2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım endişelenme..stres olmuşsun sen birazda otobüsteki terbiyesizler yüzünden..nasıl verecekler hakkını diğer tarafta merak ediyorum doğrusu..
korkma bişey olmaz bebeğine inşallah sağlıkla gelecek..biraz içini rahatlar olur mu..
bebekler bazen hareketlerini hissettirmiyorlar..korkma sakın tamam ? doktor dönüşünde mutlaka bildir canım bizlere

tamam cnm.ilk fırsatta yazarım.ya beni en çok endişelendiren bebeğin hareketleri.cumartesi akşamı mesela öyle vuruyodu ki dışardan görülüyodu,ş,mdi ise belli belirsiz.beni en çok endişelendiren bhu işte...

canım bazılarında erken dönemde uyku problemleri oluyormuş, normalde son aylarda gözüküyor aslında iyice ağırlaştığımızdan.
Bir de hamileliğin ilk dönemlerinde çok uyuluyor zaten. benim 4. ayda fln geçti. 4. aya kadar akşam 9da sızıyordum

Günayydııınnnn minnoşşların tontiş anneleri,

Hehe evet annesine mi çekmiş nedir biim ki biraz inat biran ultrasonun probu karnımdan içeri girecek sandım ama bizimkinde tık yoktu. Doktor amcası da ancak bu kadar çekebildi. :)))

benimde uyku tutmadı ama uyusam çok iyi olur
Ya benim hani öle hamilelikte uyku basar dedikleri gibi uykum hiç olmadı ama her akşam fix 11:30 da uykum geliyor yatıyorum. Valla uykusuz olup bir de çalışanlara allah kolaylık versin.

Gözün aydın canım, güzel haberlerle gelmene sevindim

Senin de gözün aydın canım. Darısı bizim şeker yükeleme sonuçlarının başına
Ben de penyelerle rahat edemiyorum. Meme uçlarım biraz fazla çıkık olduğundan kalıplılarda bile belli olabiliyor.
Buarada aldıkların hayırlı olsun.

günaydın kızlar dün eve gelince jokerde lansinohta indirim devam ediyordu eşim gelince alıcaktık bir baktık akşam indirim yok çok üzüldüm göğüs pedi pompa krem hepsinden alıcaktım kötü oldu

Canım e- bebek de de kampanya vardı diye hatırlıyorum ama bir bak istersen. Ayrıca boşver daha çok indirim olur.

Eskişehir' e mi gideceksin yine? Bence içini ferah tut. Bazen sinirlenince veya üzülünce bebek 2 güne kadar hareket etmeyebilirmiş. Güzel şeyler düşün ki güzel sonuçlar al. Sen ne badireler atlattın bunu da atlatırsın Allah' ın izniyle...

canım benim de akşam erkenden uykum geliyor ama sabah da çok erken uyanıyorum ve uyuyamıyorum bir de gece wcye çok uyanıyorum. geceleri ağzım kurumuş uyanıyorum çok susamış oluyorum sizde de oluyor mu?

cnm ben de erken uyuyup sabah erken kalkanlardanım :)) tuvalete pek kalkmıorum ama ağız kuruluğu bende de çok oluoo gece yatmadan önce mutlaka yanıma maşrapa büyüklüğünde su dolu bardak alıorum gece ne zmn uyanırsam ya da sabah karşı içiorum sürekli... odanın nemsizliğinden kaynaklanıo die olabilir die düşünüorum çünkü buhar makinasını çalıştırdığımda bu kadar susadığımı anlamıorum ...

cnm insanlarla ilgili tespitinde çok haklısın malesef... bebeğin için canını sıkma ne biliim belki biras kilolanıp yeri daralmıştır, ya da dün yorulduğun için genelde uyku halindedir, çünkü ben genelde gün içinde çok hareketli olduğum zamanlar bebek daha az kıpırdıo o sallantıdan sürekli uyku halinde oluolarmış genelde... umarım dr.dan hayırlı hberlerle gelirsin, herşeyin çok güzel olcağını düşün hep...

cnm açıkçası benim de göğüs uçlarım biras çıkık ondan rahatsız oluorum penyelerden :) ve dedğin gibi bazı kalıplılardan bile belli olabilio özellikle dar ve açık renkli t-shirt giydiğinde bende ona önlem olraka la senza dan göğüs ucu silikonu almıştım ondan kullanıodum ... aklında olsun seninde...
bi dee iyi dileklerin için teşekkürler :)

çalışabilir raporu almamaız mı gerekiyor ben anlamadım...nezaman ayrılcaksak çalışmaz raporu almamaız gerekmiyor mu? neyse ben akşam eşime bir sorayım...
Canım mecburi 32.hftda ayrılmamız gerekiyor ancak dr raporu ile çalışmaya devam edebiliyoruz o da 37.hftya kadar çalışabilir raporu aman atlama 32.hftyı doldurduğun gün alman gerek...

meraba bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel paylaşımlar var:)
Hoşgeldin aramıza....

