2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

my_little_sunshine
canim,
minik gun isigin iyiymis, cok sevindim,
buyuyor bizim afacanlar valla, yarimsar kilo oldular bile

cicilerinize bayildimmmm; aslanli coookk tatliiii, gs li miyiz yoksa
(ben fenerliyim bu arada , hih hiii )

herzaman_seninle hadi bakalim,
karisik durumlari guzel bi sekilde cozersiniz umarimm

peppermint, ya biz daha doğru düzgün isim araştırmasına başlamadık bile ( birkaç isim var ama hiçbiri tam olarak içime sinmedi.

inş...senin beğendiklerinde çok güzel
benim favorim nisa ama kociş istemiyo
başka isim arayışındada değil bilmiyorum
defne de çok güzel aslında...
nehir eski kaldı sanki artık

Canım güle güle kullanın hem kendisi çok güzel hem de fiyatı çok iymiş

çok teşekkür ederim canımcım:)
bi araştıralım bakalım:)

canım senin beşiğin markası falan neydi???

cnm güzel hbrlerle gelmene çook sevindik kızımla..onlar dünyanın en güzel bebeği bizim için..
adıklarınızı güle güle kullanın cnm...

Teşekkür ederim canım. :)))

my_little_sunshine
canim,
minik gun isigin iyiymis, cok sevindim,
buyuyor bizim afacanlar valla, yarimsar kilo oldular bile

cicilerinize bayildimmmm; aslanli coookk tatliiii, gs li miyiz yoksa
(ben fenerliyim bu arada , hih hiii )

Teşekkür ederiz teyzesi :)) Yok canım yaa bizde GS' lı yok ama hiç öle düşünmemiştim.
Ben Beşiktaş' lıyım babamız da Fenerli

güle güle kullan canım arabanı, uff bende alsamda bir rahat etsem
canım benım hemşirem hissetmediğin zaman tatlı ye dedi, yada sen yorgun aç veya mutsuzsan o kıpırdamaz dedi..bir günden fazla hissetmediğin zaman doktora git dedi..neyseki gitmişsin için rahat etmiş,minnoşun da da bayağı keyif varmış yani
bende seninle aynı durumdayım.bir türlü karar veremiyorum evim küçük yerim yok.küçücük çocuğu bi yere sığdıramıcam bu gidişle:))
park yatak alıcam sanırım:44:
yok canım kullanmıyorum. şimdi yazar herhalde doktorum.

yaa iyi ki varsınız kızlar.. içim çok sıkılmıştı
sayenizde sakinleştim. pimpiriklenmeye de bi ilaç olsa keşke..
allahın izniyle hiçbirşey yoktur canım, evet kesinlikle pimpiriklenemeye ilaç şart..biz anneyiz ne yapalım
canım ne şanslısın,elinin altında bebek şhop açılmş... benide özendirdin
bence defne daha güzel canım

benim bebişte her yerini göstermişti yüzü hariç bu erkekler edepsiz mi oluyor ne güle güle kullanın canım cicilerini..ohh eşinle beraber oğlunun odasını hazrlıyorsun imrendim vallahi,keşke bizimde bir odamız daha olsaydı, ama eşim kesin badana yapmazdı

Senin pıhtılaşma değerlerin neydi canım?Benimde 6 haftalık iki düşüğüm vardı.Mthfr heterozigot olduğum ortaya çıktı.Şimdiki hamileliğimde hematolog kesinlikle iğneye gerek yok dedi.Bu mutasyon çoğu kişide var düşüklerinin sebebi bu olamaz dedi.Yinede ben kadın doğumcumu yalvar yakar ikna ettim iğne kullanmaya ama 16.haftada kanamam oldu.İğneden olduğu tesbit edildi ve iğne kesildi.Ayrıntılıda bakan prof.Kan akışının normal olduğunu aspirin bile kullanmaya gerek olmadığını söyledi.Ama ben kullanıyorum.Çok tedirgin oluyorum kanım pıhtılaşırsa diye.Tahlili doktorum gereksiz buluyor.Şimdi seni okuyunca yine tedirgin oldum.Ama bebeğin gelişimi haftasıyla uyumluysa kan akışı normal demektir.

Günaydın kızlar...

Umarım herkes iyidir.

Benim cumartesi ayrıntılım vardı. Bol bol gördüm bebişimi, 490 gr olmuş..
Çok şükür sonuçlar normal.. Kıpır kıpırdı yavrucum...

Canım maşallah Benim de cumartesi ayrıntılım varı 467 geldi bebişim. :)) Bu hafta tekrar kendi dr.umla muayenem var ama ertelesem mi 1 hafta daha diyorum.

Teşekkür ederim canım :))( :Valla dediğin gibi pipiye gelince bacakları ardına kadr açıyor ama yüzü yok Valla eşimle beraber hazırlıyoruz ama çok da didişiyoruz :)))) O da çok hevesli bende o yüzden o kendi istediği olsun istiyor ben kendi istediğim Konu badanya gelince ise çok sevdiğinden değil de birazda boyacıya para vermemek için yapıyor açık göz

tatlım bnm mutasyonum faktör v leiden. bnm de 2 kaybım var operasyon şeklinde maalesef. lütfü bey istiyo hastalarından bi fikir birliği yok bu konuda biliyosun.. hayırlısı olsun canım ayrıntılı bilgi alayım paylaşırım.. allah hepimizin bebişini korusun..

Kramplar bu haftalarda genelde oluyormus, bende de var ustelik Osteocare icmeme ragmen...Magnezyumdan zengin beslenmek faydali olabilir, kabak cekirdeginin iyi oldugunu duydum bir de her gun portakal yiyorum. Doktorunla konusup extra magnezyum alman belki rahatlatabilir.

