günaydın kızlarr...
dün okula gittim.otobüsle gittim kalabalıktı ve kimse bana yer bvermedi.( çok yobazlaştığını düşündüm memleketimde bulunan insanların.sanırım nbirazda onu etkisiyle tüm gün ağrım oldu.ve bebeğimin hareketlerini hissetmedim yine akşama kadar bekledim.eşim beni aldı eve geldik.yemek falan yedim 2 çikolata bol su içtim a ma yine tık yoktu.karnımda da sertleşme vardı.acile gittik dr öyle söylemişti.kalp atrışları dinlendi doğumhanede ve çok şüküğr buldular uzun arama sonucunda.ama kıprtılar çok ama çok zayıf.çok üzülüyorum bende.bugün 14:00 de dr gidicem tekarra bakalım ne olacak.karnında toplanmalar ve kasılmalar iyi değilmiş bunlara karşı uyanık olmak lazımmış..
canım endişelenme..stres olmuşsun sen birazda otobüsteki terbiyesizler yüzünden..nasıl verecekler hakkını diğer tarafta merak ediyorum doğrusu..
korkma bişey olmaz bebeğine inşallah sağlıkla gelecek..biraz içini rahatlar olur mu..
bebekler bazen hareketlerini hissettirmiyorlar..korkma sakın tamam ? doktor dönüşünde mutlaka bildir canım bizlere
günaydın annelerrr
ben bu uykusuz geçen geceleri ne yapıcam.bir türlü uyuyamıyorum.iki saat tavana bakıyorum.sağa dön sola dön yok yok yok.saat üç oluyo zerre kadar uykum olmuyo.sabahta 9 a gelmeden kendiliğimden uyanıyorum.gözlerim başım sürekli ağrıyo uykusuuzluktan.hamile olanlar çok uyur diye biliyodum bende tam tersi oluyo herhalde(
canım, inşallah mutlu bir şekilde 3 ay sonra kavuşursanız. seninkide kendini çektirmemek için baya uğraşmış. elini yüzünün yan tarafında koyunca ilk başta anlamaya zorlandım, sonra çözdüm. benimkide hep eliyle yüzünü kapattı, doktor karnıma baya bir vurdu çekene kadar ancak profilden çekebildi. inatçıdır bizim kuzular:)
Ya benim hani öle hamilelikte uyku basar dedikleri gibi uykum hiç olmadı ama her akşam fix 11:30 da uykum geliyor yatıyorum. Valla uykusuz olup bir de çalışanlara allah kolaylık versin.benimde uyku tutmadı ama uyusam çok iyi olur
Günaydınnn kızlar..
Dün doktorumla konuştum endişelenecek bişey yokmuş çok şükür yrn kontrolum var ayrıntılı konuşucaz. şekere bişey demedi belki tekrarlatır hayırlısı..
Buarada kızlar kan pıhtılaşması sizi endişelendirmesin. O başka bi konu.. Doktorlar zaten ayrıntılıda kan akışını görüyo.. Bi problem olsa yönlendirirler.
