2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ne güzel. çok özeniyorum valla..hani bebişle bi iletişim yolu.. darısı başıma... sen doğru hissediyosun bence hep böyle tarif ediliyo...

bu arada kızlar işe zorla geliyorum.. akşam ise uyumamak için zor tutuyorum kendimi yemek bile yemek gelmiyo içimden tembelim tembelll.

kızlar bısey sorucam benım göbeğimde hiç kaşıntım olmadı acaba catlak kremı kullanayım mı ama kaşıntım hiç yok bir fikir verin

canım işe yarar inşallah. ben de chicco mamma donnayı kullanmaya başladım. yalnız benim göğüs bölgem aşırı kaşınıyo, krem biraz kaşıntıyı azalttı, çatlamayad açok msaittim. zaten kalça bölgemde kilo alıp vermeye bağlı çatlaklar var.. ama ben 32 yaşındayım yaşımı başaımı aldım normal.. arkadaşlarıma diyorum bebğim hayırlısıyla doğunca daha önce olanları da onun üstüne atcamm napalım hamilelikte oldu diye..

iyi oldu cnm soyledigin,
sol koluma yaptirayim, hem de fazla hareket ettirmeyeyim bari..

gecmis olsun sana da.,

canım bende nisanın 15i gibi yaptırıcam.tabi haftaya kontrolüm var doktoruma sorucam öncelkle
sor canim tabi..

canım ben bütün hamile kot pantolonu ve kot eteği ordan aldım.yeğenimin bebk kıyafetlerinide ordan aldım.güzel ürünler var.ne tarafta oturuyosun canım sen?

aa supermis.
ben pendik tarafindayim cnm,
viaportta varmis oraya bakicam

kis icin cok hamile kiyafeti aldim, bahara kadar idare eder de, yazliklar icin de bu magazaya bakayim bari.
fiyatlari nasil peki cnm?
cesit cok mu?

bebek seyleri de coookk tatlilardi yaa
hepsini alasim geldi kataloktakilerin

yaa sorma ilk 3 aydada vardı ama şimdi sanki dahada arttı bende nasıl oluyor bilmiyorum

kizlar yazdiklarinizi okudum da,

mayonez zararli mi hamilelikte???
ben arada bir cok az yiyorum makarnamla falan ???

canım sadece hamilelikte değil normaldede zararlı mayonez. ben ayda yılda bir burger king e gidersem ancak yerim. %80 i zararlı yağ olan bişey mayonez.

kızlar bısey sorucam benım göbeğimde hiç kaşıntım olmadı acaba catlak kremı kullanayım mı ama kaşıntım hiç yok bir fikir verin

mrb canım. seninle aynı haftadayız,benimde hiç olmadı . kullansammı diye düşünüyom ama dr a sorayım bu kez. acaba zaten erkenmi diyorum:44:

herkese merhabalar,,,,

kizlar benim karnim da resemn nabiz atiyor, elimi koydugum zaman pit pit

acaba ordaki damarlar genisledi de bu kendi nabzim mi, yoksa bebek mi?

bebegini hisseden arkadaslar, boyle bisey mi hissettiginiz?

kızlar alışverişe başladınızmı ,,, ben ufaktan almayı düşünüyorum artık bugün yarın..

yahu ben anlamıyorum bendemi anormallik var. ben kolunu bacağını koyduğu yeri bile hissediyorum. zaten seyirme falan geçti artık nerden nereye geçse gayet anlıyorum yada sağlam bir tekme atıyor yani. nasıl hissedilmez. video ekleyemiyormuyum şuraya eklesemde görseniz. akşam mesela sol tarafımda hareket eden bir çizgi gayet elimle hissettiğim ya kolu ya bacağı.

kizlar benim karnim da resemn nabiz atiyor, elimi koydugum zaman pit pit

acaba ordaki damarlar genisledi de bu kendi nabzim mi, yoksa bebek mi?

bebegini hisseden arkadaslar, boyle bisey mi hissettiginiz?

