2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alınca, arada ayrılabiliyorsun diye biliyorum ben. Yani 37yi illa beklemen gerekmiyor.
İnsan kaynakları uzmanları vardı aramızda onlar daha iyi bilirler ama.

Yok cnm olur mu öyle şey arada istediğin zamanda çalışamaz raporu alırsın, erken doğum yapanlar nasıl yapıyor

Redmask, tepecikler icin hiroudid diye bir krem kullaniyorum, sana da tavsiye ederim. Bacaktan birkac kez denedim fakat cok canim acidi, sanirim alismaya bagli...Kolu hic denemedim, yukaridan mi yapiyorsun? Tamam doktorun diet verirse bilmek isterim bakalim benimki nasil cikacak.:44:

Maşallah kuzuya canım... Bu hafta niye muayenen varki? Zaten ayrıntılı yapılmış...

Saol canım :))) Ya detaylı ultrasonu başka bir dr. yaptı. Bu hafta kendi doktorumla randevum var ama sanırım 1 hafta daha erteleyeceğim. Bari biraz büyümüş göreyim oğlumu

kizlarrr,

ebru maternityden bi pantolon bi gomlek siparis vermistim;
az once geldi,

pantolon uzerime tam oldu;
sizce bir buyugunu mu almaliydim ? iade edip degistirsem mi, kararsiz kaldim;
neyse aksam esime de bi gostereyim de

Ayar yeri yokmu canım? Yoksa beli lastik gibi olnlardan mı? Tabi kumaşın cinsine göre de değişir, keten gibi esnemeye müsaitse belki değiştirmesen de olur.

zarpdeniz ekledim sizi de cinsiyet-isim topigine canim

Sagol canim.

kizlarrr,

az once geldi,

Bence biraz buyugu ile degistir, cunku simdi bebeklerimizin tam yag alti dokularinin olusma zamani yani karnimizda daha da buyuyecek, sen pantolona sigamayacaksin. Ben gebeligin basinda giydigim pantolonu simdi giyemiyorum.

kızlar hastane çıkışlarına bakıyorum idilde güzel modeller var 20li set fena değil gibi sizler ne yaptınız aldınız mı ?

Ben hepsini ayri ayri aldim, benimki kendi basina ayri bir set oldu.

Arkadaslar, Agustos topiginde ne kadar cok gebe var. Nufus patlamasi olacak sanirim. Allah saglikla-miadina yavrularimiza kavustursun.

Teyzeleri biz şimdi gidiyoruz biraz erken çıkalım işten, gidelim yürüyüş yapalım :))) hadi baş baş akşam görüşürüz. Çok yazmayın sonra okuması zor oluyor

kızlar hastane çıkışlarına bakıyorum idilde güzel modeller var 20li set fena değil gibi sizler ne yaptınız aldınız mı ?
peppermint idil baby den almıştı hastane çıkıını cnm..
ben aldım çok beğenerek aa bak ben onun fotosunu koymadım..
denedim canım ama olmadı fotolar büyük mü geliyor acaba?

cnm fotolarmı büyük acaba
fotoya sağ tıklayım birlikte aç tan painte tıkla oradada fotoyu küçült ve başka bi dosyaya kaydedip dene bakalım.

canım ben de kraft twist aldım şişme tekerlekli. daha önce de söylemiştim çok hoşumuza gitti. kime sorsam memnun kalmış. ama bagaja sığmıyor dediler. bizim bagajımız geniş olduğu için sorun olmadı. tekerlekleri de çıkıyor zaten. dönme sistemi tek elle açılıp kapanması her şey çok güzel. arabayı koyduk baş köşeye. her gün bakıyoruz sürüyoruz heyecanla:)

merhaba anneler nasılsınız?
bizde isim konusunda kararsızız herkes bişey söylüyo insanın çok kafası karışıyor. Zeynep Nüha diye düşünüyoruz ama tam belli değil doğana kadar çok isim değiştirecek gibi duruyor

ben de bi kere başta yaptırdım bi daha yaptırmadım...doktorum da yaptıralım felan demedi???

kizlarrr,

az once geldi,

ebrudan 2 kere pantalon aldım ama bel kısmı ayarlamalı...ve çok rahat oluyor ...kocaman göbeğime rağmen...sen de ayarlamalı almadın mı belini canımcım??

merhabe arkadaşlar ben 2011 ekim annelerinden yazıyrum 4 lü testimde nöral tüp defekti riskim çıktı bu konuda bilginiz var mı çok korkuyorum 4 boyutlu ultrasona gircem 12 sinde.

Bebek sizin bebeginiz, en cok icinize hangisi siniyorsa bence onu koymalisiniz, ama bazilari son anda isim cok degistiriyor buna tanik oldum.

merhabe arkadaşlar ben 2011 ekim annelerinden yazıyrum 4 lü testimde nöral tüp defekti riskim çıktı bu konuda bilginiz var mı çok korkuyorum 4 boyutlu ultrasona gircem 12 sinde.

Ozlemdeniz, oncelikle hic endiselenme, bu testler nicin boyle garip cikiyor anlamiyorum, sonradan bircok kisi Amniyo sentez yaptiriyor ve normal cikiyor tabii o zamana kadar insanin keyfi kaciyor. Detayli ultrason harika bir sey...Insallah onda tum degerleriniz normal sinirlar icinde cikar iciniz cokkk rahatlar, yanliz iyi bir uzmana gidin, kalbini ferah tut canim.

evet bende bırden vaz geçtim. hanı cocuğun boyu 6 ay kullanmaya musade etse bıle, kenarları çok kısa düşebilir. park yatakları hiç sevmıyorum ben yahu. ne yapsam şu hanı beşikler var yine park yatak gibi bez aksamlı kenarları falan slep beşikmi deniliyor. bir kaç sayfa once konulmustu resmi. çunku benım ev kutu gibi. o park yatak , yatak odamıda salonumuda doldurur tamamen
zaten kendı odası var bebişin ama ben ılk aylarda yanı yaza kadar hem yatak odamda hem salonda kullanabileceğim bişey arıyorum. bu slep beşiklerden alıcam sanırsam. dediğin doğru amam sandalyesı olarakta kısa oluyor. ufff nasıl beşik alsam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…