Günaydınnn kızlar..
Dün doktorumla konuştum endişelenecek bişey yokmuş çok şükür yrn kontrolum var ayrıntılı konuşucaz. şekere bişey demedi belki tekrarlatır hayırlısı..
Buarada kızlar kan pıhtılaşması sizi endişelendirmesin. O başka bi konu.. Doktorlar zaten ayrıntılıda kan akışını görüyo.. Bi problem olsa yönlendirirler.
Günaydınnn kızlar..
Dün doktorumla konuştum endişelenecek bişey yokmuş çok şükür yrn kontrolum var ayrıntılı konuşucaz. şekere bişey demedi belki tekrarlatır hayırlısı..
Buarada kızlar kan pıhtılaşması sizi endişelendirmesin. O başka bi konu.. Doktorlar zaten ayrıntılıda kan akışını görüyo.. Bi problem olsa yönlendirirler.
kızlar benım şeker yüklemem hala olmadı, kaçıncı haftalarda oluyor..ayrıntılı ultrasyon gününü kaçırmştım 12 mayısa tekrar gün verdiler...şeker yüklemesini hastane yapıyor dimi? sağlık ocakları değil
kızlar eskı topiklerde baktımda su biyotumu ne varmıs. sıcak su torbası yanı bu ne ıse yarıyor? bebeğin yatağını ısıtmak ıcın falanmı? bıde su mermersahın dedıklerı sey ne?
Ne kadar geçmiş canım? 1-2 günden birşey olmaz, tedbir için o tarihler biraz daha erken yazılıyor üstlerine. Ama sen de bir tuhaflık olursa fln, midende bir değişiklik doktora git istersen.poff kizlar yanlislikla tarihi gecmis sut ictim bisey olurmu sizce(
canım bişey olsaydı tepki verirdi vücudun tarihi çok mu geçmiş ? ben de bir defa 2 gün geçmiş süt içtim ama bişey olmadı sonradan farketmiştimpoff kizlar yanlislikla tarihi gecmis sut ictim bisey olurmu sizce(
kızlar benım şeker yüklemem hala olmadı, kaçıncı haftalarda oluyor..ayrıntılı ultrasyon gününü kaçırmştım 12 mayısa tekrar gün verdiler...şeker yüklemesini hastane yapıyor dimi? sağlık ocakları değil
günaydın kızlar dün eve gelince jokerde lansinohta indirim devam ediyordu eşim gelince alıcaktık bir baktık akşam indirim yok çok üzüldüm göğüs pedi pompa krem hepsinden alıcaktım kötü oldu
Ayar yeri yokmu canım? Yoksa beli lastik gibi olnlardan mı? Tabi kumaşın cinsine göre de değişir, keten gibi esnemeye müsaitse belki değiştirmesen de olur.
evet bugun geri kargoluyorum, bi buyugunu alicamBence biraz buyugu ile degistir, cunku simdi bebeklerimizin tam yag alti dokularinin olusma zamani yani karnimizda daha da buyuyecek, sen pantolona sigamayacaksin. Ben gebeligin basinda giydigim pantolonu simdi giyemiyorum.
.
evet biz cokuz,Arkadaslar, Agustos topiginde ne kadar cok gebe var. Nufus patlamasi olacak sanirim.Allah saglikla-miadina yavrularimiza kavustursun.
Teyzeleri biz şimdi gidiyoruz biraz erken çıkalım işten, gidelim yürüyüş yapalım :))) hadi baş başakşam görüşürüz. Çok yazmayın sonra okuması zor oluyor
ebrudan 2 kere pantalon aldım ama bel kısmı ayarlamalı...ve çok rahat oluyor ...kocaman göbeğime rağmen...sen de ayarlamalı almadın mı belini canımcım??
masalllahh canim yaaa, sevsinler onu,Bu da bizim 22 haftalikken kizimiz,simdi 26'ya dogru gidiyoruz.
