2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun dikkat et cnm kendine

oh sende savdın benimde geri sayım başladı ctesi günü gidicem

Çok geçmiş olsun cnm dinlenmeye çalış bende dün oğlşimin doğum gününü yaptım yarın fırsat bulursam foto koyayım size...

Hoşgeldin geçmiş olsun cnm

üzülme cnm rabbim en kısa sürede sana hayırlı bir evlat nasip etsin

cnm ben daha o araştırmalara girmediğim için fiyatkarı nedir ne değldir bilemiyorum
ama şu lohusa şerbeti için hazır lastikler dedinya o dikkatimi çekti hazırda bulabiliriz demekki bende bi bakınayım...
Ben aldım daha doğrusu sipariş ettim bu hft sonu elime geçer becerim yoktur anca para verip alabilirim...

fıstık ben bilmem izmiri yaa hiç elinde örnek yokmu görelim,almadın sanırım..ya ben istanbuldayımda nereden alacaz acaba buradan şekercileremi bakacaz nereye baksak.

Eminönü kurukahveci mehmet efendi sokağı cnm

Ben de mothercare de görmüştüm bikiniler, çoook şekerdi
C&A'ya da bakalım diyecektim, ama eşim zaten mızmızlanmaya başlamıştı, bir de çok vakit harcadık ona buna bak derken akşam yemeği vakti gelmişti.
C&A viaporttakine mi baktın canım?? Orda var mı bebek reyonu?[/QUOTE]

Canım ben cevap vereyim evet bebek reyonu da var.....

Anca cvp verebildim, hftsonu öldüm resmen belim tutuldu oğlişimin doğum gününü yaptık, darısı hepinizin başına olsun

azracım ben kan ilacı hiç kullanmadım. demek bu sefer verecek.. benim kafama taktığım pıhtılaşma testi herhalde iğnemin oranı yükselcek .. hayırlısı bakalım. akşama arar belki doktorum. olmazsa randevum çarşamba .. bilgi veririm sana. araştırdığım kadarıyla lütfü hoca istiyomuş bu testi hastalarından yapılması şart değil yani..

bende pusette elea modeli çok beğenmiştimiana kucağıda güzel duruyo güzeller cnm
ikisini ne kadara aldınız?
peki ablana sorarmısın canım,ne markaymış onunki?
bu benim baktığım sunny baby idi..öğrenip bilgilendirirsen sevinirim:)
cnm ablam şimdi okulda akşama sorarım detaylı sanada yazarım ok...

Canım ben cevap vereyim evet bebek reyonu da var.....

Anca cvp verebildim, hftsonu öldüm resmen belim tutuldu oğlişimin doğum gününü yaptık, darısı hepinizin başına olsun[/QUOTE]

eminönüne bi gitsem ahh neler neler alıcam yaa
dediğin yerede uğrarım cnm
bu arada oğlunun doğum günü kutlu olsun..

canım senin de kanın benim gibi 11 olmuş biraz düşmüş. pıhtılaşma için de nasıl olsa ilaç kullanıyormuşsun o zaman dert edecek bişey yok. kanımızı da düşürmememiz lazım kan hapı kullanıyor musun canım ben kullandığım halde düştü

var cabim,
hem de sirf giysi degil,
uyku tulumu, battaniye, havlu, ayakkabi
epey tatli seyler vardi

bu arada bebek arabasını alan arkadaşım çok güzelmiş gülerek kullanın hafta sonu alışverişe istanbula gittim ve bilseydim ben de alırdım bu arabadan. kızlar birbirimize şu indirimli siteleri falan söyleyelim de kaçırmayalım indirimleri.
bu arada benim araştırdığıma göre park yataktan herkes çok memnun hiç öyle ses mes olan duymadım ben de 104 modelini aldım. içine de uyku seti ve yatak bakacağım.bunu kendi odama koyacağım bebek odasına normal yatak yaptıracağım.inşallah nasip olursa

kızlar uyku setlerine bakıyorum da gereksiz diyenler var ama sadece 1 ay sıcak olucak ağustostan sonra hava soğuyacak. park yatak 70*110 ebatlarında normal uyku setleri daha büyük 140 uzunluğunda oluyor. park yatak için uyku seti olan seçenekler az ama var. yorgancıoğlu diye bir site var orda direkt park yatak uyku seti de var.

hippy cim ablamı aradım şimdi
oda dedi yatak bam bam diye geçiyomuş 150 liraya almışlar içinde ince süngeri var dedi ama rahat yani dedi
bide ablamla onu sök tak sök tak çok kullandılar gittikleri her yere götürdüler..
kullanışlı tavsiye ederim dedi..

