canım, yine geçmiş olsun. bu arada, bu hamilelik dönem boyunca çok sık dişlerin yıkanması gerekiyormuş, çünkü gebelikte çürüme riski direk artıyor. kan pıhtılaşma konusunda bende kaç defa kan testi yaptım ama doktor hiç bir defa pıhtılaşma konusundan bahsetmedi. bir şey olsaydı büyük ihtimal haber verirdi.off pazatesi bereketi heralde ne çok yazmışsınız kızlar.. oku oku sonunu bulamadımbenim en son dişim apse yapmıştı nasıl olduğunu soran arkadaşlar var.. tam olarak geçmedi ama Allaha şükür ctesi ve pazar günkü kadar çok ağrımıyor. ctesi akşamı apar topar bi dişçi bulduk antibiyotikle minoset verdi ağrıyı biraz hafifletti ama ama daha tam geçmedi.. bu arada benim minnoşum ağrılardan olcak heralde kımıldamıyodu pek bende merak ettim sabah sağlık ocağında ki ebeye muayene oldum yavrucuğum top gibi olmuş kasmış kendini.. ağrılardan olabilir dedi ebe kalp atışı filan normalmiş onun dışında...
birde son bişey daha bu kan pıhtılaşmasıyla ilgili paylaşımlar olmuş.. kafama takıldıda.. tam kan sayımı sonuçlarında plt değerim hamile kalmadan önce 997 civarında çıkıyordu, o dönemde kan sulaştırıcılar kullanmıştım. nedeni baya araştırıldı ama tam teşhis konmamıştı. sonrada hamilelik filan derken unuttum gitti zaten. ama şimdi tahlil sonuçlarıma bakıyorumda 500 ve 600 arası değişiyor. bu tehlikeli bişey olsaydı zaten doktorum söylerdi heralde.. bu haftaya kadarda arada kanamalarım oldu acilde filan yattığım serum bağlandığı oldu ama nedenini kan pıhtılaşmasına bağlamadılar hiç.. şimdi yazılanları okuyunca aklıma takıldı.. haftaya kontrolüm var doktoruma sorucam ama yine bana kesin evham yapyosun dicek :44: ama napim elimde değil :26:
canım, unuturmuyuz. ben daha ilk buraya üye olduğumda ilk sizlerle tanışmış oldum:) sonuçların iyi çıkmasına sevindim. bide güzel doğumunuda görelim tam olsun:) yarın kızınla da iyi gezmeler.Selamlar güzel anneler uzun bi süredir giremedim unutmadınız umarım beni :) istanbula geleli 1 hafta olucak nerdeyse ve kızım memleketini çok sevdi kıpır kıpır maşallah :) hatta bazen canımı bile yakiyo :) bugun burda doktora gittik kızım kocaman olmuş 713 grdoktor gayet sağlıklı oldugunu soyledi tam gunü gunüne gidiyomus yarın havuzluhana gidiyoruz alışverişe baslicaz bakalım :)
bak biz klima kullanıyoruz, tamam odayı çok güzel isıtıyor, zamanıda ayarlama olayıda çok güzel. fakat klima kapandı mı oda direk soğuyor. fakat benim arkadaşım elektrikli petekten koydu yatak odasına, salondada kliması var, bu petekten çok daha memnun. onlarında dereceli olanı varmış, derece inince otomatik olarak ısıtmaya baişlıyor. bide kız uyumadan önce pijamısını onun üstünde ısıtarak giyiyormuş:):) ama ben kullanmadım, bilmiyom. sadece onun evinde bir kere kaldım. kaldığım odaya koymuştu, çokda güzel isındı oda.
araba rengi konusunda aslında güzel noktaya değindin. hiç kendi kıyafetimle uyumu ile ilgili düşünmedim. ama biz eşimle hep siyahla, gri tonlarda takılıyoruz. ama siyahda dediğin gibi çocuğu yakar. turuncuda hiç kullanmıyom. bak, daha çok kafam karıştı galiba:):) artık arabaya göre kıyafet mi alsam
Selamlar güzel anneler uzun bi süredir giremedim unutmadınız umarım beni :) istanbula geleli 1 hafta olucak nerdeyse ve kızım memleketini çok sevdi kıpır kıpır maşallah :) hatta bazen canımı bile yakiyo :) bugun burda doktora gittik kızım kocaman olmuş 713 grdoktor gayet sağlıklı oldugunu soyledi tam gunü gunüne gidiyomus yarın havuzluhana gidiyoruz alışverişe baslicaz bakalım :)
tamam, canım. sorarım senin için. o zaman aklıma gelmemişti markasına bakmak:)valla ben araba, kanguru gıbı seylerı genel kıyafet secımıme gore dusunuyorum :))))))
petek acaba hangı markaydı canım ya bı oğrenebilirmisin acaba? çunku kötu cıkanlarda olmus. bı markasını sorsanda bende ona gore bır arastırma yapsam. hım birde fatura olayını sorabılırmısın ortalama olarak canım. cok makbule gecer.
