2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben yaptrıdım..dr umuz 2lı temıs gerek yok dedı ama ben pımpırıklı oldugum ıcın yaptırdım o da temız cıktı cok sukur

ne güzel maşallah...inş bizdede bişey çıkmaz..ok kötüyüm kızlarr..ne yapacağımı şaşşırdım..cumartesi detaylı ultrasona giricem..inş güzel çıkar herşey..

ne güzel maşallah...inş bizdede bişey çıkmaz..ok kötüyüm kızlarr..ne yapacağımı şaşşırdım..cumartesi detaylı ultrasona giricem..inş güzel çıkar herşey..

sımdı okudum 2lıde bısey cıkmamıs ama 3lude cıkmıs :26: sasırdım ...benım bıldıgım en detaylı sonucu 2lı verıyor o temızse bence hıc kendını uzme bısey cıkmas her dr un gorusu farklı tabı..ama benım dr um akrabam..2lı guvenılır temız cıkınca hıc 3 lu yaptırmıyoruz demezdı ..yanı bı sorun olsaydı Allah korusun 2 lıde de cıkardı bence

Venus, hemen uzulme lutfen. Bu testlerde kesin diye birsey yok, sadece ileriye donuk testlerin yapilmasi icin bir basamak oldugu soyleniyor. Detaylidaki olcumler cok onemli, onlarin eminim iyi cikacaktir. Benim de 21'in de detayli testim yapilacak ben de onu bekliyorum. Eger detayli testte herhangi bir soru isareti bulunursa ondan sonra Amniyo senteze yonlendiriyorlar. Amniyo sentez de bebegin saglikligini %100 gosteren bir islem ama %5 gibi bir dusuk riski de var. Ama simdiye kadar yaptiran tanidiklarim gayet basariliydilar, darisi bizelere insallah, icini ferah tut.

Tesekkurler

Sementa, sen kendini iyi hissediyorsan bir sey olmamistir ama istersen bebisi gormek icin bir randevu ayarla iyice rahatla. Eminim psikolojik olarak cok iyi gelmistir.

Hayırlı olsun canım:)

Bence de olumlu düşün olumlu şeyler olsun. İnşallah güzel haberler alırsın.

ya bu testlerin garantisi yokki sadece ihtimal.kafana takıp takıp üzme kendinide bebişinide.ben 2 liyi de yaptırmadım 3 lüyüde düşümüyorum.rabbim meleklrimizi korur dua at canım.

kızlar cinsiyetimiz kesinleşti oğluşumuz geliyo... doktorumuz 11+3 ken %90 erkek demişti. şimdi kesinleşti. ben folbiol ve corasprin+kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. bunlara ilave herhangi bir ilaç vermedi. 3'lü test istedi.. özellikle sordum riskliyim ondan mı diye hayır rutin herkesten istiyorum dedi. perşembe sonuç çıkacak hayırlısı..

tetenoz aşını ister yaptır ister yaptırma dedi.fazla bişey yiyemiyorum kilo almıyorum süt falan içemiyorum dedim. hiç önemli değil . elinden geldiğince beslenmene dikkat et.. zaten bundan sonra büyüyecek karnında kilon da dedi..

Hadi bakalım bu haftada erkek haftası mı olacak ne?! Allah analı babalı büyütsün. Ben de çarşamba günü gideceğim doktora. Bakalım gösterecek mi kendini? :))

ben geldim kızlar.

e bebek mağazasında hiçbişey yok boşuna gittim. bir iki dikkat çekici kıyafet ama herşey piyasadakinden daha pahalı. aldığımız kitaplar vs. sonra ikeaya gittim orda real var. ordan süper bi kitap aldım hamilelikle ilgili. kitap kocaman. bizim aldığımız kitaptan büyük. kabıda çok güzel. hamilelik doğum ve bebek kitabın adı. carol jones virginia mason kliniği seattle doğum bölümü başkanı yazarı. çok tavsiye etmişler ve 40 liradan 9. 90 a düşmüş. bayıldım. sora bebişime çorap falan aldım ama bidaha gderken biyere markalar vs konusunda liste yapıp gitmeye karar verdim. sütyen aldım nihayet anneminkileri çalıordum. işte aklıma geldikçe yazarım.

