kızlar kumpir yiyebilitmiyim sizce saplıklımıdır. bide malzeme ne koyduriyim içine öle yağlı mayonezli olmayan. şimdi değilde havalar ısınınca diyorum bi ortaköye giderim. yani canımın istediği bişey bulmak iyice zorlaştı. off midemde bulanmıyor ama yiyemiyorum hiçbişi(
bu aradavenus nasıl? haber varmı? işallah iyi çıkar sonucu sürekli dua ediyorum.
günaydın kızlar
cumartesi gittim doktora meleğim çok şükür iyiymiş
yine göstermedi kendini ama artık kız diyebiliriz dedi doktorum
4-9 nisan arasında detaylı ultrasona giricez bakalım hayırlısıyla...
ya bir de geçenlerde çatlak kremini sormuştum
ama kaynadı topik arasında
tavsiyeniz varmı ?
cnm ilk hamişliğimde yemiştim çok sade içine zeytin turşu (mayonez ketçap olmasın) kısır seversen onun gibi şeyler mısır bezelye filan işte şimdiden afiyet olsun cnm....
tamam canım bencede faydalı bişeydir sürekli yenilmezse aslında tereyağı falanda var içinde. ama mayonez ketçap koydurmamak lazım. bi hava açsında bari bi iştahlı yedğim şey o var gidiyim ortaköye. hiçbişey canım istemiyor yaa. midem bulansa neyse dicem. midemde bulanmıyor ama iştahım hiç yok.
cnm ilk hamişliğimde yemiştim çok sade içine zeytin turşu (mayonez ketçap olmasın) kısır seversen onun gibi şeyler mısır bezelye filan işte şimdiden afiyet olsun cnm....
çok kasma cnm kendini sütünü yoğurdunu yumurtanı yiyorsan vitaminini de alıyorsan daha ne olsun bebişler zaten genelde bizen besleniyorlar kalsiyumun azalırsa senin kemiklerine dişlerine zarar
açılır iştahın inş.... ben baya yiyordum valla birtek mideme o iyi geliyordu püresini filanda yerdim
ayy benimki de ilk ama erkek.. demek öyle bekleyizcez biraz daha.. çok hevsleniyo insan hissetmek için... ama sağlıklı olsunlar da bekleriz napalım..
sementha en son yazdığını gördüm canım vaselini karnına sürme içindeki petrolium maddesinden dolayı iyi değilmiş. bende çok kaşınınca vazelin paklkar diye 2 kes sürmüştüm ondan sora öğrendim. en iyisi badem yağı ve kakao yağı canım. ben şimdi abarttım gündüz badem ve kakao yağı akşamda mustela sürüyorum:)) ama ben çatlarsam bittim demektir napiyim(
canım mustelanın hangi kremi
yani üzerinde ne yazıyor
ben de birkaçtane var bilemedim hangisi ? bir de badem yağı kıllandırıyor diyorlar doğru mu ?
canım ben bu vaselinden bahsediyorum ama..Eki Görüntüle 165053 aynı şeyden mi bahsediyoruz
canlarim ben yarin izin aldim.
tetanoz asimi olmaya gidicem saglik ocagina.
sizler yaptirdiniz mi? benim doktorum yaptir dedi, ben de sozunu dinlicem, sonradan pisman olmaktansa
bir de idrar tahlili sonuclarimi doktora gostericem
canlarim ben yarin izin aldim.
tetanoz asimi olmaya gidicem saglik ocagina.
sizler yaptirdiniz mi? benim doktorum yaptir dedi, ben de sozunu dinlicem, sonradan pisman olmaktansa
bir de idrar tahlili sonuclarimi doktora gostericem
ben bunu bilboardlarda gördüm.hamile kadında kullanabiliyo diye tahmin ediyorum ..hamile kadın resmi koymuşlar..
inş iyi çıkar canım..ama tecrübe olarak şunu diyim amnio yaptırmak çok kolay bi iş , sonucu beklemek sarsıcı...
hıuzlandırılmış sonuç istedim ama raya haftasonu girdiği için az önce hemşire bana yarın ya da en geç çarşamba demez mi.... neys e bakalım sonuç iiyi geşlsin de başka şey istemem...
gunaydın kızlar nasılsınız bu gun biz iyiyiz ama hala hafta sonu yorgunluğu var son trimester da çok gezemem diye bi gazla turluyorum valla
cmtsi dra gitcez özledim benimkini napıyo bakalım :))
kötü sonuç çıkmayacak bak ben diyorum :))meraklanma
istanbulda yağışlı 3lü sonucun iyi çıkacaktır merak etme sen :)
ayyy bende cmt gidicem taaa 13 haftamda kız denmişti sonra göstermedi ya gene göstermezse( valla bu kez dr a diycem kesin öğrenmem gerek yani cmt mobilya baktık kız odalarına ama gözümüz erkek odasına da kaymıyor değil
umarım cmtsi uğraştırmadan gösteriri
4 nisanda benimde detaylı ultrasonum var :))
kızlar kumpir yiyebilitmiyim sizce saplıklımıdır. bide malzeme ne koyduriyim içine öle yağlı mayonezli olmayan. şimdi değilde havalar ısınınca diyorum bi ortaköye giderim. yani canımın istediği bişey bulmak iyice zorlaştı. off midemde bulanmıyor ama yiyemiyorum hiçbişi(
bu aradavenus nasıl? haber varmı? işallah iyi çıkar sonucu sürekli dua ediyorum.
kizlar h.sonu elime c&a magazalarinin brosuru gecti
cok tatli bebek tulumlari, zibinlari falan vardi, cok da ucuz, hem de organik-saf pamuk yaziyordu
2 li zibin 12 tl
2li tulum 19 tl gibiydi fiyatlar
hamile koleksiyonu da varmis.
cok merak ettim, cinsiyet belli olur olmaz kosucam o magazaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?