2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ozel mesaj kutun dolu oldugu ucuın yazamadım
kaydını yaptırdım 1 haftaya kadar onaylşanır gödnerılır katalog dedıler
bılgınıze :)))

kızlar dün dr kontrolum vardı dr güzel gidiyor hersey normal dedı paşam 700 gr olmus
25 haftalık gayet ıyı dedı kılosuu ben bu ay 3 kılo almısım kızlarrrrr
ilk 5 ay 3 kılo almıstım kılo alımı ıyıydı ama 1 ayda 3 kılo fazla geldı 65 kılo oldum (((
bana dr gayet normal bundan sonra bole olucak dedı cocukta sende hızla kılo alacaksın dedı
paşam yine poposunun üstünde oturuyodu :))))
seker yuklemsı ıstedı 50 gr lık yarın yaptırıcam bakalım ısn bısey cıkmaz

redmask cm ıgnelere devam dedı galıba 0,4 le bıtırıcez dogumu dıyor dr.um artırmaya gerek kalmıcak galıba

arkadaşım , çok ayakta kalma, ağır kaldırma, bir de iki elinle alamayacağın hiç bir şey için yukarı uzanma,
bende artık riskli zamanımız geçti diye kışlıkları kaldırırken hafta sonu dolapların üst kısmına filan uzanıp baya bir zorlamışım kendimi, zaten hareketlerini hep aşağıda hissediyordum, şimdi görüntü olarak da karnım daha aşağıya indi sanki. O gün bebek hiç hareket etmedi karnım sertleşti, aslında minikler bizi uyarıyor ama biz eskisi gibi davranıp hem kendimizi hem onları yoruyoruz.
Benim Doktor randevum haftaya, senden haber bekliyorum bakalım senin doktorun ne diyecek, inşallah güzel haberlerle gelirsin.

canım ben de bazen çok aşağıda hissediyorum hareketleri özellikle yorulduğumda hiç hareket etmiyor edince de aşağıda oluyor onun dışında göbek deliği yakınında. bence evham yapıyorsun canım ama sen kendini yorma hem kendini de bebeğini de üzme iyi düşün iyi haberlerini bekliyorum

cnm zaten çok dikkat ederek geçti bütün hamileliğim...hiç çok yürümem ağır işler yapmam falan gibi ama takdiri ilahi buda be cnm..inş dr umdan güzel hbrlrle gelirim sizlere...dr um hiç yasak koymadı

cnm bende bazen aşağıda bazende göbek deliğimin yanında hissediyorum belli olmuyo yani...inş size güzel hbrlerle gelirim randevum 5ten sonra...

kızlar şimdi geldik doktordan
kızımız gayet iyi maşallah..kımıl kımıl bazen durgun sırtını dönmüş kuzu..
bi çıksın her yerini pıncırcammmmm
şeker yüklemesi yapılacak önümüzdeki hafta..
anne şişman bebek normal çok şükür

tamam o zaman dert etme lütfen. bak benim cumartesi hiç hareket etmedi sonra resmen kasığımda sandım bebeği hareketi hissedince. hem çok sık gidiyorsun bir aksilik olsa söylerler. benim 2 hafta oldu gitmeyeli haftaya da gidemeyebilirim diğer haftaya kalabilir hayırlısı olsun

azra cerenimo maşallahh bebişlerinize .. darısı bizlere ..özledik bebişlerimizi..

azracım iğne konusunu yarın konuşcaz telde önemli bbişey yok dedi..

yaa kızlar bence bebişlerin günleri günlerini tutmuyo dün bi dakka durmadı bugün sessizsiz.. kafamızı takmayalım..

venüscüm güsel haberlerini bekliyoruz cnm

beni de 3 haftada cagiriyor doktorum yaa..

22 nisanda gitmistim en son,
bidahakine 14 mayis da gidicem

kizlarr,
benim ayaklarim ve ayak bileklerim sismeye basladi 2-3 gndur,
ayakkabilar sikiyor, ayak tabanlarim agriyor, epey rahatsizlik vermeye basladi..

offff

evde olsam da azicik uzansam simdi ne guzel olurdu :97:

beni de 3 haftada cagiriyor doktorum yaa..

