2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, bir şey soracağım. şu toxoplasma için bir ara test yaptırmıştık. normalde hamilikte bir kaç defa yapılır ancak ben şu ana kadar sadece bir tane yaptırmış oldum, doktorumda yinelet demedi. siz hiç yenilettiniz mi? acaba gidip kendim mi yaptırsam? bende çünkü hiç çıkmadı ama hamilikte çıkarsa tehlikeliymiş ya, ondan aklıma geldi...

Canım çok sevindim, herşey yolundaymış, geldiğiniz hafta mothercare'de indirim olması süper olmuş, iyi yakalamışsınız
Canım güle güle kullanın hem kendisi çok güzel hem de fiyatı çok iymiş

Teşekkürler canım.Türkiye'de yeni satılmaya başlanmış daha, o yüzden bu kampanyalı fiyat dedi, taıtım gibi, sonradan pahalanacakmış.

güle güle kullan canım arabanı, uff bende alsamda bir rahat etsem

Sağol canım. İçine sinen birşey bulursun canım inşallah.

Teşekkürler canım, benim de aklım en başından beri looladaydı, o da çok güzel, ama oto koltuğuyla beraber 1000 küsür TL gibi bişi oluyordu. Bu araba bize daha avantajlı geldi, hem loola daha ağır bir araba.

Teşekkür ederim canım :) Ya çok tatlı bir doktormuş recep bey. Eşim kolay kolay sevmezdr.ları ( kendi dr. umu da pek sevmiyor) bayıldı adama. Şeker gibi bir adam.

Bizim biraz komik oldu Bursa daki mothercare' e verdik karyola ve yatak siparişimizi yola çıkmadan 5 dk. öce sonra dönüşte de nevresimleri aldık :))))

Canım maşallah Benim de cumartesi ayrıntılım varı 467 geldi bebişim. :)) Bu hafta tekrar kendi dr.umla muayenem var ama ertelesem mi 1 hafta daha diyorum.

Maşallah kuzuya canım... Bu hafta niye muayenen varki? Zaten ayrıntılı yapılmış...

bence dükkanlara gidip araştırırsan daha çok fikir edinirsin. ben çünkü gezdikten sonra bir kaç model belirledim, normalde kafam allak bullaktı:)

Canım dükkanlara gittim aslında. Kraft twist modelini beğendim ama forumda olumsuz yorumlar var.

Birde pierre cardinin bir modelini beğendim. Onunda oto koltuğu yok...

Birde bebe comfort ın pembe bi modeli var onu da beğendim.

Ama karar veremedim hala....:44:

kizlarrr,

ebru maternityden bi pantolon bi gomlek siparis vermistim;
az once geldi,

pantolon uzerime tam oldu;
sizce bir buyugunu mu almaliydim ? iade edip degistirsem mi, kararsiz kaldim;
neyse aksam esime de bi gostereyim de

kizlarrr,

ebru maternityden bi pantolon bi gomlek siparis vermistim;
az once geldi,

pantolon uzerime tam oldu;
sizce bir buyugunu mu almaliydim ? iade edip degistirsem mi, kararsiz kaldim;
neyse aksam esime de bi gostereyim de

fıstık şimdi tam olduysa bi büyüğünü alsan daha iyi edersin
çünk şimdi 2 3 kere giyersen bi büyüğünle hamileliğini bitirebilirsin
senin fikrin tabi..

canım yanlış anlama ben sayfaları okudum sonra aklımda kalana göre yazdım fikrimi söyledim doğru söylüyorsun tabiki de.
evet canım benim de duyduklarıma görem o ayaklılar iyi değilmiş