venuscum sen hala üzülüyorsun test sonucuna geçende sana yazmıştım okudunmu canım. kadının tekine kesin alınmalı dediler bebeği için risk çok çok yüksek çıkmış kadının 2 başka çocuğu daha varmış onlarada alınmalı demişler hepsi gayet sağlıklı yanındaydı zaten kadının. bu testler risk belirtiyor bi kesinliği yok. ben eminim senin içinde hiçbir sorun olmadığına. sen içini ferah tut cidden. sadece doktorun dediği diğer testleride yaptır. ama bebişini üzme üzülüpte.

hippy cim. senin bu doktorun beni şoka soktu:)) benim bildiğim bana bütün ye dedikleri şeyleri yeme demiş:))) bal pekmez ve muz benim en çok tükettiğim şeyler. bunları hamileliğin içinmi söledi yoksa kilo fazla alma diyemi söledi??? bak ben şu zamana kadar 1 kilo 800 gram gibi bişey aldım. ama gündüz durmadan yiyorum. akşam 8 den sonra athinadaki doktorumun dediği gibi sadece meyve yiyorum. akşam yediklerin kilo yapıyor. bu arada ikindiden sora bebek nasıl bizden bişi almıomuş yahu onada şaşırdım:)))

bu arada horon tepmen iyi olmuş. hiçbişey olmaz ben sana söliyim. ben hergün deli gibi danseyorum. doktoruma söledim. hiçbişey olmaz onlara dedi. düşük riskin falan yoksa hiçbişey olmaz bu tarz aktivitelerden. zira ben yeteri kadar tepiniyorum hergün.

bebek arabası konusunda bi maxi cosi yi sağlam diyorlar evet. ama ben hala karar veremedim. geçende bi arkadaşın yolladığı arabaya bayıldım ama o kadarda verilirmi bilmiyorum. bugaboo arabanın markası burda 2 800 gibi bişey fiyatıda.

başka ne konuştunuz unuttum. şimdilik bu kadar:)

bu arada gittiğim bütün doktorlar bu ne hareketli bebek yerinde durmuyor diyorlardı. bende haftamdan dolayı bebeklerin en hareketli oldukları zamanlar bu zamanlarmış diyordum bilir kişi olarak. ancak bu 3 gün içerisinde anladım bebişim gerçekten fazla hareketli. babası gibi konser verip dans ediyor her dakika içeride. sabah onun kıpranması ile kalkıyorum durmadanda tepişiyor:)) artık doktor uyuduğu saatleri yaz dese yazıcam yani:))bide sonunda aldım kameraya göbeğimden hareketlerini. göbeğimin atmasını. 20 haftada ayrıntılı ultrason cd si ile yollarım babasına artık. gerçi onunda çok umrunda ya. izlerse nerde bu bebişin pipisi diye sorar haberi bile yok daha cinsiyetinin kız olacağından.

kızlar benden başka 3 lü test yaptıran var mı bizde?? yada henüz yaptıracak olan , kimse 3 lüden bahsetmedi bi tek ebn mi yaptırdım ki...

Canım onu her doktor istemiyor..Sende üzülme artık...Benim de dörtlü istedi doktorum..Pazartyesi giicem..Ödüm patlıyor valla....:18:

merhaba arkadaşlarr haftasonu bakmaya fırsatım olmadıı.umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım çünkü. dün akşam kontrole gittik ve ikinci şoku yaşadım. baştan beri erkek hissettiğim bebeğimi 12. haftada kıza benzetmişti doktorum. etraftan da herkes kızın olacak dedikçe iyice kıza adapte etmiştim kendimi ve dün akşam doktorum bebeğimin oğlan olduğunu söyledi şok oldum resmen hislerim çıktı ama 2 saatte zor inandım :)))

canimm ,
seninle ayni kaderi paylasiyoruz;
ben de bugun doktordaydim,
aslinda gecen haftaki kanamadan dolayi kontrole gittim,
ama 16. hafta olduk artik cinsiyeti ogreniriz diyordum, cok heyecanli gittim,
bebegim bagdas kırmus resemn, cekmis bacaklarini kapatmis ; gostermedi cinsiyetini.
dotor 3 hafta sonra cagirdi, yani taa 19. hafta
herhalde en son ben ogrenicem aranizda yaa

