2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saaat 1:46 ve yıne uyku yok bızee
bayanlar dogumu neredeyapacaksınız bellı oldumu
gültepe ensar Avicenna hstanesını dusunen varmı dogum ıcın yada tanıdıgınız varmı dogum yapan bılgınız varsa paylasabılırmısnız dogum ucretı nedır acaba benım kontrole gıttıgım doktrum
normal doguma gırmıyormus sezeryna gırıyorumus o yuzden hastane doktor arastırmasındayım :S:S
evıme en yakında gültepe Avicenna bu hastane ozel levent var ama ssk gecmıyor gultepe ozel avıcennada gecıyormus o yuzden sectım ama ıste ıı doktorlar varmı ucretı nedır bılen varsa paylasabılırmı

Günaydınnn kızlar..

Dün doktorumla konuştum endişelenecek bişey yokmuş çok şükür yrn kontrolum var ayrıntılı konuşucaz. şekere bişey demedi belki tekrarlatır hayırlısı..

Buarada kızlar kan pıhtılaşması sizi endişelendirmesin. O başka bi konu.. Doktorlar zaten ayrıntılıda kan akışını görüyo.. Bi problem olsa yönlendirirler.

kızlar benım şeker yüklemem hala olmadı, kaçıncı haftalarda oluyor..ayrıntılı ultrasyon gününü kaçırmştım 12 mayısa tekrar gün verdiler...şeker yüklemesini hastane yapıyor dimi? sağlık ocakları değil

Günaydın canım...
Bişey olmamasına sevindim. Gözün aydın

Canım bende daha şeker yüklemesi yaptırmadım. 19 Mayısta gidicem. 26. hafta da yaptırmış oluyorum. Geç kalmadın yani

Sağlık ocağı yapıyormu blmem ama ben hastanede yaptırıyorum..

Gunaydin annisleerrr ve minnoslaarr :)))

Aman kizlar dun resmen haftasonunun acisini cikarmissiniz... Dun aksam eve gelince okuyim ve ben de biseyler paylasiim dedim ama dunun yorgunluguyla resmen bilgisayar basinda uyuyakaldim... Esim de ezel izliodu dizisi bitince kaldirdi beni , ben hala ama ben okuyamadim daha fln diodum :)))

Oncelikle dun kontrolleri olan arkadaslarin hepsine massallah bebekler kilolanmiss ee artik buyuyolarr... Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi da nasip etsin insallah :))

Ben dun bayAa bi maratondaydim... Gecen hafta cuma 100 luk glikoz testini yaptirmistim dun dr kontrolumuz vardi, tum degerlerim dusuk cikti. Sinir degerlerden acaipp mutlu oldum ... Inanilmaz rahatladim anlatamam :)) darisi henuz glikoz testi yaptirmamis arkadasslarin basina :)

Ordan bakirkoye gectik, hani su daha gecen gunlerde bi link paylasimi olmustu lohusa shop die, neyse o magazaya gittik. Cok guzel modelleri var gercekten. Bende bi takimin hem pijamasini hem geceligini ham de sabahligini alip tam takim isi cozmus oldum :)) klasik bi model ve krem rengi aldim... Siteden resmini bulup eklerim daha sonra :)) simdi hala yatakta yatanzi moddayimda :))
Neyse ordan carousel mothercare e gecip 2 adet emzirme sutyeni aldim ama penye olanlardan deil kaliplilardan cunku penye olanlari pek begenmiorum ben evde de emzirme atleti kullanmayi dusunuorum jokerde gormustum trendymom di galiba ondan almayi dusunuorum$$$ sonra hastanede lazim olur die 5li kullan at kulotlardan aldim, lansinoh gogus pedi ve kremi aldim. Bi de ben daha onceden aventin gogus pompasi ve biberonlarindan aldigim icin yine aventin buzdolabi icin olan 4lu sut saklama kaplarindan aldim... Off yoruldum walla yazarken :)))

kızlar eskı topiklerde baktımda su biyotumu ne varmıs. sıcak su torbası yanı bu ne ıse yarıyor? bebeğin yatağını ısıtmak ıcın falanmı? bıde su mermersahın dedıklerı sey ne?