var cabim,
hem de sirf giysi degil,
uyku tulumu, battaniye, havlu, ayakkabi
epey tatli seyler vardi

Anladım canım, biz de chiccoya girmiştik, orda oyalandık baya indirim vardı ürünlerde, anlamadım ama viaporta (outlet) özel birşey mi, çünkü 1 hafta önce normal bir chiccoya bakmıştım oldukça yüksekti fiyatlar.
Burda parça başı %50-55 gibi bir indirim vardı belli ürünlerde...9,90'a aldık alt, üst kıyafetleri. Bir de battaniye aldım penye. 50 TL imiş, 23'e aldım.

selam güzel anneler:)))

kızlar çarşamba doktora gidicem 24 haftalık olucaz. aklıma takıldı da şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyodu ona göre aç gidicem de hihihihihi

evet benim bir arkadaş da normal beşik almıştı memnun olmayınca bambam almıştı ufak sevimli bişey hem 6 ay falan kullanmıştı

selam güzel anneler:)))

kızlar çarşamba doktora gidicem 24 haftalık olucaz. aklıma takıldı da şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyodu ona göre aç gidicem de hihihihihi

24 ve 28. hafatlar arasında oluyor canım ben de haftaya gideceğim inşallah

funnababy'de de var canım park yatak için

24 ve 28. hafatlar arasında oluyor canım ben de haftaya gideceğim inşallah

aç gidiyim ben ozaman :))
kızlar bende oğlumda beşik kullandım içinde süngeri çok inceydi annemde içine elyaf yatak ayarladı çokta rahat oldu yumuşak yumuşak uyudu içinde :)) ama iyice dönmeye başladıklarında sıkılıyolar içinde daha rahat ve büyük yatak lazım. biz beşiği en fazla 10 ayına kadar kullandık sonrada karyolasına geçirdik mecburen yatamıyodu dar geliyodu rahat dönemeyince ağlıyodu

yok canım kullanmıyorum. şimdi yazar herhalde doktorum.

yaa iyi ki varsınız kızlar.. içim çok sıkılmıştı
sayenizde sakinleştim. pimpiriklenmeye de bi ilaç olsa keşke..

Kızlar selammmmm , markete gittim geldim. gelirken birde ne goreyım dün yeni bir bebek mağzası açılışı olmuş. bu gunde açılışa ozel fiyatlar devam ediyordu :))) hemen daldım içeri. markasını bilemicem ama gayet kalıteliydi ürünleri, birtane şortlu askılı tulum aldım kuzuma 7.5 tl. ve birtanede hani bahsetmiştik, önü fermuarlı,altı çıtçıtlı battaniye aldım ve içinde patiğiyle şapkası var takım olarak, kumaşıda welsoft dediklerinden şu peluş gibi olanlardan. fiyatı 20 tl inanırmısınız. pazardakinin fiyatı bıle 26 tl idi ve şapkasıyla patiği yoktu içinde.
içim kudurdu fiyatları görünce dahada abanmamak için zor tuttum kendimi:))))) ama dedim kızada. bu ayın sonunda hediyelerım gelecek onları gordukten sonra buyuk alısverıse gelicem. kızda o zaman toplu alışverişte epey indirim alırsınız demezmı:) asıl büyük şubeleri sultanbeyliğindeymiş.

yok canım kullanmıyorum. şimdi yazar herhalde doktorum.

yaa iyi ki varsınız kızlar.. içim çok sıkılmıştı
sayenizde sakinleştim. pimpiriklenmeye de bi ilaç olsa keşke..

canım pıhtılaşma için ilaç kullandığından artık rahatlamalısın. evet çok tedirginiz ve hiç geçmiyor hamilelik ilerlese de öyle umarım hepimiz sağlıkla alırız bu bebişleri

nasıl bir beşikti canım senınkide 10 aya kadar kullanabildi. genelde beşik kullananlar 4-5 ayda sıkılıyorlar dıye okumustum. vallahı bana 6 ay yetsin yeter. yanı bu sene odasını kurmayı dusunmuyorum çünkü.

canım bizim beşiğin içi çok olmasa da diğerlerine göre daha geniş ve uzundu. ilk beşiğini zaten 2 ay kullandı nasıl becerdiysem kırılınca bunu aldık ama daha iyi oldu. kaldırmıştım beşiğini tekrar çıkardığımda fotosunu koyarım.
6 ay idare edilir bence gerçi bebekten bebeğede çok değişiyo. kimi çok hareketli oluyo az kullanıyo kimi daha sakin bizimki gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…