kızlar gunaydınnnnnnn :))) bende doktordan gelıyorum. bu ay gercekten kız bereketı yaşıyoruz. benımde bebişim kız
Kızlar günaydınnnnnnsize bir haberim var.. dün akşam muayeneye gittim ve sonunda öğrendim bebeğim kız prensesim geliyoooo
günaydın herkese ben biraz erken kalkmış olsamda 5 30 gibi:)))
neyseki bebeğin hareketlerine alıştım:)) ama benim yaşadığımı yaşayan olursa söliyim korkmasın benim kadar. böyle bi sendrom olabiliyormuş. hani önce bebeğe bişey oluyor korkusu. sonrada kendini uzaylı gibi hissetme içimde canlı var diye. ondan sakına korkmayın. şimdi alıştım:)) zaten alışmasam nolucak kızım kıpır kıpır:)) şimdiden böleyse ileride nasıl olucak bilmiyorum. bu arada aşırı zayıf ve derim ince olduğu için hareketi dışarıdanda görebiliyormuşum. gece gece inanılmaz bir sinir harbinden sora normale döndüm şükür.
Canım neler yaşadın sen öle, hem güzel bi duygudur bebeği hissetmek hem de senin kadar çok hissedince ki ilk aylarda haklı olarak korkuya kapılmışsın( Ama bu duyguya alışıp sakinleşmene sevindim. Bakalım ben ne zaman hissedeceğim.
ohh gözünaydın darısı bizlere inşallah sağlıkla al kucağına canım
kızlar gunaydınnnnnnn :))) bende doktordan gelıyorum. bu ay gercekten kız bereketı yaşıyoruz. benımde bebişim kız
maşallah sağlıkla gelsin.kaçıncı haftada öğrendin canım?
ben nezman öğrencem ya.meraktan çatlıycam...
Kızlar günaydınnnnnnsize bir haberim var.. dün akşam muayeneye gittim ve sonunda öğrendim bebeğim kız prensesim geliyoooo
günaydııııııın
yarın randevumuz var; bebişimin cinsiyetini görücez inşallah;
ama heyecanlı değilim aslında heyecanlı numarası yapıyorum galiba:)))))))))))))))
cunku erkek olduguna emın gıbıyım öyle hissediyorum
ya sizler...hisleriniz doğru çıktı mı bu konuda?
ama bi sürpriz olsa ; doktor kız dese havalara uçarım :)
hayırlı saglıklı uzun ömurlu olsun ama kızdır inşaallah.
kızlar hiç kalcanızda batma oluyomu kuyruk kemıgı batması benım çok oturunca batıyor acaba sızlerde olan varmı
kızlar merhaba,yardımınıza ihtiyacım var,
benim son günlerde burun kanamam arttı birde gece ağzım çok kuruyor nefes alamıyorum,soğuk buhar makinesi almak istiyorum ama hangisini alacağım pek bilemedim,kullanan varmı aranızda???
günaydın herkese ben biraz erken kalkmış olsamda 5 30 gibi:)))
neyseki bebeğin hareketlerine alıştım:)) ama benim yaşadığımı yaşayan olursa söliyim korkmasın benim kadar. böyle bi sendrom olabiliyormuş. hani önce bebeğe bişey oluyor korkusu. sonrada kendini uzaylı gibi hissetme içimde canlı var diye. ondan sakına korkmayın. şimdi alıştım:)) zaten alışmasam nolucak kızım kıpır kıpır:)) şimdiden böleyse ileride nasıl olucak bilmiyorum. bu arada aşırı zayıf ve derim ince olduğu için hareketi dışarıdanda görebiliyormuşum. gece gece inanılmaz bir sinir harbinden sora normale döndüm şükür.
bu arada herkes farklı saatte giriyor kaçırmışsınızdır diye doğum, doğum sonrası semineri var birçok kurumun ortaklaşa düzenlediği ayşe önerin. ücretsiz. tarihleri yeni geldi mailime kayıt oldum bende. 17 mart 2011 perşembe 13-17:30 19 mart cumartesi 15-18 yer kozyatağı kültür merkezi.
şimdi bişey daha sorucam size kafam karıştı çok. bu hani takip şeyi varya altta yazan. orda bebek için 25 cm diyor. 25 cm çok büyük değilmi yahu. mezureyle ölçünce karnımın uzunluğu nerdeyse o kadar( ben neyi yanlış hesaplıyorum??
tavas aynen benimde oluyor... sağ tarafımda kalçamın hemen üstünde benimki ayrıca çok yürüyünce ayakta kalınca da ağrıyor aynen dediğin gibi bi batma hissi... rahatsızlık verici...
cnm korkma sakın benim de annem bana hamileyken sürekli burnu kanarmış ... zaten ya burun kanaması ya da burun tıkanıklığı normal diyor doktorlar... bende de burun tıkanıklığı var ve inanılmaz bir ağız kuruluğu geceleri 2 koca bardak su içiorum uyanıp uyanıp... soğuk buhar makinesi aldı eşim saolsun fak.r marka çok memnun kaldım tavsiye ederim.
şekerim bende merak ediodum doktora gittinmi neymiş die... ama bak hayırlısı seninki çok hareketli çıktı korkucak bişey yokmuş ben de rahatladım valla :)) şimdiden bu kadar hareketliyse doğunca seni çok yorcak gibi küçük meleğin... darısı başıma artık bende bi hissetsem artık çok memnun olcamm :)))
cnm gözün aydınn... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ... :)))
bende cok fazla oturmuyorum hareketnedıyorum gercekten calısınca zor ama benım hamılelıgın basından berı hıcbir sorunum olmadı allaha sukur sadece bu sıkıntı var napalımm artık cok agrıyınca ayakta gezınıyorum bıraz
aynen bende simdiye kadar hicbir sorun yasamadim cok sükür bu kadarina da katlanicaz artik bebislerimiz icin :)
tavas aynen benimde oluyor... sağ tarafımda kalçamın hemen üstünde benimki ayrıca çok yürüyünce ayakta kalınca da ağrıyor aynen dediğin gibi bi batma hissi... rahatsızlık verici...
Benim de aynı şekilde kuyruk sokumumda batma oluyordu fizik tedavi uzmanına gösterdim. Hamilelikte vücut doğum pozisyonuna hazırlandığı için kuyruk sokumu biraz içe bükülebiliyormuş bu da ağrı yaparmış. 2 çözüm var dedi 1- çekme yöntemi ( kuyruk sokumunu tutup çekerek normal pozisyona getiriyorlar ki hiç önermem) 2- sürekli simit dedikleri ortası boş bir minder üzerine oturacaksın. Ben İşbir yatakta satılıyor oradan aldım ama diğer ortapedik malzemeler satan yerlerden de temin edilebilir.
maşallah sağlıkla gelsin.kaçıncı haftada öğrendin canım?
ben nezman öğrencem ya.meraktan çatlıycam...
sakinleştim canım uyuduktan sonra. saol
saol canım. eşimle problemlerim yok. kendisi yanımızda yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?