2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günayydıınnnn! Herkese iyi haftalar :)) Bu gün 3'lü test sonuçlarım çıkacak dua edin kızlar sorun olmasın yoksa amnio yolları gözükecek. :18:

inş iyi çıkar canım..ama tecrübe olarak şunu diyim amnio yaptırmak çok kolay bi iş , sonucu beklemek sarsıcı...

hıuzlandırılmış sonuç istedim ama raya haftasonu girdiği için az önce hemşire bana yarın ya da en geç çarşamba demez mi.... neys e bakalım sonuç iiyi geşlsin de başka şey istemem...

günaydın kızlar:)
herkese sağlıklı,mutlu bir hafta diliyorum
yoğun bir haftasonu geçirdim...bugün dersim yok...evde okul işleriyle cebelleşeceğim...sınav sorusu hazırlama işi bugüne kaldı...arada uğrarım yanınıza :)

doktora gidecek arkideşler varmış,güzel haberlerinizi getirin bize ,inşallah...görüşürüz,öperim hepinizi

günaydın kızlarr...öyle stresli günler geçiriyorum ki hiç birşeye konsantre değilim..kusura bakmayın sizlerid e soramıyorum hiç..umarım hepiniz iyisinizdir..ben birazdan okula gidicem raporum bitti..nasıl vakirt geçecek bilmiyorum...hakkımda hayırlısı olsun inş....

günaydın kızlar

cumartesi gittim doktora meleğim çok şükür iyiymiş
yine göstermedi kendini ama artık kız diyebiliriz dedi doktorum

4-9 nisan arasında detaylı ultrasona giricez bakalım hayırlısıyla...

ya bir de geçenlerde çatlak kremini sormuştum
ama kaynadı topik arasında
tavsiyeniz varmı ?

canım dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun. inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız.

ben mustela kullanıyorum.göbeğim ve bacaklarım için memnunum çok güzel nemlendiriyo.ama göğüslerime sürdüğüm halde çatladılar biraz.ama benim göğüslerim çok büyüdü ona krem bile bişey yapamazdı yani..

canım işe başlayınca daha çabuk geçer günler, huzlandırlmş sonucunuda bu hafta alacaksın içinde rahat edecek inşallah..sıkıntıların bitiyor az kaldı canım sonucunu alınca dünya senın olacak

göstermiyor demek cimcime, ay bende haftaya göreceğim çok heyecanlıyım..ben özel bir krem almadım canım duştan sonra vazeline krem kullanıtyorum.henüz bir yerim çatlamadı inşallah sonrada çatlamaz hiçbirmznki

canım mustelanın hangi kremi
yani üzerinde ne yazıyor
ben de birkaçtane var bilemedim hangisi ? bir de badem yağı kıllandırıyor diyorlar doğru mu ?

bunlar kuzu kuzu benim biraz göbekliyim de içerisi geniş alan rahat takılıyor
bağdaş kurmuş öylece yatıyor
Allah sağlıkla kucağına nasip etsin gönlüne göre versin

canım benim de henüz bi yerim çatlamadı banyo sonrasnda avondan daha önce aldığım bir nemlendirici kullanıyorum bilmiyorum iyi mi kötü mü
ama mustelayı çok meth ettiler bakıcam artık

canım mustelanın hangi kremi
yani üzerinde ne yazıyor
ben de birkaçtane var bilemedim hangisi ? bir de badem yağı kıllandırıyor diyorlar doğru mu ?
canım üzerinde Mustela Stretch Mark Double Action yazıyo Çatlak Oluşumunu Engelleyici krem olarak geçiyor.

gunaydın kızlar iyi haftalar:) nasılsınız?
bende çarsamba gunu 4 lü testımın sonucunu almaya gıdıcem. rabbım sıkıntılara sokmaz ınsallah sağlıklıdır bebeğim.
çatlak kremıne gelınce ben her gunde olmasa ıkı gunde bır falan , goğsüme ve gobeğime bebe yağı suruyorum. daha erken gercı ama henuz catlak olusmadı. badem yağının kıllandırdığını duymustum. kızlar çatlak kremlerı cok pahalıymış, bebe yağıyla idare edicez bakalım. gerci benım kalçalarde genç kızlığımdan kalma catlaklarım var bır ıkıtane, fazla kilo alıp vermekten olmustu. ama henuz yenıler olusmadı. sanırım bebe yağı ıse yarıyor. birde bol bol su ıcın tek ılacı bu dıyor bazı dr lar.