Gunaydin annisleerrr ve minnoslaarr :)))
Aman kizlar dun resmen haftasonunun acisini cikarmissiniz... Dun aksam eve gelince okuyim ve ben de biseyler paylasiim dedim ama dunun yorgunluguyla resmen bilgisayar basinda uyuyakaldim... Esim de ezel izliodu dizisi bitince kaldirdi beni , ben hala ama ben okuyamadim daha fln diodum :)))
Oncelikle dun kontrolleri olan arkadaslarin hepsine massallah bebekler kilolanmiss ee artik buyuyolarr... Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi da nasip etsin insallah :))
Ben dun bayAa bi maratondaydim... Gecen hafta cuma 100 luk glikoz testini yaptirmistim dun dr kontrolumuz vardi, tum degerlerim dusuk cikti. Sinir degerlerden acaipp mutlu oldum ... Inanilmaz rahatladim anlatamam :)) darisi henuz glikoz testi yaptirmamis arkadasslarin basina :)
Ordan bakirkoye gectik, hani su daha gecen gunlerde bi link paylasimi olmustu lohusa shop die, neyse o magazaya gittik. Cok guzel modelleri var gercekten. Bende bi takimin hem pijamasini hem geceligini ham de sabahligini alip tam takim isi cozmus oldum :)) klasik bi model ve krem rengi aldim... Siteden resmini bulup eklerim daha sonra :)) simdi hala yatakta yatanzi moddayimda :))
Neyse ordan carousel mothercare e gecip 2 adet emzirme sutyeni aldim ama penye olanlardan deil kaliplilardan cunku penye olanlari pek begenmiorum ben evde de emzirme atleti kullanmayi dusunuorum jokerde gormustum trendymom di galiba ondan almayi dusunuorum$$$ sonra hastanede lazim olur die 5li kullan at kulotlardan aldim, lansinoh gogus pedi ve kremi aldim. Bi de ben daha onceden aventin gogus pompasi ve biberonlarindan aldigim icin yine aventin buzdolabi icin olan 4lu sut saklama kaplarindan aldim... Off yoruldum walla yazarken :)))
günaydın kızlar dün eve gelince jokerde lansinohta indirim devam ediyordu eşim gelince alıcaktık bir baktık akşam indirim yok çok üzüldüm göğüs pedi pompa krem hepsinden alıcaktım kötü oldu
günaydın kızlarr...
dün okula gittim.otobüsle gittim kalabalıktı ve kimse bana yer bvermedi.( çok yobazlaştığını düşündüm memleketimde bulunan insanların.sanırım nbirazda onu etkisiyle tüm gün ağrım oldu.ve bebeğimin hareketlerini hissetmedim yine akşama kadar bekledim.eşim beni aldı eve geldik.yemek falan yedim 2 çikolata bol su içtim a ma yine tık yoktu.karnımda da sertleşme vardı.acile gittik dr öyle söylemişti.kalp atrışları dinlendi doğumhanede ve çok şüküğr buldular uzun arama sonucunda.ama kıprtılar çok ama çok zayıf.çok üzülüyorum bende.bugün 14:00 de dr gidicem tekarra bakalım ne olacak.karnında toplanmalar ve kasılmalar iyi değilmiş bunlara karşı uyanık olmak lazımmış..
canım benim de akşam erkenden uykum geliyor ama sabah da çok erken uyanıyorum ve uyuyamıyorum bir de gece wcye çok uyanıyorum. geceleri ağzım kurumuş uyanıyorum çok susamış oluyorum sizde de oluyor mu?
günaydın kızlarr...
Senin de gözün aydın canım. Darısı bizim şeker yükeleme sonuçlarının başına
Ben de penyelerle rahat edemiyorum. Meme uçlarım biraz fazla çıkık olduğundan kalıplılarda bile belli olabiliyor.
Buarada aldıkların hayırlı olsun.
Canım mecburi 32.hftda ayrılmamız gerekiyor ancak dr raporu ile çalışmaya devam edebiliyoruz o da 37.hftya kadar çalışabilir raporu aman atlama 32.hftyı doldurduğun gün alman gerek...çalışabilir raporu almamaız mı gerekiyor ben anlamadım...nezaman ayrılcaksak çalışmaz raporu almamaız gerekmiyor mu? neyse ben akşam eşime bir sorayım...
Hoşgeldin aramıza....meraba bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel paylaşımlar var:)
canım erken doğum yapanlar mecburi izin :) ama hem çalışabilir raporu alıp hem yarısında doğum filan olmadan ayrılabiliyor muyuz acaba ?
umarım dediğin gibidir öyle olursa 35 e kadar çalışabilirim diye düşünüyorum
Eğer tadında değişiklik yoksa (acılık, ekşilik gibi) sorun olmaz, bozulmuş pastörize süt zaten genelde peynir kesiği gibi içilemeyecek kıvamda olur . Dert etme. İçebildiğine göre bozuk değildir. Bozuk bile olmuş olsa önce miden tepki verir ve büyük ihtimalle istifra edersin.
tamam cnm.ilk fırsatta yazarım.ya beni en çok endişelendiren bebeğin hareketleri.cumartesi akşamı mesela öyle vuruyodu ki dışardan görülüyodu,ş,mdi ise belli belirsiz.beni en çok endişelendiren bhu işte...
