kızlar merhaba
uzun zamandır yoktum
internete sınırlı girebiliyorum
bi sorum var cevap yazar unutmazsanız sevinirim
akıntı için dr bana biteral 500 hap verdi
aranızda bunu ya da başka hapı kullanan var mı akıntı için
2-3 gündür sarı bi akıntı başladı tahminimce üşüttüm
canım kurs ayrı seminer ayrı. kurs diyosan onada memorial ataşehirinkine gidicem:)) seminer zaten her daim var her daim gidebilirsin.
hehe mutlaka hissedersin canım benim. çok yakındır. özellikle zayıfsan ve derin ince ise sende daha erken hissedebiliyormuşsun. zaten hissedince anlaşılmayacak gibi değil. yani ben her daim elimde kamera çekip size göstermek istiyorum karnım nasıl çıkıp iniyor ama işte kızım alınca kamerayı elime duruyor:))
masallah cnm sana ve kizina
18. haftayi bekliyorum ben de simdi merakla
kızlar 3 lü test sonucumu aldım .malesef risk 50/1 çıkmış..( offf naoıcam ben yaaa...lütfen dua edin..tets tekrarlanıyo şimdi , yarında farklı hastaneler gidicem test vermeye..sonuvca göre a mnio sentezmiş...
cnm bendede akıntı var dr um fitil verdi ama hiç sevemedim ben bu fitili,fitilin adı gyno max.
hap nasıl etkilimi cnm bi denede yaz bizede...
göğüs ve göbek için mustela aldıydım ben acaba o bacaklara da sürülür mü??mustela biraz kazıktı acaba bacaklara badem yağı felan mı alsam ekstradan??cts bi gelsin vallaha bebişimi bi göriyuim hayırlısıyla sonraki ilk sorum akıntım olacak...yaa kızlar benim göbek değil de şu ara akşamları bacaklarım çok kaşınıyor...dün mahvoldum yaa akşam....haşır huşur...kıpkırmızı oldu bacaklarım
canım bacakların ya kurumuştur yada çatlak olacaktır öyle haşur huşur kaşıma öncelikle bacaklarına da çatlak kremi sür sonra kaşırken avuç içi ile ovala dr umla konuştum onayladı ilaçları :)
valla akıntı bende de bir ara çoktu ama artık normalllerdeyim napılır bilmiyorum bazılarına drları fitil vermiş cmtsi bi sor gene :)
hehehe kopardın beni:) yaw bende de vaa aynı hisler ...ben de sendenimsanırım bebişim hareketlerini anlamam için çırpınıp duruyor da ben anlamıyorum çünkü annem öyle dedi hani dedim ya karnımda hamlama gibi garip bişey var falan 2 gundur çocuğum bana belli etmeye ugrasıyor sanırım
anne de iş yok napsın :)))
bende de bayadır var o akıntı derdi...cts doktora gidicem...eğer bişi verirse veya bilgilenirsem hemen dönerim sana canım...kızlar merhaba
uzun zamandır yoktum
internete sınırlı girebiliyorum
bi sorum var cevap yazar unutmazsanız sevinirim
akıntı için dr bana biteral 500 hap verdi
aranızda bunu ya da başka hapı kullanan var mı akıntı için
2-3 gündür sarı bi akıntı başladı tahminimce üşüttüm
canım 2li test yaptırmamışmıydın sen...hatırlayamadım ???kızlar 3 lü test sonucumu aldım .malesef risk 50/1 çıkmış..( offf naoıcam ben yaaa...lütfen dua edin..tets tekrarlanıyo şimdi , yarında farklı hastaneler gidicem test vermeye..sonuvca göre a mnio sentezmiş...
hangi riskin peki bu 50/1? tek teste bakarak kesinlikle canını sıkma....güzel haberlerini getir bize inşallah
kızlar 3 lü test sonucumu aldım .malesef risk 50/1 çıkmış..( offf naoıcam ben yaaa...lütfen dua edin..tets tekrarlanıyo şimdi , yarında farklı hastaneler gidicem test vermeye..sonuvca göre a mnio sentezmiş...
hehe tepişir tepişir. çok az kaldı. ben 20. haftayı bekliyordum ilk hamileliğim diye hissedemem sanıodum ondan hiç dinlemiyordum bile. ama zayıf oluncada hissediyormuşsun. gayet güçlüydü yani hareketi hiç öle hissedilmeyecek gibi değil. bence herkes hissetmeye başlar burda yakında canlı yayındada paylaşırız:)
aslinda bende cok zayifim hamile kaldigimda 50 kilo falandim simdi 52 falanim kilo da almadim öyle bakalim belki 1-2 haftaya bende iyi bi sekilde hissederim bu arada nasil fotograf ekleniyo buraya bilemiyorum bebek arabasi araba koltugu falan bunlarla ilgili seyler yazilmis okudum bizde bugün baya bi dolastik magazalari bu konuda o kadar bilgiliyiz ki :))) büyük ihtimalle ayni markalar orda da vardir belki burdakinden biraz pahalidir ama isterseniz resimlerini eklerim bilgi de verebilirim
canım benim ne riskiymiş bu? yaş mı? umarım yanlş anlaşılmştır.allah yardımcın olsun dualarım sennle:26:
canım 2li test yaptırmamışmıydın sen...hatırlayamadım ???
hangi riskin peki bu 50/1? tek teste bakarak kesinlikle canını sıkma....güzel haberlerini getir bize inşallah
ikili temizdi canım.bunda trizomi 21 var fazladan..
hissedersin canım merak etme. eminim benim gibi korkmassın da:)) bu arada o sağlam hareket ben bal yedikten sonra oldu. bi deneyin bal yiyip, tatlı bişey yada enerji veren bişey yiyip.
trizomi 21 yani downm sendromu(
ikili temizdi canım.bunda trizomi 21 var fazladan..
canım başka doktora daha gözük istersen.hem bu dawn sendromu ayrıntılı ultrasyonda da anlaşılıyormş..benım rkadaşn ablasında 1/57 risk çıktı.ayrıntılı ultrasytona girdiğinde doktor gerek görmemiş artık nasıl anlayabiliyorsa,sanırım kafa göz yapısı ense kalınlığndan da belli ediyor kednını..bence onu doktoruna bir sor bakalım..bana 2li test gerek görmemişti doktor 3lü yaparız dedi bu ayın sonu için.herşeyin hayırlısı:26:
trizomi 21 yani downm sendromu(
canım inşallah yenilenen testte bişey çıkmaz.. arkadaşların dediği gibi bu riskin yüksek çıkması illa bişey olacağı anlamına gelmiyo, düşük olması da hiç bi sorun çıkmıycak demek değil. dualarım seninle.. umarım hiçbirimiz sorun yaşamadan bebişlerimizi kucağımıza alırız allahın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?