my_little_sunshine
canim,
minik gun isigin iyiymis, cok sevindim,
buyuyor bizim afacanlar valla, yarimsar kilo oldular bile
cicilerinize bayildimmmm; aslanli coookk tatliiii, gs li miyiz yoksa
(ben fenerliyim bu arada , hih hiii )
herzaman_seninle hadi bakalim,
karisik durumlari guzel bi sekilde cozersiniz umarimm
Kızzlar biz bu arada haftasonu alışveriş yaptık biraz:))
Bebek arabamızı da aradan çıkardık. Jokerden bebe confort streety aldık, puset+anakucağı 140 TL hediye çeki ile 560 TL'ye gelmiş oluyordu biz de kaçırmayalım fırsatı dedik.
Özellikleri;
1. Hafif baston puset tarzında, katlandığında gerçekten az yer kaplıyor, bizim arabamızın bagajı küçük olduğundan önemliydi gerçekten.
2. Pusetteki oturma kısmı (hamak diyorlar) tamamen çıkıp ana kucağı monte edilebiliyor. (çok istediğim bir özellikti)
3. Çift yönlü kullanılabiliyor.
Tanıtım videosu: (port bebe bizde yok)
YouTube - Bebe Confort Streety travel pack.mpeg
Eki Görüntüle 188115 Eki Görüntüle 188116 Eki Görüntüle 188114 Eki Görüntüle 188117 Eki Görüntüle 188119
çok teşekkür ederim canımcım:)hippy cim ablamı aradım şimdi
oda dedi yatak bam bam diye geçiyomuş 150 liraya almışlar içinde ince süngeri var dedi ama rahat yani dedi
bide ablamla onu sök tak sök tak çok kullandılar gittikleri her yere götürdüler..
kullanışlı tavsiye ederim dedi..
aç gidiyim ben ozaman :))
kızlar bende oğlumda beşik kullandım içinde süngeri çok inceydi annemde içine elyaf yatak ayarladı çokta rahat oldu yumuşak yumuşak uyudu içinde :)) ama iyice dönmeye başladıklarında sıkılıyolar içinde daha rahat ve büyük yatak lazım. biz beşiği en fazla 10 ayına kadar kullandık sonrada karyolasına geçirdik mecburen yatamıyodu dar geliyodu rahat dönemeyince ağlıyodu
cnm güzel hbrlerle gelmene çook sevindik kızımla..onlar dünyanın en güzel bebeği bizim için..
adıklarınızı güle güle kullanın cnm...
my_little_sunshine
canim,
minik gun isigin iyiymis, cok sevindim,
buyuyor bizim afacanlar valla, yarimsar kilo oldular bile
cicilerinize bayildimmmm; aslanli coookk tatliiii, gs li miyiz yoksa
(ben fenerliyim bu arada , hih hiii )
Kızzlar biz bu arada haftasonu alışveriş yaptık biraz:))
Bebek arabamızı da aradan çıkardık. Jokerden bebe confort streety aldık, puset+anakucağı 140 TL hediye çeki ile 560 TL'ye gelmiş oluyordu biz de kaçırmayalım fırsatı dedik.
Özellikleri;
1. Hafif baston puset tarzında, katlandığında gerçekten az yer kaplıyor, bizim arabamızın bagajı küçük olduğundan önemliydi gerçekten.
2. Pusetteki oturma kısmı (hamak diyorlar) tamamen çıkıp ana kucağı monte edilebiliyor. (çok istediğim bir özellikti)
Eki Görüntüle 188115 Eki Görüntüle 188116 Eki Görüntüle 188114 Eki Görüntüle 188117 Eki Görüntüle 188119
canım benım hemşirem hissetmediğin zaman tatlı ye dedi, yada sen yorgun aç veya mutsuzsan o kıpırdamaz dedi..bir günden fazla hissetmediğin zaman doktora git dedi..günaydın kızlar, bebeğim dün akşamdan beri hiç hareket etmedi neler yaptım hareket etmesi için çikolata yedim müzik dinlettim uzandım ama tık yok çok korktum, eşim işe gider gitmez arkasından hazırlanıp doktora gittim, Allah şükür hiç birşeyi yokmuş keyif yapıomuş sadece ama o kadar çok korktum ki, kalp sesini duyunca gözlerim dolduu
park yatak alıcam sanırım:44:bende seninle aynı durumdayım.bir türlü karar veremiyorum evim küçük yerim yok.küçücük çocuğu bi yere sığdıramıcam bu gidişle:))
allahın izniyle hiçbirşey yoktur canım, evet kesinlikle pimpiriklenemeye ilaç şart.yok canım kullanmıyorum. şimdi yazar herhalde doktorum.
