biz de bugun öğrendik cinsiyetini.
bi oğlan daha geliyomuş
hayırlısı olsun tabı saglıklı olsun ama hayalkırıklıgı yasadım.
agladım doktordan cıkınca; sonra da Allaha isyan , bebeğime de haksızlık ettiğimi düşünüp çok üzüldüm.
ama yaşadığım duyguyu inkar edemem ki,..
kız istiyordum evet ama en çok da kocam kız kız diye tutturduğu için..
sonra hiç olmayanları düşündüm.. utandım kendimden ..
ama cinsiyet konusunda beklenti içinde olmak suç mu? bi de kız annesi olmak nası bişey onu bilelim demek..
doktor bebeğin sağlıklı oldugunu söylediğinde sevinmek yerine kız değil diye üzülmek şımarıklık belki ama üzgünüm ne yapayım.
düşünün artık doktora ilk sorduğum şey üçüncü gebelik için ne kadar beklemeliyim oldu.
Allahım ne olur gücüne gitmesin; bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alıp saglıkla buyutmeyı nasip et.
yok canim benim ben anliyorum seni. bende yasadim. doktor ilk erkek dediğinde taa hastaneden eve yürüyerek gelmisim yasadiğim mutluluktan farkinda değilim. sora kiz dediklerinde öle bi soka girdimki üzüntümü gizlemeye çok çalistim. sora kizdim kendime sağlikli bebeğin ona sevinmelisin diye. ve nitekim haftalar sora alistim. simdi gayet mutluyum. hiç alisamam saniodum. simdide doktor erkek dese soka girerimD emin ol alisirsin. hem durmadan doğum yapma öle vucut toparlasin kizda gelir D birde bak bazen kesin olmadiğida oluyor. alisicaksin nede olsa sen simdi sağliği için dua et.
Cnm benim bende seni iyi anlayanlardanım
ne eşim tarafında ne de benim tarafımda hiç kız torun yok kesinlikle bana da olmaz dedim kendimi o kadar çok şartladığım halde dr.kız dediğinde eminmisiniz benden kız çıkmaz yanlış olmasın dedim dr hftya gel gene bakalım dedi ve hala içimde erkek olabilir mi diye sorguluyorum sanırım ayrıntılıdan sonra inanacam tamamen ama en önemlisi sağlıklı olması.....
amin..
Sağlıkla inşallah hepimiz yavrularımızı kucaklarımıza alırız.
Bu işe en çok kayınvalide sevinecek..
Benim eşimle erkek kardeşi arasında kardeşinden kaynaklanan bi sorun var...
Kayınvalıde de bundan benı soırumlu tutuyor ama allah biliyor ben değilim sorumlusu neyse uzun hikaye..
Bigün bana demişti ki allah sana bi oğlan daha versin onlar da benimkiler gibi birbirine düşman olsun.
şimde kendinden sanacak bak diyecek benim ahım cıkmaya başladı...
Offff yedi köyü bi eşşeğe bindirdim anlayacağınız ne düşüneceğimi şaşırdım.:44:
allah allahh. şu beddua edenlere çok kızıyorum. Sonuçta onlar da onun torunu, oğlunun çocukları.. Küs olsalar mutlu mu olacak... Inşallah çook iyi anlaşan kardeşler olurlar..
gerçekten de k.validene de yuh yani torunu olacak işte
düşünme sen böyle şeyler iki aynı cins birbirine destek olurlar madem durumunuz var 3.yü yaparsın allah büyük....
Ben yaptirmiyorumbide bu tetanoz asisini ne yaptiniz??
biz de bugun öğrendik cinsiyetini.
bi oğlan daha geliyomuş
hayırlısı olsun tabı saglıklı olsun ama hayalkırıklıgı yasadım.
agladım doktordan cıkınca; sonra da Allaha isyan , bebeğime de haksızlık ettiğimi düşünüp çok üzüldüm.
ama yaşadığım duyguyu inkar edemem ki,..
kız istiyordum evet ama en çok da kocam kız kız diye tutturduğu için..
sonra hiç olmayanları düşündüm.. utandım kendimden ..
ama cinsiyet konusunda beklenti içinde olmak suç mu? bi de kız annesi olmak nası bişey onu bilelim demek..
doktor bebeğin sağlıklı oldugunu söylediğinde sevinmek yerine kız değil diye üzülmek şımarıklık belki ama üzgünüm ne yapayım.
düşünün artık doktora ilk sorduğum şey üçüncü gebelik için ne kadar beklemeliyim oldu.
Allahım ne olur gücüne gitmesin; bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alıp saglıkla buyutmeyı nasip et.
hehe gülüceksiniz ama bana ben önce liste yaptim. gidip en tarz olanlarini ve böyle iç karartici olmayanlarini seçtim. tabi bunlarin içindende gidip bebeğe en uygun olanlarini sorusturucam. birde ben dediğim gibi araba çok kullanacağimi sanmiyorum. kesin kanguru ile tasirim yada sürekli kucağimda olur bebek:))) oda belli bi saatten sonra heralde olmaz. off tecrubeli anneler yardimm....
en beğendiğim arabalar ve arastiracağim arabalari yaziorum
bayildim buna maclaren techno xlr travel system fiyati 1.349.00 tl
kraft twist travel system 939.00
maxi cosi quinny buzz xl üç tekerlek
1.399.00
jane solo formula rebel pro travel system
kraft rapid jogger travel system
599.00
p208a racer travel 565.00
p209 racer travel 560.00
valla bende her doktor farkli cinsiyet söleyince cinsiyetine göre almaya korktum bisileriD yüsden sende bisey kaybetmis sayilmazsin. cinsiyet sölenip yanlis çikanlarda varmis heralde kesin hepimiz 20. haftada örenicez.
ayyy evet yaa çinmis bende biraz önce öğrenip hayal kirikliği yasadim. ee sen baktinmi sen neye karar verdin? görünüs olarakta öle güsel varmi beğendiğin? 3 tekerleklileri iyi diyorlardi bana aslinda. dönülmüyormuymus?
benim dr da aynı şeyi söyledi canım ama benim penisilin alerjimde olduğundan hiç bişey içemedim :))eyeszay..:)) canım evet 19. haftamdayım ama daha öyle aman aman birşey hissetmedim. çok hafif hafif bir şeyler... karın bölgem, göbeğim falan var kilolu sayılırım yani belki ondandır..
bugün dr.a gittim kızlar, üst solunum yolu enfeksiyonundan sürünüyorum...kendi dr.um ultrasona aldı, hazır gelmişsin deyip resmen ayrıntılı ultrason taraması yaptı. kızım iyi çok şükür, tam 272 gr. olmuş..:)) sonra dr.um KBB.ye sevketti. o dr.da alfoxil 1 gr.lık antibiyotik ve gargara, burun damlası-minoset falan verdi...
minoset, damla falan neyse de antibiyotiğe bakıp bakıp duruyorum... acaba içsem mi... içmesem mi...
aslında dr., penisilin grubu antibiyotik türevlerinin hamilelikte son 30 yıldır en güvenilir ilaç grubunda olduğunu söyledi ama, ben gene de tereddütteyim...
acep ne yapsam..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?