2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ilk hamişliğimde yemiştim çok sade içine zeytin turşu (mayonez ketçap olmasın) kısır seversen onun gibi şeyler mısır bezelye filan işte şimdiden afiyet olsun cnm....

Son düzenleme:

cnm ben Palmer's cocoa butter formula strech marks massage lotion kullanıorum... sabahtan akşama kadar nemini koruor çok memnunum... ebrumaternity internet sitesinde bulabilirsin...
bi de bunu kullanmadan önce vaseline 'nin cocoa butter 'ını kullanıodum ki ona da hala devam ediorum (body lotion , kahverengi olanı)
şimdiye kadar bi sorun yaşamadım çatlakla ilgili Allah'a şükür...

cnm ilk hamişliğimde yemiştim çok sade içine zeytin turşu (mayonez ketçap olmasın) kısır seversen onun gibi şeyler mısır bezelye filan işte şimdiden afiyet olsun cnm....

tamam canım bencede faydalı bişeydir sürekli yenilmezse aslında tereyağı falanda var içinde. ama mayonez ketçap koydurmamak lazım. bi hava açsında bari bi iştahlı yedğim şey o var gidiyim ortaköye. hiçbişey canım istemiyor yaa. midem bulansa neyse dicem. midemde bulanmıyor ama iştahım hiç yok.

çok kasma cnm kendini sütünü yoğurdunu yumurtanı yiyorsan vitaminini de alıyorsan daha ne olsun bebişler zaten genelde bizen besleniyorlar kalsiyumun azalırsa senin kemiklerine dişlerine zarar
açılır iştahın inş.... ben baya yiyordum valla birtek mideme o iyi geliyordu püresini filanda yerdim

süt yada olmazsa yoğurt ama hergün peynir ve yumurta mutlaka yiyorum. onun dışında gıdamı az aldığım günler alıorum eleviti. magnezyum ilacımıda dün almayı unuttum genelde onuda alıorum. ama işte kilo kaybedince panik oldum. çok iştahsızım valla(

ayy benimki de ilk ama erkek.. demek öyle bekleyizcez biraz daha.. çok hevsleniyo insan hissetmek için... ama sağlıklı olsunlar da bekleriz napalım..

canım ben 1-2 hafta balık gibi hafiften kayma hissettim.19+4ten itibaren hemn hemen hergün..kalp yada damar gibi atma yada nasıl diyeyim göz seğirmesi gibi hareket var karnımda..ama sanırım senin daha erken.hatta benimki bile erken gibi geliyo acaba yanlış bi his diye düşünüyorum bazen

canım ben bu vaselinden bahsediyorum ama.. aynı şeyden mi bahsediyoruz

canım mustelanın hangi kremi
yani üzerinde ne yazıyor
ben de birkaçtane var bilemedim hangisi ? bir de badem yağı kıllandırıyor diyorlar doğru mu ?

benim dr. 1tane krem öneriririm ama hem pahalı hemde ayda bir almak zorunda kalırsın dedi.onun yerine badem yağı kullan dedi...

merhaba arkadaslar,

h.sonu dahil yazilanlari hep girip okudum ama yazamadim.

3luler, 4luler yaptiriliyor, insallah cok temiz sonuclar cikar.
ben 3lu yaptirmiyorum. 2 nisanda AFP bakilacak sadece.

eyeszay yorgunluk bende de var cnm ama ilk 3 ay daha coktu, simdi daha iyiyim. yine de bikac gundur aksam 20.30 da koltukta uyuyorum ... hamilelikten sanirim.

venus canim amniyon yapilmis, hadi insallah sonuclar temiz cikacak

bu hafta cinsiyet ogrenecek arkadaslar var, kizlar insallah gosterir sizinkiler

opuyorum canlar sizi

kizlar yazdiklarinizi okudum da,

mayonez zararli mi hamilelikte???
ben arada bir cok az yiyorum makarnamla falan ???

canlarim ben yarin izin aldim.
tetanoz asimi olmaya gidicem saglik ocagina.
sizler yaptirdiniz mi? benim doktorum yaptir dedi, ben de sozunu dinlicem, sonradan pisman olmaktansa

bir de idrar tahlili sonuclarimi doktora gostericem

kizlar h.sonu elime c&a magazalarinin brosuru gecti

cok tatli bebek tulumlari, zibinlari falan vardi, cok da ucuz, hem de organik-saf pamuk yaziyordu
2 li zibin 12 tl
2li tulum 19 tl gibiydi fiyatlar

hamile koleksiyonu da varmis.

cok merak ettim, cinsiyet belli olur olmaz kosucam o magazaya

sizler yaptirdiniz mi? benim doktorum yaptir dedi, ben de sozunu dinlicem, sonradan pisman olmaktansa

ben aşı oldum canım geçen hafta iğne yakıyor bıraz benım 2 gun ağrı oldu kolumda ama ben okulda 23 nisan calışması yaptırdım ası oldugum gün kolumu çok hareket ettırdım ağrıdı aşı olan kolunu fazla hareket etme yoksa ağrıyor

canım bende nisanın 15i gibi yaptırıcam.tabi haftaya kontrolüm var doktoruma sorucam öncelkle

Ya zaten geçen gün yazdıklarını okudum o günden beri biraz daha içim rahat. Senin sonucunda inşallah iyi çıkar.

Sonuçlarım çıkmış ancak, dr. umun ameliyatları olduğu için ancak 16:30 - 17:00 gibi bakabilecekmiş. Ama geçen sefer hCG MoM değeri 4,25 di ( yüksek demişti - 2 nin üzerinde riskli demişti) şuan çıkan sonuçta 1,96 gözüküyor. Tabi haftaya göre kriter değişiyorsa bilemiyorum.

Canım ben haftasonu yedim mayonez ve ketch -up, salam, sosis gibi şarküteri koydurma daha çok zeytin, kısır gibi doğal besinler koydurarak ye birşey olmaz. Bon - a- petit

eyeszay canım eşın bugun mü gelıyordu sanki öyle okudum geldımı konustunuzmu merak ettım

canım ben bütün hamile kot pantolonu ve kot eteği ordan aldım.yeğenimin bebk kıyafetlerinide ordan aldım.güzel ürünler var.ne tarafta oturuyosun canım sen?

kizlar ben daha once de yazmistif ene yazayim,

ben catlaklar icin dustan sonra bebe yagi
+ gergun Galenic elancyl Specific Vergetures kullaniyorum
doktoruma da gosterdim bu kremi, onay verdi

ama bilemiyorum tabi etkinligini, simdilik catlak yok, zaten daha da erken sanirim catlak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…