Merhaba güzel anneler ve onların güzel yavrularıı :))))
Umarım hepiniz çoookkk iyisinizdir.Geçmişi okumaya kalktım ama olmayacak gibi.
Haftasonu İstanbul' daydık oğluşumun detaylı ultrasonu için. Herşey yolunda dedi doktor amcamız. ancak benim son adet tarihimde bir yanlışlık olduğunu söyledi. bebek 22+4 değil 21+6 ile uyumluymuş zaten 7. haftada da 1 hafta gerideymiş gelişimi. Aslında benim son adet tarihim 23 kasım ama ondan önceki ay 30 Ekimde adet olmuştum ve düzensizliklerim oluyoırdu buna bağlıymış bebğin haftasının geride olması ama sorn yok dedi. Oğlumun ultrasoon haftası ile gelişimi pararlel gidiyormuş. Bunların sonucunda 30 Ağustosta değil 4 eylülde görünüyor beklenen doğum tarihi ama dr. sen 25 ağustosta doğurursun dedi çok mu aceleci gördü beni bilmiyorum
Minik gün ışığım 467 g olmuş boyuda yaklaşık 27 cm dedi. Ama afacan bize inatla yüzünü göstermek istemedi. Doktor amcası dürttü ben öksürdüm ama sürekli elleriyle yüzünü kapattı. Güç bela 1 poz alabildik. Yaa kızlarr kuzguna yavrusu kuzu gibi görünür derler ya o tek karelik fotoya bakmaya doyamıyorum. Dünyanın en güzel bebeği değil belki am bana o kadar güzel görünüyor ki.
Doktor amcadan sonra Eminönüne meşhuuurrr havuzluhan a gittik ama aradığımızı bulamadık.Eşimin zoruyla 1 tane nevresim takımı aldım gerçi deseni şirin ( inekler, kediler, koyunlar falan var.) . Zaten akşam koyarım resimlerini. İndirimden yararlanarak daha önce resmini koyduğum mothercare westbury karyolamızı ve yatağımızı siparş ettik ve mothercare den de 1 nevresim takımı aldık. Eki Görüntüle 188341 Eki Görüntüle 188340
Şimdi babmız odamızı boyayacak. Sonra duvar kağıdı yapacağız belki 1 duvara belki de stickerlarla süsleyeceğiz.
Şimdilik bu bizden bu kadar.
Ben hala her adet dönemimde adet sancısı çekiyorum. Sanki heran kanamam olacakmış gibi huzursuz oluyorum. en son dün akşam yaşadım bu durumu. Birde çok asabi oluyorum. Normalde bu dönemde bu kadar asabi olmazdım.
Canım benim doktorumda dalga geçti benimle. Ne tarafa yatarsan yat hiç birşey olmaz bebeğe dedi
Canım güle güle kullanın hem kendisi çok güzel hem de fiyatı çok iymiş
güle güle kullan canım arabanı, uff bende alsamda bir rahat etsem
ay, kızlar yetişemedim size:) bu ne kalabalık. sabahtan baya kişi toplandık
canım, inş. güle güle kullanırsınız arabınızı. bende jokerden bir tane model beğenmiştim, loolaydi galiba. ana kucağı kısmı seninkine benziyor. bu arada, baya uygun almışsınız bence. ben arabamı ancak haziranda falan alırım.
Canım çok sevindim, herşey yolundaymış, geldiğiniz hafta mothercare'de indirim olması süper olmuş, iyi yakalamışsınız
Teşekkürler canım.Türkiye'de yeni satılmaya başlanmış daha, o yüzden bu kampanyalı fiyat dedi, taıtım gibi, sonradan pahalanacakmış
Canım maşallahBenim de cumartesi ayrıntılım varı 467 geldi bebişim. :)) Bu hafta tekrar kendi dr.umla muayenem var ama ertelesem mi 1 hafta daha diyorum.
bence dükkanlara gidip araştırırsan daha çok fikir edinirsin. ben çünkü gezdikten sonra bir kaç model belirledim, normalde kafam allak bullaktı:)
kizlarrr,
ebru maternityden bi pantolon bi gomlek siparis vermistim;
az once geldi,
pantolon uzerime tam oldu;
sizce bir buyugunu mu almaliydim ? iade edip degistirsem mi, kararsiz kaldim;
neyse aksam esime de bi gostereyim de
fıstık şimdi tam olduysa bi büyüğünü alsan daha iyi edersin
çünk şimdi 2 3 kere giyersen bi büyüğünle hamileliğini bitirebilirsin
senin fikrin tabi..
