2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

lohusa takımına da sevreyin doğum günü fotolarına özellikle çiftlikli pastasınaaaa bayıldııımmmmmm....

ayyy hersey harikaaaa

masallah cnm oglusunaa,
daha nice nice yaslaraaa

cnm nice nice sağlıklı mutlu yılları olsun inşallah :))) mamalr da pek güzel gözüküo ellerine sağlık cnm )

çok şık canım, güle güle giy, kaça aldın acaba??

Amin, kardeşi ile kutlayacağı nice sağlıklı yaşlara inşallah

Seneye de sizlerin olacak çok mutlu olun inş.çok tşk.kızlar, oğlişim hayvan delisi en uygunu çiftlik pasta geldi bize...

benimde dün öyle oldu. bir gün öncesi çok hareket etmiştim, hiç hareket etmedi. çok korktum hemen doktora gittim dinletti kalp seslerini, sonrasında çok zayıf tekmeler attı ama 1 kaç saate canlandı tekrar güm güm vurdu hep...sıkma canını yorulmuştur bebiş

ama canım sen yurt dışındasın, ordaki iş kanuna uyman gerekir, burdakinden farklı olabilir diye düşünüyorum. Yurt dışında doğum izni daha uzun oluyor genelde. O yüzden belki ayrılış haftan da değişebilir.

Son düzenleme:

ya bence farketmiyorlardir, yoksa yer verir bizim insanimiz merhametlidir. mesela sabah erkenden gidiyorsaniz herkes uyukluyor cogu zaman... burada markete gittim gecen, aldiklarimi kaldiramadim, yanimdaki musteri bir seye mi ihtiyaciniz var dedi, bende hamileyim falan dedim adam esyalarimi tasimama yardimci oldu. farketmiyorlardir hamile oldugumuzu, ama siz söyleyebilirsiniz, ya ben kendimi iyi hissetmiyorum hamileyim bana kisa sureligine yer verebilir misiniz falan :) ama her sabah ayni sey denir mi diyeceksiniz, bebege zarar gelmesinden iyidir, ben olsam derdim sanirim.

yalniz bir kere istanbulda, otobuste fenalastim, hatta cikardim midemdekileri... bayilacak gibiydim, soguk soguk terledim, ayakta duramadim daha fazla ama kimse yer vermedi ve benim biri bana yer verebilir mi diyecek gucum bile yoktu yol cok uzundu sanirim o yuzden vermediler ama genelde böyle olmaz :) bizim insanimiz merhametli ve yardimseverdir... kalabaliksa da sanirim yer istenmez ama ben hamile degilken bile ayakta uzun kalsam bayilacak gibi olurum, hamile insanlara kesinlikle yer verilmesi gerekir, bebek zarar göruyor sonucta, sancilar falan... siz kendinizi dusunun, isteyenin bir yuzu vermeyenin 2 yuzu kara bosuna dememisler

2 gundur her seye aglayan ben, otobuste yer verilmedigini duyunca yine agladim ya ne olacak benim bu halim

ama ben tr de calisiyorum aslinda, buraya görevlendirildim. dogumdan sonra tr ye dönecegim mecburen cunku izine ayrilmis olacagim, izni tr de kullanmam daha mantikli. demistim cok karisik diye

ama ben tr de calisiyorum aslinda, buraya görevlendirildim. dogumdan sonra tr ye dönecegim mecburen cunku izine ayrilmis olacagim, izni tr de kullanmam daha mantikli. demistim cok karisik diye

:44::44: evet karışıkmış, o zaman maaşın tr'ye bağlı bir yerden ödendiği için bizimle aynı haklara sahipsin diye düşünüyorum.
37.haftada izne ayrılman şart canım, ama bazı özel şirketler çalışanı ile anlaşarak son ana kadar çalışıyorlar (özellikle planlı sezeryan olanlar) sonrasında o izni doğum sonrasına aktarıyorlar. Benim bildiğim bir kaç kişi böle yaptı.

