Öncelikle hastanemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Yeni dönem doğuma hazırlık kurslarımızın başlangıç tarihi şu anda
kesinleşmemiştir. Tarih belirlendikten sonra kursun başlama tarihi ve
detayları ile ilgili detaylı bilgi e-posta olarak mail adresinize
yollanacaktır.
Hastanemizde Normal Doğum Ücretimiz: 6700 TL; Sezaryen doğum ücretimiz 7800
TL'dir. Epidürel isteseniz bu fiyatların üstüne normal doğumda 960 TL
sezaryen doğumda 720 TL daha eklenir. Normal Doğumda 1 günlük 1. sınıf yatış
ve doğum bebek paketi, sezaryen doğumda 2 günlük 1. sınıf yatış ve doğum
bebek paketi verilen fiyata dahildir. Her iki doğumda da Loğusa Şerbeti,
yakınlarınıza bu Sevinçli haberi paylaşabileceğiniz 20 sms gönderimi, doğum
sırasında profesyonel fotoğrafçımız tarafından çekilen 10 adet fotoğraf
çekimi ücretlere dahildir. Doğumda ekstra ilaç ve malzeme kullanılırsa
verilen fiyata dahil değildir, ekstra olarak fiyata eklenir. Eğer doktorunuz
dışarıdan gelecek ise 0212 314 66 66 hastane numaramızdan 7619 veya 7645
dahili hatları tuşlayarak Melis veya Özlem Hanımdan fiyat bilgisini
alabilirsiniz. Özel Sağlık Sigortalı Doğum fiyatlarımız ile ilgili 7593 veya
7589 dahili hatları tuşlayarak Burçin veya Emel Hanımdan Bilgi
alabilirsiniz.
Randevu ve detaylı bilgi almak için bizi 444 7 888 numaralı telefonumuzdan
arayabilirsiniz.
Konuyu Bilginize sunar, sağlıklı günler diler
daha çok erken ama ben doğumla ilgili mail atmaya başlamıştım hastanelere. cevaplar gelmeye başlayınca burda sizede gönderiyim bi bilgi olsun. bu ataşehir memorial
Kızlar bu arada bende bebişime cici aldım. Kanz'dan beyaz çıtçıtlı tulum aldık eşimle.
Cinsiyeti belli olsunda, ben neler alırım ona
Only smile, gule gule kullanmak nasip olsun. Tulum ve body'lerin cok kullanildigini bebegi olan arkadaslarim yaziyor. Biz de sadece bir battaniye aldik, biraz daha bekliyoruz digerlerini almak icin.:13:
çok pahalı canm ya, bende özel hastmeye gidiyorum 300 tl sezeryan yatış herşey içinde.fotoğrafçıyı kendn dışarıdan da ayarlarsın.sanırm istanblda fiyatlar uçmuşCanım çok pahalı bu yaaa...
Bende ASM'den fiyat aldım. Doktorum orda.
Normal Doğum: 4500 TL
Epidural Normal : 4750 TL
Sezeryan:5500 TL
Epidural Sezeryan :5750 TL
Kızlar pardon, bu fiyatlar Ak Sigorta içinmiş. Ak sigortanın anlaşması varmış....
Kızlar bu arada bende bebişime cici aldım. Kanz'dan beyaz çıtçıtlı tulum aldık eşimle.
Cinsiyeti belli olsunda, ben neler alırım ona
Only smile, gule gule kullanmak nasip olsun. Tulum ve body'lerin cok kullanildigini bebegi olan arkadaslarim yaziyor. Biz de sadece bir battaniye aldik, biraz daha bekliyoruz digerlerini almak icin.:13:
çok pahalı canm ya, bende özel hastmeye gidiyorum 300 tl sezeryan yatış herşey içinde.fotoğrafçıyı kendn dışarıdan da ayarlarsın.sanırm istanblda fiyatlar uçmuş
canım üstünde de göresin inşallah eklesene fotosunu topiğe:76:
Canım eklerim tabi...
Akşam çekerim resmini, bakarsın yarın
Bu özel hastaneler çıldırmış olmalı. 10000 TL çok büyük para. Altı üstü doğum yani
Eski kadınlar tarlada doğuruyormuş
neden böyle acaba, bende özele gidiorm 300 dedilr.2li test fiyatıda 60tlydi.bence okadar para verek yerine çocuğa daha güzel değerlndrlebilr.istnblda okadar hastane varken rekabetten ucuz olması lazım
Sağol canım...
