canım ben 1-2 hafta balık gibi hafiften kayma hissettim.19+4ten itibaren hemn hemen hergün..kalp yada damar gibi atma yada nasıl diyeyim göz seğirmesi gibi hareket var karnımda..ama sanırım senin daha erken.hatta benimki bile erken gibi geliyo acaba yanlış bi his diye düşünüyorum bazen
kizlar ben daha once de yazmistif ene yazayim,
ben catlaklar icin dustan sonra bebe yagi
+ gergun Galenic elancyl Specific Vergetures kullaniyorum
doktoruma da gosterdim bu kremi, onay verdi
ama bilemiyorum tabi etkinligini, simdilik catlak yok, zaten daha da erken sanirim catlak icin
kızlar bısey sorucam benım göbeğimde hiç kaşıntım olmadı acaba catlak kremı kullanayım mı ama kaşıntım hiç yok bir fikir verin
ben aşı oldum canım geçen hafta iğne yakıyor bıraz benım 2 gun ağrı oldu kolumda ama ben okulda 23 nisan calışması yaptırdım ası oldugum gün kolumu çok hareket ettırdım ağrıdı aşı olan kolunu fazla hareket etme yoksa ağrıyor
sor canim tabi..canım bende nisanın 15i gibi yaptırıcam.tabi haftaya kontrolüm var doktoruma sorucam öncelkle
canım ben bütün hamile kot pantolonu ve kot eteği ordan aldım.yeğenimin bebk kıyafetlerinide ordan aldım.güzel ürünler var.ne tarafta oturuyosun canım sen?
merhaba arkadaslar,
h.sonu dahil yazilanlari hep girip okudum ama yazamadim.
3luler, 4luler yaptiriliyor, insallah cok temiz sonuclar cikar.
ben 3lu yaptirmiyorum. 2 nisanda AFP bakilacak sadece.
eyeszay yorgunluk bende de var cnm ama ilk 3 ay daha coktu, simdi daha iyiyim. yine de bikac gundur aksam 20.30 da koltukta uyuyorum ... hamilelikten sanirim.
venus canim amniyon yapilmis, hadi insallah sonuclar temiz cikacak
bu hafta cinsiyet ogrenecek arkadaslar var, kizlar insallah gosterir sizinkiler
opuyorum canlar sizi
kizlar yazdiklarinizi okudum da,
mayonez zararli mi hamilelikte???
ben arada bir cok az yiyorum makarnamla falan ???
kızlar bısey sorucam benım göbeğimde hiç kaşıntım olmadı acaba catlak kremı kullanayım mı ama kaşıntım hiç yok bir fikir verin
kizlar benim karnim da resemn nabiz atiyor, elimi koydugum zaman pit pit
acaba ordaki damarlar genisledi de bu kendi nabzim mi, yoksa bebek mi?
bebegini hisseden arkadaslar, boyle bisey mi hissettiginiz?
bende hala hissetmiyorum canım.sanırım ilk çocuk ve cinsiyeti de kız ise normalmiş.22. haftaya kadar hissetmeyebiliyormuşuz.
canlarim ben yarin izin aldim.
tetanoz asimi olmaya gidicem saglik ocagina.
sizler yaptirdiniz mi? benim doktorum yaptir dedi, ben de sozunu dinlicem, sonradan pisman olmaktansa
bir de idrar tahlili sonuclarimi doktora gostericem
kizlar ben daha once de yazmistif gene yazayim,
ben catlaklar icin dustan sonra bebe yagi
+ gergun Galenic elancyl Specific Vergetures kullaniyorum
doktoruma da gosterdim bu kremi, onay verdi
ama bilemiyorum tabi etkinligini, simdilik catlak yok, zaten daha da erken sanirim catlak icin
yaa sorma ilk 3 aydada vardı ama şimdi sanki dahada arttı bende nasıl oluyor bilmiyorum
canım sadece hamilelikte değil normaldede zararlı mayonez. ben ayda yılda bir burger king e gidersem ancak yerim. %80 i zararlı yağ olan bişey mayonez.
mrb canım. seninle aynı haftadayız,benimde hiç olmadı. kullansammı diye düşünüyom ama dr a sorayım bu kez. acaba zaten erkenmi diyorum:44:
herkese merhabalar,,,,
bebeğinse eğer nabız gibi düzenli atmaz yani dakikada 70 falan anlarsın. 6 7 defa böle seyirir gibi pıt pıt atar. içerde kelebek çırpınıyormuş gibi. benim tam 17. haftamda hissettiğim buydu. şimdi o pıt pıt bildiğin tekme oldu:)
Herkese merhabalar,
Haftaiçi tüm gün bilgisayar başında olduğumdan eve gelince ve haftasonarıu yüzüne bile bakmıyoum
Geçmişe şöyle bir göz attım ama hepsini okuyamadım valla
Test sonuçlarını bekleyenler, inşallah mutlu haberleri alırsınız kısa zamanda.
Venüs sen de amniyosentez yaptırmışsın, senin de iyi haberlerini bekliyorum...
Aynen ben de bu durumdayım, 22.haftayı bekliyorum. Arada bir hareket hissediyorum ama, sürekli değil.
Ben de karar veremedim, bu hafta yaptırmam gerekiyor, 20. haftamdayım.
Ben de şimdilik sadece banyodan sonra bebe yağı, her akşam da badem yağı sürüyorum. 1-2 hafta sonra da ek olarak kreme başlamayı düşünüyorum. Zaten göbeğim çok çıkmadı daha, bekliyorum:18:
Doktorum bana lierac'ı önermişti, çevremden de lierac'ı methettiler hep. Öneren ilk hamileliğinde 29 kg almış biri olduğundan ben Lierac alacağım sanırım.
kızlar alışverişe başladınızmı ,,, ben ufaktan almayı düşünüyorum artık bugün yarın..
yahu ben anlamıyorum bendemi anormallik var. ben kolunu bacağını koyduğu yeri bile hissediyorum. zaten seyirme falan geçti artık nerden nereye geçse gayet anlıyorum yada sağlam bir tekme atıyor yani. nasıl hissedilmez. video ekleyemiyormuyum şuraya eklesemde görseniz. akşam mesela sol tarafımda hareket eden bir çizgi gayet elimle hissettiğim ya kolu ya bacağı.
mrb canım. seninle aynı haftadayız,benimde hiç olmadı. kullansammı diye düşünüyom ama dr a sorayım bu kez. acaba zaten erkenmi diyorum:44:
herkese merhabalar,,,,
benim canım kaşınmadığı halde kulanıyorum.
yemeyim bari artik ben de.
kizlar bu arada "kac kilo aldik" topigi acsak mi?
ben bu h.sonu itibariyle tam 1,5 kg aldim.
4 ayda iyi mi?
bende 2-2,5 kilo almışım ama artık iştahım açıldı bundan sonra hızla ilerler gibiyim .. ya sizden ders alayım ben beslenme konusunda.. akşam , hafta sonu pek yemek yapamıyrm.. ya kahvaltı, ekmek arası bişey ya da ayvalık tostu, kumpir vs.. yumurta hafta 2-3 kez, süt yok.. bi yoğurt peynir delisiyim allahtan.. öğlenleri işyerinde yemek çıkıyo çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?