2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canim benim ben anliyorum seni. bende yasadim. doktor ilk erkek dediğinde taa hastaneden eve yürüyerek gelmisim yasadiğim mutluluktan farkinda değilim. sora kiz dediklerinde öle bi soka girdimki üzüntümü gizlemeye çok çalistim. sora kizdim kendime sağlikli bebeğin ona sevinmelisin diye. ve nitekim haftalar sora alistim. simdi gayet mutluyum. hiç alisamam saniodum. simdide doktor erkek dese soka girerimD emin ol alisirsin. hem durmadan doğum yapma öle vucut toparlasin kizda gelirD birde bak bazen kesin olmadiğida oluyor. alisicaksin nede olsa sen simdi sağliği için dua et.

Cnm benim bende seni iyi anlayanlardanım
ne eşim tarafında ne de benim tarafımda hiç kız torun yok kesinlikle bana da olmaz dedim kendimi o kadar çok şartladığım halde dr.kız dediğinde eminmisiniz benden kız çıkmaz yanlış olmasın dedim dr hftya gel gene bakalım dedi ve hala içimde erkek olabilir mi diye sorguluyorum sanırım ayrıntılıdan sonra inanacam tamamen ama en önemlisi sağlıklı olması.....

teşekkür ederim sağol canım...

alışacağım biliyorum ama şu an karma karışık duygular içindeyim..

tekrar kız için umut besleyip hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum

ama hala içimin bi köşesi bidahaki muayeneye kadar kız diye bekleyecek biliyorum..

ooff cok yorucu.

canım herşeyden hayırlısını dile gene bak benim abimin eşi
2 tane oğluşu vardı kız çok istiyordu 3.yü yaptı ve o ikiz oldu şimdi 4 oğlan annesi
rabbim ne yazdıysa o mühim olan sağlıklı olmaları....

amin..

sağlıkla inşallah hepimiz yavrularımızı kucaklarımıza alırız.

bu işe en çok kayınvalide sevinecek..

benim eşimle erkek kardeşi arasında kardeşinden kaynaklanan bi sorun var...

kayınvalıde de bundan benı soırumlu tutuyor ama Allah biliyor ben değilim sorumlusu neyse uzun hikaye..

bigün bana demişti ki Allah sana bi oğlan daha versin onlar da benimkiler gibi birbirine düşman olsun.

şimde kendinden sanacak bak diyecek benim ahım cıkmaya başladı...

offff yedi köyü bi eşşeğe bindirdim anlayacağınız ne düşüneceğimi şaşırdım.:44:

allah allahh. şu beddua edenlere çok kızıyorum. Sonuçta onlar da onun torunu, oğlunun çocukları.. Küs olsalar mutlu mu olacak... Inşallah çook iyi anlaşan kardeşler olurlar..

gerçekten de k.validene de yuh yani torunu olacak işte
düşünme sen böyle şeyler iki aynı cins birbirine destek olurlar madem durumunuz var 3.yü yaparsın allah büyük....

gerçekten de k.validene de yuh yani torunu olacak işte
düşünme sen böyle şeyler iki aynı cins birbirine destek olurlar madem durumunuz var 3.yü yaparsın allah büyük....

:) yaparız inşallah dimi..

garantisi yok ama olsun :)
1 yaşına kadar emzirsem az mı olur ki?
seneye yaza hamile kalsam.. 2013 de dogar allahın ıznıyle ; ıkız gıbı olurlar..

cesaretime hayyran kaldım .
adama sorarlar 7 senedır aklın nerdeydı dıye..
hakkaten nerdeynmıs benım aklım 7 senedır. :44:

merhaba kızlar ben de 18+4 günlük hamileyim
bu ikinci beeğim olacak bir de 15 aylık bir kızım var
fazla zaman bulamıyorum arada bi yazdıklarınıza bakıp çıkıyordum
bebek arabalarıonı konuştuğunuzu görünce yazmak istedim
kesinlikle ağır ve büyük arabalardan uzak durun
dünyanın parasını verip maxi cosi aldım ama çok pişmanım çok

cerebrum77
CESARET İŞİ VALLA AMA ÇOK DA GÜZEL OLUR..

BEN DE YRN ÖĞRENCEM GELİŞMELERİ.. BAKALIM ERKEK Mİ DİYCEK DOKTORUMUZ. YİNE. ALIŞTIM BU FİKRE ÇÜNKÜ.. AMA SAĞLIKLI OLSUN DA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL..
BNM MESAİM BİTTİ.. HERKESE GÜZEL, SORUNSUZ, SAĞLIKLI HAFTA SONU DİLİYORUM.. OPULDUNUZ..