Canım su biyotunu bebeğin karnına ayaklarına fln koyuyorlar diye tahmin ediyorum, gaz sancısı olanlar için.

poff kizlar yanlislikla tarihi gecmis sut ictim bisey olurmu sizce(
Ne kadar geçmiş canım? 1-2 günden birşey olmaz, tedbir için o tarihler biraz daha erken yazılıyor üstlerine. Ama sen de bir tuhaflık olursa fln, midende bir değişiklik doktora git istersen.

zynptncOHHH BİSSÜRÜ ŞEY ALMIŞSIN GÜLE GÜLE KULLAN CANIM.. GLİKOZUNUN DÜŞÜK ÇIKMASINA ÇOKK SEVİNDİM. GÖZÜN AYDIN. BAKALIM BNMKİ NOLCAK..

sementa1983 CANIM BEN DÜZEN LABARATUARINDA YAPTIRDIM BAŞKA TESTLERİMDE VARDI.. ZAMANLAMA OLARAK BENDE 24-28. HAFTA ARASI DİYE BİLİYORUM..

ONLY-SMİLE SAĞOL CANIM EKSİK OLMA.. YRNKİ KONTROLDEN SOPNRA BAYAA RAHATLIYCAM.. KENDİMİ ALIŞVERİŞE ADIYCAM İNŞALLAHHH

Son düzenleme:
canım bişey olsaydı tepki verirdi vücudun tarihi çok mu geçmiş ? ben de bir defa 2 gün geçmiş süt içtim ama bişey olmadı sonradan farketmiştim

canım 24 ve 28. haftalar arasında yapılıyor biz hastanede yaptırcağız. ben de haftaya veya sonraki haftaya kalacak 26. hafta falan olucak sorun olmaz bence

günaydın kızlar dün eve gelince jokerde lansinohta indirim devam ediyordu eşim gelince alıcaktık bir baktık akşam indirim yok çok üzüldüm göğüs pedi pompa krem hepsinden alıcaktım kötü oldu

günaydın kızlar dün eve gelince jokerde lansinohta indirim devam ediyordu eşim gelince alıcaktık bir baktık akşam indirim yok çok üzüldüm göğüs pedi pompa krem hepsinden alıcaktım kötü oldu

Canım nisan 15'te gittiğimde mothercare'de de lansinohlarda %50 indirim vardı. Hala devam ediyor mu bilemiyorum ama oraya da bir bak istersen.

Ayar yeri yokmu canım? Yoksa beli lastik gibi olnlardan mı? Tabi kumaşın cinsine göre de değişir, keten gibi esnemeye müsaitse belki değiştirmesen de olur.

cnm belden ayarli da, kalca kismi tam oturdubana,

ama bundan sonra kalcalarimin da genisleyecegini zannediyorum az da olsa

Bence biraz buyugu ile degistir, cunku simdi bebeklerimizin tam yag alti dokularinin olusma zamani yani karnimizda daha da buyuyecek, sen pantolona sigamayacaksin. Ben gebeligin basinda giydigim pantolonu simdi giyemiyorum.

.
evet bugun geri kargoluyorum, bi buyugunu alicam

Arkadaslar, Agustos topiginde ne kadar cok gebe var. Nufus patlamasi olacak sanirim. Allah saglikla-miadina yavrularimiza kavustursun.
evet biz cokuz,
dun haziran annelerine baktim da onlar cok az, ve topikleri de cok cansizdi yaaa

Teyzeleri biz şimdi gidiyoruz biraz erken çıkalım işten, gidelim yürüyüş yapalım :))) hadi baş baş akşam görüşürüz. Çok yazmayın sonra okuması zor oluyor

biz de dun aksam esimle yuruyuse ciktik, cok iyi geldi,
artik hava duzeldi , cikicaz aksamlari

ebrudan 2 kere pantalon aldım ama bel kısmı ayarlamalı...ve çok rahat oluyor ...kocaman göbeğime rağmen...sen de ayarlamalı almadın mı belini canımcım??

cnm ayarlamali da, su an kalcasi tam oturdu,
bi buyugu daha iyi olcak sanirim.

