2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok saol canım bilgi için. alla yollarsan süper olur. sen hangi balık tabletini öneriosun?

Ben New Life ın EFA Daily sini öneriyorum. hatt benim dr. da aynısını öneriyor. YA bir de tetanoz aşısı konusu gerçekten kafa kurcalayıcı. Benim dr. da gerek yok ancak, sen bilirsin dedi. Bi zararı da yok ama gerek de yok afrika da bir kabilede doğum yapmayacaksın dedi. Ya bir de ben zaten 2 yıl önce elimi paslı demirkesmişti o zaman olmuştum. Ama yinede emin olamadım.

sen olduysan o zaman çokta gerek yok canım. bana doktorum sordu son 5 yılda oldunmu die. sağlık ocağındada sordular. ama tabi bilmiyorum. bu yeni doğan tetanozu çok kafamı kurcalıyor benimde. yaa valla sonunda pimpirikli bi anne olucam diye çok korkuyorum. yok üşütücek bebek, yok camı açmayalım heryeri temizleyelim, ya bebeği tutamazsam düşürüsem, nasıl banyo yaptırıcam şimdiden bunlarla kafayı yicem. şimdide bu tetanoz aşısına taktım. off allahım daha rahat olmak lasım. gerçi hamileliğimde öleyim daha rahat relaxım ama bebek doğunca nasıl olucam çok kmerak ediorum:))

yaa evet bak bugün gittim doktor tetanozu mutlaka ol felan demedi...dedim ki sağlık ocağı kaydımı aldı onlar takip ediyorlar gebeliğimi dedim...eer ararlarsa ve yapalım mı derlerse bişi kaybetmezsin yaptır burası Türkiye dedi eheuehe :)
hastanedeki doktoruma da sorucam gidince bakalım o ne dicekkkk...
bebişimi ne zaman hissedeceğimi sordum bugün...nisanda tekmelerinden çıldıracaksın merak etme dedi eheueheu.....bakalım o zaman değişir durum belki...bu arada anlaşılan odur ki akşamları TV başında yenilen fıstıklar,bademler,abur cuburlar artık son buluyor...illa biişi yiyjeksem o elma falan olsun bari....

bu arada aklıma şey de geldi....ben hamileliğim öncesi günde 1 paket sigara içiodum...onu bi anda bırakınca kilo almama o da etki oldu bence...
haaa bu arada ben deli gibi su içiyorum yaaaa....
yaa kızlar şu gebelikde C kategorisi ilaçlar için ne diyorsunuz??
bana bugün verilen fitil ve pomat(vajinal akıntı,kaşıntı için)C kategorisinde ???

kuzum kesin sen hissediosun hareketleride gazla falan karıştırıosun. hissedilmeyecek gibi değil yahu bizim haftalarımızda. bak portakal ye yada elma. sonra otur tv karşısına elinide karnına koy çekme. kesin hissediceksin. atıyo zaten karnın böle pıt pıt. hadi bi dene bende merak ettim:)) beni sabahları uykudan kaldırıo artık bebişim yaa:))

bana fitil yada pomat bişey olur gibi gelmiyor ondan. bende athinadayken fitil vermişti doktor hemde sebepsiz. hatta hamileliğin sonuna kadar kullanacaksın vagina yı temiz tutmaya ve hamilelikte çok olan vaginal enfeksiyonlara vs olmamasına yardım eder demişti. ben onu baya kullandım bitti. inanırmısın normalde ben sistit çok olurdum hamileliğimden önce. kaşıntı olmuştu. antibiyotik kullanımından enfeksiyon oldu falan. bu fitili kullandım bak üstünden o kadar zaman geçti hiçbişey olmadı. hatta acaba trde varmıdır o fitil gene alıyım. gebelik kategorisi neydi bilmiyorum ama bana güvenli geliyor fitiller. ilacın adı utrogestan.

ben tetanozu olucam sanırsam. garantiye aliyim.

hippycim bu arada yeni kitap aldım okudunmu. bizim kitapta ben 5. 6. 7. 8. ve 9. ay hariç bitirdim kitabı. o aylarıda heyecan olsun diye geldiği zaman okumak istedim. şimdi yeni kitabı okuycam anlatırım detaylarını.

hippycim bu arada yeni kitap aldım okudunmu. bizim kitapta ben 5. 6. 7. 8. ve 9. ay hariç bitirdim kitabı. o aylarıda heyecan olsun diye geldiği zaman okumak istedim. şimdi yeni kitabı okuycam anlatırım detaylarını.

ben de 5.aya kadar geldim durdum hehe...
hadi bakalım oku da bilgilendir bizleri...tavsiye edersen biz de ediniriz en kısa yoldan
Saatlerdir bakınıyorum nette...fitille ilgili yazılara felan...
Gebelik kategorisi C çok da matah bişi değil sanırsam ama kullanan çok da gebe var...
yarın kadın doğumcu arkideşime tel açıcam o yönlendirsin beni :)
ben ufaktan kaçıyorum...öpüyorum sizi...kendinize ve bebişlerinize ii bakın emi canlar:)

ii geceler kızlar.17+3 günlük hamileyim hala bulantılarım ve kusmalarım devam edio.aynı durumda olan varmı.ne yapmam gerek dayanamıorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…