Redmask, benim seker yuklemesi haftaya yapilacak ve doktorum soyledigi 140'tan asagida ise tekrarlamaya gerek yok, yuksekse 100'luk deneyecegiz demisti. Doktorunla sanirim henzu konusmadin.
Ben de kan pihtilasmais icin Cleaxane 0.4 x2 kullaniyorum, gonegimde yer kalmadi! Faktor 10 denilen bir test ile kan sulandiricinin miktari ayarlaniyor simdi kilo aldigin icin bu degerin sanirim artirilmasi gerekiyor.

Asagi yukari sanirim bunlar bende de var. Kilolar artinca sanirim bunlar kacinilmaz oldu. Ben Osteocare kullaniyorum icinde kalsiyum, magnezyum ve D vit. var, bir doktoruna danis istersen. Ayaklarinin altina yastik koyup uzanmak iyi geliyor.

Gule gule kullanin.

selam güzel anneler:)))

kızlar çarşamba doktora gidicem 24 haftalık olucaz. aklıma takıldı da şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyodu ona göre aç gidicem de hihihihihi

Benim de haftaya yapilacak 24-28 haftalar arasi yapiliyor.

Amin canım.Sen de sürekli işinin ehli bir doktorun kontrolünde olduğun için için rahat olsun.Hamileliğinin tadını çıkar eminim her şey güzel olacak.İyi haberlerini bekliyorum.

zarpdenizcim sen de mi iğne oluyosun.. kolay gelsin canım. benim yaptırdığım test d-dimer diye bi test.. bakalım dozum artcak herhalde 0,3 fraxparine sabah akşam oluyodum 0,4e çıkabilir.

139la kurtarırım inşallah şeker meselesini de.. doktoruma ulaşsam öğrencem inş.

My Little Sunshine, Masallah bebisine... Ne duygulu seyler yazmisin oyle...

Peppermint, sanirim bebek listesini siz yapiyorsunuz. Bizim de kiizmiz olacak, listeye eklerseniz sevinirim, ilk ismi Clarissa, ikinci Turk ismine de henuz karar veremedik, Su, Kumsal yada Ela listemizde olan isimler.
Yazdigin isimlerin hepsi de cok guzel, sanirim zamnla birinde daha cok yogunlasirsiniz.:13:

Arkadaslar kramp girdiginde mumkun mertebe bacaginizi germeye calisin ve yukari kaldirin, yaninizda biri varsa masaj yapmasini isteyin cok etkili oluyor.

Ayyy evet ignelerimi sorma, gobegimin her iki yaninda morcuklarim var! Biz gunde ikiye cikardik o yuzden sizinde cikarmaniz iyi olur yada dedigin gibi dozaji yukseltilir. Kan degerin de cok sinira yakin cikmis ama 140'in altinda, bakalim doktorun ne onerecek yeniler mi acabaki? tatlilarla filan aran nasil? Ailede seker var mi?

ay, kızlar yetişemedim size:) bu ne kalabalık. sabahtan baya kişi toplandık

canım, benim anladığım kadarıyla çoğumuzda böyle şikayetler var. ama benim doktorum magnezyum konusunda hiçbir şey demedi, yazdırmadıda. magnezyum niçin kullanılır ki?

27.haftada başlıyor 3.trimester canlar...
o sol tarafa yatmayı ben de doktoruma ve perinatoloğuma sordum..ikisi de kahkahaylan cevap verdi:)
ne tarafta rahatsan orda yatacaksın dedi
valla, beni çok rahatlattın desem olur. ben çünkü bu konuda çok dikkat etmeye çalışıyordum ama nedense hep sırt üstü uyanıyordum. sola dönsemde yine otomatik olarak sırt dönüyorum.

En güzel trimester bitiyor

Artık zor günler bekliyor bizleri kızlar.. Hem sıcakla boğuşucaz hem hamileliğin verdiği ağırlıkla...
o konuda çok haklısın. hele ben rusyadan bu izmir sıcağına hala alışamıyorum. hamilikte ne olacam bilemiyorum
canım, inş. güle güle kullanırsınız arabınızı. bende jokerden bir tane model beğenmiştim, loolaydi galiba. ana kucağı kısmı seninkine benziyor. bu arada, baya uygun almışsınız bence. ben arabamı ancak haziranda falan alırım.
desene, uykucu çıktı seninki o kadar zaten hemencik paniklemeyin, bebeğin arada sessiz olması normaldır.

bende seninle aynı durumdayım.bir türlü karar veremiyorum evim küçük yerim yok.küçücük çocuğu bi yere sığdıramıcam bu gidişle:))
sen o sıpanın küçücük olmasına bakma, evin sahibi asıl o olacak her yerde eşyaları, her yerde kendisi gezinecek. şimdiden tüm hayat düzenimizi değiştirdi ya:)

Kızlar ben bu araba konusunda çok kararsızım. Hala hangi modeli alacağımı bilmiyorum.

Kafam çok karışık:44:
bence dükkanlara gidip araştırırsan daha çok fikir edinirsin. ben çünkü gezdikten sonra bir kaç model belirledim, normalde kafam allak bullaktı:)

canım ben günde 2 kez oluyodum zaten, dozu artar. ben sabahları koldan akşamları bacaktan yapıyorum, göbişe kıyamıyorum ne alakası varsa bnm de özellikle bacaklarrımda tepecikler oluştu..
canım bildiğim kadarıyla şeker yok ailede. düşkünlüğüm de yok tatlıya şaşırdım doğrusu.. doktorum diyet türü bişeyler verirse paylaşırım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…