2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

21 mart'ta benimde gebelik kontrolüm var... doktoruma soracağım konular birikti zaten bunu da danışiim... simiti görmüştüm bi de başkasından da duymuştum bakalım tavsiye ederse bana da bende alırım... zaten işbirin bu gibi ürünleri çok ii oluo bende sırt ağrısı çok oluodu şimdi onun sırt yastığını kullanıorum çok rahatladım yanımdan eksik etmiorum...

sorma canım. valla aradım hemen aramammı. ayy çok garipti yaa:)) ama alıştım. şimdi sabahtan beri kitap falan okuyorum. oda ne zaman tatlı bişey yesem tepişiyor:)) darısı başına gerçekten. ayy ben bu korku ve panikle nasıl doğurucam bilmiyorum.

Nereden takip ediyorsun bu seminerleri, bende varsa ankarada olanlara katılmak istiyorum.

Senin haftana bakılırsa bebekler bu haftalarda 15-22 cm arası bişey oluyor. 25 biraz fazla olmuş :))

canım internette yazıyorum. normal doğum kursları seminerleri diye. genelde eski tarihliler çıkıyor ama ben hangi kurum düzenliyorsa telefon açıyorum hala varmı yada bu yılda varmı diye onlarda bilgi veriyorlar. henuz tarihi belli değilsede mailimi veriorum bilgi atıyorlar. sende bi bak bakalım. mustelanın var seminerleri mustela doğum semineri anlara yaz çıkar.

evet anlamadım bende bu hani bizim alttaki şeyler kiloyuda biraz fazla sölüyor sanıyorsam. 25 cm demiş nasıl yani dedim. gerçi 22 cm de uzun değilmi yahu nasıl sığıyor:)) hem biz nasıl hissetmiyoruz kocaman olmuşlar:))

bugün daha iyisin herhalde bebeginin hareketlerine alismissin :) esinle olan sorunu pek anlamadim cnm ama cok fazla sormak istemiyorum canin sikilmasin .

saol canım alıştım. alışmamak mümkün değil tepişiyor artık:))

eşimle sorun falan gibi küçük bişey değil demek istedim. biz ayrıldık.

Kızlar günaydınnnnnn size bir haberim var.. dün akşam muayeneye gittim ve sonunda öğrendim bebeğim kız prensesim geliyoooo

kızlar gunaydınnnnnnn :))) bende doktordan gelıyorum. bu ay gercekten kız bereketı yaşıyoruz. benımde bebişim kız

gözünüz aydin kizlar ne güzel bi sürü kiz bebek geliyo bende cok kiz istiyorum ama bakalim hayirlisi neyse o olsun

saol canım alıştım. alışmamak mümkün değil tepişiyor artık:))

eşimle sorun falan gibi küçük bişey değil demek istedim. biz ayrıldık.

ayyy ne güzel yaa keske benimkide tepisip dursa :))

hmmm cnm böyle bi zamanda yasanicak en kötü sey olsa gerek ama herseyde bi hayir vardir derler.

bugün daha iyisin herhalde bebeginin hareketlerine alismissin :) esinle olan sorunu pek anlamadim cnm ama cok fazla sormak istemiyorum canin sikilmasin .

ayyy ne güzel yaa keske benimkide tepisip dursa :))

hmmm cnm böyle bi zamanda yasanicak en kötü sey olsa gerek ama herseyde bi hayir vardir derler.

hehe tepişir tepişir. çok az kaldı. ben 20. haftayı bekliyordum ilk hamileliğim diye hissedemem sanıodum ondan hiç dinlemiyordum bile. ama zayıf oluncada hissediyormuşsun. gayet güçlüydü yani hareketi hiç öle hissedilmeyecek gibi değil. bence herkes hissetmeye başlar burda yakında canlı yayındada paylaşırız:)

selam arkadaşlar nasılsınız bir sürü kız haberi gelmiş hepinizin gözü aydın olsun :))
eyeszay cim sen nasılsın şu son yazılara bakarak paniğini atlattığını fark ediyorum şimdi daha sakinsindir umarım bende daha sakin bir ortamda bebeğimin hareketlerini takip edemedim hep otururken bakmaya caluşıyorum :))
sabah beslenme uzmanı dr.ma gittim daha önce söyledimmi bilmiyorum ama benim insüline direncim çıkmıştı bu yüzden de hemde gebeliğim için sık sık kontrollere gidiyorum bu gittiğimde gecen sefere göre 1200 gr almışım ama kof kilo yani yağ alımı bebekte haftası itibari ile 200 gr falan olmalı neyse bana 2 hap verdi
Osteocar.. Tablet etken madde olarak 400 mg Kalsiyum, 150 mg Magnezyum, 5 mg Çinko, 2.5 mcg Vitamin D (100 IU) içerir.
diğeride
GLUCOPHAG... 1000 MG 100 FİLM TABLET içeriğinde
Gebelik ve laktasyon dönemlerinde, dehidrasyona neden olabilecek durumlarda, ciddi enfeksiyon ve travma durumunda Glucophage kullanımı önerilmez
yazıyor
dr özellikle B sınıfı gebelikte de kullanılabilir falan dedi ama ben ikna olmadım şimdi netten prospektüse baktım da rahatsız oldum kendi kadın doğumcuda sorucam ama bilginiz varsa yazarsanız sevinirim

gözün aydın canım allaha sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Amin canım cümlemize inşallah:))

Merhaba canım, butür ilaçları beslenme uzmanı değil de gerek görürse doktorunun vermesi lazım bence. Kendi doktoruna sormadan kullanma bence.