yaa iyi ki varsınız kızlar.. içim çok sıkılmıştı
sayenizde sakinleştim. pimpiriklenmeye de bi ilaç olsa keşke..
canım ne şanslısın,elinin altında bebek şhop açılmş... benide özendirdinKızlar selammmmm , markete gittim geldim. gelirken birde ne goreyım dün yeni bir bebek mağzası açılışı olmuş. bu gunde açılışa ozel fiyatlar devam ediyordu :))) hemen daldım içeri. markasını bilemicem ama gayet kalıteliydi ürünleri, birtane şortlu askılı tulum aldım kuzuma 7.5 tl. ve birtanede hani bahsetmiştik, önü fermuarlı,altı çıtçıtlı battaniye aldım ve içinde patiğiyle şapkası var takım olarak, kumaşıda welsoft dediklerinden şu peluş gibi olanlardan. fiyatı 20 tl inanırmısınız. pazardakinin fiyatı bıle 26 tl idi ve şapkasıyla patiği yoktu içinde.
içim kudurdu fiyatları görünce dahada abanmamak için zor tuttum kendimi:))))) ama dedim kızada. bu ayın sonunda hediyelerım gelecek onları gordukten sonra buyuk alısverıse gelicem. kızda o zaman toplu alışverişte epey indirim alırsınız demezmı:) asıl büyük şubeleri sultanbeyliğindeymiş.
bence defne daha güzel canımgelisimci kız gülse
oğlak75 kız yağmur
neylusi kız elif nilda
sedahayri27 kız ?
efsung kız ?
sabahcan kız ayşe
hbyrm kız nazlı
cgdmk kız eylül
herzaman_seninle kız ?
lorry kız naz
sev_rey kız ?
rehnuma14 kız ?
mgokberk kız ?
neva kız ?
devin79 kız defne lena
hüsnüzan kız nil
nil_cicek kız ?
hippy34 kız bade
bengul86 kız ?
only_smile kız duru
sdhkn kız ?
peppermint kız ?
moni09 kız ipek
bikesha kız deniz
eyeszay kız eva mina
demirim kız ?
patricia kız miraç nefes
cerenimo kız ada derin
hu huuu kiz anneleri,
ne isimler dusunuyorsunuz kizlara,
biz isim konusunda son karara varamadik bir turlu, cok isimler bakiyorum, donup dolasip defne ve nehir'e geliyorum.
defne babasinin cok icine siniyor; nehir de benim cok icime siniyor; babasi nehiri de begeniyor aslinda,
defne nehir mi koysak yoksa,
ama tek isim istiyorum ben de
bir de derin'i begeniyorum ben ama onu babasi istemiyor, ya da deren
siz ne asamadasiniz isim konusunda,
cogunluk isim belirlememis hala
Merhaba güzel anneler ve onların güzel yavrularıı :))))
Umarım hepiniz çoookkk iyisinizdir.Geçmişi okumaya kalktım ama olmayacak gibi.