Battaniyende hayırlı olsun. Güle güle giydir bebişine...
Senin cinsiyet belli mi?
Canım bu hastaneler lüx sınıfına giriyor. Birde yoğun bakım ünitesi var ek olarak.
O yüzden pahalı.
Benim arkadaşım Medikal Parkta yaptı, 1000TL ödedi. Oldukça iyi aslında.
Bana uzak olmasaydı orayı tercih ederdim.:26:
Canım bu hastaneler lüx sınıfına giriyor. Birde yoğun bakım ünitesi var ek olarak.
O yüzden pahalı.
Benim arkadaşım Medikal Parkta yaptı, 1000TL ödedi. Oldukça iyi aslında.
Bana uzak olmasaydı orayı tercih ederdim.:26:
şimdi anlatıyorum olayı. ben bi film izlemiş gayet duygusala bağlamışken telefonumun sesi hep kısıktır. bi baktım aramış aramış sorada mesaj atmış. facedeki resmini gördüm şok oldum inanamıyorum diye. bende görünce mesaj attım neye inanamıyorsun diye. bütün olanlardan sonra bebeği aldırdığını sanıyordum ve bebeği aldıracağını söylemiştin. nasılsınız ne yapıyorsunuz söyle.(böle bişey ağzımdan çıkmadı. muhtemelen benimle ilgili iftira atan kişiler bebeği aldıracak demişler.) bende bu kendini rahatlatmanın bi yolumu. sanırım öyle. ayrıca bize nasıl olduğumuzu sormakta çok geç kaldın yazdım. neyse hepsini yzarsam sabaha kadar sürer. ben kısaca bebekle ilgili ne istiyorsan sorabilirsin yazdım ama beni sormaya hakkın yok. ben artık senin hayatında biri değilim yazdım. bana nasıl seni sormamamı sölersin sen bizim bebeğimizin annesisin. üste4lik beni acıtan sendin unutma. tamamen mahvolmuştum ve şu anda hala bi bebeğimizin olduğuna inanamıyorum. çok mutluyum. anlat yazdı bende bebekle ilgili şeleri yazdım benle ilgili sorularına cevap vermedim. bikaç kez yineledim beni sormaması gerektiğini. o ısrarla sen benim hayatımdaki en önemli insansın bana sorma beni deme çünkü soracağım yazdı. sorada ben istanbula geliyorum dedi. bende tekmelerini hissetmek istiyorum dedi. bende ayrıntılı usg de gelmesini söledim. hangi gün diye sordu 4 gün canlı konserim var biliosun dedi. bende hangi gün uygunsan o güne alırım dedim. şimdi yatmam gerek dedim öle:)))
kizlar kac gundur ruyalar beni uyutmuyor.
bir gece sabaha kadar doguma gidiyorum dogum yapiyorum vs, onunla ugrasiyorum.
bir gece bebek bakiyorum sabaha kadar.
dun gece bebegim dogmustu ruymda, annemle yikiyorduk, emziriyordum, altini bezliyordum vss, sabaha kadar ugrastim. ruyamdaki bebek erkekti. ama cok zorlaniyordum bakimi konusunda..
merhaba kızlar :))
eyeszay cnm çok sevindim :))) inşallah bebeğin, senin ve eşin için herşeyin hayırlısı olur... ama efsungun da dediklerini bencede gözardı etmemelisin... herşey gönlüne göre olsun cnm... bebeğin ve senin mutluluğun herşeyden önce gelsin...
yaa sormaa... bende de bir ruyalar pir ruyalarr... daha dün gece gördüm rüyamda güya doğum vakti gelmiş hastaneye gidiyoruz... ben sezeryan istiyomuşum güya ama dr. beni oda da bekletiomuş neden bekliorum diorum... hemşire de normal doğum yapcaksın açılmasını bekliorus dio fln... ay çok enteresandı :))))))))))
Sağol canım...
Battaniyende hayırlı olsun. Güle güle giydir bebişine...
Senin cinsiyet belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?