cnm biz ne zaman ogrenicez cinsiyetleri yaa uff
ben de beyaz bi citcitli body ile,
sari bi atlet-don takimi aldim sadece
bu h.sonu viaporta gidicez, burdan bi arkadas yazmisti cok bebek magazasi var diyr,
bi on fikir fiyat arastirmasina gidicez.
ilk etapta bol bol citcitli bodyi ayakli alt pijama, don,
tulum, battaniye, kurulama havlulari, bornoz, onluk , hastane cikisi, patik, corap, kuvet,masrapa, kova bunlari alicam ben
sonra, emzik, biberon, sut sagma makinesi, ates olcer, oda termometresi, nem olcer
sonra, besik, araba koltugu, ana kucagi
kafamda boyle bi siralama yaptim
1000TL iyiymiş, SSk anlaşmalı fiyat galiba. Ne zaman yaptı bir de hangi Medikal Park??
benım hastanemdede var yoğn bakm ünitesi yeni doğan için.ama fotoğrfçı lohusa şerbeti gibi hizmetler var mı ilmiyorum önemsz şeyler ama olsa fena olmaz
Only smile, evet canim %99 " Minik bir Prenses " bekliyoruz.
bide kızlar dün biraz eşimle mağaza fln gezinme fırsatımız oldu...
ben henüz bebek için bişey almıorum ama fikir edinmek üzere öle bakınıorum :)) mothercare mağazasında harika şeyler var... alttan çıtçıtlı kısa kollu bodyler tam bizim yaz bebeklerimize göre 5li paketlerde satılıo dilersen onlara uygun pijama takımları fln da yapabiliosun... 10lu paketler şeklinde çoraplar, mama önlükleri var... benim çok hoşuma gitti :)))
ayrıca bişey daha gördüm kızlar bu ebru maternity de gördüyseniz kot pantolonlar 99- 100 TL civarı... ben dün bişey keşfettim belki benden önce görenler olmuştur. OXXO'nun beli lastikli pantolonları var hem bol paça böle baharlık çok güzel her rengi var. bel lastiği göbeğini kapatıo kıvırmazsan ve çok rahat 50 TL aklınızda olsun, ebru daki pantolonlara alternatif olabilir :))
bide kızlar dün biraz eşimle mağaza fln gezinme fırsatımız oldu...
ben henüz bebek için bişey almıorum ama fikir edinmek üzere öle bakınıorum :)) mothercare mağazasında harika şeyler var... alttan çıtçıtlı kısa kollu bodyler tam bizim yaz bebeklerimize göre 5li paketlerde satılıo dilersen onlara uygun pijama takımları fln da yapabiliosun... 10lu paketler şeklinde çoraplar, mama önlükleri var... benim çok hoşuma gitti :)))
ayrıca bişey daha gördüm kızlar bu ebru maternity de gördüyseniz kot pantolonlar 99- 100 TL civarı... ben dün bişey keşfettim belki benden önce görenler olmuştur. OXXO'nun beli lastikli pantolonları var hem bol paça böle baharlık çok güzel her rengi var. bel lastiği göbeğini kapatıo kıvırmazsan ve çok rahat 50 TL aklınızda olsun, ebru daki pantolonlara alternatif olabilir :))
Ayyyyyyy çok şanslısın canımmmm
Tebrikler...
Darısı başıma, darısı başıma
merhaba kızlar :))
eyeszay cnm çok sevindim :))) inşallah bebeğin, senin ve eşin için herşeyin hayırlısı olur... ama efsungun da dediklerini bencede gözardı etmemelisin... herşey gönlüne göre olsun cnm... bebeğin ve senin mutluluğun herşeyden önce gelsin...
yaa sormaa... bende de bir ruyalar pir ruyalarr... daha dün gece gördüm rüyamda güya doğum vakti gelmiş hastaneye gidiyoruz... ben sezeryan istiyomuşum güya ama dr. beni oda da bekletiomuş neden bekliorum diorum... hemşire de normal doğum yapcaksın açılmasını bekliorus dio fln... ay çok enteresandı :))))))))))
Valla canım acayip merak ediyorum bende cinsiyeti.
Ama yaramazım kapadı bacakları göstermedi.
Bende giderim VIAPORT'a... Yakın sayılır bize de. Henüz alış veriş listesi yapmadım.
Cinsiyeti bekliyorum. Ona göre alıcam, pembe-mavi ciciler...
Sen bebek odası yapmayı düşünüyormusun?
Sagol canim, insallah senin de kizin olur. Aslinda biz daha 12 haftalikken ikili testte perinatologumuz "Kiz gibi" demisti, simdi neredeyse 19 haftalik olduk yeni doktorumuz da kiz dedi, siz nicin simdiye kadar ogrenemediniz ki? Gostermedi mi?:26:
canim benim evim 2+1
salon yatak odasi bir de kucuk sirin oturma odam var; orda da kose koltuk, minik bir lcd tv, bir puf ve de bilgisayarimiz var.
daha esyalar yeni,
ben oda istedim onceleri ama esim bu esyalari atmayalim yazik dedi.
koridorum uzun, oraya bir olap yaptiricam portmantonun devami gibi; bebegin esyalarini oraya koyucam.
yatak odama da karyola ya da besik alicam.
2-2,5 yasinda da ayri odasini yapicam (insallah)
zynptnc, yeni cicini gule gule giy canim.
Peppermint, hayra ciksin ruyalarin. Eskiler " Gunduz isin gece dusun" derlermis, gunduzleri cok mu dusunuyorsun yada cok mu korkuyorsun? Bir uzmandan yardim al istersen canim. Daha doguma cok var, sen her gece gorursen bayagi bir yavrucugun olacak.
canim benim evim 2+1
salon yatak odasi bir de kucuk sirin oturma odam var; orda da kose koltuk, minik bir lcd tv, bir puf ve de bilgisayarimiz var.
daha esyalar yeni,
ben oda istedim onceleri ama esim bu esyalari atmayalim yazik dedi.
koridorum uzun, oraya bir olap yaptiricam portmantonun devami gibi; bebegin esyalarini oraya koyucam.
yatak odama da karyola ya da besik alicam.
2-2,5 yasinda da ayri odasini yapicam (insallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?