Haftasonu İstanbul' daydık oğluşumun detaylı ultrasonu için. Herşey yolunda dedi doktor amcamız. ancak benim son adet tarihimde bir yanlışlık olduğunu söyledi. bebek 22+4 değil 21+6 ile uyumluymuş zaten 7. haftada da 1 hafta gerideymiş gelişimi. Aslında benim son adet tarihim 23 kasım ama ondan önceki ay 30 Ekimde adet olmuştum ve düzensizliklerim oluyoırdu buna bağlıymış bebğin haftasının geride olması ama sorn yok dedi. Oğlumun ultrasoon haftası ile gelişimi pararlel gidiyormuş. Bunların sonucunda 30 Ağustosta değil 4 eylülde görünüyor beklenen doğum tarihi ama dr. sen 25 ağustosta doğurursun dedi çok mu aceleci gördü beni bilmiyorum
Minik gün ışığım 467 g olmuş boyuda yaklaşık 27 cm dedi. Ama afacan bize inatla yüzünü göstermek istemedi. Doktor amcası dürttü ben öksürdüm ama sürekli elleriyle yüzünü kapattı. Güç bela 1 poz alabildik. Yaa kızlarr kuzguna yavrusu kuzu gibi görünür derler ya o tek karelik fotoya bakmaya doyamıyorum. Dünyanın en güzel bebeği değil belki am bana o kadar güzel görünüyor ki.
Doktor amcadan sonra Eminönüne meşhuuurrr havuzluhan a gittik ama aradığımızı bulamadık.Eşimin zoruyla 1 tane nevresim takımı aldım gerçi deseni şirin ( inekler, kediler, koyunlar falan var.) . Zaten akşam koyarım resimlerini. İndirimden yararlanarak daha önce resmini koyduğum mothercare westbury karyolamızı ve yatağımızı siparş ettik ve mothercare den de 1 nevresim takımı aldık. Eki Görüntüle 188341 Eki Görüntüle 188340
Şimdi babmız odamızı boyayacak. Sonra duvar kağıdı yapacağız belki 1 duvara belki de stickerlarla süsleyeceğiz.
Şimdilik bu bizden bu kadar.
Ben hala her adet dönemimde adet sancısı çekiyorum. Sanki heran kanamam olacakmış gibi huzursuz oluyorum. en son dün akşam yaşadım bu durumu. Birde çok asabi oluyorum. Normalde bu dönemde bu kadar asabi olmazdım.
Canım benim doktorumda dalga geçti benimle. Ne tarafa yatarsan yat hiç birşey olmaz bebeğe dedi
kızlar glukoz 50g yükleme 139 çıkmış referans değer 70-140 arası .. tekrar isterler mi sizce ..
kan sayımnında işaretli olanları yazıyorum bilgisi olan varmı
hemoglobin 10,90 ref12-16
hematokrit 32,90 ref 36-46
eritrosit 3,5 ref 4-5,2
lokosit 11,34 ref 4,5-11
eozınfıl 0,82 ref 0-0,77
mch 31,10 ref 27-31
bi de bnm pıhtılaşma testşiim vardı o referans değerinden bayyaa yüksek çıkmış.. iğne dozum artıracak herhalde .. napalım hayırlısı..
biraz canım sıkıldı...
Günaydın kızlar...
Umarım herkes iyidir.
Benim cumartesi ayrıntılım vardı. Bol bol gördüm bebişimi, 490 gr olmuş..
Çok şükür sonuçlar normal.. Kıpır kıpırdı yavrucum...
benim bebişte her yerini göstermişti yüzü hariçbu erkekler edepsiz mi oluyor ne güle güle kullanın canım cicilerini ..ohh eşinle beraber oğlunun odasını hazrlıyorsun imrendim vallahi,keşke bizimde bir odamız daha olsaydı, ama eşim kesin badana yapmazdı
Bizde kararsızlardanız, babamız
su,asya,seray... hala düşünüyoruz bende duru yu beğeniyorum
Senin pıhtılaşma değerlerin neydi canım?Benimde 6 haftalık iki düşüğüm vardı.Mthfr heterozigot olduğum ortaya çıktı.Şimdiki hamileliğimde hematolog kesinlikle iğneye gerek yok dedi.Bu mutasyon çoğu kişide var düşüklerinin sebebi bu olamaz dedi.Yinede ben kadın doğumcumu yalvar yakar ikna ettim iğne kullanmaya ama 16.haftada kanamam oldu.İğneden olduğu tesbit edildi ve iğne kesildi.Ayrıntılıda bakan prof.Kan akışının normal olduğunu aspirin bile kullanmaya gerek olmadığını söyledi.Ama ben kullanıyorum.Çok tedirgin oluyorum kanım pıhtılaşırsa diye.Tahlili doktorum gereksiz buluyor.Şimdi seni okuyunca yine tedirgin oldum.Ama bebeğin gelişimi haftasıyla uyumluysa kan akışı normal demektir.