Evet doğum günü resimlerim, allah sizlerede yaşatsın....Eki Görüntüle 188807 Eki Görüntüle 188806 Eki Görüntüle 188808 Eki Görüntüle 188809 Eki Görüntüle 188810 Eki Görüntüle 188811 Eki Görüntüle 188812
Evet doğum günü resimlerim, allah sizlerede yaşatsın....Eki Görüntüle 188807 Eki Görüntüle 188806 Eki Görüntüle 188808 Eki Görüntüle 188809 Eki Görüntüle 188810 Eki Görüntüle 188811 Eki Görüntüle 188812
çok şık canım, güle güle giy, kaça aldın acaba??
sev-rey daha nice mutlu gunlere hep beraber insallah :)Allah uzun ömür versin sev-rey.
kızlar ben acayip grip oldum doktor antibiyotik verdi istemeyerek de olsa kullanıyorum.iltihapta bebeğe zarar veriyomuş en iyisi kullanmak dedim.
birde bana geceleri kramp gelmeye başladı ilk bir dakika çok zor oluyo hiç geçmiycek sanıyorum.bunlara alışmak zorundamıyız. sanırım hamileliğin en zor dönemine giriyoruz.İnşallah sağlıklı şekilde bitiririz.
Canim yazdiklarini okudum, cok cok gecmis olsun. Hamilesin ve icini rahatlatacak her seyi yapmaya hakkin var, bir dahaki sefere birinden rica et, kendimi iyi hissetmiyorum de. onemli olan sen ve bebegin, herkes anlayis gösterir merak etme. Insallah doktor kontrolun de iyi gecer, guzel haberler alirsiniz. Kasilmalar bende de oluyor bazen, mesela dun aksam uzanmistim rahmim tas gibi oldu, kasiklarimda da agri vardi sonra gecti. Bebek de bazen az tekme atiyor bazen resmen icimde döndügünü hissediyorum ama bunlar normaldir deyip geciyorum. gunlerce hareketini hissedemedigim de oluyor ama nette normal, bebek buyurken hareketini hissedemeyebilirsiniz diyordu o yuzden endiselenmiyorum. Olumlu dusun mutlaka, stres olunca kendini sakinlestir, moralin ne kadar iyi olursa bebek de o kadar iyi olur, hissediyor cunku her seyi... Endise bebege zarar veriyormus...tamam cnm.ilk fırsatta yazarım.ya beni en çok endişelendiren bebeğin hareketleri.cumartesi akşamı mesela öyle vuruyodu ki dışardan görülüyodu,ş,mdi ise belli belirsiz.beni en çok endişelendiren bhu işte...
Günayydııınnnn minnoşşların tontiş anneleri,
Senin de gözün aydın canım. Darısı bizim şeker yükeleme sonuçlarının başına
Ben de penyelerle rahat edemiyorum. Meme uçlarım biraz fazla çıkık olduğundan kalıplılarda bile belli olabiliyor.benim de gogus uclarim cok belirgin, pamuk sutyen buldum burada, nasil desem biraz dolgusu var ama disi penyeden. o kadar rahat ki ... yalniz benim gögus uclarim asiri hassaslasti, hafifce dokunsam bile aciyor, ne yapmaliyim sizce bu sekilde bebek ememez ki?
Canım mecburi 32.hftda ayrılmamız gerekiyor ancak dr raporu ile çalışmaya devam edebiliyoruz o da 37.hftya kadar çalışabilir raporu aman atlama 32.hftyı doldurduğun gün alman gerek...
Hoşgeldin aramıza....
Alabilirsin cnm bende öyle yapıcam benim bir de ufak çocuğum olduğu için dayanamam o kadar diye düşünüyorum, bende 35 de filan ayrılırım....
doguma kadar calisamam degil mi kizlar? böyle bir hakkim yok degil mi?
32. haftayi dolgurdugum gun 37. haftanin sonuna kadar calisabilir raporu mu alacagim? ya ben yurtdisindayim, kimselere sorup dogrusunu ögrenemiyorum, oyuzden bilgisi olanlar yazabilirse cok sevinirim. mumkunse doguma kadar calismak istiyorum. ne zaman dogum iznine ayrilmak icin hamile oldugumu birimime bildirmem gerekli ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?