2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benım bildiğim indirimli siteler-
minimoy
limango
unado
vip dükkan
trendyol
ilk dördü direk bebek anne sitesi- son ıkısınde ara sıra bebek reyonları açıyor. zaten bildirimler günlük mailine geliyor yanlız uye olman lazım. ben gecen hafta vip dükkandan bebe dor un birsürü şeyini aldım epey indirimli oldu ancak hala elime geçmedi. boyle siteler kampanya bitiminden bir hafta sonra yolluyor kargoyu. yanı siparişim hemen niye gelmedi diye korkma en az ıkı haftayı alıyor yollamaları cunkı. ben 25 ınde almıstım bu ayın 7 sınde en gec elınızde olur dedıler.

tecrubeli anne olmanın faydaları :))))
ben açıkçası şey düünüyorum. kraftın dondy si var hiç baktınmı ona. tamamen sırtı yatıyor ve otomatık sallanma müzik sistemi falan var, gündüzleride ana kucağı gibi kullana biliyorsun ve 6 aydan sonra mama sandalyesi olarak kullanılıyor. gercı ayakları az kısa oluyormus mama sandalyesi ama olsun . merak ettıgim mayısa kadar yetermı bu dondy bana. bebeğimin yatak odası hazır ama daha doğal gaz sistemine geçemediğimizden. kendi odamda dodyde uyutmayı dusunuyorum yaza kadar. insallah benımkıde pek kıpırdamayan sakin bir bebek olurda. kışın ortasında odasını kurmak zorunda kalmayız:)

kızlar selam ben aranıza cumartesi günü katıldım 26+3 haftalığım.rahatsız olduğumu yazmıştım (grip)geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum..rapor almayı başardım doktordan bu hafta yatıp dinlenicem artık okul çekilmiyor.....beşk -park yatak ikilemi var sanırım bir de bebeğin hangi odada yatacağı konusu...ben park yatak alcam beşikler tehlikeli bebek kıpırdanmaya başlayınca eltimin oğlu çok defa düştü beşikten gece acillik oldular!!bir de yer kaplama sorunu var ev küçükse beşiği daha sonra nereye kaldıracağımız sorun olur çünkü küçük meleklerin boylarından büyük ihtiyaçları var sığdırmakta sorun yaşarıznerede yatacağına gelirsek ben 40 gün yanımda yatırıp(aynı odada)sonra odasına geçirmeyi planlıyorum mobilya almıycam park yatak+şifonyer+berjer koltuk olcak güzel kızımın odasında...bebek ne kadar erken ayrı yatmaya alışırsa o kadar ii olur bence sonra ayırmak zor olur...nacizane fikirlerim...

gelisimci kız gülse
oğlak75 kız yağmur
neylusi kız elif nilda
sedahayri27 kız ?
efsung kız ?
sabahcan kız ayşe
hbyrm kız nazlı
cgdmk kız eylül
herzaman_seninle kız ?
lorry kız naz
sev_rey kız ?
rehnuma14 kız ?
mgokberk kız ?
neva kız ?
devin79 kız defne lena
hüsnüzan kız nil
nil_cicek kız ?
hippy34 kız bade
bengul86 kız ?
only_smile kız duru
sdhkn kız ?
peppermint kız ?
moni09 kız ipek
bikesha kız deniz
eyeszay kız eva mina
demirim kız ?
patricia kız miraç nefes
cerenimo kız ada derin

hu huuu kiz anneleri,

ne isimler dusunuyorsunuz kizlara,

biz isim konusunda son karara varamadik bir turlu, cok isimler bakiyorum, donup dolasip defne ve nehir'e geliyorum.
defne babasinin cok icine siniyor; nehir de benim cok icime siniyor; babasi nehiri de begeniyor aslinda,
defne nehir mi koysak yoksa,
ama tek isim istiyorum ben de
bir de derin'i begeniyorum ben ama onu babasi istemiyor, ya da deren

siz ne asamadasiniz isim konusunda,
cogunluk isim belirlememis hala

canım gereksiz diye bana diyorsan benim düşüncem..çok ince yorgan düşünüyorum...uyku seti takım almayı düşünmüyorum...hem hava sıcak olcak hem benim ev sıcak oluyor...ıkeada yastık ve ince yorgan var..onları beğendim...uyku setinin yorganı genelde kalın oluyor..ondan almam diye düşünüyorum..benim kesin değil ama almayı düşündüğüm park yatak(2. yatak) 45*81 uyku seti alsamda sığmaz sanırım bunun içine ..ilk aylar kullancağım bu yatağı...ıkeanın lastikli çarşafını ve üzerinede ince bir örtü örterim diye düşünüyorum...

Kızlar ben bu araba konusunda çok kararsızım. Hala hangi modeli alacağımı bilmiyorum.