22 nisanda gitmistim en son,
bidahakine 14 mayis da gidicem
beni ilk zamanlar diğer bebeğim, kaybettiğim için çok sık çağırıyordu son 2 aydır aynen 3 haftada çağırıyor hatta bu defa 1 ayda olucak of off
kizlarr,
ayakkabilar sikiyor, ayak tabanlarim agriyor, epey rahatsizlik vermeye basladi..

offff

canım tuzlu yeme sakın hem dinlen hem de tansiyona dikkat et .bol su tüket bir de

kızlar hastane çıkışı idil 20li baya bir parçası var hoşuma gitti bakalım başka beğenmezsem onu alacağım galiba.

hadi gözünaydın cnm
maşallah bebişede
ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde her hafta gidiyodum etrafımdakiler akrabalarda bi sen hamilesin dünyada dimi gözleriyle bakıyodu napım ben çok zor elde ettiğim bu bebeği tabi gidecem
ama etrafımdakilerinde bişiden hbri olmayınca bişi diyemiyodum..sonra herşey yoluna girmeye başladı 15te bir giderim artık dedim kanamalarım oldu 3 defa aralıklı aralıklı yine her hafta gitmeye başladım sonra herşey düzene girdi harketerini hissetmeye başladım 15te bire çıkardım şimdi 15te bir gidiyorum,bide eşim hastanede üst düzeyde çalıştığı için hangi kadın doğumcuyla karşılaşsa bide bana getir ben bakim demeleriyle daha sık gidiyorum...ama benim düzenli dittiğim dr um tek...bakalım bugün ne olacak...
kizlarr,

offff

cnm dr una kontrolünde söyle bunu ve tuzu tamamne kes tuz şişirir çok
bol su ve evdeyken ayaklar yükseğe gelecek şekilde yat fıstık...
zor süreç bizi bekliyor

günaydın kızlar dün eve gelince jokerde lansinohta indirim devam ediyordu eşim gelince alıcaktık bir baktık akşam indirim yok çok üzüldüm göğüs pedi pompa krem hepsinden alıcaktım kötü oldu

selam ben lansinoh krem ve göğüs pedini hepsiburadadan aldım indirim var düşünürsen...

canım tuzlu yeme sakın hem dinlen hem de tansiyona dikkat et .bol su tüket bir de

cnm dr una kontrolünde söyle bunu ve tuzu tamamne kes tuz şişirir çok
bol su ve evdeyken ayaklar yükseğe gelecek şekilde yat fıstık...
zor süreç bizi bekliyor

ya ben tum gun masa basinda oturdugum icin oluyor herhalde, ogleden sonra sismeye basliyor;
sabah 7 aksam 7 ben ayaktayim, bi 15 dk uzanmam bile yok ki:-((

bol su iciyorum, tuz da ben az kullanirim aslinda ama daha da azaltayim bari

Beni hep 4 haftada bir çağırıyor, hatta ilk zamanlar 5 haftada çağırmıştı.
oo seninkisi de baya uzatıyormuş ben özlüyorum bir de önceden çok sık gittiğim için şimdiçok uzun geliyor ama hareketlerinin olması insanı rahatlatıyor

evet aynen canım kolay elde etmedik ben de çok sık gittim hep her hafta hem de 2 doktora birden gittim hem tedavi yapan hem diğerine ama şimdi birine devam ediyorum o da artık çok sık çağırmıyor aslında yoğun olmasam bu aralar yine giderim ama kendi telaşım da çok fazla okulda işler çok haliyle kalıyor. hem etraf biizm için hiç önemli değil

ya ben tum gun masa basinda oturdugum icin oluyor herhalde, ogleden sonra sismeye basliyor;
sabah 7 aksam 7 ben ayaktayim, bi 15 dk uzanmam bile yok ki:-((

bol su iciyorum, tuz da ben az kullanirim aslinda ama daha da azaltayim bari

evet canım oturmaktan dolaşım yavaşlıyor aslında dinlenme zamanlarımız geldi git gide daha ağırlaşacağız umarım rahat hamileliğimiz olur

evet dikkatli olmak gerek ama sen yine de içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…