2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sorma valla çok heyecanlı bir geceydi:))

gözün aydın canım, normal doğumu gördün mü ya kızlar dün yoktum destan yazmışsınz bugün kimse b işe yazmıyo

canım ben bebeğim olan kitabı almıştım. hamilelikle ilgili bütün bilgilere nede olsa netten ulaşıyoruz. bebek doğduğunda nete girmeye çok vakit olamayacak diye. ama siz söleyince öbürünüde merak edip onuda yazdırdım. oda anca bi aya gelir:)) sen seminere gelmiyormusun bu arada?

tane 0
tesekkur ederım canım evet bu kadar kız arasında erkek olması lazım ama ben yenı öğrenmedım öğrenmedım hafta oldu canım gecen hafta yazdım ama yenı gordun sanırım tesekkur edrım

:86:canım doğru söylemiştin unutmuşum bebeğimi aldığını..ben semınere gelemem istanbul dışında bir ildeyim,ilinde ilçesi.devlet memuru olunca geziyoruz böle

:86:canım doğru söylemiştin unutmuşum bebeğimi aldığını..ben semınere gelemem istanbul dışında bir ildeyim,ilinde ilçesi.devlet memuru olunca geziyoruz böle

hehe doru sölüosun canım. ama senin olduğun yerdede vardır kesin. mustelanın seminerlerine bak netten.

ayyy ben çok heyecanlıyım o seminere gidicem diye yaa:)) mutlu oldum.

canım aldığın cicileri eklesene merak ettik

Resim eklemeyi çok denedim ama bir türlü beceremiyorum ((
Şimdi araba piyasasında durum şu; en kalitelisi ne derseniz Orbit veya Stokke marka bebek arabaları ancak bunlar en azından bana göre gereksiz pahalılar. Orbit' in sadece 0 - 6 ay arasında kullanılan kısmı 2000 TL civarında Stokke yine aynı şekilde ve zaten Stokke marka şuan türkiyede yok. yurt dışında bile Türk parası ile 1800 TL civarında Tr satış fiyatları çok daha yüksek. Benim araştırmalarına göre ve tecrübeli arkadaşlarımdan aldığım fikirlere göre ya Chicco veya Concord neo alacaktım Chicco nun özel bir serisi var black label trio travel system diye oto koltuğu ( 0-13 kg) , port bebesi, kangrusu, bebek ıvır zıvırı konulan takım çantası( içinde alt değiştirme süngeri var) , yağmurluk, 4 yaşa kadar kullanılan arabası + mama sandalyesi (ki dediğim gibi bu mama sandalyesini yeni doğandan 4 yaşa kadar kullanabiliyorsunuz - ana kucağı oluyor, daha ileride sandalye gibi kullanılıyor) 1700 TL bu kampanyadan önce mama sandalyesi hariç 1800 TL idi. Zaten aradığım bütün özelliklere uyduğu ve kullanan ve çok memnun olduğunu belirten arkadaşlar olduğu için bunu tercih ettim. Tabi komple siyah tüm araba seti bu belki bazıları için istenmeyen özellik olabilir.
Bu arada benim için bebek arabasını çok alçak olmaması önemli idi 1- belim tutulmasın diye 2- bebeği yol kenarında gezdirirken zararlı gazlar 1 m nin altında oluyor dolayısı ile yüksek bebek arabası ile bebeği gazlardan uzak tutabiliyorsunuz.
Kesinlikle çinde üretilmemiş. Özel seri olduğu için italyada üretilmiş. Kumaşı nefes alabilen kumaş. Bebek olmaz ama olduya ters döndü yüzü üstü duruyor kumaş hava aldığı için bebek de nefes almaya devam ediyor. Terletmiyor ve yıkanabiliyor.
Çift yönlü kullanılabiliyor. ( güneş, yağmur gibi hava durumuna göre yönünü değiştirebiliyorsunuz.
Akşam evdeki PC de silmediysem tüm markaların özellikleri ile ilgili bilgiler vardı. onu da ekleyeyim size.

canım aldığın cicileri eklesene merak ettik

Şaka gibi!!! bugün 2. defa oluyor 1 sayfa dolusu yazı yazdım zaman aşımı diyip sildi. Kızlar artık akşama tekrar yazarım size.

yaa kızlar benim göbek değil de şu ara akşamları bacaklarım çok kaşınıyor...dün mahvoldum yaa akşam....haşır huşur...kıpkırmızı oldu bacaklarım

valla çok saol canım çok güzel bilgiler vermişsin. benimde kafam çok karışıktı bu konuda çünkü. o kadar çok marka varki hepsininde özlellikleri farklı. nerden aldın peki sen? ya bugün showda kocaman bi bebek mağazasına girdiler bende öyle biyere girip bakmak istiyorum bişeylere.

Şaka gibi!!! bugün 2. defa oluyor 1 sayfa dolusu yazı yazdım zaman aşımı diyip sildi. Kızlar artık akşama tekrar yazarım size.

Ya yazdıklarım silindi sandım zaman aşımı falan diyince çok üzülmüştüm. Neyse Akşam eve gidince silmediysem daha detaylı bir araştırma yapan bir arkadaşımın maili vardı onu da gödereceğim. orada marka marka özellikleri anlatmış

Ben tesadüfen Chicco nun kendi mağazasına girmiştim öylesine annemle bakıyorduk adam kampanyayı söyleyince hiç düşünmedim bile.

merhaba kızlar ankarada kamu kurumlarında idari izin uzatılmış öğlen geldim evime güzelce dinlendim. bi de yrn tatil olsa ne güsel olurdu. buldum da bunuyorum di mi

kızlar benim bulantılar yeniden başladı.. sol kasığımda da çekilme gibi his var.. gögüslerim deli gibi kaşınıyo hatta beyaz beyaz deri yenileniyo gibi..

Kızlar günaydınnnnnn size bir haberim var.. dün akşam muayeneye gittim ve sonunda öğrendim bebeğim kız prensesim geliyoooo

kızlar gunaydınnnnnnn :))) bende doktordan gelıyorum. bu ay gercekten kız bereketı yaşıyoruz. benımde bebişim kız

ooohh prenseslerimiz artıyooo. oğluma kız seçerim artık kesin değildi ama çaktırmadan ben hava girdim. cmt belki bana daeyezsay gibi kız derler. gerçi ona da gönlüm var.. hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…