Ama karar veremedim hala....:44:[/B]
Canım Allah nazardan saklasın çok tatlı :))Bu da bizim 22 haftalikken kizimiz,simdi 26'ya dogru gidiyoruz.
meraba bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel paylaşımlar var:)
Selamlar güzel anneler uzun bi süredir giremedim unutmadınız umarım beni :) istanbula geleli 1 hafta olucak nerdeyse ve kızım memleketini çok sevdi kıpır kıpır maşallah :) hatta bazen canımı bile yakiyo :) bugun burda doktora gittik kızım kocaman olmuş 713 grdoktor gayet sağlıklı oldugunu soyledi tam gunü gunüne gidiyomus yarın havuzluhana gidiyoruz alışverişe baslicaz bakalım :)
canım, hoş geldin. umarım sağlıklı bir bebek eline alırsın.
bende izmirde oturuyorum ama burda birkaç kişi izmir den ve izmir yakınından olan var. bu arada bebeğin cinseyeti belli mi? ismine ve hastaneye karar verdin mi?
tekrar merhaba :)
erkek olacak ama hangi hast.olacağı ve nasıl doğum olacağı henüz belli değil.sanırım bu yıl erkek bebek daha fazla.
bende izmirdenim ama ilçesinden Ödemiş'ten siz nerelerindensiniz?
hadi ya baya yakınız ozaman haftasonları :93:
selamun aleyküm ben galiba hamileyim çünkü ilk kez reglim gecikti hayatım boyunca gecikmezdi 3 gün gecikti ben dünden beri test yapıyorum çıkmıyor iz nezaman ögrendiniz kızlar ya yada hiç duyduğunuz oldumu geç çıkan idrarda kana yarın 10 da baktıracam ama bekleyemiyorum
çok güzelmiş hayıırlı olsun gülegüle kullanın :))Kızzlar biz bu arada haftasonu alışveriş yaptık biraz:))
Bebek arabamızı da aradan çıkardık. Jokerden bebe confort streety aldık, puset+anakucağı 140 TL hediye çeki ile 560 TL'ye gelmiş oluyordu biz de kaçırmayalım fırsatı dedik.
Özellikleri;
1. Hafif baston puset tarzında, katlandığında gerçekten az yer kaplıyor, bizim arabamızın bagajı küçük olduğundan önemliydi gerçekten.
2. Pusetteki oturma kısmı (hamak diyorlar) tamamen çıkıp ana kucağı monte edilebiliyor. (çok istediğim bir özellikti)
3. Çift yönlü kullanılabiliyor.
Tanıtım videosu: (port bebe bizde yok)
YouTube - Bebe Confort Streety travel pack.mpeg
Eki Görüntüle 188115 Eki Görüntüle 188116 Eki Görüntüle 188114 Eki Görüntüle 188117 Eki Görüntüle 188119
ayyyy hadi hayırlısı darısı bizlere olsun:))kızlarrrr ben 3. trimestere yani sonuncuya geçmişim.....hem mutluyum hemde zor günler beni bekliyor....
bende beğeniyorum bi inceleyeyim bebconfortları :))Eki Görüntüle 188207 Eki Görüntüle 188208
hayirlisi ile kullanmak kismet olur insallah;bébé confort benim sevdigim bir marka bizde poussette elea modelini aldik,araba koltuguda creatis fix;araba koltugu poussette takila biliyo pratik oluyo bebegi rahatsiz etmeden bir sure sadece araba koltugu ile kullancaz bizim aldiklarimiz bunlar;
şeker 24-28 .haftalar arası yapılıyo açlığa gerek yok 5 lik yükleme yapılacak yemekten 1-2 saat sonra gitsen yeter:)selam güzel anneler:)))
kızlar çarşamba doktora gidicem 24 haftalık olucaz. aklıma takıldı da şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyodu ona göre aç gidicem de hihihihihi
valla biz hala armadayızgelisimci kız gülse
oğlak75 kız yağmur
neylusi kız elif nilda
sedahayri27 kız ?
efsung kız ?
sabahcan kız ayşe
hbyrm kız nazlı
cgdmk kız eylül
herzaman_seninle kız ?
lorry kız naz
sev_rey kız ?
rehnuma14 kız ?
mgokberk kız ?
neva kız ?
devin79 kız defne lena
hüsnüzan kız nil
nil_cicek kız ?
hippy34 kız bade
bengul86 kız ?
only_smile kız duru
sdhkn kız ?
peppermint kız ?
moni09 kız ipek
bikesha kız deniz
eyeszay kız eva mina
demirim kız ?
patricia kız miraç nefes
cerenimo kız ada derin
hu huuu kiz anneleri,
ne isimler dusunuyorsunuz kizlara,
biz isim konusunda son karara varamadik bir turlu, cok isimler bakiyorum, donup dolasip defne ve nehir'e geliyorum.
