Benim de aynı şekilde kuyruk sokumumda batma oluyordu fizik tedavi uzmanına gösterdim. Hamilelikte vücut doğum pozisyonuna hazırlandığı için kuyruk sokumu biraz içe bükülebiliyormuş bu da ağrı yaparmış. 2 çözüm var dedi 1- çekme yöntemi ( kuyruk sokumunu tutup çekerek normal pozisyona getiriyorlar ki hiç önermem) 2- sürekli simit dedikleri ortası boş bir minder üzerine oturacaksın. Ben İşbir yatakta satılıyor oradan aldım ama diğer ortapedik malzemeler satan yerlerden de temin edilebilir.
tavas aynen benimde oluyor... sağ tarafımda kalçamın hemen üstünde benimki ayrıca çok yürüyünce ayakta kalınca da ağrıyor aynen dediğin gibi bi batma hissi... rahatsızlık verici...
cnm korkma sakın benim de annem bana hamileyken sürekli burnu kanarmış ... zaten ya burun kanaması ya da burun tıkanıklığı normal diyor doktorlar... bende de burun tıkanıklığı var ve inanılmaz bir ağız kuruluğu geceleri 2 koca bardak su içiorum uyanıp uyanıp... soğuk buhar makinesi aldı eşim saolsun fak.r marka çok memnun kaldım tavsiye ederim.
şekerim bende merak ediodum doktora gittinmi neymiş die... ama bak hayırlısı seninki çok hareketli çıktı korkucak bişey yokmuş ben de rahatladım valla :)) şimdiden bu kadar hareketliyse doğunca seni çok yorcak gibi küçük meleğin... darısı başıma artık bende bi hissetsem artık çok memnun olcamm :)))
cnm gözün aydınn... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ... :)))
Nereden takip ediyorsun bu seminerleri, bende varsa ankarada olanlara katılmak istiyorum.
Senin haftana bakılırsa bebekler bu haftalarda 15-22 cm arası bişey oluyor. 25 biraz fazla olmuş :))
bugün daha iyisin herhalde bebeginin hareketlerine alismissin :) esinle olan sorunu pek anlamadim cnm ama cok fazla sormak istemiyorum canin sikilmasin .
Kızlar günaydınnnnnnsize bir haberim var.. dün akşam muayeneye gittim ve sonunda öğrendim bebeğim kız prensesim geliyoooo
kızlar gunaydınnnnnnn :))) bende doktordan gelıyorum. bu ay gercekten kız bereketı yaşıyoruz. benımde bebişim kız
saol canım alıştım. alışmamak mümkün değil tepişiyor artık:))
eşimle sorun falan gibi küçük bişey değil demek istedim. biz ayrıldık.
bugün daha iyisin herhalde bebeginin hareketlerine alismissin :) esinle olan sorunu pek anlamadim cnm ama cok fazla sormak istemiyorum canin sikilmasin .
ayyy ne güzel yaa keske benimkide tepisip dursa :))
hmmm cnm böyle bi zamanda yasanicak en kötü sey olsa gerek ama herseyde bi hayir vardir derler.
gözün aydın canım allaha sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
gözün aydın canım, kucağına aldığın günleride göresın inşallah..
Sağol canım inşallah o günleride görürüz:)))
:
gözünüz aydin kizlar ne güzel bi sürü kiz bebek geliyo bende cok kiz istiyorum ama bakalim hayirlisi neyse o olsun
hayırlısı olsun canım
selam arkadaşlar nasılsınız bir sürü kız haberi gelmiş hepinizin gözü aydın olsun :))
teşekkür ederiz canım:))
selam arkadaşlar nasılsınız bir sürü kız haberi gelmiş hepinizin gözü aydın olsun :))
eyeszay cim sen nasılsın şu son yazılara bakarak paniğini atlattığını fark ediyorum şimdi daha sakinsindir umarım bende daha sakin bir ortamda bebeğimin hareketlerini takip edemedim hep otururken bakmaya caluşıyorum :))
sabah beslenme uzmanı dr.ma gittim daha önce söyledimmi bilmiyorum ama benim insüline direncim çıkmıştı bu yüzden de hemde gebeliğim için sık sık kontrollere gidiyorum bu gittiğimde gecen sefere göre 1200 gr almışım ama kof kilo yani yağ alımı bebekte haftası itibari ile 200 gr falan olmalı neyse bana 2 hap verdi
Osteocar.. Tablet etken madde olarak 400 mg Kalsiyum, 150 mg Magnezyum, 5 mg Çinko, 2.5 mcg Vitamin D (100 IU) içerir.
diğeride
GLUCOPHAG... 1000 MG 100 FİLM TABLET içeriğinde
Gebelik ve laktasyon dönemlerinde, dehidrasyona neden olabilecek durumlarda, ciddi enfeksiyon ve travma durumunda Glucophage kullanımı önerilmez
yazıyor
dr özellikle B sınıfı gebelikte de kullanılabilir falan dedi ama ben ikna olmadım şimdi netten prospektüse baktım da rahatsız oldum kendi kadın doğumcuda sorucam ama bilginiz varsa yazarsanız sevinirim
Merhaba canım, butür ilaçları beslenme uzmanı değil de gerek görürse doktorunun vermesi lazım bence. Kendi doktoruna sormadan kullanma bence.
sanada hayırlı olsun canımSenin de gözün aydın canım, maşallah kızlarımız arayı açıyor :))
canım yanılmıyorsam 24. haftada tamamlanıyor duyma duyuları:)hehe sorma canım. şimdide alıştım durmadan yatakta tatlı yiyip oynamasını bekliyorum:)) çok güzel bişey yaa. yaa ne zaman sesimizi duymaya başlayacaklar. ben masal okuyacağım o zamanı bekliyorum ama bu haftalarda ancak içerideki sesleri duyabiliyormuş annenin kalp atışı gibi. dilerimn sizde en yakın zamanda hissetmeye başlarsınız.