bebeğinse eğer nabız gibi düzenli atmaz yani dakikada 70 falan anlarsın. 6 7 defa böle seyirir gibi pıt pıt atar. içerde kelebek çırpınıyormuş gibi. benim tam 17. haftamda hissettiğim buydu. şimdi o pıt pıt bildiğin tekme oldu:)

Herkese merhabalar,
Haftaiçi tüm gün bilgisayar başında olduğumdan eve gelince ve haftasonarıu yüzüne bile bakmıyoum
Geçmişe şöyle bir göz attım ama hepsini okuyamadım valla

Test sonuçlarını bekleyenler, inşallah mutlu haberleri alırsınız kısa zamanda.
Venüs sen de amniyosentez yaptırmışsın, senin de iyi haberlerini bekliyorum...

bende hala hissetmiyorum canım.sanırım ilk çocuk ve cinsiyeti de kız ise normalmiş.22. haftaya kadar hissetmeyebiliyormuşuz.

Aynen ben de bu durumdayım, 22.haftayı bekliyorum. Arada bir hareket hissediyorum ama, sürekli değil.

canlarim ben yarin izin aldim.
tetanoz asimi olmaya gidicem saglik ocagina.
sizler yaptirdiniz mi? benim doktorum yaptir dedi, ben de sozunu dinlicem, sonradan pisman olmaktansa

bir de idrar tahlili sonuclarimi doktora gostericem

Ben de karar veremedim, bu hafta yaptırmam gerekiyor, 20. haftamdayım.

Ben de şimdilik sadece banyodan sonra bebe yağı, her akşam da badem yağı sürüyorum. 1-2 hafta sonra da ek olarak kreme başlamayı düşünüyorum. Zaten göbeğim çok çıkmadı daha, bekliyorum:18:
Doktorum bana lierac'ı önermişti, çevremden de lierac'ı methettiler hep. Öneren ilk hamileliğinde 29 kg almış biri olduğundan ben Lierac alacağım sanırım.

yemeyim bari artik ben de.

kizlar bu arada "kac kilo aldik" topigi acsak mi?
ben bu h.sonu itibariyle tam 1,5 kg aldim.
4 ayda iyi mi?

mrb canım. seninle aynı haftadayız,benimde hiç olmadı . kullansammı diye düşünüyom ama dr a sorayım bu kez. acaba zaten erkenmi diyorum:44:

herkese merhabalar,,,,

kizlar 5. ayiniz dolmus nerdeyse ben ce baslayin
ben 4. ay itibariyle basladim

ne kadar erken tedbir, o kadar iyi..

bebegim degil bu o zaman.

ben bebegimi bir kez hissettim, bir sabah yatakta,
dedigin gibi 10 kere falan seyirme gibi pit pit atti karnim
sonra bidaha hissedemedim aynisini yaa :-((((

lierac ve mustela da iyiymis,
benim bu kremim bitince birer kutu da onlardan denerim belki, herkes memnunsa

kızlar alışverişe başladınızmı ,,, ben ufaktan almayı düşünüyorum artık bugün yarın..

Bizimki kendini göstermediğinden, cinsiyeti kesin değil. Bu haftasonu randevum var, kesinleşirse ben de ufaktan almaya başlayacağım...

Canım bence senin yapından kaynaklanıyor, derin ince ve gerçekten zayıfsın, ondan bu kadar net hissediyorsun. İlk hgebeliklerde 20. haftadan sonra anca hissedebilirsiniz diyorlar.

herkese merhabalar,,,,

öylemı canım ikimizde aynı gün doğum yapıcaz o zman benım doğum 12 ağustos senın kı ben sordum dr kullan dedı bır krem dedım badem yağı kullan dedı ama be kaşıntım olmadıgını soylemedım galıba sadece ne kullanayım dedım o kadar

kizlar bu arada cuma gunu ben eve gider gitmez baktim 2li test sonucuma,
bhcg :86

buna gore kizim mi olacak acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…