kızlar ben bugün bebişin cinsiyetini öğrenmek için doktora gittim.kız bekliyoduk erkek çıktı.çok şaşkınım hala...
doktora inanamadım kesin erkekmi dedim evet dedi.oğluşum benim ya annesi yesin onu
gözünaydın canım benim de çarşamba randevum var aynı günümüz bakalım benim belli olacak mı
yaa beni biraz şişmiş gördü:)
ondan olabilir herhalde sanırsam
ben bi de tatlısız yapamadığımı söyledim de eheueh...abarttığımı düşündü herhalde...
ama eşimi görsen...bana bi bakışı var...eve bundan sonra nutelle girmeyecek dediği anda yüzüm düştü bi anda
tatlı krizin tutunca meyva ile gidermeye bak dedi o isteği...ne kadar başarabilirsem onu da
kızlar ne diyorsunz bu horon işine,zararlı mıdır ya?internette aradım bulamadım bu konuyla ilgli bişey
vallaha dayanamam şekersizliğe sanırsam...kaçamak mı hmmm olabilir ihihih
sementa1983 doktor randevun ne zaman?çok huzursuzsan randevunu erkene çeksene canım?
hehe gülüceksiniz ama bana ben önce liste yaptim. gidip en tarz olanlarini ve böyle iç karartici olmayanlarini seçtim. tabi bunlarin içindende gidip bebeğe en uygun olanlarini sorusturucam. birde ben dediğim gibi araba çok kullanacağimi sanmiyorum. kesin kanguru ile tasirim yada sürekli kucağimda olur bebek:))) oda belli bi saatten sonra heralde olmaz. off tecrubeli anneler yardimm....
en beğendiğim arabalar ve arastiracağim arabalari yaziorum
bayildim buna maclaren techno xlr travel system fiyati 1.349.00 tl
kraft twist travel system 939.00
maxi cosi quinny buzz xl üç tekerlek
1.399.00
jane solo formula rebel pro travel system
kraft rapid jogger travel system
599.00
p208a racer travel 565.00
p209 racer travel 560.00
kızlar benden başka 3 lü test yaptıran var mı bizde?? yada henüz yaptıracak olan , kimse 3 lüden bahsetmedi bi tek ebn mi yaptırdım ki...
canım doktorum bana 2liye gerek yok 3lü yaparız demişti.ayın 28inde 3lü test yapılacak
ben 19.haftama gireceğim...5.5-6 kilo aldım nerdeyse...doktor randövüm 28inde, doktordan randövü almak için 1 ay önceden aramak lazım..neyse bekleyeceğim zaten hissedilecek bir rahatszlkta olmadı ama,belki burdaki arkadaşlar bu konuda deneymlidr yani doktorları ikaz etmiştir yada bir problem yok demiştir oynamalarında diye sorayım dedım..
canım sen kaç kilo aldınki doktorun uyardı.ben toplamda 3 kilo aldım..dikkat etmemiz lazım bencede.akşamları bir kase çorba ve salata bence güzel bir kapanş olabilir..ya ben bir kase yoğurt ve 1 bardk süt içyorum yetersz mı acaba
kızlar benden başka 3 lü test yaptıran var mı bizde?? yada henüz yaptıracak olan , kimse 3 lüden bahsetmedi bi tek ebn mi yaptırdım ki...
ben 19.haftama gireceğim...5.5-6 kilo aldım nerdeyse...
bi de vücudum tuz tutuo herhalde...ödem olmuş dedi...kötü bişi yane
sen gene bi bardak süt içiomussun...ben hiç içemiyorum....yoğurt da arada...kesinlikle 2 bardak süt içmem lazımmış ühühühüh
ben 2 doktora gittim ve sordum..2li test değerlerim iyi olduğu için 3lüye gerek görmedi canım...
ben yaptrıdım..dr umuz 2lı temıs gerek yok dedı ama ben pımpırıklı oldugum ıcın yaptırdım o da temız cıktı cok sukurkızlar benden başka 3 lü test yaptıran var mı bizde?? yada henüz yaptıracak olan , kimse 3 lüden bahsetmedi bi tek ebn mi yaptırdım ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?