canım bız okadar tecrubelı değiliz:)))) hele bı doğsunlarda , en az 6 aylıkken kullanılabılıyor mama sandalyelerı.merhabalar :)
ben kasım annesiyim ve siz tecrübeli annelerden mama sandalyeleri hakkında bilgi isteyecektim hangisi daha kullanışlıdır diye. kumaşı naylon olmayan ve çıkarıp yıkanabilen birsey tercihimdir. fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
sizlere ve bebeklerinize bol gülücüklü sağlıklı günler...
merhabalar :)
ben kasım annesiyim ve siz tecrübeli annelerden mama sandalyeleri hakkında bilgi isteyecektim hangisi daha kullanışlıdır diye. kumaşı naylon olmayan ve çıkarıp yıkanabilen birsey tercihimdir. fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
eyeszay cim sen nasılsın şu son yazılara bakarak paniğini atlattığını fark ediyorum şimdi daha sakinsindir umarım bende daha sakin bir ortamda bebeğimin hareketlerini takip edemedim hep otururken bakmaya caluşıyorum :))
sabah beslenme uzmanı dr.ma gittim daha önce söyledimmi bilmiyorum ama benim insüline direncim çıkmıştı bu yüzden de hemde gebeliğim için sık sık kontrollere gidiyorum bu gittiğimde gecen sefere göre 1200 gr almışım ama kof kilo yani yağ alımı bebekte haftası itibari ile 200 gr falan olmalı neyse bana 2 hap verdi
Osteocar.. Tablet etken madde olarak 400 mg Kalsiyum, 150 mg Magnezyum, 5 mg Çinko, 2.5 mcg Vitamin D (100 IU) içerir.
diğeride
GLUCOPHAG... 1000 MG 100 FİLM TABLET içeriğinde
Gebelik ve laktasyon dönemlerinde, dehidrasyona neden olabilecek durumlarda, ciddi enfeksiyon ve travma durumunda Glucophage kullanımı önerilmez
yazıyor
dr özellikle B sınıfı gebelikte de kullanılabilir falan dedi ama ben ikna olmadım şimdi netten prospektüse baktım da rahatsız oldum kendi kadın doğumcuda sorucam ama bilginiz varsa yazarsanız sevinirim
aradım dr mu zaten geri dönecek bana bekliyuorum zaten ilaçlarıda almadım daha
cnm yaa akşam akşam neler yaşamışsın öyle...günaydın herkese ben biraz erken kalkmış olsamda 5 30 gibi:)))
neyseki bebeğin hareketlerine alıştım:)) ama benim yaşadığımı yaşayan olursa söliyim korkmasın benim kadar. böyle bi sendrom olabiliyormuş. hani önce bebeğe bişey oluyor korkusu. sonrada kendini uzaylı gibi hissetme içimde canlı var diye. ondan sakına korkmayın. şimdi alıştım:)) zaten alışmasam nolucak kızım kıpır kıpır:)) şimdiden böleyse ileride nasıl olucak bilmiyorum. bu arada aşırı zayıf ve derim ince olduğu için hareketi dışarıdanda görebiliyormuşum. gece gece inanılmaz bir sinir harbinden sora normale döndüm şükür.
zeynepcim benimde çok fena akıntım var dr um gyno max. diye fitil verdi ama o daha çok psikolojimi bozdu kullanıyorum 10 dk sonra akmaya başlıyo bi daha bütün gün akıp duruyo sinir oluyorum her an tereddütteyim acaba ne akıyo kanamamı başladı diye neyseki 3 tane kaldı ama iyice psikolojimi bozdu sorma...kızlar günaydın 2 gündür aşırı akıntım var ne yanma ne koku yok beyaz krem arası ama çok fazla hem yumurta akı hem krem kıvamında bir akıntı sizlerde durum nasıl?
oh oh maşallah bi sürü prenses oldu yaa ne güzel...hayırlısı olsun cnm...Kızlar günaydınnnnnnsize bir haberim var.. dün akşam muayeneye gittim ve sonunda öğrendim bebeğim kız prensesim geliyoooo
hehe gözün aydın canım. yahu bu erkekler ağustos için hep kız çalışmış:))
oh oh maşallah cnm hayırlısı olsun kızın oluyomuş...kızlar gunaydınnnnnnn :))) bende doktordan gelıyorum. bu ay gercekten kız bereketı yaşıyoruz. benımde bebişim kız
canım ben ilk hamile kaldığım günden beri oğlum olacak dedim hep öyle hissettim ve doğru çıktı dr anneler hıssederler dedı inş canım istediğin gibi olur hersey sağlıklı olsun en önemlısı o
Canım benbiraz aceleciyim :)biz geçen hafta sonu bebek arabası ile beraber mamasandalyesini aldık. zaten çevremdeki tecrübeli arkadaşlardan dolayı almayı düşündüğüm marka bir kampanya yapmıştı üçlü bebek arabası seti ile beraber mamasandalyesi veriyordu. Çok fonksiyonel olduğunu düşündüğüm için sana aynısını öneririm ( Chicc.. marka modeli de Polly Magic) 0 aydan itibaren kullanılabiliyor. Ekbesinlere geçilene kadar ana kucağı şeklinde kullanılabiliyor. asansörlü olduğundan 0 -4 yaş arası kullanıma uygun. Bence bir bak derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?