zarpdeniz liste için teşekkürler cnm :))
only_smile , ben almıştım ebru daki kotlardan 1 tane, bunları görünce biras pişman oldum ... keşke önceden görseymişim hem böle bol fln benim tarzıma daha uygun :)) ama olsun napalım çeşit olsun sonuçta doğumdan sonra zırt die eski kilomuza gelemicez :)))
gule gule giyy canimmmmmerhaba kızlar ilk hamilelik alışverişimi yapmış bulunmaktayım lcwden bi pantalon, bi deesprili tişört aldım hiç bi şey kalmamış..
Tıpkı benim evim gibi,ve bizde aynı şekilde düşünüyoruz.ilk etapta bir park yatak koyarız yatak odasına daha sonra küçük odamızı çocuk odası yaparız
gule gule giyy canimmmm
ben de park yatak dusunuyorum aslinda,
cok kullanisli imis, kullananlarin yorumu
çok saol canım benim. allah cicilerini iyi günlerde sağlıkla giymeyi nasip etsin bebeğine.
hehe dimi dahada şok olsun.
Canım 12 haftalıkken doktor söylemem erken dedi...
14 haftalıkken kapadı bacakları açmadı yaramaz. Doktorum çok uğraştı ama nafile.
Bağdaş kurmuş, keyif yapıyodu...
Ondan sonrada hiç gitmedik. Randevumuz 26 Martta...
merhaba kızlar ilk hamilelik alışverişimi yapmış bulunmaktayım lcwden bi pantalon, bi deesprili tişört aldım hiç bi şey kalmamış..
ah bende hep bebek odası hayal ederdim ama 2+1 benm evimde..cinsiyetini en son ben öğreneceğm sanırım 28 martta randevm oda gösterirse kendini
oh oh ne güzel odalar beebek yatakları konuşulmaya başlanılmış...benim evimde çocuk odası diye tabir ettiğimiz odamız var ama evlenirken eşim orayada köşe koltuk almıştı boş durmasın diye ben o odayı bebek odası yapmak istiyorum bebek mobilyaları alıp, köşe koltuğuda kaldırmayacağım yeterince büyük değil ve göz kontrolüyle şu şuraya bu buraya diye yerleştirdiğimde oda dolmuş olucakiköşe koltuktada ben yatarım diye düşünüyorum ilk zamanlar...evim müsait olduğu için böylesi bana mantıklı geliyo...
kaç haftalık canım bebişin..göstermezse 1 ay daha beklyeceğiz annemlern yanına geçicem olmazsa ordaki doktora gözükrümBenimde randevum 28 martta, eger goremezsek bir sonraki randevum aylar sonra
QUOTE=ZarpDeniz;18178966]Aslinda bir gitsen iyi olur, baska bir doktora gidip ultrasona girsen nasil olur? Cok gec tarih vermisler...Ultrasona girmeden once tatli birseyler ye, cikolataya tum bebekler tepki veriyor, tatli bir meyve suyu ic, bebegi hareketlendiriyor. Bir de ultrason esnasinda hala donmediyse oksurmeye calis, oksurmek te bebegin donmesini sagliyor, seninkinin biraz rahatini bozacaksin ama denemeye deger.
QUOTE=ZarpDeniz;18178966]Aslinda bir gitsen iyi olur, baska bir doktora gidip ultrasona girsen nasil olur? Cok gec tarih vermisler...Ultrasona girmeden once tatli birseyler ye, cikolataya tum bebekler tepki veriyor, tatli bir meyve suyu ic, bebegi hareketlendiriyor. Bir de ultrason esnasinda hala donmediyse oksurmeye calis, oksurmek te bebegin donmesini sagliyor, seninkinin biraz rahatini bozacaksin ama denemeye deger.
ah bende hep bebek odası hayal ederdim ama 2+1 benm evimde..cinsiyetini en son ben öğreneceğm sanırım 28 martta randevm oda gösterirse kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?