Son düzenleme:
bide bu tetanoz asisini ne yaptiniz??
Ben yaptirmiyorum

Hayirlisi olsun canim saglikla bebegini kucagina alirsin umarim kayinvalideni falanda takma kafaya bos ver

burdaki arabalarin sadece bikac tanesini denedim burda öncelikle 3 tekerlikleri hic önermiyolar hem dönerken falan hic kolay degil hemde cocuk büyüyüp hareketlendigi zaman denge sorunu oluyomus duydugum kadariyla

digerleri ise cok agir arabalar sende benim gibi zayif birisin rahat edebilecegini sanmiyorum ne kadar hafif olursa o kadar iyi bi de ön tekerlek kücük arka tekerlek büyük olmasi daha iyiymis ve ön tekerleklerin dönmesi cok önemli

YouTube - full demo for the bugaboo cameleon
YouTube - Concord Mobility Set Neo Intense | babyartikel.de

bunlar benim favorilerimin videolari

selamlar hatunlar ve minicik bebişleri:))
ben kaçgündür giremiyorum deli oldum yaaa evde kızım sayesinde giremiyorum okulda da açmıyor kk yı anlamadım heryeri açıyor kk yı açmıyor (
faceden takip ettiğim kadar artık
bir sorun yoktur inşallahh
sev-rey senin sonucunu ablamasordum MOM değerlerini hesaplayıp ona göre değerlendirmek lazım böyle direk bişe söylenmez dedi ay çok geç oldu di mi yaaa poffffffffffff pc me çok kızdı niye girmiyor ki yaaaa(
biz bebişimle gayet iyiyiz şükür geçmişe bakamadım eşim sinema bileti almış sinemaya gideceğiz vaktım yok o yüzden

ay arabalardan da bahsedilmiş kızlar size tavsiyem büyük araba almayın ben o hataya düştüm ikinci kez aaba almak zorunda kaldım en güzeli chicco nun baston bir modeli var önünde tekli iki teker olanları çok pişman oldum ondan almadığıma(
ay hadi ben kaçtım görüşürüz iyi haftasonlarıııı

yahu insan nasil beddua eder anlamam kendi torunlarina. bosver eski insanlar hep böyle. benimde annem yillardir hep senin kizinda sana benzesin der bende amin derim tesekkur ederim. hani sanki bisey yaptim bide hasta oluyim gece basimdan ayrilmaz beni dünyadaki herseyden çok sever. beddua ettiğini saniyor senin kizinda sana benzesin diyince.

araba konusunda o kadar saatlerdir seçtiğim arabalari hiçe çikardiniz kizlar. hehe. saka yapiorum. valla söleyin olumsuz yanlarini ben pek anlamiorum henuz. bu aradakids go su gönderdiğin arabayida sevdim. bugaboo olani. tecrubeli anneler ne der?? bi korkum var ama montaji böle çok kolay bebek düsmesin bundan.

güzel annelerimiz nasıllarmış bugün???
az önce geldik evimize kızımla gesmelere gittik bis bugün yaaaaaaaaaaaa....
keyifler iyi gibi genelde???
yeni gelen arkideşler hoşgelmiş...
bebiş cinsiyetlerine sevinenler,üzülenler olmuş....nolur yapmayın,şu an tek istediğim şey Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde yafrumu kucağıma almak...cinsiyet falan boş şeyler yaa...şurda tehlike geçiren arkideşleri(ben de dahil),isteyip de çocuk sahibi olamayan arkideşlerimizi düşünün nolur...Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun
yarın doktordayım ben de ...bakalım size ne haberler geitreceğim...dualarım hepimiz için ;:)

Kizlar hiziniza yetismek ne mumkun....Masallah!

Bencede hangi cinsiyette olursa olsun, bebeklerimiz saglikla gelsinler herseyden once onemli olan o, lutfen unutmayin arkadaslar.

Eyeszay, sen bebisin hareketlerini coktannnn hissetmeye baslamisin, biz de henuz tik yok! Seni tebrik ediyorum. Seminer cagrilari icin de cok tesekkurler ben yurtdisinda yasiyorum orada olsaydim sana arkadaslik ederdim, ben de buradaki 5.aydan baslayan dogum kurslarina katilmayi dusunuyorum.

Arkadaslar, bebek arabasi tavsiyesi cok, gercekten zor bir karar olacak, hepimzie kolay gelsin.

Ben geçen günde yazmıştım chicco black label ytrio travel systeem bebek arabası aldım canım.

eyeszay..:)) canım evet 19. haftamdayım ama daha öyle aman aman birşey hissetmedim. çok hafif hafif bir şeyler... karın bölgem, göbeğim falan var kilolu sayılırım yani belki ondandır..

bugün dr.a gittim kızlar, üst solunum yolu enfeksiyonundan sürünüyorum...kendi dr.um ultrasona aldı, hazır gelmişsin deyip resmen ayrıntılı ultrason taraması yaptı. kızım iyi çok şükür, tam 272 gr. olmuş..:)) sonra dr.um KBB.ye sevketti. o dr.da alfoxil 1 gr.lık antibiyotik ve gargara, burun damlası-minoset falan verdi...

minoset, damla falan neyse de antibiyotiğe bakıp bakıp duruyorum... acaba içsem mi... içmesem mi...

aslında dr., penisilin grubu antibiyotik türevlerinin hamilelikte son 30 yıldır en güvenilir ilaç grubunda olduğunu söyledi ama, ben gene de tereddütteyim...

acep ne yapsam..?

benim dr da aynı şeyi söyledi canım ama benim penisilin alerjimde olduğundan hiç bişey içemedim :))
geçmiş olsun tekrar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…