gunaydın kızlar nasılsınız bu gun biz iyiyiz ama hala hafta sonu yorgunluğu var son trimester da çok gezemem diye bi gazla turluyorum valla
cmtsi dra gitcez özledim benimkini napıyo bakalım :))

sen önce iştahını hallet yemek yemen gerek çünkü en kötü ihtimal yogurt yumurta salata ye canım
allahım yaaa essek şakası olmuş sende fazla panik yapmışsın ama öyle bir olay gerçek olsada ne çıkacakki sonucunda işte insan bazen inanıyor :)))
keçi meçi salla sen bunlarıda pazartesine odaklan :)))
dediğin kitabı dün carrefora gittim bulamadım kalmamış sanırım
bende hala hissetmiyorum canım.sanırım ilk çocuk ve cinsiyeti de kız ise normalmiş.22. haftaya kadar hissetmeyebiliyormuşuz.
canım beklediğin gibi bir hareket olmadığından anlamıyosundur eşimde hissetti benim tepkisi çok komikti valla göz kırpar gibi dedi uçan tekme bekliyo sanırım :)))
kötü sonuç çıkmayacak bak ben diyorum :))meraklanma
istanbulda yağışlı 3lü sonucun iyi çıkacaktır merak etme sen :)
ayyy bende cmt gidicem taaa 13 haftamda kız denmişti sonra göstermedi ya gene göstermezse ( valla bu kez dr a diycem kesin öğrenmem gerek yani cmt mobilya baktık kız odalarına ama gözümüz erkek odasına da kaymıyor değil
umarım cmtsi uğraştırmadan gösteriri
4 nisanda benimde detaylı ultrasonum var :))

sementha en son yazdığını gördüm canım vaselini karnına sürme içindeki petrolium maddesinden dolayı iyi değilmiş. bende çok kaşınınca vazelin paklkar diye 2 kes sürmüştüm ondan sora öğrendim. en iyisi badem yağı ve kakao yağı canım. ben şimdi abarttım gündüz badem ve kakao yağı akşamda mustela sürüyorum:)) ama ben çatlarsam bittim demektir napiyim(

kızlar birşey daha sorucam size kanz da kız ve erkek bebekler için çok güzel astronot tulumlar var kış için %50indirime girmiş 40-50 civarında indirimli fiyatları alıp almama konusunda çok kararsız kaldım . sizce nasıl çok kullanışlı olurmu bizim bebişler için yoksa mont tipi şeyler mi daha kullanışlı olur bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim?

kuzum nasılsın bakem??? haha kuzu deyinje keçi aklıma geliyor ya:)) kızım sen benim babamı bilmiosun bizim keçileri öldürmüşsün bize keçi alıcaksın derler babam yapmadığı halde gider alır ondan dedim gene biri kekliyor babamı biton zarara giricez:)) yaa şimdi ne komik geliyor yaa keçi yani:))

bu arada başladımı seninki kıpraşmaya?? nasıl oldu? kaç gündür çok okuyamadım yazılanları şimdi biraz keyfim iyi merak ediyorum hepinizi.

bu arada mutlaka yoğurt ve yumurta yiyorum hergün. sütte öyle. yani kahvaltıda işte pekmez falan onlar hiç aksamıyor çünkü sabah iştahım alıyor küçüklükten beri kahvaltım sağlam. ama ondan sonra gidiyor iştah benden. 2 gündür akşam meyvede yiyemedim hergün yiyordum gene 1 kilo vermişim bugün. tartımı bozuktur nedir anlamadım yaa. 10 kere tartılıyorum yanlış tartıosa diye. anlamadım gitti. hamileyken diyet yapıomuşum gibi kilo veriorum.

bu arada babamız uçak biletini almış hihi:))haftaya pazartesi saat 3 de burda. dün konserdeymiş selaniğe gitmiş. sonra kızımıza yaptığı şarkının kayıtında başında konuşuyordu işte bebişle. çabuk gel biz seni bekliyoruz falan demiş bende dedim deme öyle erken gelmesin daha kalması gerek. dedim başka şarkıda yolla dinletiyim 2 şarkı var yeni albumde onlar güzel onları yolla dedim(aslında ben istiyorum) oda ok. pazartesi yeni album çıkıyor demiş. artık bizede gelirken getirir:)

ya kitabın kalmamasına çok üzüldüm. ben yazdıktan sonra kaç kitapçıya gittim fiyatı 40 ile 35 lira arasında. ki kitaplarında fiyatlarının değişmelerini hiç anlamıyorum. ama ben şansa diğer kitaptan kazık yiyince bunu şansa carrefourda 9.90 liraya buldum. ama ümraniye carrefourda. kozyatağına gittim seminer çıkışı kozyatağındakinde yoktu. ama gerçekten çok beğendim kitabı.

kızlar kumpir yiyebilitmiyim sizce saplıklımıdır. bide malzeme ne koyduriyim içine öle yağlı mayonezli olmayan. şimdi değilde havalar ısınınca diyorum bi ortaköye giderim. yani canımın istediği bişey bulmak iyice zorlaştı. off midemde bulanmıyor ama yiyemiyorum hiçbişi(

bu aradavenus nasıl? haber varmı? işallah iyi çıkar sonucu sürekli dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…