2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güzel sağlıklı mutlu bir hafta sonu geçirirsiniz umarım :) ben kaçtım görüşmek üzere:))))))))):79:

iyiyiz biz sen napiyorsun bakalim.

canim benim o üzülmek değil yahu. hepimiz insaniz tepkilerimizi içimize atarsak çokda sağlikli bisey olmaz. ayrica insan hissettiği bisey içinde allahi zaten kandiramaz. ben o yüzden arkadasi anliyorum. kesinlikle hepimiz sağlikli olsun bebislerimiz istiyoruz yoksa cinsiyetini duyup test yaptirmayi birakirdik zaten. öle sey olurmu. sana ait minicik bisey. kiz yada erkek ne farkederki. sadece yeni duyulan cinsiyete alismak bi 3 gün aliyor. ondan sora tamamsin herseyi ona göre hayal ediosun. simdi ben kiza alistim gidip bana erkek deseler gene onada soka giricem yaniD

bide arkadasin kayinvalidesinin beddua durumu varmis. benimde bebeğin cinsiyetini babasina söleme durumum vardi biliosun çok stress yaptiğim. halada sölemedimDDD bütün ailesi erkek bebek olucak diye bisiler yapiodur ilgileniyorlarsaD

hareketler artik tepisme oldu vallahi. aynen doktorun dediği kadar hareketliymis kizimD sen nerde yasiyorsun canim?

Ben geçen günde yazmıştım chicco black label ytrio travel systeem bebek arabası aldım canım.

canim baktim onada çok siyah yaa(

sorma bende ayni durumdayim. öksürmekten ciğerlerim çikicak ama bana doktor ilaç içme atesin olmadiği sürece dedi. sana önerim hergün 3 defa sarmisak yut. su ile ilaç gibi. ben öle geçirdim 2. defa hastaliğimi bi günde. ki çokta ağirdi. ama diğerlerini içebilirsin demekki. antibiyotiğe takiliosan öle yap.

Yaben de 1 haftadan beri dökülüyorum burnum deli gibi akıyor boğazımda birşy yoktu ama bugün sabah çok kötü boğazım batarak uyandım. Benim dr. um parol ve okyanus suyu ve viks pastil dışında birşey önermedi. Ateşinin çıkmaması lazım, çıkarsa hemen haberim olsun dedi. Paranoyak oldum acaba ateşim çıkıyor da ben mi farketmiyorum diye 10 dk. bir neredeyse ateş ölçüyorum. :18:

benim dr da aynı şeyi söyledi canım ama benim penisilin alerjimde olduğundan hiç bişey içemedim :))
geçmiş olsun tekrar :)

çok sağolasın canım...sen iyileşmişsindir inşallah... sana da geçmiş olsun.. normal zamanda hasta olmakla böyle hamile hamile hasta olmak arasında dağlar kadar fark var..

eyeszaysorma bende ayni durumdayim. öksürmekten ciğerlerim çikicak ama bana doktor ilaç içme atesin olmadiği sürece dedi. sana önerim hergün 3 defa sarmisak yut. su ile ilaç gibi. ben öle geçirdim 2. defa hastaliğimi bi günde. ki çokta ağirdi. ama diğerlerini içebilirsin demekki. antibiyotiğe takiliosan öle yap.

teşekkür ederim canım... burada yazılı her türlü bitkisel formülü denedim sayılır, bi de senin sarımsak önerini deneyeyim.. tek korkum benim tansiyonum çok düşük, 5-10, 6-10 gibi yani. sarımsak daha da düşürür mü...? sana da çok geçmiş olsun canım..

My_Little_Sun_Shine Allah acil şifalar versin hepimize.. senin burnun akıyormuş canım, aslında akması daha iyi diyor dr.lar. benim içime akıyor , geniz akıntım var resmen. bu da midemde birikip sürekli istifra ettiriyor beni. artık öğürmekten ve istifra etmekten başım zonkluyor, diş köklerim bile ağrıyor... bu arada çok haklısın ateş konusunda.. inşallah hiçbirimizin ateşi çıkmaz.. en kötüsü o.. tekrar geçmiş olsun canım..

haa bu arada kızlar ben öksürürken ya da öğürürken idrar kaçırmaya başladım yaa..( dr.a söylemeyi de unuttum...böyle bişey duyanınız var mı, normal midir acaba...

sarımsak tansiyonumu düşürüyormuş? yoksa dengeliyormuymuş? ona bak bi internetten canım ona göre kullan o zaman. bende düşük tansiyonlular sınıfındayım. tansiyonum hamilelikten önce hep 9 4 dü. şimdi sağlık ocağında ölçtüler 10 6 çıktı. ben hep kullandım ama bana bişey yapmadı diye hatırlıyorum. bütün griplerimi antibiyotik almadan sarmısakla geçirdim ben. hatta ilaçtan başarılı olup beni bi günde ayağa kaldırması çok şaşırttı. hamilelikten sorada antibniyotik almıcam. yutması zor biraz 4 e böle. ama dediğim gibi tansiyon olayına bak netten.

yaa öksürüğe çare bulamadım bende. artık baya oldu. gıcık gibi bi öksürük yatınca artıyor. herşeyi yaptım bi o geçmedi.

idrar kaçırmayı çok okudum canım hamilelikte oluyormuş. merak etme ama doktora sor. entaksei?

Gunaydiiiinnn 2011agustosunun guzeeeeel anneleri )))

Ben 2kez gribi atlattim umarim bir daha kapimi calmaz)))

İdrar kacirma bende de 2 kez oldu kendimi cok komik hissettim ama mesanende idrar varken hapsuruk oksuru falan buna sebep oluyor mesane bossa soru yok zaten annem normal dedi olurmus bende dr a sormayi unuttum )) hihihi kendime sidikli dilber diyorum cok rezil bi durum ya ))

canım viaport(kurtköy havaalanına yakın)orda birsürü bebe mağazası yanyana ve çok güzelmiş...görümcem hep ordan almış bebişin ihtiyaçlarını, bi de senin oralara yakın bi yerlerde
e-bebek mağazası olması lazım bi baksana?

kızlar ben kocaman bi bebek mağazasına gitmek istiyorum nerde var? neye gidiyim?

canım kadir has çocuk dünyası var.forum istanbulun alt katı var.eminönü havuzlu çarşı var.başka bildiğiniz varsa banada yazın ben avrupa yakasındayım ama......

canım bulamadım bu e bebek mağazasının adresini. diğerleride uzak bana kurtköy falan( dastini die biyer buldum oraya gidicem bide.

tetanoz aşısını ben yaptırmaya karar verdim. şu yeni doğan tetanozu ile ilgili korktum ondan yaptırıcam.

Slm kızlar...

Günaydın kızlar,

cumartesi tek çalışan benim galiba ( Kimsecikler yok.

bende iş yerimdeyim canım.tek değilsin

Kızlar bende varım maalesef halen çalışıyorum...

Canım e-bebek mağazası libadiye caddesinde ünalana giderken yol üstünde... Libadiye cad. DSİ durağında inip sorarsan gösterirler...

Adresi: Bulgurlu Mah. Üçpınarlar Cad. Adil Bey Sok. No:4 Libadiye İstanbul-Türkiye
bu da açık adresi ...öperim:)
tel:0 216 325 11 11

Son düzenleme:

Bu arada sana da geçmiş olsun canım. İşte ben tam yırttım derken dün geceden beri geniz akıntısı ve boğaz ağrım var.

eyeszay sarımsak tansiyon dengeleyici ve bağışıklık sistemi koruyucudur. Gönlünüzce tüketin kızlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…