ben de sadece bir defa yaptırdım ama gerek de yok yaa bence ona

canım, şaka gibi, ama biz senle hep aynı modelleri beğenmişiz. ben baştan beri bir kraftın twist travel sisteme bayılmıştım, sonra bu piere cardinde hoşuma gitti (ama benim gördügümde ana kucağıda vardı), en sonda jokerde bir bu arabyla bide loola modeline kafam takıldı.
piere cardinin bu arabasını satıcılar bile önermediklerini söylediler, sonra tavsiye eden annelerdende olumlu yorum almadım. jokerin loola arabasını kendimde baktığımda ağır gelmişti ama tipi çok hoş. kraftın twist modeli ise en çok beğendiğim, bazılar olumlu yorumlar verdi, bazılarda olumsuz (puseti çok öne egilimliymiş, hep bebeği kemerle bağlamak zorunda kalıyorsun). ama agorada geçenlerde gezerken bir çiftin aynı arabayı kullandıklarında görünce çok memnun kaldıklarını söylediler. puseti ama henüz kullanma fırsatları olmamıştı onların ancak puset farklı şekilde yatırıldığı için daha arkaya eğimli olanı kullanırsınız sorun olmaz dediler. bide içindeki minderi çıkarınca o kadar da eğimli olmuyormuş. zaten en güzel kısım işte orası, minder çıkınca tam yazlık araba oluyor.

açıkça, söylemem gerekir, benim şu an tam yatan twist modeli oldu. %80 onu alacağız gibi. hem araba bizim gibi ufacık, hem ben onu görür görmez direk aşık oldum. hele böyle dönme sistemi var ya, o beni çok cazbetti. şimdi bir tek renkte karar vercem.
bide sistemi 2010 modeli olan 650liraya geliyor, 2011 ise 850ye geliyor. aradaki tek fark birisinin şişme lastik olması.

kızlar hastane çıkışlarına bakıyorum idilde güzel modeller var 20li set fena değil gibi sizler ne yaptınız aldınız mı ?

kızlar, bebek arabası alacak olanlar için ben geçenlerde doğum yapmış olan bir annenin yorumunu kopyalamıştım, isterseniz side bakın:

bebek arabası alırken çok dikkatli olmak gerekiyor bunu zaman içinde çok iyi anladık biz aralık anneleri olarak
1- çift yönlü olmalı (güneş rüzgar vs istediğin yöne döndürebilmelisin)
2-3 kademelei yatmalı tam oturur tam yatar ve hafif eğik yaslanabilen
3-hafif olmalı iri çok yer kaplayan olmamalı (araba bagajında çok yer kaplıyorlar yada mesela apartmanda oturuyorsun indir çıkar zor oluyor bu sebepten dolayı birçok arkadaşımız baston aldı 2ci araba olarak )
bn puseti ayrı aldım bu şekilde kullanışlı gelmemişti bana ama kullanan ve memnun kalanlarda vardır mutlaka
4-yağmurluk alınmalı rüzgar örtüsü olmalı
5-arabanın arkasına ıvır zıvır koymak için küçük cep olmalı

kızlar hastane çıkışlarına bakıyorum idilde güzel modeller var 20li set fena değil gibi sizler ne yaptınız aldınız mı ?

yok canım yanlış anlamadan değil..benim yazdığım yazı ise diye açıklama yaptım..gerçi ogünler gelsin...herşey ozman belli olcak ihtiyaçları onlar belirliycek...
bu arada ben hastane çıkışı aldım beyaz tamda istedeğim gibi...10 parça...havuzluhanda 55ten 45e düştü...çokta uygun geldi...birde weniceten almıştım...fotoğrafını bi ara ekliycem

bizimki tüm özellikleri sağlıyor

selam kızlar..

kaç gündür ne siteye girebiliyorum ne takip edebiliyorum..
anca işlerim hafifledi..
herkes iyidir inşallah
yarın ben kızımla buluşmaya gidiyorum
bu arada ben ilk cicimi aldım meleğime..
sizler maşallah tamamladınız nerdeyse benim ilk aldığım şey don atlet oldu
gerisi gelir inşallah bu hafta ctesi günü havuzluhana gidicem..bakalım orda nelere var

Arkadaşlar, 32. haftada çalışabilir raporu alırsak 37. haftaya kadar çalışmamaız mı gerekiyor? diyelim ki 35 te ayrılmak istedik sorun olur mu? bu konuda bilgisi olan var mı , daha erken ama iş yerine ona göre haber vericem ne zamana kadar çalışabileceğimi.
37 de çok geliyor yahu o zamana kadar tüm gün çalışmaya dayanamam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…