2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok pahalı bu yaaa...

Bende ASM'den fiyat aldım. Doktorum orda.
Normal Doğum: 4500 TL
Epidural Normal : 4750 TL
Sezeryan:5500 TL
Epidural Sezeryan :5750 TL

Kızlar pardon, bu fiyatlar Ak Sigorta içinmiş. Ak sigortanın anlaşması varmış....

Son düzenleme:
Kızlar bu arada bende bebişime cici aldım. Kanz'dan beyaz çıtçıtlı tulum aldık eşimle.

Cinsiyeti belli olsunda, ben neler alırım ona

Ben Atasehir Memorial'den fiyat aldigimda 10.000 L+ epidural icin 1000L demislerdi. Normal dogumda bir gece, sezeryanda 2 gece kalinabiliyor. 2011 yili itibariyle de bir promosyon baslattiklarini suit odalarla normal odalarin fiyatlarinin ayni oldugunu soylemislerdi. Bu fiyata refekatcinin yatak, yemek fiyati da dahildi.

Kızlar bu arada bende bebişime cici aldım. Kanz'dan beyaz çıtçıtlı tulum aldık eşimle.

Only smile, gule gule kullanmak nasip olsun. Tulum ve body'lerin cok kullanildigini bebegi olan arkadaslarim yaziyor. Biz de sadece bir battaniye aldik, biraz daha bekliyoruz digerlerini almak icin.:13:

Son düzenleme:
Only smile, gule gule kullanmak nasip olsun. Tulum ve body'lerin cok kullanildigini bebegi olan arkadaslarim yaziyor. Biz de sadece bir battaniye aldik, biraz daha bekliyoruz digerlerini almak icin.:13:

Sağol canım...

Battaniyende hayırlı olsun. Güle güle giydir bebişine...

Senin cinsiyet belli mi?

çok pahalı canm ya, bende özel hastmeye gidiyorum 300 tl sezeryan yatış herşey içinde.fotoğrafçıyı kendn dışarıdan da ayarlarsın.sanırm istanblda fiyatlar uçmuş

canım üstünde de göresin inşallah eklesene fotosunu topiğe:76:

güle güle sarınsın canım bebişin.fotoları atında bakalım cicilere fiyatlarnda yazarsak tam süer olacak

Canım eklerim tabi...

Akşam çekerim resmini, bakarsın yarın

Bu özel hastaneler çıldırmış olmalı. 10000 TL çok büyük para. Altı üstü doğum yani

Eski kadınlar tarlada doğuruyormuş

neden böyle acaba, bende özele gidiorm 300 dedilr.2li test fiyatıda 60tlydi.bence okadar para verek yerine çocuğa daha güzel değerlndrlebilr.istnblda okadar hastane varken rekabetten ucuz olması lazım

kızlar özel hastaneler ne kadar pahalı boyle doğum hastanesi yokmu bızım burada var canım devletın bırde ben doğum hastanesınde olucam drum gırecek o da doğum hastanesının dr özel hastanede ya bır yada iki dr oluyor ve tam doğum için donanımlı olmuyor bence bu kadar fıyatlar gereksız önceden tarlada doğuruyorlarmıs göbeğinide kendileri kesiyprlarmıs bana özel hastaneler para tuzağı gibi geliyor tabi siz bilirsınız

neden böyle acaba, bende özele gidiorm 300 dedilr.2li test fiyatıda 60tlydi.bence okadar para verek yerine çocuğa daha güzel değerlndrlebilr.istnblda okadar hastane varken rekabetten ucuz olması lazım

Canım bu hastaneler lüx sınıfına giriyor. Birde yoğun bakım ünitesi var ek olarak.

O yüzden pahalı.

Benim arkadaşım Medikal Parkta yaptı, 1000TL ödedi. Oldukça iyi aslında.

Bana uzak olmasaydı orayı tercih ederdim.:26:

Sağol canım...

Battaniyende hayırlı olsun. Güle güle giydir bebişine...

Senin cinsiyet belli mi?

cnm biz ne zaman ogrenicez cinsiyetleri yaa uff

ben de beyaz bi citcitli body ile,
sari bi atlet-don takimi aldim sadece

bu h.sonu viaporta gidicez, burdan bi arkadas yazmisti cok bebek magazasi var diyr,
bi on fikir fiyat arastirmasina gidicez.

ilk etapta bol bol citcitli bodyi ayakli alt pijama, don,
tulum, battaniye, kurulama havlulari, bornoz, onluk , hastane cikisi, patik, corap, kuvet,masrapa, kova bunlari alicam ben

sonra, emzik, biberon, sut sagma makinesi, ates olcer, oda termometresi, nem olcer

sonra, besik, araba koltugu, ana kucagi

kafamda boyle bi siralama yaptim

1000TL iyiymiş, SSk anlaşmalı fiyat galiba. Ne zaman yaptı bir de hangi Medikal Park??

benım hastanemdede var yoğn bakm ünitesi yeni doğan için.ama fotoğrfçı lohusa şerbeti gibi hizmetler var mı ilmiyorum önemsz şeyler ama olsa fena olmaz

merhaba kızlar :))

eyeszay cnm çok sevindim :))) inşallah bebeğin, senin ve eşin için herşeyin hayırlısı olur... ama efsungun da dediklerini bencede gözardı etmemelisin... herşey gönlüne göre olsun cnm... bebeğin ve senin mutluluğun herşeyden önce gelsin...

yaa sormaa... bende de bir ruyalar pir ruyalarr... daha dün gece gördüm rüyamda güya doğum vakti gelmiş hastaneye gidiyoruz... ben sezeryan istiyomuşum güya ama dr. beni oda da bekletiomuş neden bekliorum diorum... hemşire de normal doğum yapcaksın açılmasını bekliorus dio fln... ay çok enteresandı :))))))))))

eyeszay cok sevındım inş herşey istediğin gibi olur inş birdaha bunları yaşamazsın hayırlısı neyse o olsun hakkında canım

bir ben görmuorum heralde..her çeşit rüa görüyorum dğum hamilelk vs.hiç görmüyorum

bide kızlar dün biraz eşimle mağaza fln gezinme fırsatımız oldu...

ben henüz bebek için bişey almıorum ama fikir edinmek üzere öle bakınıorum :)) mothercare mağazasında harika şeyler var... alttan çıtçıtlı kısa kollu bodyler tam bizim yaz bebeklerimize göre 5li paketlerde satılıo dilersen onlara uygun pijama takımları fln da yapabiliosun... 10lu paketler şeklinde çoraplar, mama önlükleri var... benim çok hoşuma gitti :)))

ayrıca bişey daha gördüm kızlar bu ebru maternity de gördüyseniz kot pantolonlar 99- 100 TL civarı... ben dün bişey keşfettim belki benden önce görenler olmuştur. OXXO'nun beli lastikli pantolonları var hem bol paça böle baharlık çok güzel her rengi var. bel lastiği göbeğini kapatıo kıvırmazsan ve çok rahat 50 TL aklınızda olsun, ebru daki pantolonlara alternatif olabilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…