çok saol canım bilgi için. alla yollarsan süper olur. sen hangi balık tabletini öneriosun?
slm kızlar bende agustos annesi olacam inşallah sizi ara sıra takip ediyorum ama pek yazmıyorum kızlar bişi dikkatimi çektide genelde bebekler erkek
hoşgeldin canım aramıza yok canım genelde kız bız erkek bebekler azınlıktayız senin bebegın cinsiyetı ne
Ben New Life ın EFA Daily sini öneriyorum. hatt benim dr. da aynısını öneriyor. YA bir de tetanoz aşısı konusu gerçekten kafa kurcalayıcı. Benim dr. da gerek yok ancak, sen bilirsin dedi. Bi zararı da yok ama gerek de yok afrika da bir kabilede doğum yapmayacaksın dedi. Ya bir de ben zaten 2 yıl önce elimi paslı demirkesmişti o zaman olmuştum. Ama yinede emin olamadım.
benimki erkek olucak inşallah hayırlısı olsun tabi ama etrafımdada genelde erkek
benimki erkek olucak inşallah hayırlısı olsun tabi ama etrafımdada genelde erkek
benımde etrafımda hamıle olanların erkek canım ama burada genelde kız benımde bır oğluşum olacak canım
off sorma. işte her doktorun ayrı bişey sölemeside insanı arada bırakıyor. bende bu tetanoz aşısı ile ilgili öleyim. benim doktorum mutlaka olmalısın dedi. biyerlerde okudum yeni doğan tetanozu var bide şu uniceff in falan biliosunuz. ama bi yandanda başka arkadaşların doktorları gerek yok demiş. kafam allak bullak oldu benimde bende arada derede kaldım işte. bu arada bişey sölicem sana. bebeğin hareketlerini hissedince bence daha dengeli beslenmeye başlayacaksın. böle ağır olmayan meyve sebze aradada tabi gerekli protein vs. bana öle oldu çok ilginç. bugün babamla lahmacun yedik. önceden kırmızı et yemiorum diye bari ondan yiyim diyordum. bide çay içtim mesela. o kadar sağlıksız beslenmememe rağmen bebek bir kıpraşmaya başladığında pişman oldum. daha dikkat eder oldum o hareket ettiğinden beri içgüdümü ne. sanada öle olabilir. bende mesela çok tatlı yiyordum şerbetli falan. artık yemiorum. bide akşamları 8 den sora sadece meyve ye. benim doktorum öle demişti. belki ben ondan aşırı kilo almıorum. bide bol su iç. oda yemek yiyince erken doymanı sağlıyor hemde metobolizman güzel çalışıyor.
yaa evet bak bugün gittim doktor tetanozu mutlaka ol felan demedi...dedim ki sağlık ocağı kaydımı aldı onlar takip ediyorlar gebeliğimi dedim...eer ararlarsa ve yapalım mı derlerse bişi kaybetmezsin yaptır burası Türkiye dedi eheuehe :)
hastanedeki doktoruma da sorucam gidince bakalım o ne dicekkkk...
bebişimi ne zaman hissedeceğimi sordum bugün...nisanda tekmelerinden çıldıracaksın merak etme dedi eheueheu.....bakalım o zaman değişir durum belki...bu arada anlaşılan odur ki akşamları TV başında yenilen fıstıklar,bademler,abur cuburlar artık son buluyor...illa biişi yiyjeksem o elma falan olsun bari....
bu arada aklıma şey de geldi....ben hamileliğim öncesi günde 1 paket sigara içiodum...onu bi anda bırakınca kilo almama o da etki oldu bence...
haaa bu arada ben deli gibi su içiyorum yaaaa....
yaa kızlar şu gebelikde C kategorisi ilaçlar için ne diyorsunuz??
bana bugün verilen fitil ve pomat(vajinal akıntı,kaşıntı için)C kategorisinde ???
Kızlar ben sadece 2 kilo aldım..Sizler kaç kilo aldınız..Bende bi gariplik mi var acaba ??
Kızlar ben sadece 2 kilo aldım..Sizler kaç kilo aldınız..Bende bi gariplik mi var acaba ??
hippycim bu arada yeni kitap aldım okudunmu. bizim kitapta ben 5. 6. 7. 8. ve 9. ay hariç bitirdim kitabı. o aylarıda heyecan olsun diye geldiği zaman okumak istedim. şimdi yeni kitabı okuycam anlatırım detaylarını.
ii geceler kızlar.17+3 günlük hamileyim hala bulantılarım ve kusmalarım devam edio.aynı durumda olan varmı.ne yapmam gerek dayanamıorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?