Günayydıınnnn! Herkese iyi haftalar :)) Bu gün 3'lü test sonuçlarım çıkacak dua edin kızlar sorun olmasın yoksa amnio yolları gözükecek. :18:
canım dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun. inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız.günaydın kızlarr...öyle stresli günler geçiriyorum ki hiç birşeye konsantre değilim..kusura bakmayın sizlerid e soramıyorum hiç..umarım hepiniz iyisinizdir..ben birazdan okula gidicem raporum bitti..nasıl vakirt geçecek bilmiyorum...hakkımda hayırlısı olsun inş....
Hala miden mi bulanıyor, kıyamam ya(( Benim yok.
ben mustela kullanıyorum.göbeğim ve bacaklarım için memnunum çok güzel nemlendiriyo.ama göğüslerime sürdüğüm halde çatladılar biraz.ama benim göğüslerim çok büyüdü ona krem bile bişey yapamazdı yani..günaydın kızlar
cumartesi gittim doktora meleğim çok şükür iyiymiş
yine göstermedi kendini ama artık kız diyebiliriz dedi doktorum
4-9 nisan arasında detaylı ultrasona giricez bakalım hayırlısıyla...
ya bir de geçenlerde çatlak kremini sormuştum
ama kaynadı topik arasında
tavsiyeniz varmı ?
canım işe başlayınca daha çabuk geçer günler, huzlandırlmş sonucunuda bu hafta alacaksın içinde rahat edecek inşallah..sıkıntıların bitiyor az kaldı canım sonucunu alınca dünya senın olacakgünaydın kızlarr...öyle stresli günler geçiriyorum ki hiç birşeye konsantre değilim..kusura bakmayın sizlerid e soramıyorum hiç..umarım hepiniz iyisinizdir..ben birazdan okula gidicem raporum bitti..nasıl vakirt geçecek bilmiyorum...hakkımda hayırlısı olsun inş....
günaydın kızlar
tavsiyeniz varmı ?
ben mustela kullanıyorum.göbeğim ve bacaklarım için memnunum çok güzel nemlendiriyo.ama göğüslerime sürdüğüm halde çatladılar biraz.ama benim göğüslerim çok büyüdü ona krem bile bişey yapamazdı yani..
canım işe başlayınca daha çabuk geçer günler, huzlandırlmş sonucunuda bu hafta alacaksın içinde rahat edecek inşallah..sıkıntıların bitiyor az kaldı canım sonucunu alınca dünya senın olacak
göstermiyor demek cimcime, ay bende haftaya göreceğim çok heyecanlıyım..ben özel bir krem almadım canım duştan sonra vazeline krem kullanıtyorum.henüz bir yerim çatlamadı inşallah sonrada çatlamaz hiçbirmznki
canım üzerinde Mustela Stretch Mark Double Action yazıyo Çatlak Oluşumunu Engelleyici krem olarak geçiyor.canım mustelanın hangi kremi
yani üzerinde ne yazıyor
ben de birkaçtane var bilemedim hangisi ? bir de badem yağı kıllandırıyor diyorlar doğru mu ?
kızlar ben bi garibim bikaçgündür ondan yoktum.
biraz önce babamın anormal arkadaşları babama bi şaka hazırlamışlar. aradılar adama arabanla keçi öldürmüşsün diyorlar. şimdi gülüyorum muhtemelen sizde gülüyorsunuz ama o an bi heyecan yaptım fenalaştım. biz çanakkalede muhtarlıktan arıyoruz tatilde buraya geldiğinizde keçileri öldürmüşsünüz araba ile diyor adam babama bişey sölüyor saf babamda cevap veriyor. işte ben geçen yıl gelmedim yazın çanakkaleye diye. beni bi heyecan bastı. şaka olduğunu söleyince bi bağırmaya başladım telefondaki adama ve babama senin ne anormal arkadaşların var böle diye. babamda tuttu bana bağırdı telefondaki gerizekalıya bağıracağına saatlerdir ağlıorum. hala orda tv izliyor dünya umrunda değil. nerde böle acayip insanlar hep babmın arkadaşı. durmadan babama saçma sapan şakalar yapıyorlar. bişey düşündükleri yok.