günaydın güzel anne adayları..
dün kahvaltıdan sonra bacağıma bi ağrı girdi kramp gibi..çok fenaydı,yattım,ağrı kesici içtim geçmedi..hala daha ağrıyor...kramplar için erken bi zaman aslında..ama bu uşak beni çok yoracak onu anladım ben..doğunca sorucam bu ağrıları tek tek..
ben de çarşamba gideceğim doktora..hem ayrıntılı hem de şeker yük. olur heralde..bakalım benim minik ne kadar olmuş,pek bi kıpır kıpır maşallah...
kızlar glukoz 50g yükleme 139 çıkmış referans değer 70-140 arası .. tekrar isterler mi sizce ..
kan sayımnında işaretli olanları yazıyorum bilgisi olan varmı
hemoglobin 10,90 ref12-16
hematokrit 32,90 ref 36-46
eritrosit 3,5 ref 4-5,2
lokosit 11,34 ref 4,5-11
eozınfıl 0,82 ref 0-0,77
mch 31,10 ref 27-31
bi de bnm pıhtılaşma testşiim vardı o referans değerinden bayyaa yüksek çıkmış.. iğne dozum artıracak herhalde .. napalım hayırlısı..
biraz canım sıkıldı...
merhaba arkadaslar,
h.sonu foruma girdim soyle biraz yazdiklarinizi okudum ama ben yazamadim.
dunden beri yazdiklarinii okuyamadim yalniz,
herkes iyi mi?
kizlar ben bu h.sonu artik 3. trimester'a yaklastigimi hissettim, agirlastim biraz,
oturdugum yerden esimin destegiyle kalkiyorum,
gece sagdan sola zor donuyorum
bir de cmr. az bir ev isi yapmistim (camasir yikadim, banyoyu temizledim, esimle dolabimizin icini duzenledik; aksam da market alisverisine gittik) aksam o kadar kotu oldum ki, sanki belim ve kalcam yerinden cikmis gibi oldu, adim atamadim, koltuktan yatagima zor yurudum, yatip dinlenince ertesi sabaha gecti.
pazar gunu de el ve ayaklarimda, kollarim da, bacaklarimda karincalanmalar basladi, bugund de hala var, boyle hafif uyusuyor sanki, karincalaniyor bir de minik minik igneler batiyor gibi oluyor
kizlar sizler de var mi boyle sikayetler;
ablama sordum olur, normal dedi
doktora gitmeme daha 2 hafta var,
bei magnezyuma da baslatmadi daha doktorum?? siz basladiniz mi??
Eki Görüntüle 188207 Eki Görüntüle 188208
hayirlisi ile kullanmak kismet olur insallah;bébé confort benim sevdigim bir marka bizde poussette elea modelini aldik,araba koltuguda creatis fix;araba koltugu poussette takila biliyo pratik oluyo bebegi rahatsiz etmeden bir sure sadece araba koltugu ile kullancaz bizim aldiklarimiz bunlar;
selam güzel anneler:)))
kızlar çarşamba doktora gidicem 24 haftalık olucaz. aklıma takıldı da şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyodu ona göre aç gidicem de hihihihihi
tatlım bnm mutasyonum faktör v leiden. bnm de 2 kaybım var operasyon şeklinde maalesef. lütfü bey istiyo hastalarından bi fikir birliği yok bu konuda biliyosun.. hayırlısı olsun canım ayrıntılı bilgi alayım paylaşırım.. allah hepimizin bebişini korusun..
zarpdenizcim sen de mi iğne oluyosun.. kolay gelsin canım. benim yaptırdığım test d-dimer diye bi test.. bakalım dozum artcak herhalde 0,3 fraxparine sabah akşam oluyodum 0,4e çıkabilir.