Bu da bizim 22 haftalikken kizimiz,simdi 26'ya dogru gidiyoruz.
masalllahh canim yaaa, sevsinler onu,

masallah canim kizina, koocaman olmus,
hadi bakalim istediginiz cicileri bulursunuz umarim

tuh yaa

Canım nisan 15'te gittiğimde mothercare'de de lansinohlarda %50 indirim vardı. Hala devam ediyor mu bilemiyorum ama oraya da bir bak istersen.

aa evet mothercare de ben de gormustum, bi bak

bir de ara ara yine olur bence indirim, takip eder haber veririz birbirimize

Yok cnm olur mu öyle şey arada istediğin zamanda çalışamaz raporu alırsın, erken doğum yapanlar nasıl yapıyor

canım erken doğum yapanlar mecburi izin :) ama hem çalışabilir raporu alıp hem yarısında doğum filan olmadan ayrılabiliyor muyuz acaba ?

canım 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alınca, arada ayrılabiliyorsun diye biliyorum ben. Yani 37yi illa beklemen gerekmiyor.
İnsan kaynakları uzmanları vardı aramızda onlar daha iyi bilirler ama.

umarım dediğin gibidir öyle olursa 35 e kadar çalışabilirim diye düşünüyorum

Eğer tadında değişiklik yoksa (acılık, ekşilik gibi) sorun olmaz, bozulmuş pastörize süt zaten genelde peynir kesiği gibi içilemeyecek kıvamda olur . Dert etme. İçebildiğine göre bozuk değildir. Bozuk bile olmuş olsa önce miden tepki verir ve büyük ihtimalle istifra edersin.

kızlar ben istanbulda değilim hafta sonu istanbula alışverişe gittim ve mothercare gittim ama görmedim nedense. dün de netten alalım dedim jokerden ama nasip değilmiş evet yine görürseniz indirimleri haber verirseniz sevinirim. çok teşekkür ederim ilginize

günaydın annelerrr

ben bu uykusuz geçen geceleri ne yapıcam.bir türlü uyuyamıyorum.iki saat tavana bakıyorum.sağa dön sola dön yok yok yok.saat üç oluyo zerre kadar uykum olmuyo.sabahta 9 a gelmeden kendiliğimden uyanıyorum.gözlerim başım sürekli ağrıyo uykusuuzluktan.hamile olanlar çok uyur diye biliyodum bende tam tersi oluyo herhalde(

canım benim de akşam erkenden uykum geliyor ama sabah da çok erken uyanıyorum ve uyuyamıyorum bir de gece wcye çok uyanıyorum. geceleri ağzım kurumuş uyanıyorum çok susamış oluyorum sizde de oluyor mu?

günaydın kızlarr...

dün okula gittim.otobüsle gittim kalabalıktı ve kimse bana yer bvermedi.( çok yobazlaştığını düşündüm memleketimde bulunan insanların.sanırım nbirazda onu etkisiyle tüm gün ağrım oldu.ve bebeğimin hareketlerini hissetmedim yine akşama kadar bekledim.eşim beni aldı eve geldik.yemek falan yedim 2 çikolata bol su içtim a ma yine tık yoktu.karnımda da sertleşme vardı.acile gittik dr öyle söylemişti.kalp atrışları dinlendi doğumhanede ve çok şüküğr buldular uzun arama sonucunda.ama kıprtılar çok ama çok zayıf.çok üzülüyorum bende.bugün 14:00 de dr gidicem tekarra bakalım ne olacak.karnında toplanmalar ve kasılmalar iyi değilmiş bunlara karşı uyanık olmak lazımmış..

kızlar eskı topiklerde baktımda su biyotumu ne varmıs. sıcak su torbası yanı bu ne ıse yarıyor? bebeğin yatağını ısıtmak ıcın falanmı? bıde su mermersahın dedıklerı sey ne?
canım mermerşahin ince tülbent gibi bir bez..bebeğini yıkarken ağzını yüzünü silerken kullanılan bir bez..mutlaka alınmalı evde olmalı..ayşe öner banyo yaptırırken bebeğin altına serebilirsiniz suda kaymaz demişti..biz de genelde küçük küçük kesilir bez kenarları incecik oyalanır iplik dökülmez bebeğin omzuna koyarız kusmuk bezi olarak..ama ben bayağa fazlaca alıcam çok lazım olacak

canım uyku sorunu bende de var..gece çok uyanıyorum..5-6 saatlik uykuyla çalışıyorum..
çok zor oluyor gerçekten..yatmadan önce ılık süt içmeni tavsiye ederim..
ve akşamları fazla kaçırma derim..geçenlerde öyle bir hata yaptım fazla enerjik geldi sanırsam 3 e kadar uyumadım 7 de kalk işe gel çok zor

semantacım şeker testi için 26-28 haftası arası dedi benim doktorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…