2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım neler yaşadın sen öle, hem güzel bi duygudur bebeği hissetmek hem de senin kadar çok hissedince ki ilk aylarda haklı olarak korkuya kapılmışsın ( Ama bu duyguya alışıp sakinleşmene sevindim. Bakalım ben ne zaman hissedeceğim.

hehe sorma canım. şimdide alıştım durmadan yatakta tatlı yiyip oynamasını bekliyorum:)) çok güzel bişey yaa. yaa ne zaman sesimizi duymaya başlayacaklar. ben masal okuyacağım o zamanı bekliyorum ama bu haftalarda ancak içerideki sesleri duyabiliyormuş annenin kalp atışı gibi. dilerimn sizde en yakın zamanda hissetmeye başlarsınız.

ohh gözünaydın darısı bizlere inşallah sağlıkla al kucağına canım

Aminnnn canım inşallah cümlemize :)) darısı başınıza...

kızlar gunaydınnnnnnn :))) bende doktordan gelıyorum. bu ay gercekten kız bereketı yaşıyoruz. benımde bebişim kız

Gözünaydın canımmm:))

Gözün aydın canım, minik bir prensesimiz daha geliyor....[/QUOTE]

Eveeettt:))) Sağol canımmmm hoşgelsinler bakalımm :))

maşallah sağlıkla gelsin.kaçıncı haftada öğrendin canım?
ben nezman öğrencem ya.meraktan çatlıycam...

Aminn sağlıkla gelsinler inşallah bütün bebeklerimiz.. Ben 15+5 te öğrendim canım. bende çok merak ediyodum sonunda rahatladım:)))

bu arada herkes farklı saatte giriyor kaçırmışsınızdır diye doğum, doğum sonrası semineri var birçok kurumun ortaklaşa düzenlediği ayşe önerin. ücretsiz. tarihleri yeni geldi mailime kayıt oldum bende. 17 mart 2011 perşembe 13-17:30 19 mart cumartesi 15-18 yer kozyatağı kültür merkezi.

şimdi bişey daha sorucam size kafam karıştı çok. bu hani takip şeyi varya altta yazan. orda bebek için 25 cm diyor. 25 cm çok büyük değilmi yahu. mezureyle ölçünce karnımın uzunluğu nerdeyse o kadar( ben neyi yanlış hesaplıyorum??

canım ben ilk hamile kaldığım günden beri oğlum olacak dedim hep öyle hissettim ve doğru çıktı dr anneler hıssederler dedı inş canım istediğin gibi olur hersey sağlıklı olsun en önemlısı o

kızlar hiç kalcanızda batma oluyomu kuyruk kemıgı batması benım çok oturunca batıyor acaba sızlerde olan varmı

tavas aynen benimde oluyor... sağ tarafımda kalçamın hemen üstünde benimki ayrıca çok yürüyünce ayakta kalınca da ağrıyor aynen dediğin gibi bi batma hissi... rahatsızlık verici...

cnm korkma sakın benim de annem bana hamileyken sürekli burnu kanarmış ... zaten ya burun kanaması ya da burun tıkanıklığı normal diyor doktorlar... bende de burun tıkanıklığı var ve inanılmaz bir ağız kuruluğu geceleri 2 koca bardak su içiorum uyanıp uyanıp... soğuk buhar makinesi aldı eşim saolsun fak.r marka çok memnun kaldım tavsiye ederim.

şekerim bende merak ediodum doktora gittinmi neymiş die... ama bak hayırlısı seninki çok hareketli çıktı korkucak bişey yokmuş ben de rahatladım valla :)) şimdiden bu kadar hareketliyse doğunca seni çok yorcak gibi küçük meleğin... darısı başıma artık bende bi hissetsem artık çok memnun olcamm :)))

kızlar gunaydınnnnnnn :))) bende doktordan gelıyorum. bu ay gercekten kız bereketı yaşıyoruz. benımde bebişim kız

cnm gözün aydınn... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ... :)))

Nereden takip ediyorsun bu seminerleri, bende varsa ankarada olanlara katılmak istiyorum.

Senin haftana bakılırsa bebekler bu haftalarda 15-22 cm arası bişey oluyor. 25 biraz fazla olmuş :))

sorma canım ya cok zor valla ama napalım artık hersey bebişlerimiz için ben dr sordum bır krem falan verebılırmısınız dıye hamılelıkte kullanabılecegın bır krem veya ilaç yok dedi

aynen bende simdiye kadar hicbir sorun yasamadim cok sükür bu kadarina da katlanicaz artik bebislerimiz icin :)

Kızlar günaydınnnnnn size bir haberim var.. dün akşam muayeneye gittim ve sonunda öğrendim bebeğim kız prensesim geliyoooo

gözün aydın canım, kucağına aldığın günleride göresın inşallah..

canım gözün aydın, kucağına aldığın günleride nasip etsin allahım,darısı benım gibi öğrenmeyenlerin başına inşallah

maşallah sağlıkla gelsin.kaçıncı haftada öğrendin canım?
ben nezman öğrencem ya.meraktan çatlıycam...

aynen canım ya,belli olsada cicilerini alsak dimi?neyse son 17 günüm kaldı

Buarada nezle oldum deli gibi burnum akıyor. Nefes almakta zorlanıyorum ayrıca alakası var mı bilemiyorum ama tüm eklemlerim ağrıyor. el bileğimi yukarı aşağı oynatamıyorum bile. acaba dr. umu arasam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…