139la kurtarırım inşallah şeker meselesini de.. doktoruma ulaşsam öğrencem inş.
canım, benim anladığım kadarıyla çoğumuzda böyle şikayetler var. ama benim doktorum magnezyum konusunda hiçbir şey demedi, yazdırmadıda. magnezyum niçin kullanılır ki?merhaba arkadaslar,
h.sonu foruma girdim soyle biraz yazdiklarinizi okudum ama ben yazamadim.
dunden beri yazdiklarinii okuyamadim yalniz,
herkes iyi mi?
kizlar ben bu h.sonu artik 3. trimester'a yaklastigimi hissettim, agirlastim biraz,
oturdugum yerden esimin destegiyle kalkiyorum,
gece sagdan sola zor donuyorum
bir de cmr. az bir ev isi yapmistim (camasir yikadim, banyoyu temizledim, esimle dolabimizin icini duzenledik; aksam da market alisverisine gittik) aksam o kadar kotu oldum ki, sanki belim ve kalcam yerinden cikmis gibi oldu, adim atamadim, koltuktan yatagima zor yurudum, yatip dinlenince ertesi sabaha gecti.
pazar gunu de el ve ayaklarimda, kollarim da, bacaklarimda karincalanmalar basladi, bugund de hala var, boyle hafif uyusuyor sanki, karincalaniyor bir de minik minik igneler batiyor gibi oluyor
kizlar sizler de var mi boyle sikayetler;
ablama sordum olur, normal dedi
doktora gitmeme daha 2 hafta var,
bei magnezyuma da baslatmadi daha doktorum?? siz basladiniz mi??
valla, beni çok rahatlattın desem olur. ben çünkü bu konuda çok dikkat etmeye çalışıyordum ama nedense hep sırt üstü uyanıyordum. sola dönsemde yine otomatik olarak sırt dönüyorum.27.haftada başlıyor 3.trimester canlar...
o sol tarafa yatmayı ben de doktoruma ve perinatoloğuma sordum..ikisi de kahkahaylan cevap verdi:)
ne tarafta rahatsan orda yatacaksın dedi
o konuda çok haklısın. hele ben rusyadan bu izmir sıcağına hala alışamıyorum. hamilikte ne olacam bilemiyorumEn güzel trimester bitiyor
Artık zor günler bekliyor bizleri kızlar.. Hem sıcakla boğuşucaz hem hamileliğin verdiği ağırlıkla...
canım, inş. güle güle kullanırsınız arabınızı. bende jokerden bir tane model beğenmiştim, loolaydi galiba. ana kucağı kısmı seninkine benziyor. bu arada, baya uygun almışsınız bence. ben arabamı ancak haziranda falan alırım.Kızzlar biz bu arada haftasonu alışveriş yaptık biraz:))
Özellikleri;
desene, uykucu çıktı seninkigünaydın kızlar, bebeğim dün akşamdan beri hiç hareket etmedi neler yaptım hareket etmesi için çikolata yedim müzik dinlettim uzandım ama tık yok çok korktum, eşim işe gider gitmez arkasından hazırlanıp doktora gittim, Allah şükür hiç birşeyi yokmuş keyif yapıomuş sadece ama o kadar çok korktum ki, kalp sesini duyunca gözlerim dolduu
sen o sıpanın küçücük olmasına bakma, evin sahibi asıl o olacakbende seninle aynı durumdayım.bir türlü karar veremiyorum evim küçük yerim yok.küçücük çocuğu bi yere sığdıramıcam bu gidişle:))
bence dükkanlara gidip araştırırsan daha çok fikir edinirsin. ben çünkü gezdikten sonra bir kaç model belirledim, normalde kafam allak bullaktı:)Kızlar ben bu araba konusunda çok kararsızım. Hala hangi modeli alacağımı bilmiyorum.
Kafam çok karışık:44:
Ayyy evet ignelerimi sorma, gobegimin her iki yaninda morcuklarim var! Biz gunde ikiye cikardik o yuzden sizinde cikarmaniz iyi olur yada dedigin gibi dozaji yukseltilir. Kan degerin de cok sinira yakin cikmis ama 140'in altinda, bakalim doktorun ne onerecek yeniler mi acabaki? tatlilarla filan aran nasil? Ailede seker var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?