bu arada bebek arabasını alan arkadaşım çok güzelmiş gülerek kullanın hafta sonu alışverişe istanbula gittim ve bilseydim ben de alırdım bu arabadan. kızlar birbirimize şu indirimli siteleri falan söyleyelim de kaçırmayalım indirimleri.
bu arada benim araştırdığıma göre park yataktan herkes çok memnun hiç öyle ses mes olan duymadım ben de 104 modelini aldım. içine de uyku seti ve yatak bakacağım.bunu kendi odama koyacağım bebek odasına normal yatak yaptıracağım.inşallah nasip olursa
canım bizim beşiğin içi çok olmasa da diğerlerine göre daha geniş ve uzundu. ilk beşiğini zaten 2 ay kullandı nasıl becerdiysem kırılınca bunu aldık ama daha iyi oldu. kaldırmıştım beşiğini tekrar çıkardığımda fotosunu koyarım.
6 ay idare edilir bence gerçi bebekten bebeğede çok değişiyo. kimi çok hareketli oluyo az kullanıyo kimi daha sakin bizimki gibi:))
kızlar uyku setlerine bakıyorum da gereksiz diyenler var ama sadece 1 ay sıcak olucak ağustostan sonra hava soğuyacak. park yatak 70*110 ebatlarında normal uyku setleri daha büyük 140 uzunluğunda oluyor. park yatak için uyku seti olan seçenekler az ama var. yorgancıoğlu diye bir site var orda direkt park yatak uyku seti de var.
tecrubeli anne olmanın faydaları :))))
ben açıkçası şey düünüyorum. kraftın dondy si var hiç baktınmı ona. tamamen sırtı yatıyor ve otomatık sallanma müzik sistemi falan var, gündüzleride ana kucağı gibi kullana biliyorsun ve 6 aydan sonra mama sandalyesi olarak kullanılıyor. gercı ayakları az kısa oluyormus mama sandalyesi ama olsun . merak ettıgim mayısa kadar yetermı bu dondy bana. bebeğimin yatak odası hazır ama daha doğal gaz sistemine geçemediğimizden. kendi odamda dodyde uyutmayı dusunuyorum yaza kadar. insallah benımkıde pek kıpırdamayan sakin bir bebek olurda. kışın ortasında odasını kurmak zorunda kalmayız:)
gelisimci kız gülse
oğlak75 kız yağmur
neylusi kız elif nilda
sedahayri27 kız ?
efsung kız ?
sabahcan kız ayşe
hbyrm kız nazlı
cgdmk kız eylül
herzaman_seninle kız ?
lorry kız naz
sev_rey kız ?
rehnuma14 kız ?
mgokberk kız ?
neva kız ?
devin79 kız defne lena
hüsnüzan kız nil
nil_cicek kız ?
hippy34 kız bade
bengul86 kız ?
only_smile kız duru
sdhkn kız ?
peppermint kız ?
moni09 kız ipek
bikesha kız deniz
eyeszay kız eva mina
demirim kız ?
patricia kız miraç nefes
cerenimo kız ada derin
hu huuu kiz anneleri,
ne isimler dusunuyorsunuz kizlara,
biz isim konusunda son karara varamadik bir turlu, cok isimler bakiyorum, donup dolasip defne ve nehir'e geliyorum.
defne babasinin cok icine siniyor; nehir de benim cok icime siniyor; babasi nehiri de begeniyor aslinda,
defne nehir mi koysak yoksa,
ama tek isim istiyorum ben de
bir de derin'i begeniyorum ben ama onu babasi istemiyor, ya da deren
siz ne asamadasiniz isim konusunda,
cogunluk isim belirlememis hala
kızlar sizinlede paylaşmak istedim
ben 1 2 tane bebişime ayaklı yani patikli alt almıştım annem dedi kızım bak bunlar en fazla 1 hafta 10 gün giyer daha fazla giyemez boyları uzadığı için dizinden bükülüyo ayağı olmuyo dedi sonra annemin bunu demesi üzerine bi iki kişiye danıştım onlarda doğruladı ve evet kullanılmıyo hatta bebeğin bacağı eşortman altında bükülü duruyo buda bebeğin boyunun uzamasına engel oluyo dedi gerçektende mantıklı geldii..
ayrıca birde şu baştan aşağı tulumlar varya tek parça onlarda çok kullanılmıyomuş aynı şekilde onlarda boy uzamasına engel oluyomuş...bide bebek altını kirlettiğinde alt giysisi battığında komple soymak gerekiyomuş bebeği..
en güzel alınacak kıyafetler alt üst ayrı ve alt giysinin patikli olmamasıymış..
bilginize...
kızlar sizinlede paylaşmak istedim
ben 1 2 tane bebişime ayaklı yani patikli alt almıştım annem dedi kızım bak bunlar en fazla 1 hafta 10 gün giyer daha fazla giyemez boyları uzadığı için dizinden bükülüyo ayağı olmuyo dedi sonra annemin bunu demesi üzerine bi iki kişiye danıştım onlarda doğruladı ve evet kullanılmıyo hatta bebeğin bacağı eşortman altında bükülü duruyo buda bebeğin boyunun uzamasına engel oluyo dedi gerçektende mantıklı geldii..
ayrıca birde şu baştan aşağı tulumlar varya tek parça onlarda çok kullanılmıyomuş aynı şekilde onlarda boy uzamasına engel oluyomuş...bide bebek altını kirlettiğinde alt giysisi battığında komple soymak gerekiyomuş bebeği..
en güzel alınacak kıyafetler alt üst ayrı ve alt giysinin patikli olmamasıymış..
bilginize...