Alabilirsin cnm bende öyle yapıcam benim bir de ufak çocuğum olduğu için dayanamam o kadar diye düşünüyorum, bende 35 de filan ayrılırım....

Allah uzun ömür versin sev-rey.
kızlar ben acayip grip oldum doktor antibiyotik verdi istemeyerek de olsa kullanıyorum.iltihapta bebeğe zarar veriyomuş en iyisi kullanmak dedim.
birde bana geceleri kramp gelmeye başladı ilk bir dakika çok zor oluyo hiç geçmiycek sanıyorum.bunlara alışmak zorundamıyız. sanırım hamileliğin en zor dönemine giriyoruz.İnşallah sağlıklı şekilde bitiririz.

Canım merak etme kalp atışları duyulmuş zaten. Fazla yorulunca, ayakta kalınca, fazla yürüyünce fln oluyormuş hareketlerde azalma, belki de sen daha az hissediyorsun yani, vücudun tepkisi olabilir.

Bana da hiç yer vermiyorlar canım, şimdiye kadar öyle belli olmuyordu, ama artık montun önünü de açıyorum yok, kimse kalkmıyor...hele o erkekler

bu arada kızlar lohusa takımım aşağıdakiler :))

Eki Görüntüle 188795 Eki Görüntüle 188796

çok şık canım, güle güle giy, kaça aldın acaba??

Amin, kardeşi ile kutlayacağı nice sağlıklı yaşlara inşallah

kızlar lansinoh kampanyası soran olmuş.bugün limango da kids bölümünde indirim var.göğüs pedi krem filan var.almayı düşünen varsa.

lohusa takımına da sevreyin doğum günü fotolarına özellikle çiftlikli pastasınaaaa bayıldııımmmmmm....

venüs canım ben cumartesi çok ayakta kaldım çok sancılandım bebeğimi hiç hissedemedim çok üzüldüm ama dünden beri çok hissediyorum rahat ol sen üzme kendini ama yormak iyi değil demekki

sev-rey canım oğluşun yeni yaşı hayırlı olsun nice sağlıklı yıllara inşallah

sev-rey daha nice mutlu gunlere hep beraber insallah :)
kramp girmesi sanirim magnezyum eksikligi olabiliyor, bir test yaptir istersen.
Canim yazdiklarini okudum, cok cok gecmis olsun. Hamilesin ve icini rahatlatacak her seyi yapmaya hakkin var, bir dahaki sefere birinden rica et, kendimi iyi hissetmiyorum de. onemli olan sen ve bebegin, herkes anlayis gösterir merak etme. Insallah doktor kontrolun de iyi gecer, guzel haberler alirsiniz. Kasilmalar bende de oluyor bazen, mesela dun aksam uzanmistim rahmim tas gibi oldu, kasiklarimda da agri vardi sonra gecti. Bebek de bazen az tekme atiyor bazen resmen icimde döndügünü hissediyorum ama bunlar normaldir deyip geciyorum. gunlerce hareketini hissedemedigim de oluyor ama nette normal, bebek buyurken hareketini hissedemeyebilirsiniz diyordu o yuzden endiselenmiyorum. Olumlu dusun mutlaka, stres olunca kendini sakinlestir, moralin ne kadar iyi olursa bebek de o kadar iyi olur, hissediyor cunku her seyi... Endise bebege zarar veriyormus...

Bu arada dun ust katimizda bir matkap calisti, matkap da denmez hiltiydi bence neyse ses aniden cok yuksek gelince cok korktum, kendimi birden cok kastim. böyle gerilince hemen aklima bebegim geliyor kendimi mumkun olan en kisa surede sakinlestirmeye calisiyorum. nefes alip vermemi duzenlemeye calisiyorum. sonra aklima geldi dogum icin nefes egzersizleri kursuna giden var mi? sanirim ben burada gidemeyecegim, elinde CD gibi bir seyi olan var mi ben de almak istiyorum. Nefes cok önemliymis dogum esnasinda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…