Kafam çok karışık:44:

canım evet bakmıştım dondy e ama mayıs ayına kadar kullanamaz gibi geliyo 9 aylık kadar olucaklar ozaman küçük gelebilir çünkü 5-6 ayından sonra dönmeye başlıyolar. mama sandalyesi ve ana kucağı için iyi olabilir. yanlış hatırlamıyosam burdan bikaç arkadaşta bakmıştı o ürüne sonra neye karar verdiler bilmiyorum

kızlar sizinlede paylaşmak istedim
ben 1 2 tane bebişime ayaklı yani patikli alt almıştım annem dedi kızım bak bunlar en fazla 1 hafta 10 gün giyer daha fazla giyemez boyları uzadığı için dizinden bükülüyo ayağı olmuyo dedi sonra annemin bunu demesi üzerine bi iki kişiye danıştım onlarda doğruladı ve evet kullanılmıyo hatta bebeğin bacağı eşortman altında bükülü duruyo buda bebeğin boyunun uzamasına engel oluyo dedi gerçektende mantıklı geldii..
ayrıca birde şu baştan aşağı tulumlar varya tek parça onlarda çok kullanılmıyomuş aynı şekilde onlarda boy uzamasına engel oluyomuş...bide bebek altını kirlettiğinde alt giysisi battığında komple soymak gerekiyomuş bebeği..
en güzel alınacak kıyafetler alt üst ayrı ve alt giysinin patikli olmamasıymış..
bilginize...

merhaba bizim adımız % 90 ada:81:

aynen arkadaşım katılıyorum ben de aynı şeyleri duydum yararlı bir bilgi...

Bana da aynı önerilerde bulundular. Bende bikaç tane tulum aldım. Bundan sonra alt üst alıcam

Kızlar ben bu araba konusunda çok kararsızım. Hala hangi modeli alacağımı bilmiyorum.

Kafam çok karışık:44:

canım başta bakman gereken bence travel sistemli olsun ve güneşliği tam kapansın, tek elle açma kapama kolaylığı olmalı bide
oğlumda aldığım arabada bunlar yoktu ve çok sıkıntı çektim ama şimdi akıllandım ihihihihihi ona göre ürün bakıyorum

Merhaba güzel anneler ve onların güzel yavrularıı :))))

Umarım hepiniz çoookkk iyisinizdir. Geçmişi okumaya kalktım ama olmayacak gibi.

Haftasonu İstanbul' daydık oğluşumun detaylı ultrasonu için. Herşey yolunda dedi doktor amcamız. ancak benim son adet tarihimde bir yanlışlık olduğunu söyledi. bebek 22+4 değil 21+6 ile uyumluymuş zaten 7. haftada da 1 hafta gerideymiş gelişimi. Aslında benim son adet tarihim 23 kasım ama ondan önceki ay 30 Ekimde adet olmuştum ve düzensizliklerim oluyoırdu buna bağlıymış bebğin haftasının geride olması ama sorn yok dedi. Oğlumun ultrasoon haftası ile gelişimi pararlel gidiyormuş. Bunların sonucunda 30 Ağustosta değil 4 eylülde görünüyor beklenen doğum tarihi ama dr. sen 25 ağustosta doğurursun dedi çok mu aceleci gördü beni bilmiyorum

Minik gün ışığım 467 g olmuş boyuda yaklaşık 27 cm dedi. Ama afacan bize inatla yüzünü göstermek istemedi. Doktor amcası dürttü ben öksürdüm ama sürekli elleriyle yüzünü kapattı. Güç bela 1 poz alabildik. Yaa kızlarr kuzguna yavrusu kuzu gibi görünür derler ya o tek karelik fotoya bakmaya doyamıyorum. Dünyanın en güzel bebeği değil belki am bana o kadar güzel görünüyor ki.

Doktor amcadan sonra Eminönüne meşhuuurrr havuzluhan a gittik ama aradığımızı bulamadık. Eşimin zoruyla 1 tane nevresim takımı aldım gerçi deseni şirin ( inekler, kediler, koyunlar falan var.) . Zaten akşam koyarım resimlerini. İndirimden yararlanarak daha önce resmini koyduğum mothercare westbury karyolamızı ve yatağımızı siparş ettik ve mothercare den de 1 nevresim takımı aldık.

Şimdi babmız odamızı boyayacak. Sonra duvar kağıdı yapacağız belki 1 duvara belki de stickerlarla süsleyeceğiz.
Şimdilik bu bizden bu kadar.

Ben hala her adet dönemimde adet sancısı çekiyorum. Sanki heran kanamam olacakmış gibi huzursuz oluyorum. en son dün akşam yaşadım bu durumu. Birde çok asabi oluyorum. Normalde bu dönemde bu kadar asabi olmazdım.

27.haftada başlıyor 3.trimester canlar...
o sol tarafa yatmayı ben de doktoruma ve perinatoloğuma sordum..ikisi de kahkahaylan cevap verdi:)
ne tarafta rahatsan orda yatacaksın dedi

Canım benim doktorumda dalga geçti benimle. Ne tarafa yatarsan yat hiç birşey olmaz bebeğe dedi

kızlar bir şey sorucam:aranızda hamile pilatesi yapan var mı?ben bugün başlıycam cd aldım normaal doğuma çok faydası oluyormuş...

evet canım çok doğru alt üst ayrı ve patiksiz..

canım ben bakmıştım ona, birkaç ay olsada bebeği sürekli orada uyutmak için kullanışlı değil. İlerde mama sandalyesi olarak kullanacam dersen de ayakları kısa masa seviyesinden biraz aşağıda kalıyor. Kendi yatak odan için bence beşik yada park yatak daha iyi fikir olabilir.

cnm güzel hbrlerle gelmene çook sevindik kızımla..onlar dünyanın en güzel bebeği bizim için..
adıklarınızı güle güle kullanın cnm...

durumlar karışıkta o yüüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…