ilgili bişey. çok heyecanlı herşey ya:))

Kızlar günaydınnnnnn size bir haberim var.. dün akşam muayeneye gittim ve sonunda öğrendim bebeğim kız prensesim geliyoooo

ayyy yerim onu ben. yaa sorma hani böyle youtubeda olurya bebeğin eli falan anne karnında. herkese sorardım bende o kadar olmadı derdi. heralde deri ile ilgili bişey. çok heyecanlı herşey ya:))

Offf bir dünya şey yazmıştım silindi. Neyse Kısacası bence çok şanslısın diyordum :) Umarım bende ilerleyen haftalarda günışığımın hareketlerini hissedebilirim. :))

Offf bir dünya şey yazmıştım silindi. Neyse Kısacası bence çok şanslısın diyordum :) Umarım bende ilerleyen haftalarda günışığımın hareketlerini hissedebilirim. :))

hissedersin canım merak etme. eminim benim gibi korkmassın da:)) bu arada o sağlam hareket ben bal yedikten sonra oldu. bi deneyin bal yiyip, tatlı bişey yada enerji veren bişey yiyip.

hissedersin canım merak etme. eminim benim gibi korkmassın da:)) bu arada o sağlam hareket ben bal yedikten sonra oldu. bi deneyin bal yiyip, tatlı bişey yada enerji veren bişey yiyip.

Muhtemelen ilk etapta korkarım :)) ama olsun ! Bu arada bir yerde okumuştum/ yabancı bir kaynakta, dediğin doru olabilir, bebeğinizin hareketlerini hissetmek için sakin bir köşeye çekilin ve birkaç parça çikolata tüketin diyordu

yok yahu korkmassın. benim biraz stress birikimi ve yanlız olduğumdan oldu. evet canım sen yürürken bebek sallanıyorya uyuyormuş mesela. hatta bebekler daha çok gece oynar gündüz uyurlarmış. çikolatayı yiyip, yada portakal suyu, bal herneyse yatağa uzanırsan bisüre sora mutlaka oynamaya başlar. zaten en güçlü hareketlerini hissediyormuşuz yer değiştirme gibi. hadi git yap bende merak ettim olucakmı:))

kızlar gunaydınnnnnnn :))) bende doktordan gelıyorum. bu ay gercekten kız bereketı yaşıyoruz. benımde bebişim kız

OH maşallah kız bereketi kaç kız oldu yaw....
gözünüz aydın olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım....

Şimdi iş yerindeyim canım yapamam ama akşam yapıp haber vereceğim. Gerçi ben bebek hareket etse anlar mıyım ondan yana da şüpheliyim

Hoşgeldin aramıza, sağ salim bebişini kucağına alırsın inşallah.

Kızlar günaydınnnnnn size bir haberim var.. dün akşam muayeneye gittim ve sonunda öğrendim bebeğim kız prensesim geliyoooo

Gözün aydın canım, minik bir prensesimiz daha geliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…