kizlar , benim doktorum ablamin 2 bebeginin ve abimin esiin doktoru,
ail doktoru bir nevi.
iyi de bir doktor,
o yuden degistirmek istemiorum ama ultrason muayenelerimiz cok kisa suruyor,
simdi youtube da bi video izledim, 16 haftaik bi gebenin,
doktor oyle ayrintili anlatiyor ki, bu gozu, bu burnu, bu kafatasi, hatta beynini, diger otganlarini bile tek tek gosteriyor,
bizimkisi hic o kadar ayrintili gosterip anlatmiyor,
bikac dk bakiyor sadece ultrasonda,
supheye dustum yaa.
baska bi doktora gitsem mi, ama nereye gidicem ki :-((

eyeszay kız sen eşinle hiçmi görüşmüyosun o merak edip bebişi hiçmi aramıyo ,özel değilse tabi...
bu arada e bebek mağazasını bende çok merak ediyodum ama sen böyle diyince

hippy cim. senin bu doktorun beni şoka soktu:)) benim bildiğim bana bütün ye dedikleri şeyleri yeme demiş:))) bal pekmez ve muz benim en çok tükettiğim şeyler. bunları hamileliğin içinmi söledi yoksa kilo fazla alma diyemi söledi??? bak ben şu zamana kadar 1 kilo 800 gram gibi bişey aldım. ama gündüz durmadan yiyorum. akşam 8 den sonra athinadaki doktorumun dediği gibi sadece meyve yiyorum. akşam yediklerin kilo yapıyor. bu arada ikindiden sora bebek nasıl bizden bişi almıomuş yahu onada şaşırdım:)))

eyeszay,canım belki de kiloma dikkat etmem için söylemiştir...ben gerçekten çok hızlı şişmeye başladım yaa...dışardan görenler 1-2 ay kaldı sanıyorlar doğuma :)
ödem tutuyor bi de vücudum anlaşılan...inşallah bunlar bana sorun olmaz ilerde
bu arada akıntım için de fitil verdi 5 gün kullanacağım...en nefret ettiğim şey onu kullanmak...hamile değilken bile beceremezdim...bu durumda nası becericem bakalım
bu arada muz çok yeme,,kabızlık yapıyor...mesela ben ceviz yediğimi de söyledim...ceviz omega3 biliyorsunuz...ama çok yağlı olduğu için fındığı yememi tercih etti doktorum.....kivi ve elmaya hücüm bi de....offffffff karıştı kafam yaw...

o videoyu varya ben kaç kez izledim,eşime de izlettim..hayran hayran bakındım...doktorun nerde olduunu bilsem gidecem valla...kaç dakka anlattı dimi...benim de en fazla 15 dakka oluyor kontrollerim..ne biliim yaa...şu cinsiyet için de dedi ki sen ne erkek ne kız bekle biraz daha didi....illa giysi alcaksan da sarı renkli ciciler al didi ehehehe:)

kizlar bir de ablama bebek arabasini sordum,
onun 2 cougu var,
ikisinde de bebek arabalarini eskitemeden baskalarina verdim diyor,
zaten cok az kullaniliyor kesinlikle cok pahali birsey alma dedi,
ben de oyle yapicam sanirim, oyle 1000-1500 tllik bisey almamayi dusunuyorum.
besik olarak da park yatak almayi dusunuyorum, yatak odama,
bebekler en cok onlarda rahat ediyormus diye okudum forumlarda hatta karyola-besik alanlar ayrica bir de park yatak aliyorlrmis

bir de bugun omega-3 tableti sordum doktora,
gebelikte kanitlanmis hicbir pozitif etkisi yok dedi.
ama kis aylari, balik yiyemiyorum , vucudum korunsun istiyorum falan dersen bitane yazayim dedi bi marka yazdi.

bir diger size soylecegim konu da sac boyasi
bugun sordum,
doktor bitkisel boyat dedi,
zaten bitkisel boyalar 15-20 gunde akiyor,, o yuzden ben doguma kadar sac boyatmamaya karar verdim,
hic riske atmicam ya.

ha asiyi da tekrar sordum doktor , yaptir dedi.
22 martta yaptiricam insallah

aynen canim yaa.. ben de cok ozendim o doktora. acaba videoya cekiliyor diye mi?
ama prof.cekim degil ki, belli ki bebegin babasi cekmis :-((

en sona senle ben kaldik sanirim.
herkes de diyor ki, utanip sakladigina gore kizdir diyorlarr .. ama hiiicc belli olmaz bence

ben de bugun sari bi atlet don takimla, bi de beyaz body aldim cnm yaa. dayanamadimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…