Geçmiş olsun dikkat et cnm kendinekızlar ben dün doktora gittim randevum yoktu acil gittim diyebilirim aşırı sancım vardı ve kasılıyodu sağ tarafım adım atarken çok zorlanıyodum 1 haftadır çalışmaya başladım öğrenciler o kadar yaramazki onlara bağırırken az daha kendime ve bebeğime zarar veriyodum doktorum bol istirahat dedi salı tekrar gidicem bebişim iyiymiş 511 gram olmuş teyzeleri çok sevindik kilo aldığımıza kızımlainşallah bişeyimiz çıkmaz salı günüde dua edin kızlar
oh sende savdın benimde geri sayım başladı ctesi günü gidicemtünaydın cici anne adaylarııııııııııııııııııı:)
ayyy biz çok yorgun ama çok da mutluyuz bugün....
sabah aç karna saat 8lerde hastaneye koştuk...şeker yüklemem vardı biliyorsunuz ...75likdi hem de...önce aç karna kan aldılar sonra 3 bardak içirdiler üst üste iğrençtiiiiiiiiiiiiiii...peşinden 1 saat sonra bi de 2.saat sonunda toplam 3 kez kan aldılar....o esnada bişi yemek içmek yasak...offffffffff fenaydı...neyse o araya bi de doktorumuza randevu almıştık ...kıjımız süperdi yaa...aç olmama rağmen baya hareketli idi şekercik...bu arada doktorum baya iyi bakmışın sen buna 980 gr.olmuş dedi...haftasına göre önden gidiyormuş ama takma sorun yok...herşey yolunda dedi...bu arada nöbet tutamaz raporumu da aldım 26 haftalık gebedir diye....
az önce de laboratuvar sonuçlarımı öğrendim..doktorumla konuştum...çok şükür şeker çıkmadı kıslar.....ayyy nası rahatladım,nası sevindim anlatamam:)
darısı sizlerin başına inşallah
şimdi biraz uyuyacağız kıjımlaaa...öperis sizi..see ya
slm kızlar.dr dan geldim.hemen eşim y okken yazayım kısaca.dr bana çok kızdı madenm çarşambadan beri ağrın var niye gelmedin diye.sanki gidince de hemen alıyomuş gibi.
neyse kasık ağrımın iyi olmadığını söyledi,ayrıca bebeğin toplanıp kastırması ve hareketlerinde azalma bunlar erken doğum tehditiymiş.( ultrasonda rahim ağzı şimdilik iyi ama dikkat dedi.gezme tozma mizsafir ağırkama yok dedi.yürüyüş bile yapma dedi.nöbetten muaf raporu verdi.daha sonra belimde ağrımaya başlayınca serum taktı biraz gözlem altına aldı.ağrı olursa hemen gel dedi.çok korktum tabi babamızda çok korktu. ( artık daha çok dinlenicem mecbur olmazsa pazartesi falan 5 günlük rapor alayım diyorum.
Çok geçmiş olsun cnm dinlenmeye çalış bende dün oğlşimin doğum gününü yaptım yarın fırsat bulursam foto koyayım size...
Hoşgeldin geçmiş olsun cnmkızlar selam ben aranızda yeniyim forumda eski olsam da...26+1 haftalık benim güzel kızım...dünden beri rahatsızım aile hekimime gittim pazartesi rapor ver diye 3 günlük veririm dedi ben de almışken 5 gün almak istiyorum malum ekders kesintisipazartesi buradaki kadın doğumcuya gidip ondan alayım bari(kendi doktorum merkezde ben ilçedeyim)gerçi hala ne doktora ne de hastaneme karar veremedim off bir türlü doktor beğenemiyoruz (artık ben de buradayım görüşürüz...
üzülme cnm rabbim en kısa sürede sana hayırlı bir evlat nasip etsinmerhaba kızlar eski günleri yad edim dedim bende bir zamanlar sizinle birlikte hamile oldugumu ögrenmiştim ama kanpıhtılaşması yüzünden kaybettim melegimi 2.5 aylıkken.şimdi kalsaydı sizlerinkilerle aynı ay olacaktı 10 agustosta kucagıma alacaktım kuzucugumu
sizin hazırlıklar başlamış bu arada bizde yeniden bebek çalışmalarına başladık insaallah çok aratmadan rabbim verir.
Ben aldım daha doğrusu sipariş ettim bu hft sonu elime geçer becerim yoktur anca para verip alabilirim...cnm ben daha o araştırmalara girmediğim için fiyatkarı nedir ne değldir bilemiyorum
ama şu lohusa şerbeti için hazır lastikler dedinya o dikkatimi çekti hazırda bulabiliriz demekki bende bi bakınayım...
fıstık ben bilmem izmiri yaa hiç elinde örnek yokmu görelim,almadın sanırım..ya ben istanbuldayımda nereden alacaz acaba buradan şekercileremi bakacaz nereye baksak.
Eminönü kurukahveci mehmet efendi sokağı cnm
Ben de mothercare de görmüştüm bikiniler, çoook şekerdi
C&A'ya da bakalım diyecektim, ama eşim zaten mızmızlanmaya başlamıştı, bir de çok vakit harcadık ona buna bak derken akşam yemeği vakti gelmişti.
C&A viaporttakine mi baktın canım?? Orda var mı bebek reyonu?[/QUOTE]
Canım ben cevap vereyim evet bebek reyonu da var.....
Anca cvp verebildim, hftsonu öldüm resmen belim tutuldu oğlişimin doğum gününü yaptık, darısı hepinizin başına olsun