Selamlar güzel anneler uzun bi süredir giremedim unutmadınız umarım beni :) istanbula geleli 1 hafta olucak nerdeyse ve kızım memleketini çok sevdi kıpır kıpır maşallah :) hatta bazen canımı bile yakiyo :) bugun burda doktora gittik kızım kocaman olmuş 713 grdoktor gayet sağlıklı oldugunu soyledi tam gunü gunüne gidiyomus yarın havuzluhana gidiyoruz alışverişe baslicaz bakalım :)
tuh yaagünaydın kızlar dün eve gelince jokerde lansinohta indirim devam ediyordu eşim gelince alıcaktık bir baktık akşam indirim yok çok üzüldüm göğüs pedi pompa krem hepsinden alıcaktım kötü oldu
Canım nisan 15'te gittiğimde mothercare'de de lansinohlarda %50 indirim vardı. Hala devam ediyor mu bilemiyorum ama oraya da bir bak istersen.
Yok cnm olur mu öyle şey arada istediğin zamanda çalışamaz raporu alırsın, erken doğum yapanlar nasıl yapıyor
canım 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alınca, arada ayrılabiliyorsun diye biliyorum ben. Yani 37yi illa beklemen gerekmiyor.
İnsan kaynakları uzmanları vardı aramızda onlar daha iyi bilirler ama.
poff kizlar yanlislikla tarihi gecmis sut ictim bisey olurmu sizce(
Canım nisan 15'te gittiğimde mothercare'de de lansinohlarda %50 indirim vardı. Hala devam ediyor mu bilemiyorum ama oraya da bir bak istersen.
cnm belden ayarli da, kalca kismi tam oturdubana,
ama bundan sonra kalcalarimin da genisleyecegini zannediyorum az da olsa
evet bugun geri kargoluyorum, bi buyugunu alicam
evet biz cokuz,
dun haziran annelerine baktim da onlar cok az, ve topikleri de cok cansizdi yaaa
biz de dun aksam esimle yuruyuse ciktik, cok iyi geldi,
artik hava duzeldi , cikicaz aksamlari
cnm ayarlamali da, su an kalcasi tam oturdu,
bi buyugu daha iyi olcak sanirim.
masalllahh canim yaaa, sevsinler onu,
masallah canim kizina, koocaman olmus,
hadi bakalim istediginiz cicileri bulursunuz umarim
tuh yaa
aa evet mothercare de ben de gormustum, bi bak
bir de ara ara yine olur bence indirim, takip eder haber veririz birbirimize
günaydın annelerrr
ben bu uykusuz geçen geceleri ne yapıcam.bir türlü uyuyamıyorum.iki saat tavana bakıyorum.sağa dön sola dön yok yok yok.saat üç oluyo zerre kadar uykum olmuyo.sabahta 9 a gelmeden kendiliğimden uyanıyorum.gözlerim başım sürekli ağrıyo uykusuuzluktan.hamile olanlar çok uyur diye biliyodum bende tam tersi oluyo herhalde(
canım mermerşahin ince tülbent gibi bir bez..bebeğini yıkarken ağzını yüzünü silerken kullanılan bir bez..mutlaka alınmalı evde olmalı..ayşe öner banyo yaptırırken bebeğin altına serebilirsiniz suda kaymaz demişti..biz de genelde küçük küçük kesilir bez kenarları incecik oyalanır iplik dökülmez bebeğin omzuna koyarız kusmuk bezi olarak..ama ben bayağa fazlaca alıcam çok lazım olacakkızlar eskı topiklerde baktımda su biyotumu ne varmıs. sıcak su torbası yanı bu ne ıse yarıyor? bebeğin yatağını ısıtmak ıcın falanmı? bıde su mermersahın dedıklerı sey ne?
günaydın annelerrr
ben bu uykusuz geçen geceleri ne yapıcam.bir türlü uyuyamıyorum.iki saat tavana bakıyorum.sağa dön sola dön yok yok yok.saat üç oluyo zerre kadar uykum olmuyo.sabahta 9 a gelmeden kendiliğimden uyanıyorum.gözlerim başım sürekli ağrıyo uykusuuzluktan.hamile olanlar çok uyur diye biliyodum bende tam tersi oluyo herhalde(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?