Merhaba canım, butür ilaçları beslenme uzmanı değil de gerek görürse doktorunun vermesi lazım bence. Kendi doktoruna sormadan kullanma bence.

aradım dr mu zaten geri dönecek bana bekliyuorum zaten ilaçlarıda almadım daha

merhabalar :)
ben kasım annesiyim ve siz tecrübeli annelerden mama sandalyeleri hakkında bilgi isteyecektim hangisi daha kullanışlıdır diye. kumaşı naylon olmayan ve çıkarıp yıkanabilen birsey tercihimdir. fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
sizlere ve bebeklerinize bol gülücüklü sağlıklı günler...

Senin de gözün aydın canım, maşallah kızlarımız arayı açıyor :))
sanada hayırlı olsun canım

canım yanılmıyorsam 24. haftada tamamlanıyor duyma duyuları:)

canım bız okadar tecrubelı değiliz:)))) hele bı doğsunlarda , en az 6 aylıkken kullanılabılıyor mama sandalyelerı.

canım ben henüz,birkaç kıyafetten başka birşey almadım bebiş için..gelecek kasımda doğm yapacaksn anladğm kadryla..erken başlamşsınz alışverişe..cinsiyeti belli olsun alıcam bende yavaş yavaş

aradım dr mu zaten geri dönecek bana bekliyuorum zaten ilaçlarıda almadım daha

çok saol canım benim iyiyim. umarım sende iyisindir.

yahu bu bişilere bağışıklık vs nerde hangi testlerde çıkıyor?? bana sorarsan doktoruna sormadan alma ilaç canım. çünkü gerekli olsaydı o verirdi. ben hamilelerin daha sakin bırakılması bi çok şeyle panik yapılmaması taraftarıyım. birde senin bebişin kaç gram canım?? beslenme uzmanı ultrasonda bebeğe mi baktı kilosunu biliyor?

o ilk ilacı burda kullanan anneler vardı öle hatırlıorum. zararı yoktur heralde. ama diğerinde uyarıda vermiş beni korkuttu. doktoruna sor canım herşeyi. bana bebeğe kof kilo aldırmak kısmı biraz garip geldi. ben daha hiç kilo almadım bebişim normalden ağır. zaten ilk bebeklerimizi besliyoruz. sen ne yiyorsun ki genelde. dikkat ediyormusun işte akşam meyve, yemekte bigün sebze bigün başka bişey protein falan??? heralde bitek çikolata yemen gerek kof kilo diye bişi varsa:)

pardon kızlar ben 2010 yerine 2011e atmışım ama sizin sorularınıza fırsat buldukça cvp vermeye çalışırım, 4 aylık olduk çünkü biz :))

canım sen annesin sanırım. biz daha anne adayıyız. allah izin verirse ağustosta anne olucaz biz. ondan daha mama sandalyesine gelmeden çok şey var alacağımız:)) sen tecrubeli olarak ilk neler almamız gerektiğini bize öneride bulunabilirsin belki.

Canım benbiraz aceleciyim :) biz geçen hafta sonu bebek arabası ile beraber mamasandalyesini aldık. zaten çevremdeki tecrübeli arkadaşlardan dolayı almayı düşündüğüm marka bir kampanya yapmıştı üçlü bebek arabası seti ile beraber mamasandalyesi veriyordu. Çok fonksiyonel olduğunu düşündüğüm için sana aynısını öneririm ( Chicc.. marka modeli de Polly Magic) 0 aydan itibaren kullanılabiliyor. Ekbesinlere geçilene kadar ana kucağı şeklinde kullanılabiliyor. asansörlü olduğundan 0 -4 yaş arası kullanıma uygun. Bence bir bak derim.

cnm yaa akşam akşam neler yaşamışsın öyle...
neyseki bugün rahatlamışsın sevindim şimdi dört göz beklersin tabi hareketlerini
ayy bakalım ben ne zaman hissedecem
kızlar günaydın 2 gündür aşırı akıntım var ne yanma ne koku yok beyaz krem arası ama çok fazla hem yumurta akı hem krem kıvamında bir akıntı sizlerde durum nasıl?
zeynepcim benimde çok fena akıntım var dr um gyno max. diye fitil verdi ama o daha çok psikolojimi bozdu kullanıyorum 10 dk sonra akmaya başlıyo bi daha bütün gün akıp duruyo sinir oluyorum her an tereddütteyim acaba ne akıyo kanamamı başladı diye neyseki 3 tane kaldı ama iyice psikolojimi bozdu sorma...
Kızlar günaydınnnnnn size bir haberim var.. dün akşam muayeneye gittim ve sonunda öğrendim bebeğim kız prensesim geliyoooo
oh oh maşallah bi sürü prenses oldu yaa ne güzel...hayırlısı olsun cnm...
hehe gözün aydın canım. yahu bu erkekler ağustos için hep kız çalışmış:))
ay ne iyi dedin kız valla öyle hep kız hep kız maşallah erkeklerede
kızlar gunaydınnnnnnn :))) bende doktordan gelıyorum. bu ay gercekten kız bereketı yaşıyoruz. benımde bebişim kız
oh oh maşallah cnm hayırlısı olsun kızın oluyomuş...

ayy cnm seninde oğlun oluyomuş maşallah bunca kız hbrinden sonra erkek hbride geldi nihayet,bende hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren hep kız dedim ve öylede çıktı..
bebişlerimiz hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi boş...

canım aldığın cicileri eklesene merak ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…