Ama zaten şimdi torba yasa ile doğum öncesi kullanılamayan izinler doğum sonrasına aktarılabiliyor, örneğin 37. haftada izne çıkmıştın; 38. haftada doğum yaptın kullanmadığın 2 haftalık izin doğum sonrasına ekleniyor.

hmm anladim yani benim tek yapmam gereken 32. haftanin basinda calisabilir raporu almak.

peki birimimi ne zaman hamileyim diye bilgilendirmem gerekli? beni görmedikleri icin bilmiyorlar da... bende hamileyim diyemiyorum durup dururken... sanki gereksiz gibi geliyor, biraz da cekiniyorum

nerede senın bu dedıgın magaza cnm ?

kizlar benim bir sorum daha var size, gun icinde ara ara isik noktalari görüyorum. bu belirli bir sure surekli olursa migren ataginin yaklastigini haber veriyorum sanirim ama gun icinde bir kac kez sadece 1 sn boyunca göruyorum. bunun nedeni ne olabilir ?

ayy inanmıyorum yaa ne yobaz insanlar var memleketimzide inanamıyorum
keşke sen birinden rica etseydin cnm yaa
üzülme annesi oda yorulmuştur serser gibi olduğundan hareket edememiştir
kalp atışlarıda düzelir sen merak etme hadi bugün git gel hbr ver bizede..

ay çok güzzel bi doğum gün seneye kardeşiyle kutlarlar inş...
bu arada doğum günü davetiyeniz gözümden kaçmadı

kızlar daha öncede bahsetmiştim sizlere dr bebeğim için aşağıda demişti...
bu sabah kalktığımda aynada kendime şöyle bi baktımda göbeğim iyice aşağıda geldi bana
zaten yorgun uyandım bide bunu görünce morelim iyice bozuldu
bugün dr kontrolmüz var inş güne morel bozukluğuyla başladığım gibi devam etmez çok korkuyorum...

Hımm onu bilemiyorum canım, sonuçta işvereninle ilgili, senin izninle ilgili bir program fln yapacaklarsa yani yerini kim dolduracak gibi bildirmen gerekir artık galiba.

o test ne testı cnm bız yaptırmadık galıba hatırlamıyorum ??????

cnm kendine evham yapip uzme kendini;
doktora bir git bakalim ne diyecek..

insallah guzel haberlerle donersin cnm benim;

benim ablamin bi arkadasinin bebegi cok cok asagidaydi, kizin karnini gorseniz kasiklarinin da altindaydi, heran doguracak gibiydi,
ama o bile 9 ayini tamamlayip dogurdu.

ufak tefek seyleri dert etmeyelim

benim bebegim de hep asagida hareket ediyor, bana asagida gibi geliyor (hatta bazi tekmelerini icerden asagiya, vajinama dogru vuruyor sanki )

ben de bu gidisimde sorucam doktora, asagida mi diye

cnm sendede mı pıhtılasma var baya olduk agustos annelerınde pıhtıdaslar :)
kızlar benımde bacaklarda bozuk para buyuklugunde oluryor artık hemsıre bacaklar agırlıgı kaldıramıyor onun ıcın cok morarıyo dedı bende hafta ıcın genelde koldan yaptırıyorum bacaklardakı kolay kolay gecmıyor
bide su pıhtı testını benım dr ıstemıyor bende 1 - 2 ker yaptırayım mı dedım gerek yok dedı bende ısıne karısmıyorum guvenmek lazım deılmı ?
hersey normal gelısımı gayet ıyı gerek yok dıyor

inş bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli ve gününde doğururuz..
şimdi kendimi toparlayıp eski halime dönüyorum
nasıl morelle gidersem o morelle çıkmak istiyorum kontrolden
inş güzel hbrler getirrim size..
benim 6da randevum o zamana kadar sizlerleyim..

tünaydın herkese:)
merhaba canım Manısa da oturuyormussun bende Manısadayım
aynı zamanda Aydınlıyım
Manısa da hangı dr a gıdıyorsun ?
evet canım manisada oturuyorum ama doktorum izmirde. tayinle geldik manisaya geçen ağustosta. memleketimize yakın olunca çok iyi oldu. haftasonları genelde izmirde oluyoruz:)
kızlar bizde manisadayız ve eşim aydınlı aydın germencikli
doktorumuz izmirde yalnız benim annemler karşıyaka bostanlıda kayınvalidem hatayda böylece bizde sık sık izmirdeyiz

ne güzel canım. benim doktorum da izmirde. bu cumartesi kontrolümüz var. oğlumu görücem

Canım ayaklarının altına yastık koy dinlen ve bol su iç allahın izniyle hiçbirşey olmayacak meraklanma

Benim de öyle ilkinde de böylemiydi hatırlamıyorum belki de kız çocukları aşağıda geziniyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…