lohusa takımına da sevreyin doğum günü fotolarına özellikle çiftlikli pastasınaaaa bayıldııımmmmmm....
ayyy hersey harikaaaa
masallah cnm oglusunaa,
daha nice nice yaslaraaa
cnm nice nice sağlıklı mutlu yılları olsun inşallah :))) mamalr da pek güzel gözüküo ellerine sağlık cnm)
çok şık canım, güle güle giy, kaça aldın acaba??
Amin, kardeşi ile kutlayacağı nice sağlıklı yaşlara inşallah
Allah uzun ömür versin sev-rey.
kızlar ben acayip grip oldum doktor antibiyotik verdi istemeyerek de olsa kullanıyorum.iltihapta bebeğe zarar veriyomuş en iyisi kullanmak dedim.
birde bana geceleri kramp gelmeye başladı ilk bir dakika çok zor oluyo hiç geçmiycek sanıyorum.bunlara alışmak zorundamıyız. sanırım hamileliğin en zor dönemine giriyoruz.İnşallah sağlıklı şekilde bitiririz.
tamam cnm.ilk fırsatta yazarım.ya beni en çok endişelendiren bebeğin hareketleri.cumartesi akşamı mesela öyle vuruyodu ki dışardan görülüyodu,ş,mdi ise belli belirsiz.beni en çok endişelendiren bhu işte...
sev-rey daha nice mutlu gunlere hep beraber insallah :)
kramp girmesi sanirim magnezyum eksikligi olabiliyor, bir test yaptir istersen
doguma kadar calisamam degil mi kizlar? böyle bir hakkim yok degil mi?
32. haftayi dolgurdugum gun 37. haftanin sonuna kadar calisabilir raporu mu alacagim? ya ben yurtdisindayim, kimselere sorup dogrusunu ögrenemiyorum, oyuzden bilgisi olanlar yazabilirse cok sevinirim. mumkunse doguma kadar calismak istiyorum. ne zaman dogum iznine ayrilmak icin hamile oldugumu birimime bildirmem gerekli ?
Canım merak etme kalp atışları duyulmuş zaten. Fazla yorulunca, ayakta kalınca, fazla yürüyünce fln oluyormuş hareketlerde azalma, belki de sen daha az hissediyorsun yani, vücudun tepkisi olabilir.
Bana da hiç yer vermiyorlar canım, şimdiye kadar öyle belli olmuyordu, ama artık montun önünü de açıyorum yok, kimse kalkmıyor...hele o erkekler
ama canım sen yurt dışındasın, ordaki iş kanuna uyman gerekir, burdakinden farklı olabilir diye düşünüyorum. Yurt dışında doğum izni daha uzun oluyor genelde. O yüzden belki ayrılış haftan da değişebilir.
ama ben tr de calisiyorum aslinda, buraya görevlendirildim. dogumdan sonra tr ye dönecegim mecburen cunku izine ayrilmis olacagim, izni tr de kullanmam daha mantikli. demistim cok karisik diye
:44::44: evet karışıkmış, o zaman maaşın tr'ye bağlı bir yerden ödendiği için bizimle aynı haklara sahipsin diye düşünüyorum.
37.haftada izne ayrılman şart canım, ama bazı özel şirketler çalışanı ile anlaşarak son ana kadar çalışıyorlar (özellikle planlı sezeryan olanlar) sonrasında o izni doğum sonrasına aktarıyorlar. Benim bildiğim bir kaç kişi böle yaptı.
Ama zaten şimdi torba yasa ile doğum öncesi kullanılamayan izinler doğum sonrasına aktarılabiliyor, örneğin 37. haftada izne çıkmıştın; 38. haftada doğum yaptın kullanmadığın 2 haftalık izin doğum sonrasına ekleniyor.
Kızlar selammmmm , markete gittim geldim. gelirken birde ne goreyım dün yeni bir bebek mağzası açılışı olmuş. bu gunde açılışa ozel fiyatlar devam ediyordu :))) hemen daldım içeri. markasını bilemicem ama gayet kalıteliydi ürünleri, birtane şortlu askılı tulum aldım kuzuma 7.5 tl. ve birtanede hani bahsetmiştik, önü fermuarlı,altı çıtçıtlı battaniye aldım ve içinde patiğiyle şapkası var takım olarak, kumaşıda welsoft dediklerinden şu peluş gibi olanlardan. fiyatı 20 tl inanırmısınız. pazardakinin fiyatı bıle 26 tl idi ve şapkasıyla patiği yoktu içinde.
içim kudurdu fiyatları görünce dahada abanmamak için zor tuttum kendimi:))))) ama dedim kızada. bu ayın sonunda hediyelerım gelecek onları gordukten sonra buyuk alısverıse gelicem. kızda o zaman toplu alışverişte epey indirim alırsınız demezmı:) asıl büyük şubeleri sultanbeyliğindeymiş.
ayy inanmıyorum yaa ne yobaz insanlar var memleketimzide inanamıyorumgünaydın kızlarr...
dün okula gittim.otobüsle gittim kalabalıktı ve kimse bana yer bvermedi.( çok yobazlaştığını düşündüm memleketimde bulunan insanların.sanırım nbirazda onu etkisiyle tüm gün ağrım oldu.ve bebeğimin hareketlerini hissetmedim yine akşama kadar bekledim.eşim beni aldı eve geldik.yemek falan yedim 2 çikolata bol su içtim a ma yine tık yoktu.karnımda da sertleşme vardı.acile gittik dr öyle söylemişti.kalp atrışları dinlendi doğumhanede ve çok şüküğr buldular uzun arama sonucunda.ama kıprtılar çok ama çok zayıf.çok üzülüyorum bende.bugün 14:00 de dr gidicem tekarra bakalım ne olacak.karnında toplanmalar ve kasılmalar iyi değilmiş bunlara karşı uyanık olmak lazımmış..