canım yanlış anlama ben sayfaları okudum sonra aklımda kalana göre yazdım fikrimi söyledim doğru söylüyorsun tabiki de.canım gereksiz diye bana diyorsan benim düşüncem..çok ince yorgan düşünüyorum...uyku seti takım almayı düşünmüyorum...hem hava sıcak olcak hem benim ev sıcak oluyor...ıkeada yastık ve ince yorgan var..onları beğendim...uyku setinin yorganı genelde kalın oluyor..ondan almam diye düşünüyorum..benim kesin değil ama almayı düşündüğüm park yatak(2. yatak) 45*81 uyku seti alsamda sığmaz sanırım bunun içine ..ilk aylar kullancağım bu yatağı...ıkeanın lastikli çarşafını ve üzerinede ince bir örtü örterim diye düşünüyorum...
evet canım benim de duyduklarıma görem o ayaklılar iyi değilmişkızlar sizinlede paylaşmak istedim
ben 1 2 tane bebişime ayaklı yani patikli alt almıştım annem dedi kızım bak bunlar en fazla 1 hafta 10 gün giyer daha fazla giyemez boyları uzadığı için dizinden bükülüyo ayağı olmuyo dedi sonra annemin bunu demesi üzerine bi iki kişiye danıştım onlarda doğruladı ve evet kullanılmıyo hatta bebeğin bacağı eşortman altında bükülü duruyo buda bebeğin boyunun uzamasına engel oluyo dedi gerçektende mantıklı geldii..
ayrıca birde şu baştan aşağı tulumlar varya tek parça onlarda çok kullanılmıyomuş aynı şekilde onlarda boy uzamasına engel oluyomuş...bide bebek altını kirlettiğinde alt giysisi battığında komple soymak gerekiyomuş bebeği..
en güzel alınacak kıyafetler alt üst ayrı ve alt giysinin patikli olmamasıymış..
bilginize...
kızlar, bir şey soracağım. şu toxoplasma için bir ara test yaptırmıştık. normalde hamilikte bir kaç defa yapılır ancak ben şu ana kadar sadece bir tane yaptırmış oldum, doktorumda yinelet demedi. siz hiç yenilettiniz mi? acaba gidip kendim mi yaptırsam? bende çünkü hiç çıkmadı ama hamilikte çıkarsa tehlikeliymiş ya, ondan aklıma geldi...
canım, şaka gibi, ama biz senle hep aynı modelleri beğenmişiz. ben baştan beri bir kraftın twist travel sisteme bayılmıştım, sonra bu piere cardinde hoşuma gitti (ama benim gördügümde ana kucağıda vardı), en sonda jokerde bir bu arabyla bide loola modeline kafam takıldı.
Maşallah kuzuya canım... Bu hafta niye muayenen varki? Zaten ayrıntılı yapılmış...
Canım dükkanlara gittim aslında. Kraft twist modelini beğendim ama forumda olumsuz yorumlar var.
Birde pierre cardinin bir modelini beğendim. Onunda oto koltuğu yok...
Eki Görüntüle 188424
Birde bebe comfort ın pembe bi modeli var onu da beğendim.
Eki Görüntüle 188425
Ama karar veremedim hala....:44:
canım yanlış anlama ben sayfaları okudum sonra aklımda kalana göre yazdım fikrimi söyledim doğru söylüyorsun tabiki de.
evet canım benim de duyduklarıma görem o ayaklılar iyi değilmiş
ben de sadece bir defa yaptırdım ama gerek de yok yaa bence ona
kızlar hastane çıkışlarına bakıyorum idilde güzel modeller var 20li set fena değil gibi sizler ne yaptınız aldınız mı ?
kızlar, bebek arabası alacak olanlar için ben geçenlerde doğum yapmış olan bir annenin yorumunu kopyalamıştım, isterseniz side bakın:
bebek arabası alırken çok dikkatli olmak gerekiyor bunu zaman içinde çok iyi anladık biz aralık anneleri olarak
1- çift yönlü olmalı (güneş rüzgar vs istediğin yöne döndürebilmelisin)
2-3 kademelei yatmalı tam oturur tam yatar ve hafif eğik yaslanabilen
3-hafif olmalı iri çok yer kaplayan olmamalı (araba bagajında çok yer kaplıyorlar yada mesela apartmanda oturuyorsun indir çıkar zor oluyor bu sebepten dolayı birçok arkadaşımız baston aldı 2ci araba olarak )
bn puseti ayrı aldım bu şekilde kullanışlı gelmemişti bana ama kullanan ve memnun kalanlarda vardır mutlaka
4-yağmurluk alınmalı rüzgar örtüsü olmalı
5-arabanın arkasına ıvır zıvır koymak için küçük cep olmalı
fotoğrad ekleyemiyorum,sorularıma cevap gelmiyor
kızlar hastane çıkışlarına bakıyorum idilde güzel modeller var 20li set fena değil gibi sizler ne yaptınız aldınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?