Kızlar ben bu araba konusunda çok kararsızım. Hala hangi modeli alacağımı bilmiyorum.
Kafam çok karışık:44:
güüüünaydınn annecikler:)))))))) sunu merak ediyorum regl dönemizde sizde değişiklik oluyomu benim ayın ilk günlerine denk geliyor ve her seferinde aglamaklı oluyorum sekerler herkese sinir oluyorum falan filan sizde de varmı ?
ilk aylarda iş görür ama dönmeye başlayınca tehlike olabilir görmeden alma derim :):)
27.haftada başlıyor 3.trimester canlar...
o sol tarafa yatmayı ben de doktoruma ve perinatoloğuma sordum..ikisi de kahkahaylan cevap verdi:)
ne tarafta rahatsan orda yatacaksın dedi
peppermint isim konusunu hiç karıştırma
evet canım çok doğru alt üst ayrı ve patiksiz..kızlar sizinlede paylaşmak istedim
bilginize...
tecrubeli anne olmanın faydaları :))))
ben açıkçası şey düünüyorum. kraftın dondy si var hiç baktınmı ona. tamamen sırtı yatıyor ve otomatık sallanma müzik sistemi falan var, gündüzleride ana kucağı gibi kullana biliyorsun ve 6 aydan sonra mama sandalyesi olarak kullanılıyor. gercı ayakları az kısa oluyormus mama sandalyesi ama olsun . merak ettıgim mayısa kadar yetermı bu dondy bana. bebeğimin yatak odası hazır ama daha doğal gaz sistemine geçemediğimizden. kendi odamda dodyde uyutmayı dusunuyorum yaza kadar. insallah benımkıde pek kıpırdamayan sakin bir bebek olurda. kışın ortasında odasını kurmak zorunda kalmayız:)
cnm güzel hbrlerle gelmene çook sevindik kızımla..onlar dünyanın en güzel bebeği bizim için..Merhaba güzel anneler ve onların güzel yavrularıı :))))
Umarım hepiniz çoookkk iyisinizdir.Geçmişi okumaya kalktım ama olmayacak gibi.
Haftasonu İstanbul' daydık oğluşumun detaylı ultrasonu için. Herşey yolunda dedi doktor amcamız. ancak benim son adet tarihimde bir yanlışlık olduğunu söyledi. bebek 22+4 değil 21+6 ile uyumluymuş zaten 7. haftada da 1 hafta gerideymiş gelişimi. Aslında benim son adet tarihim 23 kasım ama ondan önceki ay 30 Ekimde adet olmuştum ve düzensizliklerim oluyoırdu buna bağlıymış bebğin haftasının geride olması ama sorn yok dedi. Oğlumun ultrasoon haftası ile gelişimi pararlel gidiyormuş. Bunların sonucunda 30 Ağustosta değil 4 eylülde görünüyor beklenen doğum tarihi ama dr. sen 25 ağustosta doğurursun dedi çok mu aceleci gördü beni bilmiyorum
Minik gün ışığım 467 g olmuş boyuda yaklaşık 27 cm dedi. Ama afacan bize inatla yüzünü göstermek istemedi. Doktor amcası dürttü ben öksürdüm ama sürekli elleriyle yüzünü kapattı. Güç bela 1 poz alabildik. Yaa kızlarr kuzguna yavrusu kuzu gibi görünür derler ya o tek karelik fotoya bakmaya doyamıyorum. Dünyanın en güzel bebeği değil belki am bana o kadar güzel görünüyor ki.
Doktor amcadan sonra Eminönüne meşhuuurrr havuzluhan a gittik ama aradığımızı bulamadık.Eşimin zoruyla 1 tane nevresim takımı aldım gerçi deseni şirin ( inekler, kediler, koyunlar falan var.) . Zaten akşam koyarım resimlerini. İndirimden yararlanarak daha önce resmini koyduğum mothercare westbury karyolamızı ve yatağımızı siparş ettik ve mothercare den de 1 nevresim takımı aldık. Eki Görüntüle 188341 Eki Görüntüle 188340
Şimdi babmız odamızı boyayacak. Sonra duvar kağıdı yapacağız belki 1 duvara belki de stickerlarla süsleyeceğiz.
Şimdilik bu bizden bu kadar.
Ben hala her adet dönemimde adet sancısı çekiyorum. Sanki heran kanamam olacakmış gibi huzursuz oluyorum. en son dün akşam yaşadım bu durumu. Birde çok asabi oluyorum. Normalde bu dönemde bu kadar asabi olmazdım.
Canım benim doktorumda dalga geçti benimle. Ne tarafa yatarsan yat hiç birşey olmaz bebeğe dedi
he heee, niyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?