Evet doğum günü resimlerim, allah sizlerede yaşatsın....Eki Görüntüle 188807 Eki Görüntüle 188806 Eki Görüntüle 188808 Eki Görüntüle 188809 Eki Görüntüle 188810 Eki Görüntüle 188811 Eki Görüntüle 188812
hmm anladim yani benim tek yapmam gereken 32. haftanin basinda calisabilir raporu almak.
peki birimimi ne zaman hamileyim diye bilgilendirmem gerekli? beni görmedikleri icin bilmiyorlar da... bende hamileyim diyemiyorum durup dururken... sanki gereksiz gibi geliyor, biraz da cekiniyorum
kızlar, bir şey soracağım. şu toxoplasma için bir ara test yaptırmıştık. normalde hamilikte bir kaç defa yapılır ancak ben şu ana kadar sadece bir tane yaptırmış oldum, doktorumda yinelet demedi. siz hiç yenilettiniz mi? acaba gidip kendim mi yaptırsam? bende çünkü hiç çıkmadı ama hamilikte çıkarsa tehlikeliymiş ya, ondan aklıma geldi...
kızlar daha öncede bahsetmiştim sizlere dr bebeğim için aşağıda demişti...
bu sabah kalktığımda aynada kendime şöyle bi baktımda göbeğim iyice aşağıda geldi bana
zaten yorgun uyandım bide bunu görünce morelim iyice bozuldu
bugün dr kontrolmüz var inş güne morel bozukluğuyla başladığım gibi devam etmez çok korkuyorum...
Ayyy evet ignelerimi sorma, gobegimin her iki yaninda morcuklarim var! Biz gunde ikiye cikardik o yuzden sizinde cikarmaniz iyi olur yada dedigin gibi dozaji yukseltilir. Kan degerin de cok sinira yakin cikmis ama 140'in altinda, bakalim doktorun ne onerecek yeniler mi acabaki? tatlilarla filan aran nasil? Ailede seker var mi?
cnm kendine evham yapip uzme kendini;
doktora bir git bakalim ne diyecek..
insallah guzel haberlerle donersin cnm benim;
benim ablamin bi arkadasinin bebegi cok cok asagidaydi, kizin karnini gorseniz kasiklarinin da altindaydi, heran doguracak gibiydi,
ama o bile 9 ayini tamamlayip dogurdu.
ufak tefek seyleri dert etmeyelim
benim bebegim de hep asagida hareket ediyor, bana asagida gibi geliyor (hatta bazi tekmelerini icerden asagiya, vajinama dogru vuruyor sanki )
ben de bu gidisimde sorucam doktora, asagida mi diye
evet canım manisada oturuyorum ama doktorum izmirde. tayinle geldik manisaya geçen ağustosta. memleketimize yakın olunca çok iyi oldu. haftasonları genelde izmirde oluyoruz:)merhaba canım Manısa da oturuyormussun bende Manısadayım
aynı zamanda Aydınlıyım
Manısa da hangı dr a gıdıyorsun ?
kızlar bizde manisadayız ve eşim aydınlı aydın germencikli
doktorumuz izmirde yalnız benim annemler karşıyaka bostanlıda kayınvalidem hatayda böylece bizde sık sık izmirdeyiz
Bu da bizim 22 haftalikken kizimiz,simdi 26'ya dogru gidiyoruz.
Canım ayaklarının altına yastık koy dinlen ve bol su iç allahın izniyle hiçbirşey olmayacak meraklanmakızlar daha öncede bahsetmiştim sizlere dr bebeğim için aşağıda demişti...
bu sabah kalktığımda aynada kendime şöyle bi baktımda göbeğim iyice aşağıda geldi bana
zaten yorgun uyandım bide bunu görünce morelim iyice bozuldu
bugün dr kontrolmüz var inş güne morel bozukluğuyla başladığım gibi devam etmez çok korkuyorum...
cnm kendine evham yapip uzme kendini;
doktora bir git bakalim ne diyecek..
insallah guzel haberlerle donersin cnm benim;
benim ablamin bi arkadasinin bebegi cok cok asagidaydi, kizin karnini gorseniz kasiklarinin da altindaydi, heran doguracak gibiydi,
ama o bile 9 ayini tamamlayip dogurdu.
ufak tefek seyleri dert etmeyelim
benim bebegim de hep asagida hareket ediyor, bana asagida gibi geliyor (hatta bazi tekmelerini icerden asagiya, vajinama dogru vuruyor sanki )
ben de bu gidisimde sorucam doktora, asagida mi diye
Evet doğum günü resimlerim, allah sizlerede yaşatsın....Eki Görüntüle 188807 Eki Görüntüle 188806 Eki Görüntüle 188808 Eki Görüntüle 188809 Eki Görüntüle 188810 Eki Görüntüle 188811 Eki Görüntüle 188812
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?