2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım aynen...

Pantolonun kesimi çok güzel. Sıcaklarda da giyinebiliriz.

merhaba kızlar ilk hamilelik alışverişimi yapmış bulunmaktayım lcwden bi pantalon, bi deesprili tişört aldım hiç bi şey kalmamış..
gule gule giyy canimmmm

Tıpkı benim evim gibi,ve bizde aynı şekilde düşünüyoruz.ilk etapta bir park yatak koyarız yatak odasına daha sonra küçük odamızı çocuk odası yaparız

ben de park yatak dusunuyorum aslinda,
cok kullanisli imis, kullananlarin yorumu

gule gule giyy canimmmm

ben de park yatak dusunuyorum aslinda,
cok kullanisli imis, kullananlarin yorumu

ben de park yatak alacağım. Şuan oda yapamam zaten taşınacağız 1 yaşında olunca. belki yeni gittiğimiz yerde bir karyola, bir dolap alabilirim diye düşünüyorum.

ah bende hep bebek odası hayal ederdim ama 2+1 benm evimde..cinsiyetini en son ben öğreneceğm sanırım 28 martta randevm oda gösterirse kendini

oh oh ne güzel odalar beebek yatakları konuşulmaya başlanılmış...benim evimde çocuk odası diye tabir ettiğimiz odamız var ama evlenirken eşim orayada köşe koltuk almıştı boş durmasın diye ben o odayı bebek odası yapmak istiyorum bebek mobilyaları alıp, köşe koltuğuda kaldırmayacağım yeterince büyük değil ve göz kontrolüyle şu şuraya bu buraya diye yerleştirdiğimde oda dolmuş olucakiköşe koltuktada ben yatarım diye düşünüyorum ilk zamanlar...evim müsait olduğu için böylesi bana mantıklı geliyo...

Aslinda bir gitsen iyi olur, baska bir doktora gidip ultrasona girsen nasil olur? Cok gec tarih vermisler...Ultrasona girmeden once tatli birseyler ye, cikolataya tum bebekler tepki veriyor, tatli bir meyve suyu ic, bebegi hareketlendiriyor. Bir de ultrason esnasinda hala donmediyse oksurmeye calis, oksurmek te bebegin donmesini sagliyor, seninkinin biraz rahatini bozacaksin ama denemeye deger.

valla yeri olanlar alsınlar oda benim de ilk evim 2+1 di yapmıştım
hem odada bir çekyat olması da iyi o kadar yorgun olunca oracıkda sızıyorsun zaten
benim oğlanın odası var şimdi yatak odama bir tane beşik alıcam ilerleyen zamanda da
kızıma bir oda yaparım diye düşünüyorum...

Zarpdeniz listeler cok isimize yaraycak tesekkurler ))
merhaba kızlar ilk hamilelik alışverişimi yapmış bulunmaktayım lcwden bi pantalon, bi deesprili tişört aldım hiç bi şey kalmamış..

Ya bende lcw de bisey bulamadim bi kot aldim ondanda memnun degilim dusecek gibi;(

bence de çok mantıklı. benim de bi odamda tek kişilik yatak, beyaz bi dolap ve çalışma masası var. ben burayı arkadaşlar geldiğinde misafir odası, normalde de çamaşır ve ütü odası olarak kullanıyodum. şimdi de perde, halı değiştirip, dolaplara stickerlar yapıştırırak sevimli bi hale getirmeyi düşünüyorum.park yatak gibi bişey alırsam da süper olur.

Son düzenleme:
QUOTE=ZarpDeniz;18178966]Aslinda bir gitsen iyi olur, baska bir doktora gidip ultrasona girsen nasil olur? Cok gec tarih vermisler...Ultrasona girmeden once tatli birseyler ye, cikolataya tum bebekler tepki veriyor, tatli bir meyve suyu ic, bebegi hareketlendiriyor. Bir de ultrason esnasinda hala donmediyse oksurmeye calis, oksurmek te bebegin donmesini sagliyor, seninkinin biraz rahatini bozacaksin ama denemeye deger.[/QUOTE]

bOŞ VER ARKADAŞIM BAŞKA DOKTORA GİTMESİN BEN ŞİMDİ GELDİM DOKTORDAN BİLİYORSUN BENİMKİDE GÖSTERMEMİŞTİ BENDE DAYANAMADIM BU GÜN BAŞKA HASTANEYE GİTTİM, KADIN BAKTI BU BEBEK FAZLA HAREKETLİ DEĞİL NİYE ACABA DEDİ BİR SIKINTI MI VAR DEDİM YOKTA HAREKETLİ OLMASI LAZIM 2 HAFTA SONRA YİNE GEL HAREKETLERİNE BAKALIM DEDİ KENDİ DOKTORUM HİÇ BÖYLE BİRŞEY DEMEMİŞTİ BUNUNLA İLGİLİ HATTA UZUN OLACAK DEDİ CM SÖYLEMEDİ AMA İŞTE BÖYLE 4 BOYUTLU ULTRASONU VAR DİYE GİTMİŞTİM, İSTER İSTEMEZ CANIM SIKILDI. YANİ DİYECEĞİM KENDİ DOKTORUMDAN BAŞKASINADA ARTIK GİTMEM BUNUDA BÖYLE TEST ETTİM ONAYLADIM. :96:

Bebegim hareketlerini hissetmeye baslayan var mi? Varsa neler hissettigini paylasabilirse cok sevinirim. Ben hep ayni noktada(gobegimin 3-4 parmak altinda) hafif bir damar hareketi gibi bir sey
hissetmeye basladim da, onceki bagirsak hareketlerinden farkliymis gibi geldi ve cok sevindim. Cok degisik bir duyguydu , acaba kendimi mi kandiriyorum bu kadar erken hissedemez miyim diye sizinle paylasmak istedim.

Benimde randevum 28 martta, eger goremezsek bir sonraki randevum aylar sonra
kaç haftalık canım bebişin..göstermezse 1 ay daha beklyeceğiz annemlern yanına geçicem olmazsa ordaki doktora gözükrüm

bOŞ VER ARKADAŞIM BAŞKA DOKTORA GİTMESİN BEN ŞİMDİ GELDİM DOKTORDAN BİLİYORSUN BENİMKİDE GÖSTERMEMİŞTİ BENDE DAYANAMADIM BU GÜN BAŞKA HASTANEYE GİTTİM, KADIN BAKTI BU BEBEK FAZLA HAREKETLİ DEĞİL NİYE ACABA DEDİ BİR SIKINTI MI VAR DEDİM YOKTA HAREKETLİ OLMASI LAZIM 2 HAFTA SONRA YİNE GEL HAREKETLERİNE BAKALIM DEDİ KENDİ DOKTORUM HİÇ BÖYLE BİRŞEY DEMEMİŞTİ BUNUNLA İLGİLİ HATTA UZUN OLACAK DEDİ CM SÖYLEMEDİ AMA İŞTE BÖYLE 4 BOYUTLU ULTRASONU VAR DİYE GİTMİŞTİM, İSTER İSTEMEZ CANIM SIKILDI. YANİ DİYECEĞİM KENDİ DOKTORUMDAN BAŞKASINADA ARTIK GİTMEM BUNUDA BÖYLE TEST ETTİM ONAYLADIM. :96:[/QUOTE]

aslında çok kurcalıyoruz çoğmznda ilk gebeliği oldğu için heyecanlıyz sabredemiorz..bazı doktorlar böyle pataatsz düşüncesz olabiliyor, hiç takma boşvr sen.en güzeli başından sonuna hep aynı doktora gitmek:82:

bOŞ VER ARKADAŞIM BAŞKA DOKTORA GİTMESİN BEN ŞİMDİ GELDİM DOKTORDAN BİLİYORSUN BENİMKİDE GÖSTERMEMİŞTİ BENDE DAYANAMADIM BU GÜN BAŞKA HASTANEYE GİTTİM, KADIN BAKTI BU BEBEK FAZLA HAREKETLİ DEĞİL NİYE ACABA DEDİ BİR SIKINTI MI VAR DEDİM YOKTA HAREKETLİ OLMASI LAZIM 2 HAFTA SONRA YİNE GEL HAREKETLERİNE BAKALIM DEDİ KENDİ DOKTORUM HİÇ BÖYLE BİRŞEY DEMEMİŞTİ BUNUNLA İLGİLİ HATTA UZUN OLACAK DEDİ CM SÖYLEMEDİ AMA İŞTE BÖYLE 4 BOYUTLU ULTRASONU VAR DİYE GİTMİŞTİM, İSTER İSTEMEZ CANIM SIKILDI. YANİ DİYECEĞİM KENDİ DOKTORUMDAN BAŞKASINADA ARTIK GİTMEM BUNUDA BÖYLE TEST ETTİM ONAYLADIM. :96:[/QUOTE]

Mrtfth, hay Allah iyice keyfini kacirmis bu doktor... Baska bilgi vermedi mi nasil bakmis? Biz 3 boyutlu da gormustuk cok heyecanliydi, 4 boyutluda nasil oluyor bilmiyorum? Iyi hadi bakalim kendi doktorunu bekle canim.

SAT 19 kasim, 26 agustos gibi dogum bekleniyor. Yutdisindayim ben su an ve burada 2 kez ultrasona girebiliyorsun(anormal bir durum yoksa). O yuzden eger gorunmezse 8. Aya kadar beklemek lazim sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…