defne babasinin cok icine siniyor; nehir de benim cok icime siniyor; babasi nehiri de begeniyor aslinda,
defne nehir mi koysak yoksa,
ama tek isim istiyorum ben de
bir de derin'i begeniyorum ben ama onu babasi istemiyor, ya da deren
siz ne asamadasiniz isim konusunda,
cogunluk isim belirlememis hala
eveeet kimse ilgilenmiyo ama önemli bi konu bende bugün cd aldım pilatesmi yogami derken yoga cd si aldım ama pilatesmi alsaydım acaba ?kızlar bir şey sorucam:aranızda hamile pilatesi yapan var mı?ben bugün başlıycam cd aldım normaal doğuma çok faydası oluyormuş...
dora benim de aklımdan geçenler arasında :)Bence Asya çok güzel bir isim.
Kız annelerine isim önerisi bilmem beğenir misiniz benim çok içimde kaldı koyamadığım için: 'Dora'
ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde yaptırdım bi daha yaptırmadım canım yaptırmıycamda :)kızlar, bir şey soracağım. şu toxoplasma için bir ara test yaptırmıştık. normalde hamilikte bir kaç defa yapılır ancak ben şu ana kadar sadece bir tane yaptırmış oldum, doktorumda yinelet demedi. siz hiç yenilettiniz mi? acaba gidip kendim mi yaptırsam? bende çünkü hiç çıkmadı ama hamilikte çıkarsa tehlikeliymiş ya, ondan aklıma geldi...
canım yaaa allah kolaylık versin sana bilgim yok ama umarım düzelebilecek bişeydir dr la görüşmedinmi allah yardımcın olsun ...merhabe arkadaşlar ben 2011 ekim annelerinden yazıyrum 4 lü testimde nöral tüp defekti riskim çıktı bu konuda bilginiz var mı çok korkuyorum 4 boyutlu ultrasona gircem 12 sinde.
aşkol unuturmuyuzzzz neler yaptın neler aldın nerelere gittin anlat bakiiim :))))))))))Selamlar güzel anneler uzun bi süredir giremedim unutmadınız umarım beni :) istanbula geleli 1 hafta olucak nerdeyse ve kızım memleketini çok sevdi kıpır kıpır maşallah :) hatta bazen canımı bile yakiyo :) bugun burda doktora gittik kızım kocaman olmuş 713 grdoktor gayet sağlıklı oldugunu soyledi tam gunü gunüne gidiyomus yarın havuzluhana gidiyoruz alışverişe baslicaz bakalım :)
canım benim eşim de tireli:) manisada oturuyoruz ama haftasonları hep izmirde,aydında ya da tirede oluyoruz:)
banada hep kız yılı gibi geldi:):) kimden duysam, kimden görsem hepsi kız olduğunu söylüyor. bende doğal doğum yapacam ama hastanede kararsız kaldım. doktorum yeşilyurtta çalışıyor, karataş ve çınarlıda doğum yaptırıyor. o da haziranda eşide olunca beraber karar veririz dedi. birazcık doktoruma bağlıyım ama çınarlıyı daha çok istiyorum, karataş çok eski duruyortekrar merhaba :)
erkek olacak ama hangi hast.olacağı ve nasıl doğum olacağı henüz belli değil.sanırım bu yıl erkek bebek daha fazla.
ben izmirin içindeyim:) ama ödemişe gittim çok oldu. şu meşhur ödemiş köftesi yiyemeden geçemiyom:):)bende izmirdenim ama ilçesinden Ödemiş'ten siz nerelerindensiniz?
canım, bizde izmirdeyiz ama eşim aydın'ın incirlova ilçesinden. bu hafta sonu büyük ihtimal aydına bile giderimcanım benim eşim de tireli:) manisada oturuyoruz ama haftasonları hep izmirde,aydında ya da tirede oluyoruz:)
valla, bu topikte baya aydınlı çıktı.merhaba canım Manısa da oturuyormussun bende Manısadayım
aynı zamanda Aydınlıyım
Manısa da hangı dr a gıdıyorsun ?
canım, inşallah mutlu bir şekilde 3 ay sonra kavuşursanız. seninkide kendini çektirmemek için baya uğraşmış. elini yüzünün yan tarafında koyunca ilk başta anlamaya zorlandım, sonra çözdüm. benimkide hep eliyle yüzünü kapattı, doktor karnıma baya bir vurdu çekene kadar ancak profilden çekebildi. inatçıdır bizim kuzular:)
o zaman bende senin kayınvalidene yakın oturuyorum, hataydaki dolunay pastanenin ordayız biz. doktorun kim senin? yani hastaneden mi yoksa ayrıca mauhanesine mi gidiyon?kızlar bizde manisadayız ve eşim aydınlı aydın germencikli
doktorumuz izmirde yalnız benim annemler karşıyaka bostanlıda kayınvalidem hatayda böylece bizde sık sık izmirdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?