iştahım gene kapandı kızlar( dün 4 çeşit yemek yaptım hepsinden azcık azcık bi tabak anca yedim zorla. bugün tek yediğim 1 tabak yeşil mercimek yoğurt ve sabah kahvaltısı. hiç aç değilim bişey canım istemiyor. gene sorrun olmaya başladı yemek ne güzel yiyordum halbuki. heralde ben kendimi çok sıktım ben güçlüyüm güçlüyüm diye azcık mutluluk verici bişey oldu topluca ağlamaya başladım.
bu arada babamız haftaya pazartesi geliyor kızlar. kızımla yaptığı şarkıyı dinliyoruz hergün. öle:)
canım beklediğin gibi bir hareket olmadığından anlamıyosundur eşimde hissetti benim tepkisi çok komikti valla göz kırpar gibi dedi uçan tekme bekliyo sanırım :)))bende hala hissetmiyorum canım.sanırım ilk çocuk ve cinsiyeti de kız ise normalmiş.22. haftaya kadar hissetmeyebiliyormuşuz.
kötü sonuç çıkmayacak bak ben diyorum :))meraklanmaBen de daha hiç birşey hissetmiyorum dr. um 17. haftadan sonra hissedebilirsin korkma dedi.
Off günlerdir hiç bu kadar stress olmamıştım. içimden bir ses birşey çıkmayacak diyor benim de ama bir yandan da pimpirikleniyorum. Akşama kadar nasıl vakit geçecek bakalım.
istanbulda yağışlı 3lü sonucun iyi çıkacaktır merak etme sen :)günaydın güzel anneler sabah burada yağmur vardı ama hava güzeldi soğuk değildi yani. benimde 3 'lü test sonucum bu gün çıkacak doktor 2liyi yaptırmamıştı, kiminede 2li yaptırmış 3lü yaptırmamış doktorlar hayırlısı olsun bakalım. umarım hepimizin bebişi sağlıklıdır. kendinize iyi bakın.
ayyy bende cmt gidicem taaa 13 haftamda kız denmişti sonra göstermedi ya gene göstermezsegünaydın kızlar
tavsiyeniz varmı ?
gunaydın kızlar nasılsınız bu gun biz iyiyiz ama hala hafta sonu yorgunluğu var son trimester da çok gezemem diye bi gazla turluyorum valla
cmtsi dra gitcez özledim benimkini napıyo bakalım :))
sen önce iştahını hallet yemek yemen gerek çünkü en kötü ihtimal yogurt yumurta salata ye canım
allahım yaaa essek şakası olmuş sende fazla panik yapmışsın ama öyle bir olay gerçek olsada ne çıkacakki sonucunda işte insan bazen inanıyor :)))
keçi meçi salla sen bunlarıda pazartesine odaklan :)))
dediğin kitabı dün carrefora gittim bulamadım kalmamış sanırım
canım beklediğin gibi bir hareket olmadığından anlamıyosundur eşimde hissetti benim tepkisi çok komikti valla göz kırpar gibi dedi uçan tekme bekliyo sanırım :)))
kötü sonuç çıkmayacak bak ben diyorum :))meraklanma
istanbulda yağışlı 3lü sonucun iyi çıkacaktır merak etme sen :)
ayyy bende cmt gidicem taaa 13 haftamda kız denmişti sonra göstermedi ya gene göstermezse( valla bu kez dr a diycem kesin öğrenmem gerek yani cmt mobilya baktık kız odalarına ama gözümüz erkek odasına da kaymıyor değil
umarım cmtsi uğraştırmadan gösteriri
4 nisanda benimde detaylı ultrasonum var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?