Arkadaşlar, 32. haftada çalışabilir raporu alırsak 37. haftaya kadar çalışmamaız mı gerekiyor? diyelim ki 35 te ayrılmak istedik sorun olur mu? bu konuda bilgisi olan var mı , daha erken ama iş yerine ona göre haber vericem ne zamana kadar çalışabileceğimi.
37 de çok geliyor yahu o zamana kadar tüm gün çalışmaya dayanamam sanırım
canım konuya cevap ver tıklayı aşağıda eklenti ekle yazıyor...ordan dosya ekle yaparsın...v
Arkadaşlar, 32. haftada çalışabilir raporu alırsak 37. haftaya kadar çalışmamaız mı gerekiyor? diyelim ki 35 te ayrılmak istedik sorun olur mu? bu konuda bilgisi olan var mı , daha erken ama iş yerine ona göre haber vericem ne zamana kadar çalışabileceğimi.
37 de çok geliyor yahu o zamana kadar tüm gün çalışmaya dayanamam sanırım
canım ben günde 2 kez oluyodum zaten, dozu artar. ben sabahları koldan akşamları bacaktan yapıyorum, göbişe kıyamıyorum ne alakası varsa bnm de özellikle bacaklarrımda tepecikler oluştu..
canım bildiğim kadarıyla şeker yok ailede. düşkünlüğüm de yok tatlıya şaşırdım doğrusu.. doktorum diyet türü bişeyler verirse paylaşırım sizlerle
Maşallah kuzuya canım... Bu hafta niye muayenen varki? Zaten ayrıntılı yapılmış...
kizlarrr,
ebru maternityden bi pantolon bi gomlek siparis vermistim;
az once geldi,
pantolon uzerime tam oldu;
sizce bir buyugunu mu almaliydim ? iade edip degistirsem mi, kararsiz kaldim;
neyse aksam esime de bi gostereyim de
zarpdeniz ekledim sizi de cinsiyet-isim topigine canim
kizlarrr,
az once geldi,
kızlar hastane çıkışlarına bakıyorum idilde güzel modeller var 20li set fena değil gibi sizler ne yaptınız aldınız mı ?
peppermint idil baby den almıştı hastane çıkıını cnm..kızlar hastane çıkışlarına bakıyorum idilde güzel modeller var 20li set fena değil gibi sizler ne yaptınız aldınız mı ?
denedim canım ama olmadı fotolar büyük mü geliyor acaba?
canım, şaka gibi, ama biz senle hep aynı modelleri beğenmişiz. ben baştan beri bir kraftın twist travel sisteme bayılmıştım, sonra bu piere cardinde hoşuma gitti (ama benim gördügümde ana kucağıda vardı), en sonda jokerde bir bu arabyla bide loola modeline kafam takıldı.
piere cardinin bu arabasını satıcılar bile önermediklerini söylediler, sonra tavsiye eden annelerdende olumlu yorum almadım. jokerin loola arabasını kendimde baktığımda ağır gelmişti ama tipi çok hoş. kraftın twist modeli ise en çok beğendiğim, bazılar olumlu yorumlar verdi, bazılarda olumsuz (puseti çok öne egilimliymiş, hep bebeği kemerle bağlamak zorunda kalıyorsun). ama agorada geçenlerde gezerken bir çiftin aynı arabayı kullandıklarında görünce çok memnun kaldıklarını söylediler. puseti ama henüz kullanma fırsatları olmamıştı onların ancak puset farklı şekilde yatırıldığı için daha arkaya eğimli olanı kullanırsınız sorun olmaz dediler. bide içindeki minderi çıkarınca o kadar da eğimli olmuyormuş. zaten en güzel kısım işte orası, minder çıkınca tam yazlık araba oluyor.
açıkça, söylemem gerekir, benim şu an tam yatan twist modeli oldu. %80 onu alacağız gibi. hem araba bizim gibi ufacık, hem ben onu görür görmez direk aşık oldum. hele böyle dönme sistemi var ya, o beni çok cazbetti. şimdi bir tek renkte karar vercem.
bide sistemi 2010 modeli olan 650liraya geliyor, 2011 ise 850ye geliyor. aradaki tek fark birisinin şişme lastik olması.
ben de bi kere başta yaptırdım bi daha yaptırmadım...doktorum da yaptıralım felan demedi???kızlar, bir şey soracağım. şu toxoplasma için bir ara test yaptırmıştık. normalde hamilikte bir kaç defa yapılır ancak ben şu ana kadar sadece bir tane yaptırmış oldum, doktorumda yinelet demedi. siz hiç yenilettiniz mi? acaba gidip kendim mi yaptırsam? bende çünkü hiç çıkmadı ama hamilikte çıkarsa tehlikeliymiş ya, ondan aklıma geldi...
ebrudan 2 kere pantalon aldım ama bel kısmı ayarlamalı...ve çok rahat oluyor ...kocaman göbeğime rağmen...sen de ayarlamalı almadın mı belini canımcım??kizlarrr,
az once geldi,
Bu da bizim 22 haftalikken kizimiz,simdi 26'ya dogru gidiyoruz.
merhaba anneler nasılsınız?
bizde isim konusunda kararsızız herkes bişey söylüyo insanın çok kafası karışıyor. Zeynep Nüha diye düşünüyoruz ama tam belli değil doğana kadar çok isim değiştirecek gibi duruyor
annemmmmm ne şekersiinnnn
maşallahhhhhh
bayılıyorum ben bu bebiklere ya
yaradana kurban olayım..güzelliklere bak
merhabe arkadaşlar ben 2011 ekim annelerinden yazıyrum 4 lü testimde nöral tüp defekti riskim çıktı bu konuda bilginiz var mı çok korkuyorum 4 boyutlu ultrasona gircem 12 sinde.
canım ben bakmıştım ona, birkaç ay olsada bebeği sürekli orada uyutmak için kullanışlı değil. İlerde mama sandalyesi olarak kullanacam dersen de ayakları kısa masa seviyesinden biraz aşağıda kalıyor. Kendi yatak odan için bence beşik yada park yatak daha iyi fikir olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?